Herkes kendi muskasını yazsın.. - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Vefk & Tılsım

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.02.19, 15:11
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Herkes kendi muskasını yazsın..

Bu konuda bi eksik gördüm yazdım,umarım ihtiyaç halindekiler faydalanır..

*Öncelikle şunları söyliyeyim ne yazarsanız yazın ihlasla yazın yazdığınız esmaya ayete beyite harfe nazar ederek yazın,hepsinin canlı olduğunu bilerek,hepsinin görevlisi olduğunu bilerek yazın.. (Hatta yazdığınız kelamdan Cenabı Hakk mahlukat yaratır..)

*Ben herkesin yazabileceği tarzda şeyler paylaşmaya çalıştım,safranla yazılır yazanı safranla yazın,herhangi bi mürekkep belirtilmeyen tükenmez kalem bile uygundur..

*Ne yazarsanız yazın öncelikle bi boş kağıda denemesini yapın günü saati önemli değil yazarken ki eksikleri görün..deneme yapın yani

*Allah kelamı Kuran ayetleri yazarken şeddeleri yazmayın.

*Her yazımdan önce 2 Rekat Allah rızası için namaz kılın yerinizde kalkmadan 1 fatiha 3 ihlas okuyup : Allahım okuduklarımdan hasıl olan ecri ve sevabı öncelikle Peygamber Efendimiz(S.a.v.)'e , Gavsı Azam Abdulkadir Geylaniye ve Havas ilmi yazılırken nelerden izin ve yetki alınıyorsa oralara hediye ettim sen vasıl eyle kabul eyle haberdar eyle Ya Rabbi.. diye bitirin..

Yazım bittikten sonra 2 rekat şükür namazı kılıp amelinizi 2 namaz arasında yapmış olun..

*İlerleyen günlerde bi kardeşiniz size bir sıkıntısını anlatırsa sizde vesile olması nedeniyle birşey yazarsanız birşey talep etmeyin,verirse alın..

*Olurda para vermek istiyor karşınızdaki kesinlikle amelin içinde alacağınız parayı düşünmeyin günlerce emek çöpe gider batıl olur..Günümüzde en çok yaşanan sıkıntı budur çoğu kişi farkında değil..

*Yazarken Nazar ederek güzel duygularla yazın amelde şüpheye düşmeyin,eğer eline kağıtı kalemi alıp masa başına geçiyorsan zaten Allah izin vermiştir vesveseyi atın bi köşeye..Cümleniz şu olsun ;Allah izin vermese zaten şuan yazmaya çalışmazdım demekki izin veriyor..Hatalar olur ama kimse anasının karnından yazarak çıkmadı kendinize vakit tanıyın zamanla gelişir bu istidadlar

*İlk yazdıklarınız çok güçlü olur çünkü inanarak ihlasla her harfe nazar ederek yazarsınız ilerleyen zamanda bunu kaybetmeyin..İlk kılının namazları hatırlarsınız bir de seneler sonraki namazları..Aslında her vakit aynı kapı açıktır fakat alışkanlığa dönüşmesin,tütsü yakın abdest alın kendinizi bi moda sokun yani,ne görürseniz onu yazıcaksınız zaten çok farklı şeyler istemiyoruz sizden ama bulmaca çözer veya sulu boya yapar gibide olmasın önce siz inanın yazdığınıza..

*Oruçlu yazılanlar daha tesirli olur fakat şart değildir sadece haberiniz olsun,Pazartesi perşembe oruç tutup imsak saati yazılanları önce namazınızı kılıp sonra yazmaya başlayabilirsiniz..

*Paylaştıklarımın hepsi bi muskanın içinede girer fakat ilk vakitler için aşure yapmayın gramajlı a4 kağıdına arkalı önlü yazabilirsiniz fakat dediğim gibi herşeyden biraz olsun diye ilk amelden çorbaya çevirmeyin..(İlerleyen günlerde a3'e de yazıcaksınız inşaAllah ama vakti var zamanla..)

Dipnot: A4 kağıtı çok ince olursa yazdığınız arka sayfaya geçer yine karışır biraz gramajlı olsun ama çok kalın olursa katlanmaz,kırtasiyeye gidip bir kaç kağıtı elleyin kafanıza göre 2şer 3er tane alın deniyeceksiniz..Kimsenin yaptığı ilk yemek çok güzel olmaz zamanla güzelleşir bunlar detaydır sadece..

