Gençlik Tecrubelerim (Havas ve Gizi ilimler) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Tecrübe Ettikleriniz

Tecrübe Ettikleriniz Denenmiş uygulamalar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 06.11.19, 11:59
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.10.19
Bulunduğu yer: Malatya
Mesajlar: 56
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Gençlik Tecrubelerim (Havas ve Gizi ilimler)

Öncelikle herkese
SELAMUN ALEYKUM
Ben şu an 40 yaşındayım. lise 2 ve 3 dönemlerimde tecrube ettiğim bir kaç olayı paylaşacağım.Sitenin de yeni üyesiyim 2-3 haftadır inceliyorum.
Sene 95-96 olsa gerek yaşım 17 filan.Ama gençlik dönemlerim biraz piskopat geçti .Vurdu kırdı döğüş kavga o biçim o zamanlar nam yapmışız bide))) Başka bi pislik işim olmadı.Yaşı olanlar bilir o zamanlar yeni kitap çok zor bulunurdu herkes çocuğunun okul kitaplarını eski kitap satan eskicilerden alırdı.Böyle bi sektör vardır o zamanlar.Bende arada sırada bu eskicilerden kitap ayarlamaya giderdim.

Birgün hepinizin bildiği gizli ilimler hazinesinin ilk 5 ciltlik olan bölümünü gördum.Bu nedir diye sorduk içine baktık kurcaladık araştırdık ayak üstü fiyatını sorduk ayrıldık.

Daha sonra harçlığımdan biriktirip o kitabı aldım. Kitabı evde saklıyoruz tabii eğer babam yakalarsa canımı okur biliyorum.

Gel zaman git zaman içindekileri bi güzel süzdük ama o kadar çok şey varki ne yapacağıma karar veremiyorum.Tabii o zamanlar herkesin aşina olduğu cin davetleri biraz daha esrarengiz geliyor.Ben karar verdim kitaptaki tertiplerden birisini yapmaya başladım. Gece bizimkiler yattıktan sonra kalkıyorum ne okunacaksa okuyorum.Bir gün,iki gün, tık yok. Bir taraftanda korkuyorum ne geleceğini bilmiyoruzya.Böyle bi hafta geçti ne gelen var ne giden .En sonunda ben bundan vazgeçtim.

Arada sırada celp muhabbet burçlar filan ebced vs vs bunlarıda anlamaya çalıyoruz.

Sonra aradan ne kadar geçti bilmiyorum kitapta bi kulak daveti vardı bunu yapmaya karar verdim. Başladık okunacakları okumaya. Kaç gün geçti hatırlamıyorum çok detayını olayın üzerinden 20 aşkın sene geçmiş)).Evde ufak tefek eşyalarım kaybolmaya başladı ama neden olduğunu bilmiyorum.Ozamanlar sigara içiyoruz gizli gizli.Mesela çakmağımı koyduğum yeri çok bliyorum 2 dakka sonra çakmağı bulamıyorum sinirimden kardeşlerime çatıyorum verin çakmağı diye o derece eminim koyduğum yerden.
Neyse bir gün okuldan çıktım öğle paydosu elimde tesbih çekmeye devam ediyorum.Arkamdan birisi omzuma dokundu, döndüm baktım kimse yok..Allah Allah birisi dokundu ama kimse yok neyse... bu ben tesbihe devam ederken oluyor.2 dakika sürmedi o birisi bi daha dokundu tekrar döndum yime kimseyi göremedim.Epey rahatsız oldum bu durumdan o gün başka bişey olmadı.

Kaç gün sonra olduğunu bilmiyorum ama bu dokunmaların sayısı artmaya başlayınca ben iyice tırsdım bu tesbih işini bıraktım))) Anlayacağınız yemedi ama bi taraftanda ben nasıl korkarım ben korkmam anlayışı var.Benki heryerde herkese kök söktüren adam bundan vazgeçemez korkamaz)) sonuçta korkum vazgeçtim ama kendime bunu yediremiyorum.

