Havas Okulu

Havas Okulu (https://www.havasokulu.com/)
-   Alternatif Tıp ve Bitkiler (https://www.havasokulu.com/alternatif-tip-ve-bitkiler/)
-   -   Üzerlik otu hakkında (Geniş ve tam yazı) (https://www.havasokulu.com/alternatif-tip-ve-bitkiler/44089-uzerlik-otu-hakkinda-genis-ve-tam-yazi.html)

Laci 21.01.20 14:34

Üzerlik otu hakkında (Geniş ve tam yazı)
 
ÜZERLİK OTU HAKKINDA TÜM ÖZELLİKLERİYLE EN GENİŞ YAZI

Üzerlik otu eski Anadolu kilimlerine kırmızı rengini vermek için vakti zamanında kullandığımız bir bitkidir. Astım hastalıklarında ve düşük ilacı olarak kullanılır. Üzerliğin depresyona iyi geldiği de doğrudur hatta belki daha önce duymadınız ama bu bitki parkinsona da iyi gelmektedir. Peki neden doktorlar size bunları önermezler, kullandırmazlar? İşte sizlere anlata anlata bitiremediğim nedenlerden dolayı…

Siz maalesef bitki diyerek geçtiğiniz şeylerin aslında bir ruhu olduğundan habersizsiniz. Bitkilerin etkilerini ve güçlerini de çok fazla hafife alıyorsunuz. Bitkilerden zarar gelmez zannediyorsunuz.

-Çiçeğini kokladığında sizi ölmekten beter eden veya öldüren,

-Kopardığında seni lanetleyen,

-Et yiyen bitkiler,

-Kendisine üç yıldan fazla süre bakan sahibini öldüren bitkiler,

-Kendisinden bir parça yediğinizde doğacak çocuklarınızı mutasyona uğratıp insan dışı bir şekilde dünyaya getiren,

-Ve hatta yanlış kullanımında karaciğerinizi bitiren bitkiler de var.

Emin olun bu listeden daha uzun bir listeye sahibim bunlara sizler efsane veya mitoloji hatta batıl inanç diyebilirsiniz. Haklı da olabilirsiniz çünkü bazıları için bende aynı şeyi düşünüyorum ama ben elimdeki listenin ulaşabildiklerimin çoğunun bunları yaptığını da gördüm. Hatta yukarıya listeye son yazdığım karaciğeri bitiren bitkinin adı ‘’üzerliktir.’’

Kısa ve öz olarak şunu şuraya yazıp sonra da detaya gireyim.

Hayvansal gıda tüketen, ilaç kullanan kimse üzerlik otu KULLANAMAZ!

Bizim ülkemizde doktorlar tarafından adı bile geçmiyor! Yurtdışında üzerlik otundan üretilen ilaçlar var! Bu ilaçlar depresyon ilacı, Parkinson ilacı olarak hastalarda kullanılmak için ‘’son çare’’ olarak üretiliyor! Neden son çare? Çünkü birçok ilaçla etkileşime girip kişiye geri dönüşü olmayan zararlar veriyor! Et tüketen(proteinle alakalı) kişiye zarar veriyor. Bu zararlardan en büyükleri ise erkeklerde kısırlık ve karaciğer hasarıdır. Bu ilaçları o kişilere kullandırmadan önce çok geniş çapta diyet uygulanıyor. Buraya kadar kısa öz konuştum şimdi detayda sıra;

Üzerlik otu harmalaların ilk izole edildiği bir bitki yanı sıra bir harmalin ve tetrahidroharmin kaynağıdır. Toplam beta-Karbolin içeriği, üzerlik tohumlarında ağırlıkça yaklaşık % 4 oranında elde edilir.

**MAO-inhibitörü (Yani Passiflora meyvesi, ayahuasca sarmaşığı, Üzerlik vs) en az 10 gün önce ve 10 gün sonra almamanız gereken bir liste;

‘’Protein içeren her şey, Çikolata, Kafein (kahve, çay, kola, enerji içecekleri), Burun spreyleri, Anestezi, Uyku hapları, Migren ilaçları, Alerji ilaçları, Soğuk algınlığı ilaçları, Alkol, Süt ürünleri, Kuru ve fermente sucuk (salam, sosis, sığır eti ve karaciğer vb), Et-balık-yumurtalar, Turşu, Maya içeren her şey(Ekmek, bira vs), Meyveler (muz, avokado, konserve incir, kuru üzüm, kırmızı erikler, ananas, ahududu), Fıstık-fındık-ceviz, Baklagiller (Fasulye, bakla, mercimek ve soya fasülyesi), Sarı kantaron, Ginseng.’’

Şimdi neden bu üzerlik ilacını son çare kullandıklarını anlamışsınızdır umarım. Çünkü böyle bir listeyi çok az kişi gerçek hayatta uygulayabilir. Hatta uzun bir süre bu listeye bağlı kalan kişiler vitaminsizlikten, mineralsizlikten hastalanırlar. Bu listeyi uygulamadan kullanan herkes ilerleyen zamanlarda her türlü hastalığa açık olsun.

