Mührü Süleyman yüzüğü yaptırdıktan sonra musallata uğradım, kurtulamıyorum. - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > HavasOkulu Genel Bölüm > Sorularınız

Sorularınız her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz.

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 18.03.20, 00:22
 
Üyelik tarihi: 26.07.19
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 107
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Mührü Süleyman yüzüğü yaptırdıktan sonra musallata uğradım, kurtulamıyorum.

Her şey iki üç ay önce bir rüya görmemle başladı. .internette rüya tabirlerinden rüyamı araştırırken, mührü süleyman gibi yazılar gördüm. En çok bilgiyi de bu sitede buldum. Gerçekten bu site bir ilim hazinesi. Bu yüzüğe nasıl sahip olabilirim diye araştırmalara devam ederken, mührü süleyman yüzüğü yaptırmak için iletişime geçtim. Benden yüzük ve bakım için anne adı ile kendi bilgilerim ve şart olmamakla birlikte resmim istendi, ben de verdim.

Bakım sonucunda bana yazılan, maneviyatımın yüksek olduğu, yıldızımın düşük ve üzerimde çok fazla nazar olduğu idi. 15 gün sonra tütsüler, ne yazdığını bilmediğim üzerinde arapça yazılar olan şeffaf bir kağıt, ve 21 gün boyunca yapmam gereken zikirlerin yazdığı bir kağıtla birlikte yüzük geldi. Yüzük çok büyük olduğu için bir gümüşçüde kestirerek kolyeye çevirttimm

Tütsüleri 3 gün yakarak okumaları yaptım, 7 gün arapça yazılı şeffaf kağıdı içine attığım su şişesinden bir bardak su içtim ve 21 gün boyunca diğer zikirleri yaparak talimatları tamamladım.

Ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Namazlarda fatiha ve sure okurken, namaz tesbihatı sırasında ve günlük virdim 200 ihlas suresini okurken sırtımın sol tarafında hafif elektriklenmeler olmaya başladı ve her geçen gün şiddeti arttı, bazen de yer değiştirdi.

Bu siteden öğrendiğime göre musallata uğradım, bedenime cin girdi diye düşünmeye başladım. Burada okuduğum konulardan çok şey öğrendim. Gerçekten burada çok bilgili ve çok iyi kalpli hocalar ve arkadaşlar var. Allah hepsine iki cihanda iyilik güzellik versin. Musallattan kurtulma konusunda Celcelutiye hocanın önerisini uygulamaya karar verdim. 200 minel cinneti ven nas okurken sırtımdan başlayarak kafam sol kolum şiddetli bir şekilde elektriklendi. Ertesi gece de zikrederken aynı şey oldu. Sonraki gün namaz kılarken kafamın içinde hareketlenmeler oldu sırtımla birlikte. Eyvah diye düşündüm bedenimdeki cinlerin sayısı artıyor. O gece rüyamda 3 tane siyahımsı kırçıl tüyleri olan kuduz köpek kızıma ve bana havladı yalnız bir zarar vermedi. Ertesi gece 275 neffesati fil ukad zikrinin sonuna doğru istemsizce 10-15 kere ağzımdan hoaoh sesiyle birlikte esnemeye benzer bir şekilde cıktı.

Hergün rukye dinliyorum, buradan istifade ederek hizbul berr, Celcelutiye okudum, çeşitli ayetler zikrettim, yastığımın altına cin mektubu koydum ama hala sırtımdaki elektriklenme maalesef geçmedi. Acaba ihlas suresinin enerjisi mi fazla geldi diyerek virdimi bıraktım. Namazlarımda aklım hep sırtımda, odaklanamıyorum. Musallata mı uğradım, büyü mü yapıldı, başıma kötü şeyler gelir mi, eşim, bebeğim zarar görür mü diye düşünmekten uykularım kaçar oldu. Eşim kafaya takmasın diye ona da birşey söyleyemiyorum.

İlim sahibi arkadaşlarım kardeşlerim hocalarım Allah rızası için sizden yardım istiyorum. Ne yapabilirim, nasıl kurtulabilirim lütfen yol gösterin, yardim edin. Karşılığında verecek birseyim yok dualarımdan başka. Ömür boyu dualarımda yeriniz olacağı sözünü veriyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Allah cümlemizden razı olsun..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 18.03.20, 00:26
Nani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Mesajlar: 975
Etiketlendiği Mesaj: 54 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İşte her önüne gelen sözde havasçı olursa bu gibi şeylerin yaşanması normal bir duruma geliyor malesef
__________________
Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi,
taşınacak suyu göster, kırılacak odunu,
kaldı bu silinmez yaşamak suçu üzerimde..
bileyim hangi suyun sakasıyım ya rabbelalemin
tütmesi gereken ocak nerde?
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 18.03.20, 01:29
twennywann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,702
Etiketlendiği Mesaj: 152 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah yardımcınız olsun . 21 ayetel Kursi , 7 tanesini suya üfleyip içmeye başlarmısın her gün? En azından bu savaşta epey darbe alırlar çıkmasalar da... Üzülerek söylüyorum çıkmasalar kısmını , çünkü Hoca gerekli o iş için. Ya Mahkeme kurulacak adaletle def edilecek. Ya da kelleleri alınacak.

