Evliya aranıyor? (Keramet-i Kevni sahibi olan) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > islam & Tasavvuf > Tasavvuf & Tarikatler > Tasavvuf Sohbetleri

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 18.07.22, 19:18
NGB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 12.06.22
Bulunduğu yer: 🕋
Mesajlar: 5,311
Etiketlendiği Mesaj: 106 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Evliya aranıyor? (Keramet-i Kevni sahibi olan)

Keramet-i Kevni'de örnek olarak:
1-Kişi veya topluluğu tehlikeli bir durumdan kurtarma.
2-Masumları kurtarma.
3-Hayvanlarla konuşma.
4-Cansız varlıkları buyruğuna alabilme.
5-Başka bir varlığa dönüşme.
6-Maddeleri dönüştürebilme.
7-Birkaç yerde birden bulunabilme.
8-Uzaktaki olayları görebilme.
9-Öte dünyadan görüntü verebilme.
10-Ölülerle haberleşme.
11-Peygamberlerle buluşma.
12-Ölümden sonra vücudunu koruyabilme.
13-Kendi ölümünü bilebilme.
Kerâmeti inkâr, büyük sapıklıktır.demişler.
-----------------------------------------------


Şöyle bir hikaye yazalım.Şimdi günümüzden 1000-1200 sene evveline gidelim üstte yazan kerametlerin hepsinin bir evliyaya verildiğini farz edelim.Bu evliyayı alıp bugüne getirelim.Çünkü günümüzde öyle evliya görünen yok.Bazısı diyecek var efendim varda işte keramet göstermiyor.Kerameti göstermiyor değil kardeş onda kerameti kullanma yetkisi yok denir.Birde keramet niye gösterilir millet görsün Allah CC inansın diye yoksa evliya olan hava civa için keramet göstermez.Eskiler hava atmak içinmi gösteriyordu acep.O dönemde var deniyor havada uçan su üstünde yürüyen zaten hava için yapan olmuşsada ben inanırım saniyesinde evliyalık derecesi alınmıştır ondan kalblerden geçeni bilen onun kalbinden geçenimi bilmeyecek yani.

Valla onu bunu bilmem kişide bu kerametler varsa Allah CC arzu hal edip günümüzde rabbim millet kafayı yedi sapıklık diz boyu lezbiyeni-gay-transı aklına ne varsa ulu orta neler yapılıyor.
Bana bu üstte olan kerametler ne varsa hepsini kullanma yetkisi ver demelidir.Diyen varmıdır o kısmı bilemem.Hani bazısı der ya amman banane ben işime bakarım o tip varsada durum sakat eski yazılan olaylara göre ilk azap onlara deniyor.

En son 2-3 olay istanbul'da oldu biri bebekte diğeride kadıköy de bir metro durağında sonucusuda beşiktaşta sokak ortasında beraber olanlar diyelim utanma sıkılma yok.Nereye gidiyoruz.Daha bu başlangıç gibi....

İşte o üstteki kerametler olacakki misal beşiktaşa sahile inecen bismillah diyip marmara denizinin üstünde yürüyerek karşıya geçecen üsküdara gören dumuru atacak.Kamera şakası sananda olur.

Lan neler oluyor derken üsküdara çıkıp ey millet aklınızı başınıza alın diyip hadi yavrum havada süzülerek şaşkın bakışlar altında ordanda eminönü ne inecen havadan.Tabii herkesde cep tele video çekme hastalığı var artık denizde karada kim varsa çeker.