Tüm bu anlattıklarım ‘’Passiflora meyvesi’’ için de geçerlidir. Halk arasında ‘’Çarkıfelek çiçeği meyvesi’’ diye geçer lütfen bu meyve ile alakalı kapsülleri, özleri hatta meyvenin kendisini yukarıdaki listeyi uygulamadan tüketmeyin aksi halde depresyondan, uykusuzluktan kurtulayım derken karaciğerinizden olursunuz.

Bir başka önemli konu ALERJİ;

Üzerlik otunun özelliğidir bir çok kişide alerji yapar bu nedenle alerji testi yaptırmadan bu bitkiyi kullanmayın.

Ruhsal ve manevi etkileri yok rüya gördürmesi dışında, bu yaygara neden o zaman derseniz birazdan onu da izah edicem. Ama siz illaki denemek istiyorum diyorsanız lütfen aşağıdaki vereceğim ölçülerin dışına diyet listesine uymak şartıyla asla ÇIKMAYIN.

**En doğru Üzerlik tohumu nasıl kullanılır?

Günlük olarak en az 10 saat arayla 2 kez alınabilir.

1 çay kaşığı (1 gram) ölçüsü tek seferde aşılmamalıdır.

1 su bardağı suya, silme 1 çay kaşığı atılır ardından kaynatılır süzülüp içilir.

Üzerliğin faydaları ve zararlarından bahsettik şimdi en çok 3. Göz konusundan devam edelim…

**Bütün bu yaygara nasıl çıktı?

Peru’da ünlenen çok eski bir Kam(Şaman) iksiri vardır adı Ayahuasca. Ülkede 2008’den sonra benim yazdığım yazılarla, sonra birilerinin Peru’ya gitmesiyle, daha sonra ‘’46 Yok Olan’’ dizisinin yayınlanmasıyla, daha sonrada Facebook’da ve sözde Youtuberlerin benim yazdığım yazıları kopyalayıp video çekmesiyle ünlenmiştir.

Ayahuasca iksiri;

-3. gözünüzü açar.

-Sizi transa sokar

-Bu dünya ile ilgili maddesel her şeyden(ev, araba, para) uzaklaşmanızı ve manevi olan önemli şeylere yakınlaşmanızı sağlar bu da size çok önemli kapılar açar.

-Sizi o ana kadar yaşadığınız tüm kötü yaşantıdan arındırır ve yüzleştirir.

-Size birliği öğretir, manevi anlamda her şeyin nasıl ‘’bir’’ olduğunu açıkça gösterir.

-Takılı kaldığınız büyük sorunlarınızdan kurtulmanıza yardım eder.

-Sizi şuan bulunduğunuz alemden başka bir aleme götürür.

-Etkileri süresinde düşündüğünüz sorunlarda çok fazla alternatif çözümler üretir ve en doğru olanı seçmenize yardımcı olur.

-İksirin ruhu dişidir. Onu gören çoğu kişi ‘’anne’’ diye hitap eder. Çok güçlü bir ruhtur eğer size yapılmış bir büyü veya şeytani bir musallat söz konusuysa yok eder.

Peki üzerlik otu konusunun Ayahuasca ile ne alakası var?

Ayahuasca iksirinin hazırlanabilmesi için bazı bitkiler gereklidir. Bu bitkilerin en önemlileri Avustralya, Peru, Brezilya’dadır. Bu bahsettiğim bitkiler ‘’DMT’’ içerir. Daha önce anlattığım gibi bu bir ‘’ruh molekülü’’dür. İnsanlar dahil tüm canlılarda bu molekül vardır fakat düşük seviyelerde. Fakat bu DMT içeren bitkiler tek başlarına kullanıldığında hiçbir işe yaramazlar. Bu yüzden bu bitkilere ilave olarak MAOİ içeren bitkiler kullanılır yani Ayahuasca sarmaşığı denilen bitki veya üzerlik tohumu. Buradaki mantık şudur;

Üzerlik veya Ayahuasca sarmaşığı yani MAOİ vücudunuzdaki serotoninin parçalanmasını engeller. O zamanda DMT içeren bitkilerin etkileri açığa çıkar.

Şimdi konumuza dönelim; bizim insanımız üzerliğin ‘’DMT’’ yani tüm bu etkileri size sağlayan molekülden içerdiğini ZANNEDİYOR. Halbuki üzerlik ‘’ruh molekülü’’ yani ‘’DMT’’ içermez, ‘’MAOİ ‘’ yani size bahsettiğim diyet listesine uymanız gerekeni içerir. Onlar tam tersini sandığı için üzerlik tohumu içerek 3. Göz açabileceklerini sanıyorlar. İşin içine birde sufizm yani Mevlana sözleri girince son durum şöyle oldu;

1) İnternet ‘’Başkasının yumruğunu görmeyen, kendi yumruğunu balyoz zannedermiş’’e döndü. 1 çay kaşığı üzerlik içen başımıza Mevlana kesildi. Gruplarda bir yazı yazılıyor ‘’üzerlikle başlayan’’ ne kadar alim, ulema varsa oturun seyredin. Niye yumruklu sözü kullandım? Çünkü bu adamlar görmemişler. 3. Gözünü açmamış o anı yaşamamış birisi ‘’baş dönmesini’’, ‘’kulağındaki çatırtı patırdıyı’’ 3. Gözünün açılmış olduğuna işaret zannediyor. Siz bu kişi Japon mutfağından ‘’Ramen’’ nedir diye sorarsanız o kişi bilmiyorsa bunun cevabını uydurarak verir. Eline biraz internet verip bakmasına müsade ederseniz de aynı cahillikte bir yapıya sahip olduğu için size yazılanı bile anlayacak akla sahip olmadığından size ‘’makarna’’ cevabını verir. İşte bu kişilerde bu etkilerin gerçekte ne olduğunu bilmediklerinden ve bilmiş gözükmek için maalesef ‘’uydurma’’ yoluna gitmeye devam ediyorlar.