Celceluttiye oku günde 3 defa. Ve niyetini ederken şunu de: “Allah’ım Cibril AS’ı Rasulallah Efendimiz’e indirmesi için vesile kıldığın bu zırhtan kuvvetli Celcelutiyeyi okumaya niyet eyledim. Bu vesileyle sen yanımdaki, içimdeki, veya evimdeki, hatta ailemde var ise onlar da dahil herhangi bir ait olmayan Şer var ise onları Islah et ve uzaklaştır, eğer ısrarcılarsa helak eyle , yok et.”

Sonra da içinden telkinlerde bulunabilirsin yani iletişime geçmek gibi , içinden düşünceyi geçirmen yeterli onlar duyar. Bir yanlış mı yaptım size de, Eğer bana bu rahatsızlığı vermekte haklıysanız Mahkeme kuralım de, Haksızsanız size yemin olsun hergün helak olmanız için bayılana kadar Celcelutiye okicam de.

Benim dediğim şeyler biraz komik gelebilir. Allah bana böyle birşey göstermesin inşallah, ama ben olsam aynı bunu yapar Meydan okurdum.

Unutma ki; eğer haklı olan sen isen, ve onlar başı boş bir musallatsa. Euzu besmele çekip de başladığın hiçbir işe engel olamazlar .

Ama buna inanman gerekiyor. Yani ben 200 tane okicam ama ya gitmezlerse demiceksin. Yüzde yüz itikad ve inançla ben bu Celceluttiye ile Allah’a sığınacağım isterse ev başıma yıkılsın Allah istemeden taş yerinden oynamaz. Düşüncesiyle 0 korkuyla inanarak okuyacaksın.

Onlar senin bilinçaltında ne korkuların oldugunu dahi biliyorlar. O korkuyla besleniyorlar. Sen onlar seni korkuttukça inadına Allah’tan daha çok zor , inadına inadına ve inadına.

Sonunda dicekler bune iş takmıyo bizi.


Ama söylediklerime çok takılma, Hoca yardımı şart. Hoca bulana kadar bunları yap, gözüne uyku da girmiyordur senin O yüzden Celcelutiye güzel olur.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 18.03.20, 02:02
MrBerkHD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 24.02.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 740
Etiketlendiği Mesaj: 25 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Mührü Süleyman yüzüğü bende yaptırdım öyle bir sorun yaşamadım. Her hoca bunun ilmini bilmez kardeşim. Forumdaki Hizb dualarını ve üstte twenny dediği şeyleri yap
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 18.03.20, 02:13
SyLLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 05.03.19
Bulunduğu yer: Almanya
Mesajlar: 132
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Irak ta yaşayan "erbil malla ali" diye bir hoca var. Ben ona inaniyorum. Facebookta sayfasi var çok kişiyi kurtariyor bu tür rahatsizliktan. Sağlik herşeyden önce geliyor. Bence gidin o hocayi bulun.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 18.03.20, 09:32
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 29.04.19
Bulunduğu yer: Yalova
Mesajlar: 604
Etiketlendiği Mesaj: 43 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] selamun aleyküm kardeşim. Geçmiş olsun. Fazla vesvese yapma. Celcelutiye hocamızın minel cinneti ven nas dahil olan terkibi her gün uygulasan 25 arttırarak problem kalmaz inşallah ama biz de birkaç tavsiyede bulunalım.

Aşağıdaki linkteki videoyu sesi yüksek olacak şekilde mümkünse kulaklıkla dinle ve izle.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gece yatmadan da abdestli olacak şekilde 41 defa zilzal Suresini oku 1 hafta bakalım inşallah.

50 mesajı doldurup özelden de yazabilirsin. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamızı da etiketliyorum

Gün içinde de bol bol "la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyul azim" zikrini çekmeye çalış.

