Ahir zamanda küçük bi hatırlatma.. - Sayfa 2 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > HavasOkulu Genel Bölüm > Zahiri Hastalıklar

Zahiri Hastalıklar Sadece Zahiri hastalıklarınız için.

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Alt 30.09.19, 23:23
Salamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 27.09.19
Bulunduğu yer: Kepler22b Gezegeni
Mesajlar: 146
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Hocam sizin başka bir konunuzu okumuştum hacamat yapıp çıkan kanı toprağa gömmenin büyüyü bozacağını öğrenmiştim sizden,Allah razı olsun en kısa sürede hacamat yaptıracağım.Bazen öyle oluyorki ikindi vakti çöken sıkıntıdan kurtulamıyorum birde iliklerime kadar ağrı yapıyor galiba bu dediklerinize uymadığımız için bunlar oluyor.Senden öğreneceğimiz daha çok şey var Allah bin kez razı olsun.
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Alt 23.10.19, 22:52
Lil bin Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 09.06.18
Bulunduğu yer: Uttara Phalguni
Mesajlar: 1,991
Etiketlendiği Mesaj: 325 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] osmanlıda yere tüküren insanların tükürügününün üstüne toprak atan görevliler var denir .
__________________
Bilmek başka, bulmak başka, olmak daha başka.
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Alt 24.10.19, 22:47
 
Üyelik tarihi: 17.10.19
Bulunduğu yer: Boşlukta
Mesajlar: 132
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Harikasınız
Alıntı ile Cevapla
  #14  
Alt 07.11.19, 21:54
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 07.11.19
Bulunduğu yer: Cehennemin Dibinde
Mesajlar: 99
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

2 senedir hacamat sülük yaptırıyorum abdestli gidiyorum aç karnına miğde boşluğuma göbek deliğime sırtıma belime ayak bileklerime şifa buluyorum gerçekten ölüm olmazsa devam da etcem cuma günü tırnak kesmeye çalışıyorum güzel huylu ve ilim sahibi olmak için hoca fln değil bilgili olmak için yani
Alıntı ile Cevapla
  #15  
Alt 21.11.19, 00:52
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.02.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 83
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Altın niteliğinde çok güzel bilgiler aktarmışsın, Allah senden, böyle bir evlat yetiştirdikleri içinde annen ve babandan razı olsun.
Alıntı ile Cevapla
  #16  
Alt 21.11.19, 19:44
 
Üyelik tarihi: 09.09.18
Bulunduğu yer: dar-ı dünya
Mesajlar: 247
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun hocam,faydalı bilgiler sunmuşsunuz.
Alıntı ile Cevapla
  #17  
Alt 24.12.19, 16:44
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 12.11.19
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 239
Etiketlendiği Mesaj: 15 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında kaybolan sünnetler içinde neler neler unutulmuş,unutturulmuş yeni yeni anlıyorum..Ahir zaman bu sünnetlerin önemini daha iyi anlıyoruz bir kaç konu hakkında notlar bırakmak istedim buraya dikkat edilmesi gereken hususlar umarım nazarınızı celb eder hayata geçirirsiniz..

Öncelikle Tırnaklar,saçlar,tükürük,vücudunuzdaki kıllardan bahsedelim..

Bunların hepsi size bağlıdır bu parçaların üzerine birisi okuma yapsa doğrudan size okumuş olur ister hayır ister şer..Mesela birisinin tırnağının üzerine 7 fatiha okuyup ; Okuduğum 7 fatiha .... kişisinin 5 alemine tesir etsin derseniz o kişi milyarlarca kilometre uzakta dahi olsa hayır üzere etkilenir..

Bu materyeller sizinle bağlantılıdır..Peki şu ahir zamanda biz napıyoruz ? Bir çoğumuz tuvalete atıyoruz,lavaboya tükürüyoruz vs.. E peki bu parçalar bizimle bağlantılı ise biz bunu pis bi yere gönderiyorsak gittiği yerdeki enerjiler bizi etkilemez mi ?

Size ait olmadığını bildiğiniz duygular,düşüncelerin çoğu nerden geliyor ?

Kesilen saç tırnak kıl – tükürük hepsi sizle bağlı ve hepsinin size ait bi frekansı var..Kanalizasyonda da bi frekans var ister istemez ikisi birleştiği vakit vücudunuza tesir ediyor bu frekanslar,sizden giden materyaller kanalizasyondaki enerji ile harmoni içine giriyor ve başlıyor düşünceler vesveseler kötü huylar..

Örnek verelim mi ? Bir kabın içine insan pisliği koyun,üzerine 5 litre çamaşır suyu dökelim..Aradan günler sonra o kabın içi sizce çamaşır suyu mu kokar pislik mi ? Kendi kendinizi hasta etmeyin,büyülemeyin..