Millete biraz nasihat edip vınnn.Sonraki icraat tabii bunları cebe çeken tayfa youtube atacak.Millet ne oluyor derken bir tv kanalına çıkıp nasihatlarde bulunurken Allah CC tabii olun lafla değil gerçekten iman edin diyip bir dua patlacan canlı yayında rabbim duayı burdan yapıyorum ama etkisini hindistanda göster.Duada hindistanda ineğe-öküze-danaya-kömüşe tapan beyinsizler var rabbim dilerim senden bu taptıkları hayvanları dile getir.En az 2-3 ay boyunca bunlara hayvanlar nasihat etsin konuşsunlar ey ahmaklar ey beyinsizler ey gafiller Alemlerin Rabbi dururken bizim gibi camışlaramı tapıyorsunuz demelerini niyaz edicen duada saniyesinde tak tuttu.İnekler dile geldi dünya tv kanalları canlı yayında ineklerle sohbet edecek hindistanda.

Biraz hindistan karışacak inanan islama girer inanmayanda inek bokunu üstlerine sürüyorlar gene sürmeye devam etsinler diyecen.Zaten bu dua tutsun dünya çalkalanır.İnekler konuşuyor diye.

Sonraki icraat tayyi mekan yapıp pekine gidicen ordan tokyoya buralara gitmeden tvlere haber verecen gelip çeksinler tvler neler olacağını demi.

Orda yapılacak işte bunlar budha heykelline tapan zatlar heykellere Alemlerin hakkı ile dile gel diyecen soracan sen rabmisin heykel diyecek kim diyor bu ahmaklar diyor derken madem öyle gel böyle kabe yönüne yönel secde ye kapan ve alemlerin rabbini tesbih et diyip 3-4 ay secdede kal diyip.4 ay sonra geri dönüp seni eski yerine Allah'ın izni ile alırız diyecen. Tayyi mekanla anında tokyoya ordada heykel olayı var.Ordaki heykellirde secde ettirip geri dönecen.

Dünya çalkanlanıyorken birde Allah CC izin verirse kabirden 3-5 görüntü kabir azabı görüntüleri gösterip üstünede 3-5 cehennemden görüntü gösterecen çünkü kerametlerde yazıyor herşey Allah CC izni ile olur yapan o.

Biz Allah CC izni ile uyarımızı yaptık gerisi size kalmış hadi yavrum herkes bildiğini okusun diyip kenara çekilecen tabii üstteki kerametleri görüpde dumuru tutan tayfa ne yapacak.

Soru şu üsttekileri kerametleri görüpte şu dönemde acaba kaç kişini kafir ve münafıklardan alnı secdeye gider soru bu?
Birde müslümanım diyip ama bir çare olanlar bu kerametleri görüpde biz ne yapıyoruz diyen olurmu?

Youtube da 1-2 video izledim arap kökenli biri var evliya diyorlar olabilir ama kerameti avucunu açıyor badem çıkıyor alan seviniyor alan seviniyor.Ya kardeşim dünya nereye gidiyor biz nereye gidiyoruz sonuçta badem vereni küçümsemiyorum ama dünyada en çok zulum gören islamdakiler ses etmeyenlerde gene üst tabaka alt takiler eziliyor zulum görüyor badem ile iş bitse neyse.Allah sonumuz hayr etsin.

Varsa böyle bunu yapabilen yetkisi olan evliya alnından öperim.
Zaten yazılanlar gerçekleşse samimi söylüyorum pek çoğu 3,5 atmazsa dübürü ben bişey bilmiyorum.Selametle.

Son söz Allah izin vermedikten sonra yaprak bile daldan kopup düşmez.
__________________
Nasıl yaşarsanız öyle öleceksiniz.
Nasıl ölürseniz öyle dirileceksiniz.