Allaha emanet ol
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 18.03.20, 12:41
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
joeblack5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her şey iki üç ay önce bir rüya görmemle başladı. Rüyamda bir kadın bana bu yüzükle istediğin herşey olacak diyerek yeşil renkli bir yüzük verdi. İnternette rüya tabirlerinden rüyamı araştırırken, dualı yüzük, mührü süleyman gibi yazılar gördüm. En çok bilgiyi de bu sitede buldum. Gerçekten bu site bir ilim hazinesi. Bu yüzüğe nasıl sahip olabilirim diye araştırmalara devam ederken, Instagramda adnıza dualı kolye yüzük yapıyoruz açıklamalı bir sayfa gördüm ve mührü süleyman yüzüğü yaptırmak için iletişime geçtim. Benden yüzük ve bakım için anne adı ile kendi bilgilerim ve şart olmamakla birlikte resmim istendi, ben de verdim.

Bakım sonucunda bana whatsapptan yazılan, maneviyatımın yüksek olduğu, yıldızımın düşük ve üzerimde çok fazla nazar olduğu idi. 15 gün sonra tütsüler, ne yazdığını bilmediğim üzerinde arapça yazılar olan şeffaf bir kağıt, ve 21 gün boyunca yapmam gereken zikirlerin yazdığı bir kağıtla birlikte yüzük geldi. Yüzük çok büyük olduğu için bir gümüşçüde kestirerek kolyeye çevirttimm

Tütsüleri 3 gün yakarak okumaları yaptım, 7 gün arapça yazılı şeffaf kağıdı içine attığım su şişesinden bir bardak su içtim ve 21 gün boyunca diğer zikirleri yaparak talimatları tamamladım.

Ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Namazlarda fatiha ve sure okurken, namaz tesbihatı sırasında ve günlük virdim 200 ihlas suresini okurken sırtımın sol tarafında hafif elektriklenmeler olmaya başladı ve her geçen gün şiddeti arttı, bazen de yer değiştirdi.

Bu siteden öğrendiğime göre musallata uğradım, bedenime cin girdi diye düşünmeye başladım. Burada okuduğum konulardan çok şey öğrendim. Gerçekten burada çok bilgili ve çok iyi kalpli hocalar ve arkadaşlar var. Allah hepsine iki cihanda iyilik güzellik versin. Musallattan kurtulma konusunda Celcelutiye hocanın önerisini uygulamaya karar verdim. 200 minel cinneti ven nas okurken sırtımdan başlayarak kafam sol kolum şiddetli bir şekilde elektriklendi. Ertesi gece de zikrederken aynı şey oldu. Sonraki gün namaz kılarken kafamın içinde hareketlenmeler oldu sırtımla birlikte. Eyvah diye düşündüm bedenimdeki cinlerin sayısı artıyor. O gece rüyamda 3 tane siyahımsı kırçıl tüyleri olan kuduz köpek kızıma ve bana havladı yalnız bir zarar vermedi. Ertesi gece 275 neffesati fil ukad zikrinin sonuna doğru istemsizce 10-15 kere ağzımdan hoaoh sesiyle birlikte esnemeye benzer bir şekilde cıktı.

Hergün rukye dinliyorum, buradan istifade ederek hizbul berr, Celcelutiye okudum, çeşitli ayetler zikrettim, yastığımın altına cin mektubu koydum ama hala sırtımdaki elektriklenme maalesef geçmedi. Acaba ihlas suresinin enerjisi mi fazla geldi diyerek virdimi bıraktım. Namazlarımda aklım hep sırtımda, odaklanamıyorum. Musallata mı uğradım, büyü mü yapıldı, başıma kötü şeyler gelir mi, eşim, bebeğim zarar görür mü diye düşünmekten uykularım kaçar oldu. Eşim kafaya takmasın diye ona da birşey söyleyemiyorum.

İlim sahibi arkadaşlarım kardeşlerim hocalarım Allah rızası için sizden yardım istiyorum. Ne yapabilirim, nasıl kurtulabilirim lütfen yol gösterin, yardim edin. Karşılığında verecek birseyim yok dualarımdan başka. Ömür boyu dualarımda yeriniz olacağı sözünü veriyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Allah cümlemizden razı olsun..
Niye kimse gorulmesi gerekeni görmüyor?

Şeytanın çocuklarına ilk emri ; Saklan! Dır.

Taktiğin yüzükten rahatsız olmuş ki ortaya çıkmış,yüzüğü takınca sorun yasamadin sorun yasattin..