Daha sonra ayrıntısına girmeden bu davete tekrar başladım. bu arada anlatmak istemediğim bir kaç şeyden sonra tekrar bıraktım baktım bu iş böyle olmayacak bize birisi lazım bu işi bize öğretecek yol gösterecek.

Bir kaç hoca bulduk bunlarla görüştük pek bişey çıkmadı...

Daha sonra aradan ne kadar zamana geçti hatırlamıyorum fakat artık iyice merakım arttı.İşi ilerlettik kuran okuyorum, mealine tefsirine bakıyorum oralardan bulabileceğim bi ipucu arıyorum arıyorum aynı zamanda.

Derken bir gün sabaha doğru bi ruya gördüm bundan forumda başka bi konu bahsetmiştim burda anlatacam.Riyamda bana içinde on take gaf harfi olan beş ayeti söylediler ayetleri tektek öğrettiler nasıl okumam gerektiğini anlattılar uyandım hemen şunları not edeyim dedim tam yataktan kalkacam üstüme bi ağırlık çöktü uyku bastı neyse sonra yazarım dedim uyudum.KIsa bi süre sonra tekrar uyandım hemen kalkayım şunları yazayım unutmadan diye niyetlendim tam kalkacam yine uyku bastırdı yine uyudum neyse boş ver dedim kalkıbca yazarım zaten aklımda diye düşündüm.Yine uyudum.
Tekrar uyandığımda sabah biraz daha geç olmuştu aklımda kalan tek şey şu: beş tane ayet var bunlarda onar tane gaf var. ))) ayetler hangileri nasıl okuyacam hiç hatırlamıyorum.)))
Neyse bir gün yine bir hoca bulduk onada gittim.Bi bayan hoca durumu anlattım bana bi tertip verdi onu yapmaya başlayacam bu tertibi sizede verecem ben çok faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim. Hocanın bana dediği şu:
14 gün oruç tutacaksın namazını niyazı eksiksiz devam ettireceksin abdetsiz gezmeyeceksin yalan yok küfür yok yanlış hiç bir şey hayvansal gıda yok.
Hergün bin tane fatiha süresi okuyacaksın.

Nasıl tertemiz bi tertip değilmi)))

Ben başladım bu tertibe zaten imam hatip okuyoruz sıkıntı yok ama biraz serseriyiz)))
Her gün bin fatiha zor oluyor açıkcası sabah kalkıyorum namazdan sonra okuyabildiğim kadar okuyorum okula giderken okuyorum elimde 99 luk tesbih .Tenefüs aralarında sigara içmeye kaçmayı bıraktım abdest tazeleyip tesbih çekiyoruz , bazı fırsat bulduğum derslerde öğle molalrında akşam eve dönerken akşam olunca neyse bitirmesi zor oluyor.

Böyle yanlış hatırlamıyorsam 8-9 gün geçti .Bir gün sabah namazından sonra tesbihimi çektim hemen yatağa firdim bi yarım saat bir saat daha uyuyayım dedim okula gitmeden.Yatağa girdim hiç unutmuyorum ama içimde bi huzur var vücudum öyle hafifki sanki yataktan tüy gibi havalanacam öyle hissediyorum bir ses duydum Allah sizi inandırsın kalbim dile geldi ve Allah dedi bunu kulaklarımla duydum sanki sonra uyudum

