Celp, Davet, Havas Tecrübelerim - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Tecrübe Ettikleriniz

Tecrübe Ettikleriniz Denenmiş uygulamalar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 28.06.20, 23:29
Modern Sofi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 24.08.19
Bulunduğu yer: Fena yurdu
Mesajlar: 1,348
Etiketlendiği Mesaj: 122 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Post Celp, Davet, Havas Tecrübelerim

Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.

Havas İlmi

Havas (Ulume Gharibe) ile tanışlıgım 2-3 yıl bundan önceye tesadüf ediyor.
İlk önce celp uygulaması ile tanıştım. O zamanlar bu ilimler hakkında bilgim yoktu o yüzden bir arkadaşın tavsiyesi ile yarı yamalak şekilde ilk celp uygulamamı icra etmişdim. Neise ki, yanlış yapmışım (Çok şükür).
Bu olayın üzerinden bir yıl sonra ilim talebesi bir arkadaş ile laflarken bir esma tertibinden söz düştü. Takdiri İlahi o arkadaş elinde 2000 havas tertibi olan kitabını bana emanet verdi (o zamanlar vaoo diyordum ganimet, ele geçirdim ). Kitabı başından sona kadar eledim. nerdeyse tüm uygulama ve tertipleri kopyaladım iade etdim kendisine. Kitabı iade etdigim gece ona cin daveti yapmak istedigimi söyledim. O ise bana yapmamam gerektigini ve buna kalkışan bir gerçek olayı anlatı verdi eee olayı duydugum andan sonra işin ciddiyetini anladım amma sonralar idrak etdim. Tabi, ben cinler hakkında bilgi ve davet peşindeyim yine. Tam da o arefelerde Havasokulu forumu ile tanıştım. O arkadaşın kitabından aldıgım notlarda da davetler vardı fakat ben onlara ısınmamıştım. Forumu bir kaç müddet a-da z-ye eledim. Bana gerekli hatta gereksiz bilgiler edindim. Şimdi bilmek istediginizi yazayım: davet yapmadım, içimde yapmaya şiddetli bir istek olsa da. Şimdi neden yapamadıgımın farkındayım. Allahın inayeti olmasa şimdi tımarhanede ya da kendimden gafletde gizli şirke muptela bir şekilde yaşıyıp giderdim.
Arkadaşlar! Şimdi birisi derse ki, "ben davet yapıp altın alıcam yalnız. bir dafaya mahsus" Tamam sen bir dafaya mahsus davet yaptın ve davetde başarılı oldun (her davetde başırılı olunamıyor) Davete icabet eden her kim ise, sana takar ise ne olur ? Sen daha ne davet etdigini, nasıl bir olaylar yaşanacagını dogru düzgün hayal bile edemezken buna kalkışman normalmı ? Allahu Teala sana el vermiş, ayak vermiş, akıl bile vermiş gerçi ahmaklar da aç kalmıyor. Daha ne istersin bre gafil ?

Büyük Evliyaların demişler ki, İnsanın şanı bu tür şeylerden (davet yapmak, ulume gharibe ile uğraşmak) çok-çok yüksekdir. Eger bir kişi manevi alemde büyük ilerleme kat ederse bu ilimlerin kendisi onun ayagına serilir. Melekler, Cinlerin kendisi ona kulluk etmek ister ama o itina etmez.
Ardından da şööyle derler, kim bu tür şeylerle uğarşa sonu iyi bitmez. Yani, hayatları meşakket, fakirlikle geçer. Bilgili kişiler iyi bilir ki, cin ve tür şeylerle uğraşanlar o varlıgın onu incitmesine maruz kalıyorlar. Buna bir çok kişi ya şahit olmuş ya da şahit olan kişilerin dilinden direkt duymuştur.

Ben de önceler sufli, ulvi bilmez davet edeyimde cin gelsin. Sonralar dedim ki, sufli bana zarar verir, ulvi daveti bulalım. Daha sonra dedim ki, insanlara hizmet etmek için bir hadimim olsun. Kulaga nasılda hoş geliyor degilmi ? Şeytan en çokta bizi hayır ile, halka hizmet adı ile aldatır şarlatan. Ya hu, senden bu hizmeti kim istedi ? Allahu Teala Hz Cebrayil vasıtasıylamı bunları sana söyledi ?
Hadimi ile hizmeti Kuranmı buyurdu, Peygambermi buyurdu ?
Hizmet etmenin yolları insanların sayı kadardır azizim.