Sen benim etligime sutlugume karışmazsan bi ömür yaşarız ama benim sevmediğim bisey ile gelirsen bana hissettiririm kendimi

1 euzu besmele çekip 200 minel cinneti ven nas
1 euzu besmele çekip 200 kün feye kün
1 euzu besmele çekip 200 himinne şerrin şeytan

Hergün 25 arttırıp devam et.. şeytani 200 aded zikir çekmekle kovamazsın..sayi biraz yükselsin ve devam et hergün sayı 1000 olana kadar devam et sonra bana özelden mesaj at
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 18.03.20, 16:21
 
Üyelik tarihi: 07.02.20
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 389
Etiketlendiği Mesaj: 19 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
joeblack5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her şey iki üç ay önce bir rüya görmemle başladı. Rüyamda bir kadın bana bu yüzükle istediğin herşey olacak diyerek yeşil renkli bir yüzük verdi. İnternette rüya tabirlerinden rüyamı araştırırken, dualı yüzük, mührü süleyman gibi yazılar gördüm. En çok bilgiyi de bu sitede buldum. Gerçekten bu site bir ilim hazinesi. Bu yüzüğe nasıl sahip olabilirim diye araştırmalara devam ederken, Instagramda adnıza dualı kolye yüzük yapıyoruz açıklamalı bir sayfa gördüm ve mührü süleyman yüzüğü yaptırmak için iletişime geçtim. Benden yüzük ve bakım için anne adı ile kendi bilgilerim ve şart olmamakla birlikte resmim istendi, ben de verdim.

Bakım sonucunda bana whatsapptan yazılan, maneviyatımın yüksek olduğu, yıldızımın düşük ve üzerimde çok fazla nazar olduğu idi. 15 gün sonra tütsüler, ne yazdığını bilmediğim üzerinde arapça yazılar olan şeffaf bir kağıt, ve 21 gün boyunca yapmam gereken zikirlerin yazdığı bir kağıtla birlikte yüzük geldi. Yüzük çok büyük olduğu için bir gümüşçüde kestirerek kolyeye çevirttimm

Tütsüleri 3 gün yakarak okumaları yaptım, 7 gün arapça yazılı şeffaf kağıdı içine attığım su şişesinden bir bardak su içtim ve 21 gün boyunca diğer zikirleri yaparak talimatları tamamladım.

Ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Namazlarda fatiha ve sure okurken, namaz tesbihatı sırasında ve günlük virdim 200 ihlas suresini okurken sırtımın sol tarafında hafif elektriklenmeler olmaya başladı ve her geçen gün şiddeti arttı, bazen de yer değiştirdi.

Bu siteden öğrendiğime göre musallata uğradım, bedenime cin girdi diye düşünmeye başladım. Burada okuduğum konulardan çok şey öğrendim. Gerçekten burada çok bilgili ve çok iyi kalpli hocalar ve arkadaşlar var. Allah hepsine iki cihanda iyilik güzellik versin. Musallattan kurtulma konusunda Celcelutiye hocanın önerisini uygulamaya karar verdim. 200 minel cinneti ven nas okurken sırtımdan başlayarak kafam sol kolum şiddetli bir şekilde elektriklendi. Ertesi gece de zikrederken aynı şey oldu. Sonraki gün namaz kılarken kafamın içinde hareketlenmeler oldu sırtımla birlikte. Eyvah diye düşündüm bedenimdeki cinlerin sayısı artıyor. O gece rüyamda 3 tane siyahımsı kırçıl tüyleri olan kuduz köpek kızıma ve bana havladı yalnız bir zarar vermedi. Ertesi gece 275 neffesati fil ukad zikrinin sonuna doğru istemsizce 10-15 kere ağzımdan hoaoh sesiyle birlikte esnemeye benzer bir şekilde cıktı.

Hergün rukye dinliyorum, buradan istifade ederek hizbul berr, Celcelutiye okudum, çeşitli ayetler zikrettim, yastığımın altına cin mektubu koydum ama hala sırtımdaki elektriklenme maalesef geçmedi. Acaba ihlas suresinin enerjisi mi fazla geldi diyerek virdimi bıraktım. Namazlarımda aklım hep sırtımda, odaklanamıyorum. Musallata mı uğradım, büyü mü yapıldı, başıma kötü şeyler gelir mi, eşim, bebeğim zarar görür mü diye düşünmekten uykularım kaçar oldu. Eşim kafaya takmasın diye ona da birşey söyleyemiyorum.