Herkesin yazabileceği şeyler paylaşıyorum,lütfen tek tek bu ne zaman o ne zaman bunda safran yazmıyor kurşun kalem olur mu gibi sorular sormayın..

**İnternette bi tılsım gördük veya tılsımı yazan kişiye ulaşma şansımız yok ve bunun gününü saatini bilmiyoruz hesapliyamıyoruz ne ne zaman yazılır bilmiyoruz diyelim ; Hepsi için sabah imsak vakti güneş doğana kadar iyidir..Günü ve saati yazmayanların hepsini imsak saati yukarıda bahsettiğimiz şekilde başlayın.. (Saatlerin günlerin önemi tabiki vardır fakat bu paylaştıklarımda imsak vaktide yazabilirsiniz)

*Bir tılsım,daire,vefk,mühür vs 'de önce çizgileri çizin sonra içini doldurun,önce yazıp sonra çizgileri çizmeyin yani..

*Yanlış yapmaktan korkma yazmaya başlarken önce niyet et sonra "Bismillah Ya Allah" diyip başla..Yanlış yazsanda birşey olmiyacak korkma..Yanlış yazdıklarını imha etmek için ya denize at ya toprağa göm biriktir bi köşede dursun..

*Dedik ya bunları yazarken kendinizi bi havaya sokun ritüel gibi olsun diye bu vakitte dünya kelamı konuşma,telefon çalsa açma,kapı çalsa gitme veya hepsini yap tekrar baştan başla..Amelin ortasında çok telefonum çaldı yarım bırakmak zorunda kaldım hepsini tekrar başladım sonra..Kendinizi bi kaç dakikalık dünyadan soyutlayıp yazın bunları..

*Mesela negatif enerjiler için olan yuvarlak tılsımı yazıp suya atıcaksın veya kapıya koyacaksın ya yazdıktan sonra streçle al takkenin içine baş örtünün içine koy bakalım..Senin yazdığının enerjisini bi talim et..Sıkıntın var ise sağ elinle tutup kalbinin üzerine bastır biraz Mekan koruması dediğimiiz kare tılsımatı yaz kafana koy bakalım ne hissediceksin

Kim “Be” harfini Esma-ül hüsnadan ilk harfi Be ile başlayan isimlerle birlikte daire şeklinde yazar ve üzerinde taşırsa, taşıyan kimsenin rızkı dar ise Allah c.c. onun rızkını genişletip kolaylaştırır.
Örneğin: Aşağıdaki dairenin ortasına rızkın dar olan kişinin ismini yazar ve daireyide aşağıdaki şekilde tamamlarsın. Yazılacak dairenin şekli budur:








Vefkler & Tılsımlar

SAFRANLA YAZIN Bunları hem muskaya ekleyin,hem büyük bi sürahi veya 1.5 litrelik suyun içine atıp için,hemde ikisinide ister yan yana ister alt alta imsak vakti yazıp katlayıp streç filmle sarıp evinizin içinde tuvalet dışındaki her kapının eşiğine sıkıştırın koyun..


Bu zamana kadar hep büyücüler kirişlere birşeyler yazıp koyardı artık biz hayır üzere tılsımatlar koyalım oralara inşaAllah



Bunu muskanıza ekleyin,İmsak vakti güzeldir..


Dosyalarınız arasına kaydedin yarın bi gün baş ağrısı olur talim edersiniz..Muskanıza koymayın baş ağrısı olursa yazıp takke içine koyarsınız




SAFRANLA YAZIN
Celcelutiyenin 7’li ve 8’li hatemidir,7 hatem yeni yaratımlar içindir 8’li hatem sonsuzluğu temsil eder.Rızık için 7’li hatemse korumak için 8’li hatemdir.Fakat çok detaya girmicez ben bunların ikisinide sabah imsak vakti safranla yazıp 7’li hatem için bereket 8’li hatem için koruma niyetiyle yazıp dış kapınızın eşiğine içeriye streç filmle sarıp koyun..Bunu koyduktan sonra kapının eşiğine basmadan içeriye girin..

**Yazmaya başlamadan muhakkak niyet edin ,Yazarken önce çizgileri çekin,vefk yazarken çizgiler sağdan sola çekilir..Kağıtı çevirip çizin çizgilerinizi..Remizleri yazarken sağ üstten başlayıp sola doğru gidin,aslında yazarken özel bi namazları virdleri kokuları vardır fakat siz sadece " Bismillah Ya Allah" diyip yazmaya başlayın..