Yine söylüyorum. Dileyen diledigini yapa bilir, bizim işimiz sadece uyarmak. Zaten siz istediniz diye bir şey olu vericek degil ya. Davet mevzularının yorum kısmında onlarla "ben uyguladım, gelen-giden olmadı" yazısı var. Sen o kadar azat degilsin ki, gönlünden geçen her haltı yapasın.

--------------------------
CELP


Forumun nerdeyse en pöpüler konusu celp, baglama, aşık etme, muhabbet. Forumun bir çok üyesi ilk başlarda celp uygulaması araken havasokulu sitesini bulmuşlar. Hikmeti İlahi bir çohu buradakı arkadaşların vesile olması ve Allahu Tealanın lütfü ile bu işlerin faydasız oldugunu kanaatine varmışlar. Forumda ilk geldiginde aklında "acil celp yapıp onu kayb etmeden kendime aşık etmeliyim" düşüncesinde olan bir arkadaşımız var burada. isminin etiket yapılmasından rahatsız ola bilecegini dikkate alıp etiketlemiyorum. İşte o arkadaşa şimdi "sana çok etkili 100-de 100 mücerrep celp tertipi vereyim eski sevgilini geri döndür" desen, sana "artık o kişiye ihtiyacım yok, ben Allahımı buldum" deyi verir.

İnsan oglu çok muamma. Kendi iç dünyasından bi haberdir ama Marsda hayat arama peşinde koşar. Aşk senin kalbindedir ama sen onu insanlarda arıyorsun. Kaf suesi, ayet 16: "...Biz ona şahdamarından daha yakınız."
Bakara Suresi, 186. ayet: "Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım..."
Bak bakalım bize bizden de yakın olan bir Varlıktan ne kadar gafletdeyiz ? Gafletde olmasak sevdigimiz kişi bizi terk edince çocuk gibi aglarmıyız ? Yaratılışta bizden hiç bir farkı olmayan biri için onca fedakarlık yaparsında ama bu yaşına kadar sana onca nimet veren Allah için 2 rüket namaz kıldıgında öyle gururlanırsın sanki Allahın emirlerini hiçe sayan o kişi sen degilsin.
Ali-İmran suresi, ayet-14: “Kadınlara, oğullara, kantar kantar altın ve gümüşe, nişanlı atlar ve dört ayaklı hayvanlara, ekinlere karşı aşırı sevgi beslemek insanlara güzel gösterilmiştir. Bunlar dünya hayatının nimetleridir, oysa gidilecek yerin güzeli Allah katındadır.”
Ayetden de anlaşıldıgı gibi insanın son maksatı Allahdır. Hayatın hedefi Allahu Tealaya Aşktır.

Güzel kardeşlerim! Ben bir yıl travma sonucu duygularını kayb etmiş (sevme refleksi zedelenmiş) bir kadına kendi rizayeti ile celp yapmıştım. Şimdi yaparmıydım ? yapmazdım. Ya hu dersiniz, kadın rizaytede vermiş daha ne istersin ? Evet kadın rizayet verdi de ama Rabbimizin bu işde rızası varmıdır ? Mühim olan budur. Bu rızayı gözütlemedigimiz için nerdeyse hepimiz bir ve ya defalarca aklımızı tatile yollayıp duygularımızla hareket ediyoruz. Sonra da, celp uygulamaları yapıyor ve ya yaptırıyoruz. Bu celp tutarmı bu ayrı bir konu da, eger tutarsa bile celp uygulamaları genelde kısa sürelidir ömrü ne kadar olur ? 6 ay ? 1 yıl ? 2 yıl ? ee peki sonra ? İlla bitecek yinede aynısını yapmak zorunda kalacaksın eger aklın başına gelmediyse. Siz buna aşkmı diyorsunuz ? Aşk iki kişinin özgür irade ile akıl ve duygularla bir birini sevmesidir.
Siz Mecnunla Leyla destanlarına aldanmayın. Leyla ve Menundan çokca bahs edilir ama bu noktaya kimse deginmez, Nizami Gencevi "Leyla ve Mecnun" eserinin sonunda şöyle yazar: "Leyla ömrünün sonlarında çok fena hastalanmıştı ve güzelligini elden vermişti. Annesi şöyle vasiyyet eder. Annecim! Benim bu durumumu Mecnuna ilet ve de ki, kendine sevgili ararken, bir ateş hastalıgı ile güzelligini kayb eden bir yarı sevmesin. Öyle bir yar sevsin ki, onun güzelligi asla solmasın."
Hz Peygamber efendimiz ile Hz Hadicenin aşkı, Hz İmam Ali ile Hz Fatımaye Zahanın aşkı insanlıga örnektir.
Dikkat!!! Züleyha Hz Yusufa haram üsul ile sahiplenmek istedi ama sonucta kendisi rusva oldu. Ama Züleyha Allaha iman edib tövbe etdi, Yusufun aşkından vaz geçti Rabbine aşık oldu. ALlahu Teala onun bu aşkının karşılıgı olarak Züleyhanı güzelleştirdi ve onu bir zamnalar haram yol ile sahiplenmek istedigi Hz Yusuf ile evlendirdi.
Celp işlemleri haram yollardır. Sen birine kavuşamak ister isen şöyle dua ede bilirsin: "Ya Rabbim! Falanca kişi ile birleşmemizi (evlenmemizi) uygun buluyorsan bizi öz merhametinle kavuştur. Yok eger bu kavuşma bizim hayrımıza degil ise o kişiye mahabbeti benim kalbimden al."
Bazıları şöyle dua eder, sanki marketden bir şey alır gibi: "Allahım! Falanca kişiyle beni acilen kavuştur. Onun kalbini beni aşkımla ateşle. Gece-gündüz beni düşünsün. Bana dönsün..." - bu nedir biliyormusunuz ? YAni, Allahım o kişinin aklını al bana teslim et. Celbin komple insanlıga aykırı. Telepati de akla ve iradeye mudaheledir. Allahu Teala bizlere başkalarının irade ve akıllarına mudahele izni vermedi! Hele de Allah gibi Uca varlıktan "Onu bana aşık et!" gibi iradeye mudahelede bulunmasını isteriz. Celp Esmalar ve Kuran ayetleri ile de yapılır. Esma ve Kuran ile yapılıyorsa helaldir demek degildir. Büyücüler tanırım kendi kötü niyyetleri için esmalarla ve ayetlerle çalışmalar yaparlar.