Aradan bir iki gün daha geçti ama bin fatihayı bitirkmekte zorlanıyorum derken hangi sebeple yaptım bilmiyorum ama herşeyi kut diye bıraktım.
Tesbih oruç andest namaz hepsini bıraktım.
Bıraktıktan bir hafta gibi sonra bi ruya gördüm.Hepimizin bildiği ismini vermeyeceğim bir evliyayı gördum ruyamda annemlere anlattım onlarda birilerine söylemişler bi tabir yaptırdılar vs vs . Tabii ben bunu bıraktığıma pişman oldum ama bıraktık bi kere((( sonra eski yaşantıma devam ettim daha sonra bizim kitabı arada okula götürüyordsum ordada adımız cinciye çıkmıştı artık.Kitabı hocalardan birisi buldu babamı çağırttı babam gelmiş okula onada vermişler gazı .yok senin oğlun cinci yok buyucu yok şucu bucu diye . Böylece kitap gitti zaten harçlıklarımdan biritirerek almıştım ondan da olduk. Daha sonra ben kuranı kerimi mela ve tefsiriyle okumaya devam ettim bir süre .Sonra aradan ne kadar geçti hatırlamıyorum ama bir kaç ayet kafamda balyoz yemiş etkisi yaptı bunun üzerine bu işlere olan merakım aniden bitti ve başka konulara bu bende balyoz etkisi yapan konulara döndü.
Bende o saatten sonra bütün ilgimi o konulara verdim.

Derken yaş oldu 40 evlendik çoluk çocuk sahibi olduk .İşimize gücümüze bakar olduk.Sonra 1 ay kadar önce bu siteyi buldum uye oldum ve bu işlere olan merakım tekrar hafiften canlandı ama şu an hayatta tecrubelerimiz var daha dikkatli daha bilinçli bi şekilde merak ettiğim bazı şeyleri siz üstadlardan örenmek isterim. Sizlere soracaklarımıda bu konu başlığında sormayı düşünüyorum eğer yöneticler içinde uygunsa
Herkese selam ederim vesselam
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.11.19, 12:10
Lady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dost Üye
 
Üyelik tarihi: 09.11.16
Bulunduğu yer: Nederland
Mesajlar: 587
Etiketlendiği Mesaj: 44 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Güzel tecrübeler.
Eninde sonunda insanı Kuran-ı Kerime çekip götürmesi de ayrı bir rahmet..

Bence siz hiç uğraşmayın ve yine yüce kitabımızı okuyun.
__________________
Yarına kaldı şarkılar aman
Bu yaraya deva değil zaman
Ateş düştüğü yeri yakar
Bu düzeni bozuk dünya yalan..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 06.11.19, 12:50
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.10.19
Bulunduğu yer: Malatya
Mesajlar: 56
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aslında tek bi şeyle ilgilenmeyi düşünüyorum ama karar vermiş değilim.Malumunuz fatiha ile güzel bi tecrubem oldu.Şimdi acaba diyorum katihatül kitab daveti yapsammı yapmasammı bilemiyorum.Ama bi taraftanda merak ediyorum.Bu siteden öğrendiğimize göre ne tür davet yaparsak yapalım bu ruhani varlıklar kendi isteklerine göre gelmiyorlar onları biz davetlerle gelmeye mecbur bırakıyoruz eğer doğru anladıysam.Gelen varlık isteksiz bi şekilde geliyorsa benimle nasıl bir anlaşma içine girerse girsin sonuçta onun rızası dişında bir durum oluşuyorsa benim bundan hiç bir çıkarım olmaz diye düşünüyorum.Ama bi taraftanda fatihanın huddamı elde edebilirsem bana ne artısı olur acaba diye merak ediyorum.Sitede bir kaç tertip var ama başka bir yerdede bu tertibin yanlış olduğu yazıyor.

Bi taraftanda dinimizin çizdiği meşru yolların dışına çıkmadan bu işler oluyorsa ne zararı olur diye düşünüyorum diğer taraftanda gelenin fatihanın huddamı olacağının garantiside yok diyorum ))) Ama merak insanın başına en büyük dert işte .