Bunları üzerinizde taşımak için yazabilirsiniz fakat güdük(eksik) olur amel bunun etrafına Celcelutiyenin 7 müvekkelinin adı yazılır,niyete göre bazı harfler işlenir en alta,azamet,davet derken üzerinizde taşımak için meşakkatli ve 7 günlük bi süreçtir ben sadece evinin kapısına koyup eve girenin niyetinin dahi değişebileceği şekilde veriyorum size çünkü diğer kısım beni çok uğraştırır,ali kardeş bunu nasıl görevlendircez,bana azamet yazsana yazıları bitmez bu kadarı yeterlidir şimdi..



İlmi çalışma içinde olanlar - Hurufların bedene işlenmesi
Aslında doğduğumuzda islam üzere ve vücudda bütün hurufatlarla birlikte doğarız,yaşantımız üzere bu harfler bozulur..Bu vefkleri görevlendirmeye gerek yoktur,sadece vefklerin oluşturduğu enerji bedenimize işlensin,vücudumuzda açılmamış bozulmuş kapılar letaifler onarılsın istidadlar açılsın..

Her harfin günü vardır,Bu ilimlerde ilgilenen kişiler bu harfleri aşağıdaki tablodan bakıp Pazar günü sabah imsak saatinde namazdan sonra başlayıp tek tek yazsın 7 günde biter.Bu huruflar bedeninize işlenmesi için yazıyoruz sadece yazdığınız hatem için niyet edipyazın başka niyet etmeyin,bu hatemler bedeninize işlensin..

Örn : Niyet ettim Fe harfinin 7'li hatemini yazmaya..

Pazar: Fe
Pazartesi:Cim
Salı: Şın
Çarşamba:Se
Perşembe:Zı
Cuma:Hı
Cumartesi:Ze

Bu eee hoca bize vefk verdin görevlendirmedik diyeceksiniz ? Bunları Pazar gününden başlayarak safranla yavaş yavaş yazın,(Safran şart değil ama benim talim ettiğim enerji alanı daha yüksek oluyor o yüzden safranla dedim) şeffaf cetveliniz olsun artık vefk yazarken ki kurallara öğrendiniz sağ üstten başlayarak Bismillah Ya Allah diyip yazın her gün imsak vakti namazdan sonra 1 tanesini yazın..Bunların üzerinizde taşıdıkça açılır ve sizde daha önce görülmemiş eğilimler olabilir..





En altınada bunu imsak vakti dilediğiniz gün yazın,10 adet hurufu mukatta harfleri vardır bunlar bedeninize yani (Muskanıza) işlensin inşaAllah,Tavsiyem SAFRANla yazılması fakat şart değildir


SAFRANLA YAZIN


Bu aslında mekan korumadır fakat muskanızın içine safranla yazıp eklerseniz
güzel olur,imsak vakti

Önce içinin çizgilerini çekin köşelere dikkat edin,sonra içindekilerin adını yazın,en son yıldızdan başlayarak sağdan sola remizleri yazın,acele etme kağıtı çevirip yaz.. safranla yazın


SAFRANLA YAZIN

Büyü bozma - el yazısı için kusura bakmayın Çok farklı metodlar vardır ama okurken daraltırlar,amel ederken vesvese verirler yazıp suyunu içmek benim gördüğüm herkesin yapabileceği birşey..

__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 11.02.19, 15:16
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Celcelutiye Beyitlerinin yazılması – havasları















Bu yazımlar baka baka herkesin yapabileceği şeylerdir..Tütsü yazıyorsa muhakkak tütsüleyin hemde bol bol kağıda yayılsın sonra streç filmle 7 kat sarıp deri kaplayıp bi iplik terzide dikip taşıyabilirsiniz

Daha ilginç havaslar vardır fakat ehline öğretilmesi konusunda ciddi uyarılar var,şimdilik bunlar yeterli..
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 11.02.19, 15:24
BLueSea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Manevi
 