Tüm yazdıklarımı kendinizde bir araştırın. Bu adam doğrumu diyor acaba diye. Öğrenin, Araştırın. Havas ilimlerini genel kültür geliştirmek niyetine birazcık okuyun. Fazlası ömre ve vakite zarar. Yıllarca cifr ilmi dalında uzman (babası büyük ariflerden idi) bir zahit kişi diyordu ki, babam bana hep derdi "Oğlum bunlar faydasız işler". Cifz ilminin ustadı diyor ki, ben ömrümün sonlarına yakın babamın sözlerinin doğrulugunu idrak etdim artık geç idi. Tercih sizindir.


Casiye suresi, ayet 35: “Böyledir, çünkü siz Allah'ın ayetlerini eğlence yaptınız; dünya hayatı sizi aldattı. Artık bugün onlar ne ateşten çıkarılırlar ve ne de kendilerinden Allah'ı memnun etmeğe çalışmaları istenir.”
İşte mahşer günü özür kabul edilmez. Bilmiyordum diyemeziniz arkadaşlar. Bu yazını yazmamın sebebide işte budur yoksa yapacak başka işlerim de var ama bu yazıları yazıp siz azizleri uyarmak insanlık borcum. Allahu Teala bizi bir an bile kendi halimize bırakmasın.

Umarım faydalı olmuştur. Allaha emanet olun.
__________________
Sufiye göre, ölü köpeğin dişleri güzeldir. Bardağın yarısı doludur. Hak şerleri hayr eyler.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 29.06.20, 00:12
 
Üyelik tarihi: 28.02.20
Bulunduğu yer: Dunya
Mesajlar: 216
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Vallahi çok guzel tecrube bende bir zamanlar öyleydim tövbe etmedigim zaman celp melp ama simdi hakkimda hayirli degilse neden bile bile canimi daha beter yakayim hayirlisini istemek varken rabbimden neden mutlulugu celpte ariyasin.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 29.06.20, 00:15
 
Üyelik tarihi: 31.01.20
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 240
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Emeğine sağlık çok doğru şeyler yazıp insanları doğruları söylemişsiniz kimler okuyup da örnek alır bilemem ama inşallah her okuyan kişi yapacağı hatayı anlar ve yapacaklarından vaz geçer
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 29.06.20, 00:24
Nun Nun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 18.07.18
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 997
Etiketlendiği Mesaj: 121 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Filozof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.