Bunların kesiminin bile günü vardır dikkat ederseniz ne ala fakat benim yaşayarak öğrendiğim nereye attığınız çok önemli..İmkan dahilinde toprağa gömün,denize atın,varsa sobada yakın bile..

---------------------------------------------------------------

Unutulmuş önemli bi sünnet ; Yemeğe başlamadan önce besmele çekin sağ işaret parmağınıza tuz döküp onu yiyerek başlayın yemeye ve yemek sonuda aynısını yapın

---------------------------------------------------------------

Çörek Otunu hepiniz duymuşsunuzdur..Muazzam bi bitkidir bunun her insan için nasıl kullanabiliriz ?

10ml çörek otu yağı alın,ister soğuk sıkım ister hazır şişe fark etmez..

2'şer damla kulaklara,2şer damla burun deliklerine,2 damla göbek deliğine damlatın bunu 21 gün uygulayın..

Hangi bölgeye damlatıyorsunuz 1 dakika o bölgeden akmiyacak şekilde durun

Buruna damlattıktan sonra genzinizi gıdıklamaya başladığında oturarak 2 bardak su için..

Bu deliklere 2şer damla yağ damlatmayı her kapıyı açan bi maymuncuk gibi düşünün ister inanarak ister inanmayarak uygulayın Ben öğrendiğimi aktarayım gerisi size kalsın..

---------------------------------------------------------------

Hacamat yaptırın bize bildirilen 40 günde bir yapılmasıdır,imkan yok iş güç vs olmadı 2 ayda bi yaptırın fakat yaptırın yeterki.Bu işinde bi sırrı var fakat..Yukarıda tuvalet örneği vardı hani,kanınız size ait ve size dair herşey yazıyor içinde..

Aura neydi ? Kuantum düzlemde ağırlığı olan vücudumuzun yaydığı enerjiydi.
Büyü neydi ? Auramıza yapışan enerjiydi.

Bu auraya yapışan enerji toprağa bastığımızda sıfırlanmıyor sol ayaktan vücuttaki dengesiz enerji topraklanır.

Hacamatı yaptırdık sırtta kupalar var,hacamatçıya giderken yanımızda 1 poşet toprak aldık yanımıza abdestli olmaya özen gösterin hacamat öncesi..

Bir niyet edelim ; Niyet ettim maddi manevi bütün hastalıklarıma şifa ihsan olması,vücudumdaki bütün büyülerin,düğümlerin,bana ait olmayan bütün enerjilerin vücudu terk etmesi ve sünneti seniye dairesine tabi olma niyetiyle hacamat yaptırmaya..Sen şifa İhsan eyle Ya Rabbi..

Hacamatcı bu niyetten sonra başlasın..

Musallat yaşanlar için ; Omur ilik baştan sona önemlidir belden enseye kadar 4 parmak aralıklarla kupa takılması taraftarıyım ne kadar kan çıktığının önemi yok..Kalp arkası,omuz arkaları ve diğer önemli husus başın en üst noktasından yaptırmaktır..Senelerce vesveseye tutuldu düşünceler kanın frekansını değiştirir istediğin kadar güzel yaşa bi noktaya tutulup kaldıysan düşünceler tekrar ediyorsa kanının frekansı değişir.Hacamat ile pis kanı dışarıya aldırın rahatlayın..

Not; Kafaya kupa takmayı herkes beceremez,saçı kesmek lazım değildir..
3 liralık balparmak tüplerinden alınır kupanın çevresine gelecek şekilde daire şeklinde kafaya sürülür kupa bal yardımı ile kafaya tutunabilir.Hem bal şifadır korkmayın ölmezsiniz

Hacamat bitince sirkeli kağıt havlu ile sildirin her kesiği korkmayın bu da sivri sinek ısırığı gibidir ama kapansın o noktalar mühürlensin inşaAllah

Nerde kaldık ; Hacamat bitti kupaları çıkartıcak,çıkan kanı yanınızda götürdüğünüz çeyrek buzdolabı poşeti toprak dolu poşetin içine atsın,kupalar önemli değildir,kan çıkmasa bile sırtınızı sildiği peçeteyi atması o toprağa kafidir..

Auraya yapışan bir çok büyü bu şekilde çözülür..

Allah size bi imtihan - bir musibet denk getiriyor ama siz sünnet olan hacamat yaptırmayıp hoca hoca geziyorsunuz he ? Çözümler basit ve gözünüzün önünde gözleri yummaya gerek yok..

He herkese tavsiyem hacamat öncesi 2 rekat tövbe namazı kılıp selamdan sonra elleri açıp ; Allahım ergenlik çağımdan bu zamana kadar bilerek yada bilmeyerek işlediğim bütün günahları affeyle beni mağfiret eyle Ya Rabber Rahim şeklinde bitirip sonra hacamat yaptırmasını tavsiye ederim..