2) Zehirlenme vakaları ve ölümler;

-Üzerlik ve Mevlana-Sufizm konusu

-Ortada dolaşan ölüm saçan tarifler

-Spiritüel anlamda üzerlik otu

-Manna ormus

Şeklinde konu devam edecektir..

Laci 21.01.20 14:36

** MEVLANA ve ÜZERLİK OTU KONUSU **

Mesnevi'den hikayeler:

"Ateşe üzerlik tohumu serper gibi kurtların başına ateş serp; çünkü o kurtlar, Yusuf’un düşmanlarıdır."

Bu söz Mevlana’nın üzerlik tohumuyla neden ilgili olduğunun en büyük göstergesidir. Üzerlik tohumu kalın kabuklu bir tohumdur. Tohumların toplandığı krem renkli tohum kasesinden bahsetmiyorum kahve rengi tohum tanelerinden bahsediyorum. Beni okuyanlar bilir anlattığım üzerlik tütsüleme konularında yorum altına yazarlar ‘’ben tutuşturamadım’’ veya ‘’ben yakamadım, bu yanmıyor’’ bu yüzden hep kötü bir tavaya koyup verin alttan ateşi iyice kavrulsun o zaman duman çıkar diyorum bazılarınız buna şahit olmuştur. İşte bunun sebebi üzerlik tohumunun kalın kabuklu olmasından diğer yaprak tütsüler gibi kolay tutuşmadığındandır. Üzerlik tohumunun tütsü olarak kullanımı çok eskiye hatta şamanlara kadar uzanır. Bizler bugün hala bu uygulamayı yaparız. Mevlana’nın bu tohumu birkaç yerde bu tohumu geçirmesi çok normaldir. Buraya kadar anlattıklarımı onun cümlesini iyi anlamanız içindi. ‘’Ateşe üzerlik tohumu serper gibi’’ diyor ateşe üzerlik tohumu neden serperiz? Kötü dediğimiz enerjileri, şeytani enerjileri, büyü gibi enerjileri ortadan kaldırmak için yada bir ritüel öncesinde ortam temizliği yapmak için. Ateşe üzerlik tohumu nasıl serpilir peki? Yavaş yavaş… Çünkü tohumları aniden ateşe atarsanız çabuk tutuşmayan üzerlik tohumu oksijeni keser ve ateşi söndürür. Burada gördüğünüz gibi içme yok. Mideye gönderme yok. Ve hatta 3. Gözle alakalı hiç bir şey yok.

Mevlana;

"Üzerlik tohumu karanlığı örttü ve gerçek göründü"

Ne demiştim az önce? Mevlana’nın öncesinde ve sonrasında ne için kullanırdık biz üzerlik tohumunu?

‘’ Kötü dediğimiz enerjileri, şeytani enerjileri, büyü gibi enerjileri ortadan kaldırmak için yada bir ritüel öncesinde ortam temizliği yapmak için.’’ demiştim yani karanlığı ortadan kaldırmak onu örtmek için kullanırız. Bu cümle ‘’gerçek göründü’’ bitiyor işte o zaman işler değişir. Size şöyle anlatim ona bu cümleyi söyleten hafızasına işlemiş bir anı olmalı. Ve ben bu anıları çok iyi bilirim… Sizlere daha önce ‘Majinin en olmazsa olmazı temizliktir’’ diye başladığım konuda önce önemli detaylar verdim. O konuyu şimdi buraya bırakıyorum;

‘’ Majinin en olmazsa olmazı temizliktir. Bedende temizlik konusu çok basite alınır hep, ama oradaki en ufak hata bir idrar damlası ölümle sonuçlanabilir çünkü olası bir varlık saldırısı muhtemeldir. Majisyen hangi ekole dahil olursa olsun bu duruma çok dikkat etmelidir ve bedende temizliğe dikkat etmelidir daha sonra ise mekanda temizlik yapmalıdır. Mekanın temiz olması ve tütsüyle arındırılmış olması oradaki tüm enerjilerin, habis ruhun dışarı çıkarılması bedende temizlik kadar önemli bir konudur. Son olarak zihinsel temizlik yani zihni olumlu olumsuz her türlü düşünceden arındırılıp susturulması da çok basit görülür herkes basite alır ama bu her konuda kullanılacak hatta günlük hayatınızda bile yaptığınızda daha verimli bir hayat süreceğiniz bir durumdur ama uygulamasıysa hiç de basit değildir. Yıllar önce bir yıllık kendime verdiğim eğitimle o sürede günlük yaptığım çalışmalar sonucu zihin susturmanın mükemmel seviyesine ulaştım zaten başka çarem de yoktu ya yapacaktım yada başlamadan bitecekti..’’