Unutmayasın!!!
Elindeki sırrı saklayamayana yeni sır vermez.
Sırların Sahibi.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 18.07.22, 19:37
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.04.22
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 601
Etiketlendiği Mesaj: 60 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Eline sağlık kardeş güzel bir yazı olmuş keyifle okudum. Şimdi ki evliyalardan böyle şeyler bekleme şimdikilerin Kerameti kendinden , yukarıyla bağlantı yok , Gerçek Allah dostuda çıkıp ben Keramet sahibiyim demez herhalde. Şu ifadeyi tuttum; Ya rabbi Duâ’yı burda ediyorum ama etkisini Hindistan da göster

Şeyhinde hocasında bu kerametler olan varsa yazarlar herhalde, seni tekfir edenlerde çıkar gibi
__________________
Kalpler yalnızca Allah’ı anmakla huzura kavuşur (RAD-28)
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 18.07.22, 21:30
NGB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 12.06.22
Bulunduğu yer: 🕋
Mesajlar: 5,311
Etiketlendiği Mesaj: 106 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Şimdi değişik pekçok eser okuyup harmanlayıp sonuçta dünya bu halde iken işte nerde o eski evliyalar insanın diyesi geliyor.
Bıraktım hepsini bir kenara Yavuz sultan selimin bir hikayesi var aklımda kalanı yazalım.Sanırım bu mısır seferine çıkıyor anadoluda bir yerde ordu mola veriyor derken orda yaşlı bir amca var amcanında toplasan 20 koyunu var onları otlatıyor derken orduda bunun koyunların yayıldığı yaylada çadırları kuruyor.Bizim çoban amcamız geliyor selam veriyor.Selamın aleyküm sefermi var nereye diye soruyor Yavuzda mısıra sefere çıktık diyor.Amcamızda madem öyle bugün bizim misafirimizsiniz diyip yemeklerden benden hesabı yapınca Yavuzda bey baba diyor sana yük olmayalım.Ordu diyor 200-300 bin kişilik olması lazım yani amcada görünen 20 koyun var.Amcada yok diyor yük olmazsınız diyip koyunları kesiyor.Bu arada Yavuzda vezirlerle konuşuyor bu işte bir iş varda dur bakalım hesabı.

Neyse kazanlarda bizim 20 koyun kesilip pişirilip tüm orduya dağıtılıyor.Derken amcada dediği yiyin için ama sakın koyun kemiklerini atmayın kenara ayıklayın toplayın bana geri teslim edin diyor.Yemek yeniyor koca ordu 20 koyunla doyuyor derken son aşama kemikler toplanıp amcaya teslim ediliyor.Oda bir dua edince bizim koyunlar tekrar canlanıyor.Şimdi kimisi diyecek hadi ordan ama olmuş olay.Ama bundan sonrası ilginç koyunun biri topallıyor Yavuz soruyor amca diyor bu neden topallıyor oda dediği sanırım 1 kemik eksik olsa gerek ki ayağı ondan topallıyor padişahım diyor.Yavuzda mübarek 1 ufak kemiği cebine saklamış çıkarıyor gösteriyor kusura bakma amca ben denemeye almıştım bakalım ne olacak dedim ama iş buralara gelince kayunlar canlandı diyor zaten anladık neler olduğunu diyip buna bir kese altın versede adam almıyor bizim ordu ordan sefere devam.
olayı mantıklı bakan biri diyelim hikaye doğru bana göre doğru inanıyorumda işte anadolu'da çoban amcamızda bile bu keramet varken daha çok anlatılan var ayran var misal tek maşrapa dan koca ordu ayran içiyor ama o tek maşrapa hiç doldurulmadan vermiş orduya ayranı.Bir maşrapa ne alır taş çatlasa 5 litre.

-İşte günümüzde bu tip evliya olabilir ha kendini açık etmezde ona bişey diyemeyizde şu ortama bakıp yarabbi bu islam alemi nereye gidiyor acep diyipde hiç mi dertlenen yok mübarek.
-Yada evde namazı kılıp etliye sütlüye karışmayım diyende vardırda onla ilgili hikayelerde bazılarında sonradan beni sokmayan yılan bin yaşasın diyen mantığada azap edilende olmuş.
__________________
Nasıl yaşarsanız öyle öleceksiniz.
Nasıl ölürseniz öyle dirileceksiniz.