Eğer bu yazıyı okuyan tecrube sahibi birileri beni bu konuda aydınlatır yol gösterirse sevinirim.Kısaca fatiha benim için hep bır sır kaldı artık bir huddam sayesinde bu perdeyi biraz aralayabilirmiyim diye düşünüyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 07.11.19, 11:56
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 12.03.19
Bulunduğu yer: Yeryüzü
Mesajlar: 534
Etiketlendiği Mesaj: 72 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Davet caiz değildir ama hadim kendisi gelirse caizdir. Bir sureyi ya da ayeti okuduğunda zaten hadimi orada olur yanlış okursan düzeltir. Tekrar tekrar çok fazla okursan seninle iletişime geçebilir.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 07.11.19, 14:21
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.10.19
Bulunduğu yer: Malatya
Mesajlar: 56
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Kırklar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Davet caiz değildir ama hadim kendisi gelirse caizdir. Bir sureyi ya da ayeti okuduğunda zaten hadimi orada olur yanlış okursan düzeltir. Tekrar tekrar çok fazla okursan seninle iletişime geçebilir.
Caizmidir değilmidir bilemiyorum ama anlaşılan o ki kendi rızaları ile gelmiyorlar ... hayırlısı bakalım kardeş sağolasın
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 08.11.19, 21:33
Modern Sofi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 24.08.19
Bulunduğu yer: Fena yurdu
Mesajlar: 1,348
Etiketlendiği Mesaj: 122 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Akıl ile kalp arasında kalmışsın kardeş. Yanlış da olsa bir yol seçmek lazım terddüt zaman kayb etdiriyor
__________________
Sufiye göre, ölü köpeğin dişleri güzeldir. Bardağın yarısı doludur. Hak şerleri hayr eyler.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 09.11.19, 22:16
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.10.19
Bulunduğu yer: Malatya
Mesajlar: 56
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Lankarani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akıl ile kalp arasında kalmışsın kardeş. Yanlış da olsa bir yol seçmek lazım terddüt zaman kayb etdiriyor
Doğru soyluyorsunda gençlik zamanlarimizda imkânlar kısıtlıydı ve kaybedecek biseyimiz yoktu korkularımız
üstüne aptal cesaretiyle gidiyorduk .Ahiretide hiç dusunmuyorduk.
Şimdi bu ailemiz var dusunsene başımıza bı iş gelse ailenin durumu ne olur.Ayrica yaşımızda 40 olmuş bu işin öbür tarafta hesap verme durumuda var.Bunlari düşününce insan daha temkinli davranmak zorunda kalıyor. Bu yüzden yavasda olsa emin adımlarla iletmek daha doğru.Yani hem aklımızı hem kalbimizi ortak bı yolda yürütmeye çalışacak.
Hatta bi tarikata gireyim diyede düşünüyorum ama şu rabıta olayını kabullenemiyorum daha önce denedigim için biliyorum.rabitayi mantıklı görüyorum ama gönlüm kabul etmeyince samimi bı şekilde yapamıyorum. Belki bir daha denerim duruma göre degerlendirecez
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 22.03.21, 08:02
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.07.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 66
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Muratcanalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aslında tek bi şeyle ilgilenmeyi düşünüyorum ama karar vermiş değilim.Malumunuz fatiha ile güzel bi tecrubem oldu.Şimdi acaba diyorum katihatül kitab daveti yapsammı yapmasammı bilemiyorum.Ama bi taraftanda merak ediyorum.Bu siteden öğrendiğimize göre ne tür davet yaparsak yapalım bu ruhani varlıklar kendi isteklerine göre gelmiyorlar onları biz davetlerle gelmeye mecbur bırakıyoruz eğer doğru anladıysam.Gelen varlık isteksiz bi şekilde geliyorsa benimle nasıl bir anlaşma içine girerse girsin sonuçta onun rızası dişında bir durum oluşuyorsa benim bundan hiç bir çıkarım olmaz diye düşünüyorum.Ama bi taraftanda fatihanın huddamı elde edebilirsem bana ne artısı olur acaba diye merak ediyorum.Sitede bir kaç tertip var ama başka bir yerdede bu tertibin yanlış olduğu yazıyor.