Üzerlik tohumu karanlığı örter bunu herkes yapar ama gerçek göründü diye cümleye devam etmişse bu çok az şeye işarettir. Bunlar da Mevlana bu cümleyi bir kötü sonuçlanmış bir trans halinden yada bir ritüelden sonra kurmuş olmasıdır. Bu trans halinin kötü sonuçlanmasına sebep olan en büyük etkenlerden birisi benim bahsettiğim temizlik konusudur. Tabi ki tek sebebi bu değildir fakat genelde majisyenlerin yaptığı en büyük hata budur. Bu unutma falan değil yanlış anlaşılmasın burada ki temizlik olayı çok geniş çapta bir temzilik olduğu için gözden kaçan küçük hatalar olabiliyor. Konuya dönecek olursak yaptığı bir hatadan dolayı evrendeki bir çok kötülükle yüzleşmek zorunda kalan Mevlana üzerliği yakıp karanlığı örtmüş ve normal bilinç haline yani buraya yani gerçeğe dönmüştür. Burada anlatılmak istenenler budur. Öyle 3 yemek kaşığı üzerlik yedim içtim 3. Gözüm açıldı böyle şeyler yok bu sözde.

.

Şeyh dedi ki: "benim kadehimi öyle doldurdular ki içine tek bir üzerlik tohumu bile sığmaz. Bir bak hele buraya bir zerre bile sığar mı? "

Bu söz hakkında fazla detaya girmiycem. Mevlana hikayelerinden bir tanesinde bu cümle geçiyor diye koparmadıkları yaygara kalmadı. Arkadaşlar eskiler hep böyle ölçü verirdi. Bizler bugün bile farkında olmadan bunu yaparız. Gördüğümüz bir şeyi anlatırken ‘’bir elma boyundaydı’’ deriz. Hatta internet satışlarında bazen görmüşsünüzdür fotoğraflarda bir eşyanın boyu tam anlaşılmadığı için onun yanına bozuk para veya anahtar koyarlar. Bunun bir örneğini de kurandan verelim. Lokman suresi 16. Ayet;

"Yavrucuğum! Haberin olsun ki, yaptığın bir hardal tanesi ağırlığınca olsa da, bir kaya içinde veya göklerde, yahut yerin dibinde gizlense, Allah onu getirir, mizanına kor. Çünkü Allah en ince şeyleri bilir, her şeyden haberdardır."

Bu gibi ölçüler hep verilir Mevlana’nın da bu gibi üzerlik dışında çok ölçü verdiği olmuştur.

-MEVLANA VE NEY

Eski çağlardan günümüze bir çok çalgı icat edilmiştir. Bunların çoğu parmaklarımız vasıtasıyla çalışırlar. Fakat aralarında nefesimizle çalışan çalgılarda vardır. Nefesimizi kullanarak içimizdekileri dışarı çıkaran bu çalgılar bu nedenle yapaylıkta uzaklaşan bu çalgılar günümüzde değerlerini kaybetmişlerdir. Ney, üflemeli çalgıdır tıpkı Hindistan’ın Pungi’si gibi. Pungi’nin ne demek olduğunu belki bilmiyorsunuz ama görseniz çoğunuzun tanıyacağı bir çalgıdır. Çünkü bir çok filmde veya belgesellerde gördüğünüzü düşünüyorum. Bu çalgının en büyük özelliği hipnotizedir. Ufak bir hafıza yoklaması yapın. Hintli bir fakir yılanını bir çömleğin içine koymuş, Pungi çalıyor ve yılan o çalgıya eşlik ediyor. Şamanların davulları da transa sokmaya yarar, tıpkı pungi gibi gibi tıpkı ney gibi…

Ülkemiz insanları bu konuyu farklı yerlere vurdular. Ney çalgısının yapımında kullanılan kargı kamışının(bitki) DMT içerdiğini iddia ettiler. Bu doğrudur ama yanlış olan şudur. Kargı kamışı bir ayahuasca yapmaya yetmez. Çünkü DMT zaten her canlıda olan bir moleküldür önemli olan miktarıdır. Ve kargı kamışındaki bu miktar Ayahuasca iksirini hazırlamaya yetmez. Şunu söylemeye çalışıyorum kargı kamışıyla Ayahuasca iksiri hazırlamak için tarif veren arkadaşlar çok akıllılar; ben aptalım, sosyete aptal boşuna Peru’ya gidiyor, devlet aptal bu yüzden yasaklamıyor. DMT bu ülkede yasak eğer kargı kamışı DMT etkilerini verebilecek olsaydı devlet bu bitkiyi ne yapardı? YASAKLARDI. Ama insanımız bunu düşünemeyecek kadar aciz. Son olarak şunu söyliycem hem de detay vermeden. Kargı kamışı bufotenin içerir. Yani zehirlidir. Ney çalgısını Mevlana ve niceleri transa girmek için kullanmıştır. Mevlana konusunu size uzun uzun anlattım. Buradan yanlış anlaşılmasın sakın! Ben Mevlana Ayahuasca iksirini içmediğini söylüyorum; kargı kamışını yemediğini, üzerlik içmediğini söylüyorum. Ama Ayahuasca’ya benzer niteliklerde başka iksirler içmediğini söylemiyorum! Aksine Mevlana bu niteliklerde iksirler kullanmıştır hatta ben neleri kullandığını da az çok tahmin edebiliyorum. Fakat ben bu iksirlerin sizlere ne olduğunu da tariflerini de elbette vermeyeceğim. Bir tanesini duydunuz ortalığı yıktınız. Sizin yüzünüzden ölümden dönenler, mide rahatsızlığı geçirenler, karaciğer hasarından dolayı ciltleri bozulan bir çok insan bana mesaj atıyor ‘’ne yapacağız’’ diye.