Unutmayasın!!!
Elindeki sırrı saklayamayana yeni sır vermez.
Sırların Sahibi.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 18.07.22, 22:01
 
Üyelik tarihi: 20.11.16
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 415
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Geçenlerde bi ateistle tartıştım bi türlü ikna edemedim Allah’ın varlığına biri çıkıp çamurdan insan yaratsın hadi ancak öyle inanırım diyor eskiden keramet gösterenlere dahi inanmıyor onlar masal gözüyle bakıyor. Bir sürü gençlerinde kafasını karıştırıyorlar Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 18.07.22, 23:14
NGB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 12.06.22
Bulunduğu yer: 🕋
Mesajlar: 5,311
Etiketlendiği Mesaj: 106 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Secretque Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçenlerde bi ateistle tartıştım bi türlü ikna edemedim Allah’ın varlığına biri çıkıp çamurdan insan yaratsın hadi ancak öyle inanırım diyor eskiden keramet gösterenlere dahi inanmıyor onlar masal gözüyle bakıyor. Bir sürü gençlerinde kafasını karıştırıyorlar Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
güzel kardeşim sen doğrusunu yapıyorsunda mesele işte laftan anlayan olacak yoksa inanan zaten inanır.İnanmayanda kendi bilir yapacak yok.
__________________
Nasıl yaşarsanız öyle öleceksiniz.
Nasıl ölürseniz öyle dirileceksiniz.


Unutmayasın!!!
Elindeki sırrı saklayamayana yeni sır vermez.
Sırların Sahibi.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 19.07.22, 09:28
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 30.06.21
Bulunduğu yer: TR
Mesajlar: 282
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Eğer onlara gerçekten melekleri indirmiş olsaydık, ölüler onlarla konuşsaydı, her şeyi karşılarında toplasaydık, Allah dilemedikçe, yine de iman etmezlerdi. Fakat onların çoğu cahillik ederler.
(En’âm Süresi 111. Ayet)
—————————————
Oysa Rabb'in dileseydi, yeryüzündekilerin tamamı iman ederdi! Bunu bildiğin halde, insanları zorla mı mü'min yapacaksın?
(Yunus süresi 99. Ayet)
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 19.07.22, 11:39
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.07.22
Bulunduğu yer: bursa
Mesajlar: 70
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben dünyadaki tüm putları aynı anda yıkmak isterdim
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 19.07.22, 19:19
NGB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 12.06.22
Bulunduğu yer: 🕋
Mesajlar: 5,311
Etiketlendiği Mesaj: 106 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

yorumsuz bir link atalım.Yalnız arkadaş fazla enerjik.Şeyh den nur saçılıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________
Nasıl yaşarsanız öyle öleceksiniz.
Nasıl ölürseniz öyle dirileceksiniz.


Unutmayasın!!!
Elindeki sırrı saklayamayana yeni sır vermez.
Sırların Sahibi.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 24.11.22, 20:36
NGB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 12.06.22
Bulunduğu yer: 🕋
Mesajlar: 5,311
Etiketlendiği Mesaj: 106 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Aynel Yakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eline sağlık kardeş güzel bir yazı olmuş keyifle okudum. Şimdi ki evliyalardan böyle şeyler bekleme şimdikilerin Kerameti kendinden , yukarıyla bağlantı yok , Gerçek Allah dostuda çıkıp ben Keramet sahibiyim demez herhalde. Şu ifadeyi tuttum; Ya rabbi Duâ’yı burda ediyorum ama etkisini Hindistan da göster