Havas İlmi

Havas (Ulume Gharibe) ile tanışlıgım 2-3 yıl bundan önceye tesadüf ediyor.
İlk önce celp uygulaması ile tanıştım. O zamanlar bu ilimler hakkında bilgim yoktu o yüzden bir arkadaşın tavsiyesi ile yarı yamalak şekilde ilk celp uygulamamı icra etmişdim. Neise ki, yanlış yapmışım (Çok şükür).
Bu olayın üzerinden bir yıl sonra ilim talebesi bir arkadaş ile laflarken bir esma tertibinden söz düştü. Takdiri İlahi o arkadaş elinde 2000 havas tertibi olan kitabını bana emanet verdi (o zamanlar vaoo diyordum ganimet, ele geçirdim ). Kitabı başından sona kadar eledim. nerdeyse tüm uygulama ve tertipleri kopyaladım iade etdim kendisine. Kitabı iade etdigim gece ona cin daveti yapmak istedigimi söyledim. O ise bana yapmamam gerektigini ve buna kalkışan bir gerçek olayı anlatı verdi eee olayı duydugum andan sonra işin ciddiyetini anladım amma sonralar idrak etdim. Tabi, ben cinler hakkında bilgi ve davet peşindeyim yine. Tam da o arefelerde Havasokulu forumu ile tanıştım. O arkadaşın kitabından aldıgım notlarda da davetler vardı fakat ben onlara ısınmamıştım. Forumu bir kaç müddet a-da z-ye eledim. Bana gerekli hatta gereksiz bilgiler edindim. Şimdi bilmek istediginizi yazayım: davet yapmadım, içimde yapmaya şiddetli bir istek olsa da. Şimdi neden yapamadıgımın farkındayım. Allahın inayeti olmasa şimdi tımarhanede ya da kendimden gafletde gizli şirke muptela bir şekilde yaşıyıp giderdim.
Arkadaşlar! Şimdi birisi derse ki, "ben davet yapıp altın alıcam yalnız. bir dafaya mahsus" Tamam sen bir dafaya mahsus davet yaptın ve davetde başarılı oldun (her davetde başırılı olunamıyor) Davete icabet eden her kim ise, sana takar ise ne olur ? Sen daha ne davet etdigini, nasıl bir olaylar yaşanacagını dogru düzgün hayal bile edemezken buna kalkışman normalmı ? Allahu Teala sana el vermiş, ayak vermiş, akıl bile vermiş gerçi ahmaklar da aç kalmıyor. Daha ne istersin bre gafil ?

Büyük Evliyaların demişler ki, İnsanın şanı bu tür şeylerden (davet yapmak, ulume gharibe ile uğraşmak) çok-çok yüksekdir. Eger bir kişi manevi alemde büyük ilerleme kat ederse bu ilimlerin kendisi onun ayagına serilir. Melekler, Cinlerin kendisi ona kulluk etmek ister ama o itina etmez.
Ardından da şööyle derler, kim bu tür şeylerle uğarşa sonu iyi bitmez. Yani, hayatları meşakket, fakirlikle geçer. Bilgili kişiler iyi bilir ki, cin ve tür şeylerle uğraşanlar o varlıgın onu incitmesine maruz kalıyorlar. Buna bir çok kişi ya şahit olmuş ya da şahit olan kişilerin dilinden direkt duymuştur.

Ben de önceler sufli, ulvi bilmez davet edeyimde cin gelsin. Sonralar dedim ki, sufli bana zarar verir, ulvi daveti bulalım. Daha sonra dedim ki, insanlara hizmet etmek için bir hadimim olsun. Kulaga nasılda hoş geliyor degilmi ? Şeytan en çokta bizi hayır ile, halka hizmet adı ile aldatır şarlatan. Ya hu, senden bu hizmeti kim istedi ? Allahu Teala Hz Cebrayil vasıtasıylamı bunları sana söyledi ?
Hadimi ile hizmeti Kuranmı buyurdu, Peygambermi buyurdu ?
Hizmet etmenin yolları insanların sayı kadardır azizim.

Yine söylüyorum. Dileyen diledigini yapa bilir, bizim işimiz sadece uyarmak. Zaten siz istediniz diye bir şey olu vericek degil ya. Davet mevzularının yorum kısmında onlarla "ben uyguladım, gelen-giden olmadı" yazısı var. Sen o kadar azat degilsin ki, gönlünden geçen her haltı yapasın.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CELP


Forumun nerdeyse en pöpüler konusu celp, baglama, aşık etme, muhabbet. Forumun bir çok üyesi ilk başlarda celp uygulaması araken havasokulu sitesini bulmuşlar. Hikmeti İlahi bir çohu buradakı arkadaşların vesile olması ve Allahu Tealanın lütfü ile bu işlerin faydasız oldugunu kanaatine varmışlar. Forumda ilk geldiginde aklında "acil celp yapıp onu kayb etmeden kendime aşık etmeliyim" düşüncesinde olan bir arkadaşımız var burada. isminin etiket yapılmasından rahatsız ola bilecegini dikkate alıp etiketlemiyorum. İşte o arkadaşa şimdi "sana çok etkili 100-de 100 mücerrep celp tertipi vereyim eski sevgilini geri döndür" desen, sana "artık o kişiye ihtiyacım yok, ben Allahımı buldum" deyi verir.