Size burada çok önemli bir şey söylemek istiyorum. Daha önce ki seferde yazılarımı çalıp istediğiniz şekilde anlayarak insanlara o şekilde anlattınız. Veya yazılarımı kopyalarak ismimi silerek kendi paylaşımınızmış gibi paylaştınız. Bu konu için geçerli olarak şunu söylüyorum ister alıntı yapın ister çalıntı yapın ismimi de silin. Hiç önemli değil. Bu yazıyı herkes kendi yazmış gibi paylaşabilir, hatta ‘’ben yazdım’’ diyebilir. İzin veriyorum. Üzerlikten kimse boş yere zarar görmemesi için böylesi daha iyi olacaktır.

-SPİRİTÜEL KONULARDA ÜZERLİK

Sizlerle uzun zaman önce en detaylı bir şekilde paylaştığım üzerlik otu tütsü konusu bu yazıda olmazsa olmazdı. Çünkü daha ilk paylaşımda herkes bunun aslının olup olmadığını merak etti. Üzerlik otu tütsüsü Yahudiler, Araplar, Türkler, Şamanlar hatta eski Anadolu cadıları tarafından negatif enerjileri kovmak için kullanılmıştır. Nedir bu negatif enerjiler? Büyü, nazar, kötü frekansdan yayılan negatif enerjiler, habis ruhlar, ağızdan çıkan kötü sözler, küfürler, aşağılanmalar, bir tartışma gibi aklınıza gelecek her türlü şeyler negatif enerjilerdir. Bazı şeyler yöreseldir arkadaşlar. Yani bunu sadece üzerlik tohumu yapmaz. Bu coğrafyalarda en çok kullanılan üzerliktir çünkü bu coğrafyalarda yetişir siz bugün Güney Amerika’ya giderseniz orada da bu işler için ‘’Palo Santo’’ tütsüsü yakıldığını görürsünüz. Bu birinin diğerinden üstün olduğu anlamına gelmez ikisi de aynı işi görür ama ben size ‘’arkadaşlar evinizi arındırmak için Palo Santo tütsüleyin’’ dersem saçmalamış olurum çünkü bu bitki yurtdışında yetiştiğinden tüm Türkiye genelinde 3-5 mağaza dışında hiçbir yerde bulamayacağınız bir tütsüdür. Haliyle bizde diyoruz ki defne, üzerlik, adaçayı tütsüleyin.

-ÜZERLİK OTU TÜTSÜSÜ

Üzerlik tohumlarının kabuklarının sert olmasından dolayı yakılmasının en kolay yolu tavada yakmaktır. Küçük bir tavaya tohumlar konur ve ocağın ateşi yakılır. Yanıp kavrulan tohumlardan duman çıkmaya başlar. Özellikle oturma ve yatak odanızın mümkün olduğunca her yerine bu duman gezdirilir. Anadolu’da bunları yaparken nas, felak okunur yada benim sizlerle daha önce paylaştığım eski Anadolu cadılarına ait olan astral birikimi yüksek speller okunur. Bu spellerden bazısı şöyledir;

ELEM TERE FİŞ, KEM GÖZLERE ŞİŞ

ÜZERLİK ÇATLASIN, NAZAR EDEN PATLASIN

ÇATIR ÇATIR ÇATLASIN

ÇATIRTISI PATLASIN

AYSARIYA NAZAR EDENİN

İKİ GÖZÜ PATLASIN

Bu uygulamayı eğer çok yoğunsanız ayda bir kez de olsa yapmanızda büyük yarar vardır. Negatif enerjilerin yaşadığımız ortamlardan temizlenmesi her zaman için çok önemlidir.

-Manna ormus aldatmacaları konusunu yetiştiremedim yakın zamanda paylaşırım.

HunTürK 30.01.20 21:54

Burada mesajım dursun da nasipse yarın yada cumartesi okuyacağım bu konuyu. Çünkü epifiz bezi için önerilen bir bitki ve merak ediyorum bu konuyu. Allah razı olsun paylaşım için

Crawlinq 30.01.20 22:59

Peki vücutta doğal olarak üretilen dmt yi artırıp üzerlik tohumu içsek ayahusca gibi bir etki elde edebilirmiyiz? Zaten yasaklı ürünleri on gün yemesek vücutta doğal olarak üretilen dmt hormonu artar bence.

isabet 31.01.20 00:39

konu için teşekkür ederim.ben ara ara kullanıyorum hatta bugün bile çayını içtim.ama karaciğere zarar verdiğini sizden öğrendim.bu durumda artık kullanmamak en doğrusu.Allah razı olsun.

timbor 31.01.20 13:35

İlginç. Peki buradaki arkadaşlardan daha önceden üzerlik çayını hazırlayıp içen arkadaşlar var. Acaba onlar herhangi bir rahatsızlık duydular mı? Özellikle karaciğerleriyle ilgili doktora gitmeleri gerekti mi?
Herşeyden önce sağlık.

isabet 31.01.20 17:07

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


uzun vade de rahatsızlık verme ihtimalinden dolayı kullanmayı bıraktım..belki ara ara kullanmak sıkıntı vermeyebilir.ama uzun süreli sürekli kullanmanın sıkıntı vereceğine inandım..
nasıl bir etki yaptığına gelince ; bazı geceler uzun rüyalar görmeme neden oldu.hatta rüyaların bir kısmı çok netti.ama zannedildiği gibi ak saçlı bir ruhani gelmiyor.

