Sorularınız

Aklınıza takılan her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz.

Kız arkadaşım benden ayrıldı barışmıyor benimle yardım bekliyorum - Havas Okulu
Mobil Görünümdesiniz Klasik Görünüm için TIKLAYINIZ Kayıt ol
Havas Okulu
Etiketlenen Kullanıcılar

1 2 
Sorularınız>Kız arkadaşım benden ayrıldı barışmıyor benimle yardım bekliyorum
ozanonline1 22:58 24.04.19
7 aylık kız arkadaşım benden ayrıldı geri gelmesini ve onunla barışmak istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz

7 aylık kız arkadaşımın kalbini kırdım barışmıyor konuşmuyor lutfen yardım edin aşk celbi vefk dua tılsım yardım eder misiniz

yaklaşık 1 yıldır beraber oldugum kız arkadaşım benimle konuşmuyor lutfen bana yardımcı olun benimle barışsın bir araya gelsin istiyorum bana yardımcı olun

Yaklaşık bir yıldır beraber olduğum kız arkadaşım ile barışmak istiyorum lütfen yardımcı olun

yaklaşık 1 yıldır beraber oldugum kız arkadaşımın kalbini kırdım şuan gurur yapıyor kalbi kırık öfkeli bana karşı barışmamız için onun kalbini tekrar kazanmam için lutfen yardımcı olurmusunuz
Facebook Twitter Google Digg LinkedIn tumblr Getpocket Reddit Email
Cevapla
Celcelutiye 08:20 25.04.19
Olamayız,Helalin değil ki..Bu vakitten sonra tekrar barışıp işliyeceğin günahların altına imzamızı bırakmamızı istiyorsun..

Bi kendine sor bakalım; Allah benim bu yaşadığım ilişkiden razı mı ?
Cevapla
hakancem42 11:43 25.04.19
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı:
Olamayız,Helalin değil ki..Bu vakitten sonra tekrar barışıp işliyeceğin günahların altına imzamızı bırakmamızı istiyorsun..

Bi kendine sor bakalım; Allah benim bu yaşadığım ilişkiden razı mı ?
güzel bir cevap hocam tebrik ederim
Cevapla
noname 11:55 25.04.19
ozanonline1 Nickli Üyeden Alıntı:
7 aylık kız arkadaşım benden ayrıldı geri gelmesini ve onunla barışmak istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz

7 aylık kız arkadaşımın kalbini kırdım barışmıyor konuşmuyor lutfen yardım edin aşk celbi vefk dua tılsım yardım eder misiniz

yaklaşık 1 yıldır beraber oldugum kız arkadaşım benimle konuşmuyor lutfen bana yardımcı olun benimle barışsın bir araya gelsin istiyorum bana yardımcı olun

Yaklaşık bir yıldır beraber olduğum kız arkadaşım ile barışmak istiyorum lütfen yardımcı olun

yaklaşık 1 yıldır beraber oldugum kız arkadaşımın kalbini kırdım şuan gurur yapıyor kalbi kırık öfkeli bana karşı barışmamız için onun kalbini tekrar kazanmam için lutfen yardımcı olurmusunuz
Kaderinde yazılı değilse ister oku üfle, ister milyonlarca insan toplanıp okuyup üflesin yapacak bişey yok malesef, nerden biliyosun olmayacağını dersen bizzat tecrübe ettim çünkü günlerce gecelerce aylarca gözyaşı dökerek yapmadığım şey okumadığım dua kalmadı, ama yok, kendini heba etmeye gerek de yok, yıllarımızı verdiğimiz insanları geri döndüremedik, bize yazılanın güzelliğine kavuşmaya sabredemediğimizden ne yapacağımızı şaşırdık. Senin olan kaderine yazılmış olan güzellikler zaten bi çaba göstermeden gelecektir, sadece sabret Allah büyüktür...
Cevapla
netroshine 12:40 25.04.19
noname Nickli Üyeden Alıntı:
Kaderinde yazılı değilse ister oku üfle, ister milyonlarca insan toplanıp okuyup üflesin yapacak bişey yok malesef, nerden biliyosun olmayacağını dersen bizzat tecrübe ettim çünkü günlerce gecelerce aylarca gözyaşı dökerek yapmadığım şey okumadığım dua kalmadı, ama yok, kendini heba etmeye gerek de yok, yıllarımızı verdiğimiz insanları geri döndüremedik, bize yazılanın güzelliğine kavuşmaya sabredemediğimizden ne yapacağımızı şaşırdık. Senin olan kaderine yazılmış olan güzellikler zaten bi çaba göstermeden gelecektir, sadece sabret Allah büyüktür...
Bu cevaba gore dua etmemeli miyiz?
Cevapla
sondans 12:44 25.04.19
Vaz gecmek olmaz diye dusunuyorum ben bazen bi sinav gerekir bu kaderin degil diye kenera cekilmek bana dogru gelmiyor yorulmak gerekir bazen hersey kolay olsaydi dunya cennet olurdu
Cevapla
Labezerin 12:50 25.04.19
Çok seversiniz ama kavuşmak için dua edemezsiniz. Doğru duydunuz bilirsiniz ki duanız kabul olursa o mutsuz olacaktır...
Cevapla
sondans 12:55 25.04.19
Belki de bi sebep vardir seviyordur ama engellerden korkuyordur birinin cesur olmasi lazim iyi tamam diyip kenara cekilmek olmaz ben yine bunu savunuyorum savasmadan teslim olunmaz
Cevapla
zdemir 12:58 25.04.19
netroshine Nickli Üyeden Alıntı:
Bu cevaba gore dua etmemeli miyiz?
Bak sana ne diyeceğim
Zorlayınca Olmaz.
Nasipse olur..
Ama zorlamadan da nasip olmaz..
Çünkü kader gayrete aşıktır...
Cevapla
noname 13:00 25.04.19
Bizler insanoğlu olarak doyumsuzuz, bi yandan hayırlısı olsun deriz diğer yandan olmasını istediğimiz illa ki olsun isteriz. Halbuki dua edip tevekküle güvensek her şey kolayca hallolacak.
Tam da bu konuyla ilgili konu açmak istiyordum, iyi denk geldi, yaşadıklarımla tecrübe ettiklerimi paylaşıcam inşallah, illaki giden dönsün diyenler pek anlamayacak ama bikaç kişinin kalbini ferahlatsam bana yeter.
Cevapla
1 2 
Cevapla Up

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141