Üyelik tarihi: 01.12.18
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 1,222
Etiketlendiği Mesaj: 166 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yani bu şu mu demek oluyor hadim ataması yani tevkil yapmadanda vefler çalışabiliyor ? Allah razı olsun emeğinize sağlık
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 11.02.19, 16:58
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Canodemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani bu şu mu demek oluyor hadim ataması yani tevkil yapmadanda vefler çalışabiliyor ? Allah razı olsun emeğinize sağlık
Burda vefklerin farklı kullanım alanlarından bahsettim..Hurufların bedene işlenmesinden bahsettim..Bu vakite kadar bildiğimiz şekilde azamet okunur vird okunur gibi bi konu paylaşımı değildir bu detaylı yazdım ama neresi anlaşılmadı bilmiyorum..
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 11.02.19, 19:41
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 03.10.18
Bulunduğu yer: Dünyada!
Mesajlar: 742
Etiketlendiği Mesaj: 188 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam,çok faydalı bir paylaşım olmuş.Canodemir kardeşimizin bahsettiği vefklerde vekil atayıp ruhaniyi görevlendirme kısmındaki ayrıntıyı soruyor.Fakat seninki gayet net,anlaşılır uygulanabilir ve hayırlı bir bilgilendirme.Allah razı olsun.Bu arada Celcelutiye beyitinin havasları da çoğu yerde bulunmayacak kadar kıymetli,diğer beyitlerle beraber ayrıca paylaşırsan duacın olurum.
__________________
Allah doğru yolu seçenleri daha derin bir doğru yol bilinci ile destekler.(Meryem 76)
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 12.02.19, 00:19
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
El Kindi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam,çok faydalı bir paylaşım olmuş.Canodemir kardeşimizin bahsettiği vefklerde vekil atayıp ruhaniyi görevlendirme kısmındaki ayrıntıyı soruyor.Fakat seninki gayet net,anlaşılır uygulanabilir ve hayırlı bir bilgilendirme.Allah razı olsun.Bu arada Celcelutiye beyitinin havasları da çoğu yerde bulunmayacak kadar kıymetli,diğer beyitlerle beraber ayrıca paylaşırsan duacın olurum.
Görevlendirme kısmını anladım zatende bu anlattığım kadarına görevlendirme gerekmez,ilerleyen günlerde bu yolda ilerleyen güvendiğim kişilere öğretirim. Ulvi sufli aynı şekilde görevlendirilir konusu açılıp umuma paylaşılacak birşey değildir fakat bu anlattıklarım için zaten gerekli değildir.. size vefki yazın enerjisi ile uyumlanin derken ben cubbeme huruf-u mukatta harflerini yazıyorum takkeme 5 köşeli yıldız işliyorum sadece renklerin bile enerjisi vardır,kaldı ki harflerin remizlerin enerjisi çok daha yüksektir bunlar bedene işlensin diye yazdım konu direk görevlendirmeye geldi gorevlendirmeden önce azamet hazırlamalı görevli müvekkelleri eklenmeli etrafına onu soran yok celcelutiye diğer beyitler konusunda emin olamadım onların vird olarak havaslarini paylaşıcam ilerleyen günlerde
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 12.02.19, 00:59
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 24.01.19
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 55
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Süper ötesi paylaşım. Emeğine sağlık. Tespitlere ilaç gibi olmuş .Var olasın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 12.02.19, 01:08
 
Üyelik tarihi: 26.09.17
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 113
Etiketlendiği Mesaj: 12 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun, gerçekten emek ürünü, çok faydalı ve değerli paylaşımlar. Benim için de ayrıca çok yerinde oldu zamanlaması

Allah ilmini ve ilmimizi arttırsın. Bu ilmi de doğru yolda kullanmayı nasip etsin.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 13.02.19, 10:36
 
Üyelik tarihi: 07.08.18
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 116
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun hocam
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 17.02.19, 01:24
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.09.18
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 74
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Cok emek var burda cok emeğinize sağlık bu kadar net anlatılırdı hakkınızı helal edin
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
herkes kendi muskasını yazsın, muska nasıl yazılır, muska yazmak

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Haydi, herkes kendi cihadını belirlesin.. Hazar Derin Konular & Beyin Fırtınası 4 24.02.24 10:55
Uyku Problemi olanlar Kendi tecrübem Zümrüdanka Tecrübe Ettikleriniz 0 23.06.21 15:37
Ayetel kursi ile korunma çember muskasını bilen var mı? GhOsT Sorularınız 4 22.04.21 19:05
Davet yapan kişiler yazsın.. . ? havashavas Sorularınız 9 30.06.20 14:18
Toplu Zikir Etkinliği yapıyoruz( herkes fikrini yazsın) desperado Sizden Gelenler 5 02.10.16 01:34


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147