Semser 27.09.20 00:24

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeş üşenmedim okudum hepsini.Eğer buralardaysan bilgilerinden istifade etmek isteriz.Bende bu konulara epey araştırma içine girdim

Badekimki13 14.11.20 16:42

Alıntı:

Laci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312854)
** MEVLANA ve ÜZERLİK OTU KONUSU **

Mesnevi'den hikayeler:

"Ateşe üzerlik tohumu serper gibi kurtların başına ateş serp; çünkü o kurtlar, Yusuf’un düşmanlarıdır."

Bu söz Mevlana’nın üzerlik tohumuyla neden ilgili olduğunun en büyük göstergesidir. Üzerlik tohumu kalın kabuklu bir tohumdur. Tohumların toplandığı krem renkli tohum kasesinden bahsetmiyorum kahve rengi tohum tanelerinden bahsediyorum. Beni okuyanlar bilir anlattığım üzerlik tütsüleme konularında yorum altına yazarlar ‘’ben tutuşturamadım’’ veya ‘’ben yakamadım, bu yanmıyor’’ bu yüzden hep kötü bir tavaya koyup verin alttan ateşi iyice kavrulsun o zaman duman çıkar diyorum bazılarınız buna şahit olmuştur. İşte bunun sebebi üzerlik tohumunun kalın kabuklu olmasından diğer yaprak tütsüler gibi kolay tutuşmadığındandır. Üzerlik tohumunun tütsü olarak kullanımı çok eskiye hatta şamanlara kadar uzanır. Bizler bugün hala bu uygulamayı yaparız. Mevlana’nın bu tohumu birkaç yerde bu tohumu geçirmesi çok normaldir. Buraya kadar anlattıklarımı onun cümlesini iyi anlamanız içindi. ‘’Ateşe üzerlik tohumu serper gibi’’ diyor ateşe üzerlik tohumu neden serperiz? Kötü dediğimiz enerjileri, şeytani enerjileri, büyü gibi enerjileri ortadan kaldırmak için yada bir ritüel öncesinde ortam temizliği yapmak için. Ateşe üzerlik tohumu nasıl serpilir peki? Yavaş yavaş… Çünkü tohumları aniden ateşe atarsanız çabuk tutuşmayan üzerlik tohumu oksijeni keser ve ateşi söndürür. Burada gördüğünüz gibi içme yok. Mideye gönderme yok. Ve hatta 3. Gözle alakalı hiç bir şey yok.

Mevlana;

"Üzerlik tohumu karanlığı örttü ve gerçek göründü"

Ne demiştim az önce? Mevlana’nın öncesinde ve sonrasında ne için kullanırdık biz üzerlik tohumunu?

‘’ Kötü dediğimiz enerjileri, şeytani enerjileri, büyü gibi enerjileri ortadan kaldırmak için yada bir ritüel öncesinde ortam temizliği yapmak için.’’ demiştim yani karanlığı ortadan kaldırmak onu örtmek için kullanırız. Bu cümle ‘’gerçek göründü’’ bitiyor işte o zaman işler değişir. Size şöyle anlatim ona bu cümleyi söyleten hafızasına işlemiş bir anı olmalı. Ve ben bu anıları çok iyi bilirim… Sizlere daha önce ‘Majinin en olmazsa olmazı temizliktir’’ diye başladığım konuda önce önemli detaylar verdim. O konuyu şimdi buraya bırakıyorum;

‘’ Majinin en olmazsa olmazı temizliktir. Bedende temizlik konusu çok basite alınır hep, ama oradaki en ufak hata bir idrar damlası ölümle sonuçlanabilir çünkü olası bir varlık saldırısı muhtemeldir. Majisyen hangi ekole dahil olursa olsun bu duruma çok dikkat etmelidir ve bedende temizliğe dikkat etmelidir daha sonra ise mekanda temizlik yapmalıdır. Mekanın temiz olması ve tütsüyle arındırılmış olması oradaki tüm enerjilerin, habis ruhun dışarı çıkarılması bedende temizlik kadar önemli bir konudur. Son olarak zihinsel temizlik yani zihni olumlu olumsuz her türlü düşünceden arındırılıp susturulması da çok basit görülür herkes basite alır ama bu her konuda kullanılacak hatta günlük hayatınızda bile yaptığınızda daha verimli bir hayat süreceğiniz bir durumdur ama uygulamasıysa hiç de basit değildir. Yıllar önce bir yıllık kendime verdiğim eğitimle o sürede günlük yaptığım çalışmalar sonucu zihin susturmanın mükemmel seviyesine ulaştım zaten başka çarem de yoktu ya yapacaktım yada başlamadan bitecekti..’’