İnsan oglu çok muamma. Kendi iç dünyasından bi haberdir ama Marsda hayat arama peşinde koşar. Aşk senin kalbindedir ama sen onu insanlarda arıyorsun. Kaf suesi, ayet 16: "...Biz ona şahdamarından daha yakınız."
Bakara Suresi, 186. ayet: "Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım..."
Bak bakalım bize bizden de yakın olan bir Varlıktan ne kadar gafletdeyiz ? Gafletde olmasak sevdigimiz kişi bizi terk edince çocuk gibi aglarmıyız ? Yaratılışta bizden hiç bir farkı olmayan biri için onca fedakarlık yaparsında ama bu yaşına kadar sana onca nimet veren Allah için 2 rüket namaz kıldıgında öyle gururlanırsın sanki Allahın emirlerini hiçe sayan o kişi sen degilsin.
Ali-İmran suresi, ayet-14: “Kadınlara, oğullara, kantar kantar altın ve gümüşe, nişanlı atlar ve dört ayaklı hayvanlara, ekinlere karşı aşırı sevgi beslemek insanlara güzel gösterilmiştir. Bunlar dünya hayatının nimetleridir, oysa gidilecek yerin güzeli Allah katındadır.”
Ayetden de anlaşıldıgı gibi insanın son maksatı Allahdır. Hayatın hedefi Allahu Tealaya Aşktır.

Güzel kardeşlerim! Ben bir yıl travma sonucu duygularını kayb etmiş (sevme refleksi zedelenmiş) bir kadına kendi rizayeti ile celp yapmıştım. Şimdi yaparmıydım ? yapmazdım. Ya hu dersiniz, kadın rizaytede vermiş daha ne istersin ? Evet kadın rizayet verdi de ama Rabbimizin bu işde rızası varmıdır ? Mühim olan budur. Bu rızayı gözütlemedigimiz için nerdeyse hepimiz bir ve ya defalarca aklımızı tatile yollayıp duygularımızla hareket ediyoruz. Sonra da, celp uygulamaları yapıyor ve ya yaptırıyoruz. Bu celp tutarmı bu ayrı bir konu da, eger tutarsa bile celp uygulamaları genelde kısa sürelidir ömrü ne kadar olur ? 6 ay ? 1 yıl ? 2 yıl ? ee peki sonra ? İlla bitecek yinede aynısını yapmak zorunda kalacaksın eger aklın başına gelmediyse. Siz buna aşkmı diyorsunuz ? Aşk iki kişinin özgür irade ile akıl ve duygularla bir birini sevmesidir.
Siz Mecnunla Leyla destanlarına aldanmayın. Leyla ve Menundan çokca bahs edilir ama bu noktaya kimse deginmez, Nizami Gencevi "Leyla ve Mecnun" eserinin sonunda şöyle yazar: "Leyla ömrünün sonlarında çok fena hastalanmıştı ve güzelligini elden vermişti. Annesi şöyle vasiyyet eder. Annecim! Benim bu durumumu Mecnuna ilet ve de ki, kendine sevgili ararken, bir ateş hastalıgı ile güzelligini kayb eden bir yarı sevmesin. Öyle bir yar sevsin ki, onun güzelligi asla solmasın."
Hz Peygamber efendimiz ile Hz Hadicenin aşkı, Hz İmam Ali ile Hz Fatımaye Zahanın aşkı insanlıga örnektir.
Dikkat!!! Züleyha Hz Yusufa haram üsul ile sahiplenmek istedi ama sonucta kendisi rusva oldu. Ama Züleyha Allaha iman edib tövbe etdi, Yusufun aşkından vaz geçti Rabbine aşık oldu. ALlahu Teala onun bu aşkının karşılıgı olarak Züleyhanı güzelleştirdi ve onu bir zamnalar haram yol ile sahiplenmek istedigi Hz Yusuf ile evlendirdi.
Celp işlemleri haram yollardır. Sen birine kavuşamak ister isen şöyle dua ede bilirsin: "Ya Rabbim! Falanca kişi ile birleşmemizi (evlenmemizi) uygun buluyorsan bizi öz merhametinle kavuştur. Yok eger bu kavuşma bizim hayrımıza degil ise o kişiye mahabbeti benim kalbimden al."
Bazıları şöyle dua eder, sanki marketden bir şey alır gibi: "Allahım! Falanca kişiyle beni acilen kavuştur. Onun kalbini beni aşkımla ateşle. Gece-gündüz beni düşünsün. Bana dönsün..." - bu nedir biliyormusunuz ? YAni, Allahım o kişinin aklını al bana teslim et. Celbin komple insanlıga aykırı. Telepati de akla ve iradeye mudaheledir. Allahu Teala bizlere başkalarının irade ve akıllarına mudahele izni vermedi! Hele de Allah gibi Uca varlıktan "Onu bana aşık et!" gibi iradeye mudahelede bulunmasını isteriz. Celp Esmalar ve Kuran ayetleri ile de yapılır. Esma ve Kuran ile yapılıyorsa helaldir demek degildir. Büyücüler tanırım kendi kötü niyyetleri için esmalarla ve ayetlerle çalışmalar yaparlar.