İlim sahibi arkadaşlarım kardeşlerim hocalarım Allah rızası için sizden yardım istiyorum. Ne yapabilirim, nasıl kurtulabilirim lütfen yol gösterin, yardim edin. Karşılığında verecek birseyim yok dualarımdan başka. Ömür boyu dualarımda yeriniz olacağı sözünü veriyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Allah cümlemizden razı olsun..
kardes ben sahsim adina sizde musallat oldugunu dusunmuyorum kaldiki musallat size vird lerinizi yaptirmamak icin ugrasir kendinize vesvese veriyorsunuz yuzuk olarak yapilan tilsimi niye kolyeye ceviriyorsun yanliz yuzuge artik kolyenize dokunulmasina izin vermeyin enerjisine alismanizlazim virdinizi birakmayin merak ettim elektiriklenme size zarar veriyormuydu yoksa hissiyatmiydi enerjinizi gozlemleyin ne dogrultuda ilerliyor ( ornegin hasta olan organlarinizdami oluyor usuttugunuz zaman cigerlerinizdemi oluyor bacaginiz agridigi zaman da oluyormu gibi) enerji dusunceyi takip eder hic zihninizden enerjiyi yonlendirmeyi dusundunuzmu deneme yaptinizmi
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 18.03.20, 16:34
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 25.10.19
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 268
Etiketlendiği Mesaj: 16 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

bi hoca olmadan kurtulamazsın sure okuyarakta 17 ifritten kurtulmuş olarak... Bende zikir sonrası olmuştu. İfritler özel kişileri bulup saptırmaya çalışıyor. Sürekli kitlenme yaşardım belir gğn ve saatler. Üzerimde taşıdığım akik taşının bile üzerinde ibranice yazılar çıkmıştı kuran okurken bile yaşadım bu durumları. Onşar baya dayanıklı
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 18.03.20, 20:42
 
Üyelik tarihi: 26.07.19
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 107
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sorunumla ilgili burada yorum yapan iyi dileklerde bulunan ve tavsiyelerde bulunan herkesten Allah razı olsun, iki cihanda güzelliklerle karşılaştırsın.


Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah yardımcınız olsun . 21 ayetel Kursi , 7 tanesini suya üfleyip içmeye başlarmısın her gün? En azından bu savaşta epey darbe alırlar çıkmasalar da... Üzülerek söylüyorum çıkmasalar kısmını , çünkü Hoca gerekli o iş için. Ya Mahkeme kurulacak adaletle def edilecek. Ya da kelleleri alınacak.

Celceluttiye oku günde 3 defa. Ve niyetini ederken şunu de: “Allah’ım Cibril AS’ı Rasulallah Efendimiz’e indirmesi için vesile kıldığın bu zırhtan kuvvetli Celcelutiyeyi okumaya niyet eyledim. Bu vesileyle sen yanımdaki, içimdeki, veya evimdeki, hatta ailemde var ise onlar da dahil herhangi bir ait olmayan Şer var ise onları Islah et ve uzaklaştır, eğer ısrarcılarsa helak eyle , yok et.”

Sonra da içinden telkinlerde bulunabilirsin yani iletişime geçmek gibi , içinden düşünceyi geçirmen yeterli onlar duyar. Bir yanlış mı yaptım size de, Eğer bana bu rahatsızlığı vermekte haklıysanız Mahkeme kuralım de, Haksızsanız size yemin olsun hergün helak olmanız için bayılana kadar Celcelutiye okicam de.

Benim dediğim şeyler biraz komik gelebilir. Allah bana böyle birşey göstermesin inşallah, ama ben olsam aynı bunu yapar Meydan okurdum.

Unutma ki; eğer haklı olan sen isen, ve onlar başı boş bir musallatsa. Euzu besmele çekip de başladığın hiçbir işe engel olamazlar .

Ama buna inanman gerekiyor. Yani ben 200 tane okicam ama ya gitmezlerse demiceksin. Yüzde yüz itikad ve inançla ben bu Celceluttiye ile Allah’a sığınacağım isterse ev başıma yıkılsın Allah istemeden taş yerinden oynamaz. Düşüncesiyle 0 korkuyla inanarak okuyacaksın.

Onlar senin bilinçaltında ne korkuların oldugunu dahi biliyorlar. O korkuyla besleniyorlar. Sen onlar seni korkuttukça inadına Allah’tan daha çok zor , inadına inadına ve inadına.

Sonunda dicekler bune iş takmıyo bizi.


Ama söylediklerime çok takılma, Hoca yardımı şart. Hoca bulana kadar bunları yap, gözüne uyku da girmiyordur senin O yüzden Celcelutiye güzel olur.
Tavsiyelerini uygulamaya başladım, uyarılarına dikkat edeceğim, teşekkür ederim.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hazır Mühr-ü Süleyman yüzüğü Beyaz Savaşçı Sorularınız 5 05.01.22 12:35
Mührü Süleyman A.S Harezmi Vefk & Tılsım 5 20.10.20 20:50
Mührü Süleyman üzerinde yazan ismi azam ADX Vefk & Tılsım 2 13.08.20 11:00


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147