Üzerlik tohumu karanlığı örter bunu herkes yapar ama gerçek göründü diye cümleye devam etmişse bu çok az şeye işarettir. Bunlar da Mevlana bu cümleyi bir kötü sonuçlanmış bir trans halinden yada bir ritüelden sonra kurmuş olmasıdır. Bu trans halinin kötü sonuçlanmasına sebep olan en büyük etkenlerden birisi benim bahsettiğim temizlik konusudur. Tabi ki tek sebebi bu değildir fakat genelde majisyenlerin yaptığı en büyük hata budur. Bu unutma falan değil yanlış anlaşılmasın burada ki temizlik olayı çok geniş çapta bir temzilik olduğu için gözden kaçan küçük hatalar olabiliyor. Konuya dönecek olursak yaptığı bir hatadan dolayı evrendeki bir çok kötülükle yüzleşmek zorunda kalan Mevlana üzerliği yakıp karanlığı örtmüş ve normal bilinç haline yani buraya yani gerçeğe dönmüştür. Burada anlatılmak istenenler budur. Öyle 3 yemek kaşığı üzerlik yedim içtim 3. Gözüm açıldı böyle şeyler yok bu sözde.

.

Şeyh dedi ki: "benim kadehimi öyle doldurdular ki içine tek bir üzerlik tohumu bile sığmaz. Bir bak hele buraya bir zerre bile sığar mı? "

Bu söz hakkında fazla detaya girmiycem. Mevlana hikayelerinden bir tanesinde bu cümle geçiyor diye koparmadıkları yaygara kalmadı. Arkadaşlar eskiler hep böyle ölçü verirdi. Bizler bugün bile farkında olmadan bunu yaparız. Gördüğümüz bir şeyi anlatırken ‘’bir elma boyundaydı’’ deriz. Hatta internet satışlarında bazen görmüşsünüzdür fotoğraflarda bir eşyanın boyu tam anlaşılmadığı için onun yanına bozuk para veya anahtar koyarlar. Bunun bir örneğini de kurandan verelim. Lokman suresi 16. Ayet;

"Yavrucuğum! Haberin olsun ki, yaptığın bir hardal tanesi ağırlığınca olsa da, bir kaya içinde veya göklerde, yahut yerin dibinde gizlense, Allah onu getirir, mizanına kor. Çünkü Allah en ince şeyleri bilir, her şeyden haberdardır."

Bu gibi ölçüler hep verilir Mevlana’nın da bu gibi üzerlik dışında çok ölçü verdiği olmuştur.

-MEVLANA VE NEY

Eski çağlardan günümüze bir çok çalgı icat edilmiştir. Bunların çoğu parmaklarımız vasıtasıyla çalışırlar. Fakat aralarında nefesimizle çalışan çalgılarda vardır. Nefesimizi kullanarak içimizdekileri dışarı çıkaran bu çalgılar bu nedenle yapaylıkta uzaklaşan bu çalgılar günümüzde değerlerini kaybetmişlerdir. Ney, üflemeli çalgıdır tıpkı Hindistan’ın Pungi’si gibi. Pungi’nin ne demek olduğunu belki bilmiyorsunuz ama görseniz çoğunuzun tanıyacağı bir çalgıdır. Çünkü bir çok filmde veya belgesellerde gördüğünüzü düşünüyorum. Bu çalgının en büyük özelliği hipnotizedir. Ufak bir hafıza yoklaması yapın. Hintli bir fakir yılanını bir çömleğin içine koymuş, Pungi çalıyor ve yılan o çalgıya eşlik ediyor. Şamanların davulları da transa sokmaya yarar, tıpkı pungi gibi gibi tıpkı ney gibi…

Ülkemiz insanları bu konuyu farklı yerlere vurdular. Ney çalgısının yapımında kullanılan kargı kamışının(bitki) DMT içerdiğini iddia ettiler. Bu doğrudur ama yanlış olan şudur. Kargı kamışı bir ayahuasca yapmaya yetmez. Çünkü DMT zaten her canlıda olan bir moleküldür önemli olan miktarıdır. Ve kargı kamışındaki bu miktar Ayahuasca iksirini hazırlamaya yetmez. Şunu söylemeye çalışıyorum kargı kamışıyla Ayahuasca iksiri hazırlamak için tarif veren arkadaşlar çok akıllılar; ben aptalım, sosyete aptal boşuna Peru’ya gidiyor, devlet aptal bu yüzden yasaklamıyor. DMT bu ülkede yasak eğer kargı kamışı DMT etkilerini verebilecek olsaydı devlet bu bitkiyi ne yapardı? YASAKLARDI. Ama insanımız bunu düşünemeyecek kadar aciz. Son olarak şunu söyliycem hem de detay vermeden. Kargı kamışı bufotenin içerir. Yani zehirlidir. Ney çalgısını Mevlana ve niceleri transa girmek için kullanmıştır. Mevlana konusunu size uzun uzun anlattım. Buradan yanlış anlaşılmasın sakın! Ben Mevlana Ayahuasca iksirini içmediğini söylüyorum; kargı kamışını yemediğini, üzerlik içmediğini söylüyorum. Ama Ayahuasca’ya benzer niteliklerde başka iksirler içmediğini söylemiyorum! Aksine Mevlana bu niteliklerde iksirler kullanmıştır hatta ben neleri kullandığını da az çok tahmin edebiliyorum. Fakat ben bu iksirlerin sizlere ne olduğunu da tariflerini de elbette vermeyeceğim. Bir tanesini duydunuz ortalığı yıktınız. Sizin yüzünüzden ölümden dönenler, mide rahatsızlığı geçirenler, karaciğer hasarından dolayı ciltleri bozulan bir çok insan bana mesaj atıyor ‘’ne yapacağız’’ diye.