Şeyhinde hocasında bu kerametler olan varsa yazarlar herhalde, seni tekfir edenlerde çıkar gibi
Aslında var varda işte mesele şu kardeşim.Allah CC herkese nasip etmiyor kalbi selim olacak deniyor kişinin kalbinden aynı anda 75 çeşit çıfıt çarşısı geçip üstüne evliyalık bekleyende var.Şahsen benim tanıdığım tarikatla şurayla burayla zerre bağlantısı yok.Ama diyeceğim kendi halinde birde biz konuda yazdık üstte şurda şu yapılsa dedikde işte onda onları yapacak ilim varda izin verecek makam vermiyor makamı anladın sanırım meselenin özü bu yoksa 1 göz kapatıp açıp dünyanın öbür ucuna Allah CC götürür.Herşeye kadir olan yeter ki Benim rızam var desin yap desin o yap derse olur yoksa olmaz verir yetkiyi millet görür etkiyi.
-------------

Sana bu işin erbabı birinin bana anlattığı hikayeyi yazayım o zatı muhterem Allah CC yolunca 1 cm sağa sola yalpama olmayan birisidir.Kendisi istanbulda oturur hikaye şöyle Allah CC tarafından bir ilham geldi diyor anında kendimi mardin ilçesini yazmayım sır olsun bir ilçesinde 1 kilisede buldum kilisenin papazı ölüm döşeğinde adamın baş ucunda belirince yanında olan genç papaz ve ölüm döşeğinde olan papaz akılları başlarında gitti kekeleme ile Azrail AS sen misin dediler

Kim olsa aynı tepkiyi verir.Aynı odadasın ama bir anda biri şak meydana çıkıyor kapı bacadan girmeden.Dedim yok Azrail değilim deyince sen kimsin bir anda nasıl geldin dediler.
Allah dostuyum ve bana denene göre geldim rabbim senin canını almaya az kaldığını beyan ederde mesele İslam üzere ölmeni ister o niyetle Müslüman olursan kurtuldun ama inat edersen işin zor dedim diyor.Bunların şaşkınlığı gidince birde bir anda geldiğimi görünce karşılarında belirince ölecek olan dedi ki madem rabbim seni bana yolladı bu işte bir iş var boşuna yollamaz gelişin zaten bir acaip idi emri başım üzerine dedi diyor.
O zaman dediği mi tekrar et dedim

La ilahe illallah Muhammeden Resulullah

oda 3 kere tekrar etti ve peşinden bunu gören yanındaki genç papazda atladı bende müslüman olayım diyince onada 3 kere tekrar ettirdim ve ordan ayrıldım der.Bende sonra öldümü bilmemde bana deneni yaptım görevim o idi.
Kimin mümin kimin kafir öleceğini bilen o Allah CC.

Yalnız onun ayrılması kapıdan çıkma değil kardeşim kablo bağlı olduğu Bismillahi Allahu Ekber diyesiye saniyesinde istanbulda.
__________________
Nasıl yaşarsanız öyle öleceksiniz.
Nasıl ölürseniz öyle dirileceksiniz.


Unutmayasın!!!
Elindeki sırrı saklayamayana yeni sır vermez.
Sırların Sahibi.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 26.11.22, 18:46
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 05.05.20
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 607
Etiketlendiği Mesaj: 28 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Seyru süluk çile oda dönemi bitti kardesim sebebi bu. Efsin tezkiyesi yok.eyupte bi allah doatunun turbesine girdim 40 gunx40 kez cile odasinda nefs terbiyesini cile odasinda tamamlamis.zamanimizda bu yok
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Takva sahibi olan kullara ait vasıflar nelerdir? Encyclopedia Sorularınız 3 27.10.21 10:19
Bu zamanda ermiş olan bir evliyâ gösterebilir misin? Swordsfish Allah Dostları & Evliyalar 0 09.05.20 11:20
Kitaplarla ilgili bilgi sahibi olan bı abim hocam yardım. Sofi058 Sorularınız 9 09.11.19 13:26
keramet sahibi olmak Lil bin Ali Allah Dostları & Evliyalar 4 02.03.19 11:54
iç varis için bilgi sahibi olan var mı burak007 Alternatif Tıp ve Bitkiler 5 15.06.17 00:17


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147