Bi taraftanda dinimizin çizdiği meşru yolların dışına çıkmadan bu işler oluyorsa ne zararı olur diye düşünüyorum diğer taraftanda gelenin fatihanın huddamı olacağının garantiside yok diyorum ))) Ama merak insanın başına en büyük dert işte .

Eğer bu yazıyı okuyan tecrube sahibi birileri beni bu konuda aydınlatır yol gösterirse sevinirim.Kısaca fatiha benim için hep bır sır kaldı artık bir huddam sayesinde bu perdeyi biraz aralayabilirmiyim diye düşünüyorum.
Dünyada -maalesef- Havas ilmine vakıf olan yahudiler; Hak İncil'in ayetlerini değiştirip, araya uydurdukları ayetleri sokanlar elbette bir çok havas tertibini değiştirmiştir.

İnternette bazı yerlerde Fatihatül Fukara denen tertip, tahrif edilmiş araya ruhanilerin isimlerine kasemler -yeminler- sokulmuştur. Allah'tan başkasının ismiyle yemin etmek CAİZ DEĞİLDİR.
maalesef bu aciz kardeşin o duayı tecrübe etmiş, başına bir takım belalar almıştır )
elhamdulillah Rabbim kurtardı.
Mevla hak yoldan, Kur'anı Kerimine ve Habibi'nin (SAV) sünneti seniyyesine müttebi olmaktan bir lahza dahi ayırmasın. İnsan ve cin şeytanlarının tuzaklarından muhafaza eylesin.
Allaha emanet olunuz
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 14.06.22, 11:33
Üye
 
Üyelik tarihi: 06.03.20
Bulunduğu yer: Beylikdüzü
Mesajlar: 48
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Arkadaşlar davetti o geldi bu kaçtı işlerini bırakın boş işlerdir kendinizi zikre ve Allahın yoluna verin aksi taktirde kukla olursunuz...
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 16.06.22, 02:19
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.06.22
Bulunduğu yer: Malatya
Mesajlar: 78
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Muratcanalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle herkese
SELAMUN ALEYKUM
Ben şu an 40 yaşındayım. lise 2 ve 3 dönemlerimde tecrube ettiğim bir kaç olayı paylaşacağım.Sitenin de yeni üyesiyim 2-3 haftadır inceliyorum.
Sene 95-96 olsa gerek yaşım 17 filan.Ama gençlik dönemlerim biraz piskopat geçti .Vurdu kırdı döğüş kavga o biçim o zamanlar nam yapmışız bide))) Başka bi pislik işim olmadı.Yaşı olanlar bilir o zamanlar yeni kitap çok zor bulunurdu herkes çocuğunun okul kitaplarını eski kitap satan eskicilerden alırdı.Böyle bi sektör vardır o zamanlar.Bende arada sırada bu eskicilerden kitap ayarlamaya giderdim.

Birgün hepinizin bildiği gizli ilimler hazinesinin ilk 5 ciltlik olan bölümünü gördum.Bu nedir diye sorduk içine baktık kurcaladık araştırdık ayak üstü fiyatını sorduk ayrıldık.

Daha sonra harçlığımdan biriktirip o kitabı aldım. Kitabı evde saklıyoruz tabii eğer babam yakalarsa canımı okur biliyorum.

Gel zaman git zaman içindekileri bi güzel süzdük ama o kadar çok şey varki ne yapacağıma karar veremiyorum.Tabii o zamanlar herkesin aşina olduğu cin davetleri biraz daha esrarengiz geliyor.Ben karar verdim kitaptaki tertiplerden birisini yapmaya başladım. Gece bizimkiler yattıktan sonra kalkıyorum ne okunacaksa okuyorum.Bir gün,iki gün, tık yok. Bir taraftanda korkuyorum ne geleceğini bilmiyoruzya.Böyle bi hafta geçti ne gelen var ne giden .En sonunda ben bundan vazgeçtim.

Arada sırada celp muhabbet burçlar filan ebced vs vs bunlarıda anlamaya çalıyoruz.