Size burada çok önemli bir şey söylemek istiyorum. Daha önce ki seferde yazılarımı çalıp istediğiniz şekilde anlayarak insanlara o şekilde anlattınız. Veya yazılarımı kopyalarak ismimi silerek kendi paylaşımınızmış gibi paylaştınız. Bu konu için geçerli olarak şunu söylüyorum ister alıntı yapın ister çalıntı yapın ismimi de silin. Hiç önemli değil. Bu yazıyı herkes kendi yazmış gibi paylaşabilir, hatta ‘’ben yazdım’’ diyebilir. İzin veriyorum. Üzerlikten kimse boş yere zarar görmemesi için böylesi daha iyi olacaktır.

-SPİRİTÜEL KONULARDA ÜZERLİK

Sizlerle uzun zaman önce en detaylı bir şekilde paylaştığım üzerlik otu tütsü konusu bu yazıda olmazsa olmazdı. Çünkü daha ilk paylaşımda herkes bunun aslının olup olmadığını merak etti. Üzerlik otu tütsüsü Yahudiler, Araplar, Türkler, Şamanlar hatta eski Anadolu cadıları tarafından negatif enerjileri kovmak için kullanılmıştır. Nedir bu negatif enerjiler? Büyü, nazar, kötü frekansdan yayılan negatif enerjiler, habis ruhlar, ağızdan çıkan kötü sözler, küfürler, aşağılanmalar, bir tartışma gibi aklınıza gelecek her türlü şeyler negatif enerjilerdir. Bazı şeyler yöreseldir arkadaşlar. Yani bunu sadece üzerlik tohumu yapmaz. Bu coğrafyalarda en çok kullanılan üzerliktir çünkü bu coğrafyalarda yetişir siz bugün Güney Amerika’ya giderseniz orada da bu işler için ‘’Palo Santo’’ tütsüsü yakıldığını görürsünüz. Bu birinin diğerinden üstün olduğu anlamına gelmez ikisi de aynı işi görür ama ben size ‘’arkadaşlar evinizi arındırmak için Palo Santo tütsüleyin’’ dersem saçmalamış olurum çünkü bu bitki yurtdışında yetiştiğinden tüm Türkiye genelinde 3-5 mağaza dışında hiçbir yerde bulamayacağınız bir tütsüdür. Haliyle bizde diyoruz ki defne, üzerlik, adaçayı tütsüleyin.

-ÜZERLİK OTU TÜTSÜSÜ

Üzerlik tohumlarının kabuklarının sert olmasından dolayı yakılmasının en kolay yolu tavada yakmaktır. Küçük bir tavaya tohumlar konur ve ocağın ateşi yakılır. Yanıp kavrulan tohumlardan duman çıkmaya başlar. Özellikle oturma ve yatak odanızın mümkün olduğunca her yerine bu duman gezdirilir. Anadolu’da bunları yaparken nas, felak okunur yada benim sizlerle daha önce paylaştığım eski Anadolu cadılarına ait olan astral birikimi yüksek speller okunur. Bu spellerden bazısı şöyledir;

ELEM TERE FİŞ, KEM GÖZLERE ŞİŞ

ÜZERLİK ÇATLASIN, NAZAR EDEN PATLASIN

ÇATIR ÇATIR ÇATLASIN

ÇATIRTISI PATLASIN

AYSARIYA NAZAR EDENİN

İKİ GÖZÜ PATLASIN

Bu uygulamayı eğer çok yoğunsanız ayda bir kez de olsa yapmanızda büyük yarar vardır. Negatif enerjilerin yaşadığımız ortamlardan temizlenmesi her zaman için çok önemlidir.

-Manna ormus aldatmacaları konusunu yetiştiremedim yakın zamanda paylaşırım.



Cok enteresan. Bi hoca kaynanama demişti ki üzerlik tohumuna okuyabildiğin kadar ayet-el kürsü oku yak dedi galiba yanlış yaptık biz

Benayas 02.12.20 22:40

Allah razi olsun. Guzel yazi. Lakin size şunu soyleyim, TAHMİNİMCE siz sadece elinizdeki kaynaktan uzerlik icmeye zararli kanisi varmissiniz.Şu an internette en hafif bildigimiz “ asprin” icin bile detayli bir arastirma yaparsaniz hem hakkinda çok iyi yazilar bulup hergun icmeye başlayabilirsiniz, hemde asprini hic içmeme karari alabilirsiniz. Sizinkide bu şekil bir yazi gözuyle baktim.

Ben uzerlik tohumu iciyormuyum ? Evet iciyorum limon damlasi ve kayatuzu birlesimiyle birlikte..şimdilik bir zararini gormedim.faydasini gordum.. ama doğru şudur ki, suyu bile düzenli şekilde çok fazla içerseniz zarari olur faydasi degil hocam. Bence bu çerçeveden bakmak gerekli


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

HavasOkulu.Com


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147