Tüm yazdıklarımı kendinizde bir araştırın. Bu adam doğrumu diyor acaba diye. Öğrenin, Araştırın. Havas ilimlerini genel kültür geliştirmek niyetine birazcık okuyun. Fazlası ömre ve vakite zarar. Yıllarca cifr ilmi dalında uzman (babası büyük ariflerden idi) bir zahit kişi diyordu ki, babam bana hep derdi "Oğlum bunlar faydasız işler". Cifz ilminin ustadı diyor ki, ben ömrümün sonlarına yakın babamın sözlerinin doğrulugunu idrak etdim artık geç idi. Tercih sizindir.


Casiye suresi, ayet 35: “Böyledir, çünkü siz Allah'ın ayetlerini eğlence yaptınız; dünya hayatı sizi aldattı. Artık bugün onlar ne ateşten çıkarılırlar ve ne de kendilerinden Allah'ı memnun etmeğe çalışmaları istenir.”
İşte mahşer günü özür kabul edilmez. Bilmiyordum diyemeziniz arkadaşlar. Bu yazını yazmamın sebebide işte budur yoksa yapacak başka işlerim de var ama bu yazıları yazıp siz azizleri uyarmak insanlık borcum. Allahu Teala bizi bir an bile kendi halimize bırakmasın.

Umarım faydalı olmuştur. Allaha emanet olun.
Paylasim icin Alah razi olsun emeginize saglik. Celp konusunda kesinlike katiliyorum. Sufli davetler konusundada. Sonuna kadar katiliyorum. Yalniz hadimi olupda insanalra yarari dokunan ehli sunnet insalarda var yanlis mi bu o zaman ? Kandiriliyolar mi ? Bunlari bilmedigim icin soruyorum. Birde kesinlikle esma ve ayetlerle celp yapiliuor diye dogru degil onada katiliyorum esma ayetle olmasi celbi dogru yada helal kilmaz kandirmaca onu biliyorum. Yalniz hacet dualari dilek dualari var yada esmalar belli bir sayida ayetler ayni sekilde belirli sayilarda okunuyor celp amacli degil ama Allah a o kisi icin dua edilebiliyor diye biliyorum bu durumda yanlis mi yapilmis oluyor ?
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 29.06.20, 08:57
Acemi
 