Sonra aradan ne kadar geçti bilmiyorum kitapta bi kulak daveti vardı bunu yapmaya karar verdim. Başladık okunacakları okumaya. Kaç gün geçti hatırlamıyorum çok detayını olayın üzerinden 20 aşkın sene geçmiş)).Evde ufak tefek eşyalarım kaybolmaya başladı ama neden olduğunu bilmiyorum.Ozamanlar sigara içiyoruz gizli gizli.Mesela çakmağımı koyduğum yeri çok bliyorum 2 dakka sonra çakmağı bulamıyorum sinirimden kardeşlerime çatıyorum verin çakmağı diye o derece eminim koyduğum yerden.
Neyse bir gün okuldan çıktım öğle paydosu elimde tesbih çekmeye devam ediyorum.Arkamdan birisi omzuma dokundu, döndüm baktım kimse yok..Allah Allah birisi dokundu ama kimse yok neyse... bu ben tesbihe devam ederken oluyor.2 dakika sürmedi o birisi bi daha dokundu tekrar döndum yime kimseyi göremedim.Epey rahatsız oldum bu durumdan o gün başka bişey olmadı.

Kaç gün sonra olduğunu bilmiyorum ama bu dokunmaların sayısı artmaya başlayınca ben iyice tırsdım bu tesbih işini bıraktım))) Anlayacağınız yemedi ama bi taraftanda ben nasıl korkarım ben korkmam anlayışı var.Benki heryerde herkese kök söktüren adam bundan vazgeçemez korkamaz)) sonuçta korkum vazgeçtim ama kendime bunu yediremiyorum.

Daha sonra ayrıntısına girmeden bu davete tekrar başladım. bu arada anlatmak istemediğim bir kaç şeyden sonra tekrar bıraktım baktım bu iş böyle olmayacak bize birisi lazım bu işi bize öğretecek yol gösterecek.

Bir kaç hoca bulduk bunlarla görüştük pek bişey çıkmadı...

Daha sonra aradan ne kadar zamana geçti hatırlamıyorum fakat artık iyice merakım arttı.İşi ilerlettik kuran okuyorum, mealine tefsirine bakıyorum oralardan bulabileceğim bi ipucu arıyorum arıyorum aynı zamanda.

Derken bir gün sabaha doğru bi ruya gördüm bundan forumda başka bi konu bahsetmiştim burda anlatacam.Riyamda bana içinde on take gaf harfi olan beş ayeti söylediler ayetleri tektek öğrettiler nasıl okumam gerektiğini anlattılar uyandım hemen şunları not edeyim dedim tam yataktan kalkacam üstüme bi ağırlık çöktü uyku bastı neyse sonra yazarım dedim uyudum.KIsa bi süre sonra tekrar uyandım hemen kalkayım şunları yazayım unutmadan diye niyetlendim tam kalkacam yine uyku bastırdı yine uyudum neyse boş ver dedim kalkıbca yazarım zaten aklımda diye düşündüm.Yine uyudum.
Tekrar uyandığımda sabah biraz daha geç olmuştu aklımda kalan tek şey şu: beş tane ayet var bunlarda onar tane gaf var. ))) ayetler hangileri nasıl okuyacam hiç hatırlamıyorum.)))
Neyse bir gün yine bir hoca bulduk onada gittim.Bi bayan hoca durumu anlattım bana bi tertip verdi onu yapmaya başlayacam bu tertibi sizede verecem ben çok faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim. Hocanın bana dediği şu:
14 gün oruç tutacaksın namazını niyazı eksiksiz devam ettireceksin abdetsiz gezmeyeceksin yalan yok küfür yok yanlış hiç bir şey hayvansal gıda yok.
Hergün bin tane fatiha süresi okuyacaksın.