---------------------------------------------------------------

Hastalıkla bi alakası yok ama yazmak istediğim güzel bi nokta var..

Ağaç dikin ağaç Dikili ağacınız olsun..İnsanların ve hayvanların yiyebileceği noktada bi meyve ağacınız olursa çok güzel olur..

Normal meyve vermeyen bi ağaç her gün her dakika oksijen üretir,meyve veren ağaçta hem oksijen hem meyve üretir.İnsanlar ve şehadet alemindeki diğer canlılar nasiplenir.Bu canlılar bilinçsiz olarak bile bi zikir halindedir.Siz ağaç dikip oksijen üremesine vesile olduğunuzda bu zikiri devam ettirmiş gibi,mevye koparılıp yendikçe yine aynı şekilde nasiplenirsiniz..İmkanı olmayan tema vakfına fidan için bağıştada bulunabilir fakat en güzeli elle dikmek,biraz ter dökmek,ilk suyu kendi ellerinizle vermektir.Meleklerde şahit olsun resimlesinler sizi inşaAllah bu amelleri yaparken..

Fakat küçük bi niyet yapmayı unutmayın

Ağacı diktik can suyunu verdik açın elleri semaya ; Ya Rabbi sen şahit ol ki bu ağacı benim,eşim,anam,babam tüm ölmüş ve sağ olanlarımın sadakası hükmüne geçmesi niyetiyle diktim,Kıyamete kadar burda durmasını niyetiyle ektim..Sen üzerimizdeki kazayı belayı musibeti ve şerri bu ağaç burda durduğu müddetçe def eyle..Sen herşeye Kaadir ve Muktedirsin sen niyetimizi izzeti dergahında kabul ve makbul ihsan eyle..



Bu zahiri hastalık kısımlarına ilerleyen günlerde yine tavsiyelerimiz olacaktır.Hele ki havas ilmiyle meşgulseniz çok önemlidir..Bi tofaş arabanın bakımı kolaydır ucuzdur,bi bmw marka arabanın bakımı daha meşakkatli ve zordur ama ikisi farklıdır.Bu ilimle mi uğraşıyorsun dikkat ediceğin çok husus var virdimi çekerim olursa olur değil temiz olacaksın.Sünnetleri unutmayacaksın..

İlerleyen günlerde hipofiz bezi , karaciğer , bağırsak temizlikleri ile ilgili bi yazımız olacaktır.En güzele emanet olun



Birde bu lavobaya dökülen yemekler var,mutfak dahi olsa hepsi lagima gidiyor bundan nasıl sakinabiliriz tamamen,korktuğum kadar tehlikelidir diye bu durum tahmin ediyorum ama?
Alıntı ile Cevapla
  #18  
Alt 24.12.19, 18:31
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,333
Etiketlendiği Mesaj: 3059 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
betulbetulbetul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birde bu lavobaya dökülen yemekler var,mutfak dahi olsa hepsi lagima gidiyor bundan nasıl sakinabiliriz tamamen,korktuğum kadar tehlikelidir diye bu durum tahmin ediyorum ama?
martılarındır bizim evde o yemekler taze fasulyeden beyaz peynire kadar hertürlü yerler sizde hayvanat ile paylaşabilirsiniz yemeklerinizi hem bereketi artar
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #19  
Alt 25.12.19, 00:27
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 12.11.19
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 239
Etiketlendiği Mesaj: 15 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
martılarındır bizim evde o yemekler taze fasulyeden beyaz peynire kadar hertürlü yerler sizde hayvanat ile paylaşabilirsiniz yemeklerinizi hem bereketi artar

Artan yemekler değil,tabak mesela tam sünnetlenmemiş bir tabak akıtmak ve makineye koymak zorundasın. Akittigin zaman da pirinç taneleri vs gidiyor..
Alıntı ile Cevapla
  #20  
Alt 25.12.19, 10:46
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 13.04.19
Bulunduğu yer: İlmül cevherül Su
Mesajlar: 910
Etiketlendiği Mesaj: 117 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Önemli kaideler arz ediyor. Hacamat, vücut frekansı, sünnet i seniyyeler. Muazzam konu
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Zındıklara rahmet okuyanlara bir hatırlatma! Torlak Derin Konular & Beyin Fırtınası 3 24.11.23 14:11
israiloğulları'nın Ahir Zamanda Bir Çatı Altında Toplanmaları Gercek Derin Konular & Beyin Fırtınası 3 19.04.22 01:16
Ahir zamanda ilim mgunes27 Kadim Bilgelik 3 19.05.20 19:05
3 mühim hatırlatma ebu ubeyde bin cerrah islam & islami Konular 3 01.08.19 17:34
Ahir Zamanda Unutturulmaya Çalışılan Ahir Zaman Konuları KaLpSiz ilginç konular & Teoriler 5 20.11.17 09:56


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147