Üyelik tarihi: 08.06.20
Bulunduğu yer: Baku
Mesajlar: 22
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Cox sag olun, maraqli ve lazimli bilgiler ucun, en yaxsisi Allahdan hayirli ise itemek, ancaq acaba bir dilek ucun zikir yaparken, riyaziyyatli olmaq... evvelde hayirliysa bu duam kabul olsun deyerkende yalnismi? Men bir cox zikirler dualar ucun yapdim, bir nece hacetim ucun zikirler riyaziyyat yapdim, 40 gunluk zikirler, kim yazmissa flan zikir yapdim oldu, onlarida yapdim... o hacetlerimde bana hayirli qil nasib et deyirdim, ancaq olmadilar... meyus oldum.. ancaq israr yapirdim sonra sanki yotuldum illerle bir seyler istemekden.. sonra bir gun anladim ki, Allah beni ne qeder isteyib, defalarla sukur namazi qildim, cunki o hacetin qarsisinda boyuk bir bela meni gozleyirmis, hec aklima gelmezi, ancaq Allah bildiyinden hacetimi kabul etmirmis.. ona gore hayirlisini istemek daha iyi
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 29.06.20, 09:47
Och Och isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 23.11.17
Bulunduğu yer: Tuna Boyunda
Mesajlar: 6,349
Etiketlendiği Mesaj: 410 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Tarihi ve tarihi olayları seviyorum. Bazen yüzde yüz gerçeği yansıtmasa da tarihi dizi veya filmleri de izlerim. Dizinin birinde yaralanan kişiye bir ilaç hazırladılar. ( otlardan çiçeklerden ) İlacı sürerken Ya Şafi diyerek içirdiler. Bir başka sahnede de kılıç yarasını ateşle dağladılar. Sıcak bıçağı vücuda dokundurmadan önce de Ya Şafi diyorlardı. Şifa Allah'tan. Gerisi vesileydi yani. Çok araştırma yaptım. Havas ilmi caiz midir ? sorusundan başladım da havas büyü müdür? kısmına kadar. Hatta çok dikkatimi çeken bir kısım vardı. '' Peygamberimiz (SAV) , Felak ve Nas surelerini okuyup avuçlarına üfleyerek bedeni üzerinde gezdirirmiş. '' Düşün; Cinleri ya da varlıkları olan, Allah rızası için kişinin şifasına vesile olan insanlar var.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen yaşadıklarını paylaşmış ve sonuca nasıl ulaştığını anlatmışsın. Her insanın sonuca ulaşması farklı farklı olacaktır. Kimisi sağ salim bu sınavlardan çıkarken kimisi kör sağır dilsiz de çıkabilir.

Beni ( kendimce ) sonuca ulaştıran ise ; “Ey insan! Bana itaat eden bir kuluma cinleri, şeytanları ve şerlilerini boyun eğdiriyorum. Siz de Benim emrime kulak verirseniz, çok varlıklar, hattâ cinler ve şeytanlar dahî sizlere boyun eğebilirler, emrinize girebilirler” ....

İlerde havas alimi olursam önce sana göndereceğim cinleri

Bu konu uzar gider. Sabahlar olmaz
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 29.06.20, 11:51
Modern Sofi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 24.08.19
Bulunduğu yer: Fena yurdu
Mesajlar: 1,348
Etiketlendiği Mesaj: 122 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Nun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paylasim icin Alah razi olsun emeginize saglik. Celp konusunda kesinlike katiliyorum. Sufli davetler konusundada. Sonuna kadar katiliyorum. Yalniz hadimi olupda insanalra yarari dokunan ehli sunnet insalarda var yanlis mi bu o zaman ? Kandiriliyolar mi ? Bunlari bilmedigim icin soruyorum. Birde kesinlikle esma ve ayetlerle celp yapiliuor diye dogru degil onada katiliyorum esma ayetle olmasi celbi dogru yada helal kilmaz kandirmaca onu biliyorum. Yalniz hacet dualari dilek dualari var yada esmalar belli bir sayida ayetler ayni sekilde belirli sayilarda okunuyor celp amacli degil ama Allah a o kisi icin dua edilebiliyor diye biliyorum bu durumda yanlis mi yapilmis oluyor ?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tecrübelerle görüyoruz ki, bir çok kişi sufli vasıtasıyla insanlara yardım eder gibi görünüyor zahirde. Bazı zamanlar o kişinin kendisi bile hadim zann etdigi cinin ulvi olmadıgını bilmez. O yüzden çok tehlikeli.

Konuda yazdıgım gibi, duanın ifade şekline dikkat edilmeli. Sıradan dilek dualarına, esmalar ile yapılan hacet dualarına sözümüz yok kendimiz bile uygularız, önemli olan başka birini de bu dualarıma ilave edince Allahu Tealadan onun iradesine mudaheleye sebep olacak bir şey istememekdir. Mesela: "Onu bana döndür."