Nasıl tertemiz bi tertip değilmi)))

Ben başladım bu tertibe zaten imam hatip okuyoruz sıkıntı yok ama biraz serseriyiz)))
Her gün bin fatiha zor oluyor açıkcası sabah kalkıyorum namazdan sonra okuyabildiğim kadar okuyorum okula giderken okuyorum elimde 99 luk tesbih .Tenefüs aralarında sigara içmeye kaçmayı bıraktım abdest tazeleyip tesbih çekiyoruz , bazı fırsat bulduğum derslerde öğle molalrında akşam eve dönerken akşam olunca neyse bitirmesi zor oluyor.

Böyle yanlış hatırlamıyorsam 8-9 gün geçti .Bir gün sabah namazından sonra tesbihimi çektim hemen yatağa firdim bi yarım saat bir saat daha uyuyayım dedim okula gitmeden.Yatağa girdim hiç unutmuyorum ama içimde bi huzur var vücudum öyle hafifki sanki yataktan tüy gibi havalanacam öyle hissediyorum bir ses duydum Allah sizi inandırsın kalbim dile geldi ve Allah dedi bunu kulaklarımla duydum sanki sonra uyudum

Aradan bir iki gün daha geçti ama bin fatihayı bitirkmekte zorlanıyorum derken hangi sebeple yaptım bilmiyorum ama herşeyi kut diye bıraktım.
Tesbih oruç andest namaz hepsini bıraktım.
Bıraktıktan bir hafta gibi sonra bi ruya gördüm.Hepimizin bildiği ismini vermeyeceğim bir evliyayı gördum ruyamda annemlere anlattım onlarda birilerine söylemişler bi tabir yaptırdılar vs vs . Tabii ben bunu bıraktığıma pişman oldum ama bıraktık bi kere((( sonra eski yaşantıma devam ettim daha sonra bizim kitabı arada okula götürüyordsum ordada adımız cinciye çıkmıştı artık.Kitabı hocalardan birisi buldu babamı çağırttı babam gelmiş okula onada vermişler gazı .yok senin oğlun cinci yok buyucu yok şucu bucu diye . Böylece kitap gitti zaten harçlıklarımdan biritirerek almıştım ondan da olduk. Daha sonra ben kuranı kerimi mela ve tefsiriyle okumaya devam ettim bir süre .Sonra aradan ne kadar geçti hatırlamıyorum ama bir kaç ayet kafamda balyoz yemiş etkisi yaptı bunun üzerine bu işlere olan merakım aniden bitti ve başka konulara bu bende balyoz etkisi yapan konulara döndü.
Bende o saatten sonra bütün ilgimi o konulara verdim.

Derken yaş oldu 40 evlendik çoluk çocuk sahibi olduk .İşimize gücümüze bakar olduk.Sonra 1 ay kadar önce bu siteyi buldum uye oldum ve bu işlere olan merakım tekrar hafiften canlandı ama şu an hayatta tecrubelerimiz var daha dikkatli daha bilinçli bi şekilde merak ettiğim bazı şeyleri siz üstadlardan örenmek isterim. Sizlere soracaklarımıda bu konu başlığında sormayı düşünüyorum eğer yöneticler içinde uygunsa
Herkese selam ederim vesselam
başından sonuna kadar okudum Farklı bir tecrübe ve ani olmuş. Allah iyilerle karşılaşmayı nasip etsin
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Beyindeki Gizi Tehlike HeartLess Derin Konular & Beyin Fırtınası 13 01.03.22 15:34
Havas ve gizli ilimler hakkında reddiye dolares Tecrübe Ettikleriniz 22 25.02.22 01:04
Havas İlmi ( Ledun ilmi , Gizli ilimler ) yada İslami Kriptoloji Hakkında AhirZaman Havas ilmi Genel Bilgiler 0 03.10.20 17:39
Havas sihir veya diğer ilimler eğitimi hakkında pishobbit Sorularınız 2 05.02.19 18:09
Havas ilminden önce hangi ilimler elde edilmeli? Tuana Sorularınız 3 11.09.18 23:11


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147