Sorularınız

Aklınıza takılan her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz.

Ben 30 yildir gecede 1000 ayet el kursi okuyorum - Havas Okulu
Mobil Görünümdesiniz Klasik Görünüm için TIKLAYINIZ Kayıt ol
Havas Okulu
Etiketlenen Kullanıcılar

1 2 3 4 5 11  ... Sonuncu
Sorularınız>Ben 30 yildir gecede 1000 ayet el kursi okuyorum
Afitap06 15:18 25.09.19
Uveysilik ve zikirleri hqkkinda bilgisi olam var mi . Bir cok kisi bu zikrin musallat ile sonuclandigini soyluyor acaba dogrumu dur . Herhangi bir hadim ismi zikredilmedikce gelir mi ? Ya da bilincsizce cekilen zikirler esma olsa dahi musallatlara sebebiyet verir mi ? Ben 30 yildir gecede 1000 ayet el kursi okuyorum . Herhangi bir dilek ya da maksat ugruna degil . Bana verilen bir hediyenin minneti olarak . Yanlis mi yapiyorum ?

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
Facebook Twitter Google Digg LinkedIn tumblr Getpocket Reddit Email
Celcelutiye 20:30 02.10.19
Afitap06

Gecede 1000 ayetel kursi ile 30 yılda çoktan ilginç şeyler müşahede etmen lazımdı.Tam olarak nasıl okuyorsun yazar mısın her birisinde besmele geliyor musun ? Devam ettiğin küçükte olsa bi günah var mı? Rüyada kimse gelmedi mi ?

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
mubarack 22:17 02.10.19
Celcelutiye Abi günahlar zikirden gelen faydaya mani mi olurlar?

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
Afitap06 04:21 03.10.19
mubarack Nickli Üyeden Alıntı:
Celcelutiye Abi günahlar zikirden gelen faydaya mani mi olurlar?
Zikirden gelecek olan en buyuk fayda Allah'ın rızası rahmetidir . Huddam hadim bize şefaat etmeyecek . Daha dunyevi bir makamla bile bası donen kendinden gecen zavalli insanoglu zikir ile elde ettigi gucu Allah icin mi kullanacak sanirsin . Yeter mi oruc nefsi öldürmeyeye . Yoksa faydasiz ilim icin nefse yapilan zulmun de hesabi yok mu saniyorsunuz?

Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı:
Gecede 1000 ayetel kursi ile 30 yılda çoktan ilginç şeyler müşahede etmen lazımdı.Tam olarak nasıl okuyorsun yazar mısın her birisinde besmele geliyor musun ? Devam ettiğin küçükte olsa bi günah var mı? Rüyada kimse gelmedi mi ?
Devam ettigim gunahim bilerek yoktur . Ancak sigara icerim bugz ederim . Ben bu zikre 8 yasimda akil bali olmadan basladim . Birsey elde etmekten ziyade bir öğüt bir vefa borcu bir söz verip tutmak olarak dusunun . Acilimdan kastiniz nedir . Gordugum ruyanin cikmasi 6. His vb seyler diyorsaniz cok fazla tecrubem oldu . Aksam yatsidan sonra baslarim sabah ezanina kadar ilk eunzi besmele sonrasinda besmele ile cekerim Ayetelkursiyi . Baslamadan once salavat 3 tovbe istigfar 7 kez . Bir davatte bulunmam . Fakat bittiginde namazimi kilar etrafimdakilere dua ederim . Mubareklerin kabirlerini yoksa bile hissederim bu bir keramet degil 17 Agustos depremi olmadan saatler once bir ruhani kapima geldi ve korkutuldum . Bunun disinda ruhanileri bir sekilde davet edip onlardan alacagimiz birseyler olduguna inanmiyorum . Aksine biri beni keyfen işimden etse bende hakkimi helal etmezdim . Babam ölüm doseginde ikem bile bu yola tevessul etmedim . Uzrrimde buyu var . Yapani biliyorum . Lakin bugz ettikce sarpasariyor isleri ayagima geliyorlar ama asla pisman olup tovbe etmiyorlar . Kime iyilik ediyorsam bir sekilde kuldan kotuluk rabbimden ise fazlaca mukafat goruyorum . Bu dunyada maximum 50 sene daha yasariz sonrasi ? Ben evliya degilim . Ancak rabbimi her an zikrederim . Cunku rahmetinden umudumi kesmedigimi gostermek isterim . Huddam bana beni sevmeyen kocami surukleyip getirse ne olur cuvallarla altin getirse ne olur ? Sirati gecemezsem o azaptan beni kurtaracak olan sey hangisi olur acaba ? Namazimi kilarim tesbihimi cekerim arada delirir bugz da ederim lakin kul hakki ile gitmem haram yemem evlatlarima yedirmem . İftiradan zulumden kuldan seytandan ve nefsimden gelecek olan her turlu kotulukten rabbime siginirim vesselam .

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
mubarack 13:58 03.10.19
Maşallah,Allah zikredenlerin iyiliğini artırsın.

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
Filozof 16:12 03.10.19
Allahu Teala bu işi devamlı kılmakta sizi yar ve yardımçı olsun. Geceler her kes uyurkan uyanık olup Rabbi zikr etmek çok tatlı bir şey olmalı

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
Mübarek 16:32 03.10.19
Nicikim hoşuma gitti benim vehabi versiyonum gibisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
Arda 16:41 03.10.19
Ayetel Kürsi yı okumaya devam eden Allah'ın dostu olur

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
samet28 18:02 03.10.19
siz ozaman gece okuyup gündüz yatıyorsunuz sizin hicbir şeye faydanız olmaz çalışmıyorsunuz büyük ihtimal böyle bir amel yok kendi kendinize böyle amel etmeniz mantıklı değil hicbir peygamber veli allah dostu hicbir alim böyle amel etmemiş bu allah varsa eşine ailene sabır versin

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
izmitli 20:00 03.10.19
gecede 1000 defa hergün okuyamazsın okusanda dilin bir müddet sonra sürçer çoğunu yanliş okursun yeme milleti

Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
1 2 3 4 5 11  ... Sonuncu