Alıntı:
marina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cox sag olun, maraqli ve lazimli bilgiler ucun, en yaxsisi Allahdan hayirli ise itemek, ancaq acaba bir dilek ucun zikir yaparken, riyaziyyatli olmaq... evvelde hayirliysa bu duam kabul olsun deyerkende yalnismi? Men bir cox zikirler dualar ucun yapdim, bir nece hacetim ucun zikirler riyaziyyat yapdim, 40 gunluk zikirler, kim yazmissa flan zikir yapdim oldu, onlarida yapdim... o hacetlerimde bana hayirli qil nasib et deyirdim, ancaq olmadilar... meyus oldum.. ancaq israr yapirdim sonra sanki yotuldum illerle bir seyler istemekden.. sonra bir gun anladim ki, Allah beni ne qeder isteyib, defalarla sukur namazi qildim, cunki o hacetin qarsisinda boyuk bir bela meni gozleyirmis, hec aklima gelmezi, ancaq Allah bildiyinden hacetimi kabul etmirmis.. ona gore hayirlisini istemek daha iyi
Dua ederken bir şey istəyərkən mütləq "Əgər mənim üçün xeyirlidirsə nəsib et" demək şərtdir. Bizlər uşaq kimiyik, hər ürəyimizdən keçəni əldə etmək istəyirik halbuki o şeyin zərərlərindən qafilik. Riyazat günahlardan çəkinmək və vacibləri icra etməkdir. Bizdən tələb olunan budur.

Son dəfə soruşduğunuz məsələ ilə bağlı problem ortadan qalxdımı ?
__________________
Sufiye göre, ölü köpeğin dişleri güzeldir. Bardağın yarısı doludur. Hak şerleri hayr eyler.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 29.06.20, 12:22
Modern Sofi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 24.08.19
Bulunduğu yer: Fena yurdu
Mesajlar: 1,348
Etiketlendiği Mesaj: 122 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Och Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarihi ve tarihi olayları seviyorum. Bazen yüzde yüz gerçeği yansıtmasa da tarihi dizi veya filmleri de izlerim. Dizinin birinde yaralanan kişiye bir ilaç hazırladılar. ( otlardan çiçeklerden ) İlacı sürerken Ya Şafi diyerek içirdiler. Bir başka sahnede de kılıç yarasını ateşle dağladılar. Sıcak bıçağı vücuda dokundurmadan önce de Ya Şafi diyorlardı. Şifa Allah'tan. Gerisi vesileydi yani. Çok araştırma yaptım. Havas ilmi caiz midir ? sorusundan başladım da havas büyü müdür? kısmına kadar. Hatta çok dikkatimi çeken bir kısım vardı. '' Peygamberimiz (SAV) , Felak ve Nas surelerini okuyup avuçlarına üfleyerek bedeni üzerinde gezdirirmiş. '' Düşün; Cinleri ya da varlıkları olan, Allah rızası için kişinin şifasına vesile olan insanlar var.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen yaşadıklarını paylaşmış ve sonuca nasıl ulaştığını anlatmışsın. Her insanın sonuca ulaşması farklı farklı olacaktır. Kimisi sağ salim bu sınavlardan çıkarken kimisi kör sağır dilsiz de çıkabilir.

Beni ( kendimce ) sonuca ulaştıran ise ; “Ey insan! Bana itaat eden bir kuluma cinleri, şeytanları ve şerlilerini boyun eğdiriyorum. Siz de Benim emrime kulak verirseniz, çok varlıklar, hattâ cinler ve şeytanlar dahî sizlere boyun eğebilirler, emrinize girebilirler” ....

İlerde havas alimi olursam önce sana göndereceğim cinleri

Bu konu uzar gider. Sabahlar olmaz
minik cadı

Sende bir ara tecrübelerini yazsan, belki birisi okur da insafa gelir
__________________
Sufiye göre, ölü köpeğin dişleri güzeldir. Bardağın yarısı doludur. Hak şerleri hayr eyler.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 29.06.20, 23:20
Och Och isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 23.11.17
Bulunduğu yer: Tuna Boyunda
Mesajlar: 6,349
Etiketlendiği Mesaj: 410 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Filozof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
minik cadı

Sende bir ara tecrübelerini yazsan, belki birisi okur da insafa gelir
Paylaşmayı hiç düşünmedim. Belki de ilerleyen günlerde yazarım.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 07.07.20, 21:41
Abel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02.01.17
Bulunduğu yer: Fransa
Mesajlar: 161
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Harama alet edilmeyen her şey caizdir. Havas bir ilimdir. Yapamayanların karalamaları ile kafalar karışıyor
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Havas ve davet-i ayetel kürsi Sin Sure ve Ayet Havasları 7 24.11.18 00:48
Havas Davet ve Sırları SiLence Havas Dersleri 3 12.09.18 20:46
Havas ilminde celp muhabbet ? Nun Sorularınız 3 11.09.18 03:34
Havas-davet ilişkisi HavasHoca Havas Dersleri 4 29.01.18 13:49
Celp ve Tesir için Havas HavasHoca Celb & Muhabbet & Kısmet 2 23.01.17 23:41


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147