Muhabbet, geri getirme ve Celb uygulamaları - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Celb & Muhabbet & Kısmet

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 09.09.19, 10:00
DiLara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Manevi
 
Üyelik tarihi: 28.11.15
Bulunduğu yer: Yesil Gunes
Mesajlar: 631
Etiketlendiği Mesaj: 29 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Muhabbet, geri getirme ve Celb uygulamaları

1..
Sevdiğniz insanın saçına aşagıda gelen duayı 21 kere okuyup üzerinde taşıyana matlup büyük bir sevgi ve aşk duyar. Saçını bulamayan insan yakında ise hissettirmeden 21 defa okuyup o kişinin yüzüne hissttirmeden üfürüse aynı etkiyi görür. Uzakta yanına yaklaşamdıgı birisi ise o insanın hayalini göz önüne getirip niyet üzere okusa ve bu duaya 21gün devam etse muradı hasıl olur. Duada ısrar edin. Bizde hangi şekilde olursa olsun 21 gün bu duayı 21 kere okuyalım. Çok kısa bir sürede karşınızdaki insanın size karşı hareketlerinin değiştiğini görürsünüz.
Bismillahirrahmanirrahim huvel kadirü vel kahirun hemudin el cebbar ya hayyu ya kayyum ya rabbim. 21 defa okuduktan sonra ya rabbi falan oglu veya kızı falanın aklını gönlünü muhabbetini ve aşkını benim üzerime kıl…amin.

2..
SÜREKLİ MUHABBET Niyet edip 41 gün günde 41 kez” ve elgaytü aleyke mehabbeten minni”

3..
Evli Kimselerin Arasında sıcaklıkBir miktar şekere ….. oğlu …..nın, ….. kızı ……ya muhabbet ve sevgisi niyeti ile 1000 YA VEDUD1000 YA CABBAR786 Besmele70 Defa Yasin Suresison iki ayeti1 Vakıa Suresi71 Kevser Suresi okunacak.dahada baglanmasını istersen kevser suresini 1000 kere okuyacağız.şeker eşe yedirilecek tabi,ister tatlı yapın ,ister çayda kullanın ama bi şekilde tüketmesini sağlayın.Burdaki en önemli ayrıntı şu: verirken besmele ile ve sağ el ile verin.

4..
Ya vedud, ya beduh, ya latiyf, ya cemil, ya celil ya allah… Sayısı saati yok çekebildiğiniz kadar,abdestli abdestsiz kişi hayırlısı ile ya gelir yada siz bir şekilde ondan vazgeçersiniz çok çok etkilidir.

5..
Sürekli muhabbet için : 3 tövbe istiğfar,3 salavatı şerife .3 ya erhamerrahimin niyetini içten bir şekilde et ve besmele ile beraber Uruben Eyraba (Vakıa Suresi 37. Ayet ) günde en az 1 tesbih kadar oku ama okuyabiliyorsan 888 kere okurken o kişi yi düşün niyetini kalbinden geçir.Okuma zamanı yok fakat muhabbet vakitlerinde yada gece yarısından sonra daha etkili olur.

6..
(Ya zel-celali vel-ikramı çok söyleyin, ona çok devam edin.) [Tirmizi] ZÜLCELALİ-VEL-İKRAMHem büyüklük sahibi hemde fazl ve kerem sahibi demektir. Bu ismi devamlı zikreden kimseye cenabı hakk çok büyük muhabbet verir.Kendisini gören herkes ona saygı ve sevgi gösterir.Cenabı hakk bu kulunun her dua ve ricasını lütfu ile kabul buyurur.Bütün işlerini kolaylaştırır.Duaları kabül olur. Vesveseden korunur. Dünya; okuyanın hizmetçisi olur. Ayrıca sevdiğinizin geri dönmesi niyeti ile 21 gün günde 1100 adet okunursa çok tesirlidir..

7..
Seni sevmesini istediğin bir kimsenin niyetine Mâlik-el Mülk Zül Celali vel İkrâm esmalarını yazıp üzerinden ayırmadan 7 gece 1312 kez bu esmayı okursan dilediğini kimseyi büyük bir sevgi ile kendine bağlarsın.

8..
Sevgilisinden ya da eşinden ayrılanlar için, kısa sürede faydasını göreceğiniz bir uygulama,İlk önce niyetinizi ediyorsunuz. Niyette gelmesini istediğiniz kişiyi annesinin adıyla birlikte söylüyorsunuz.ve 7 felak- 7 nas- 7 Ayetel kürsi okuyorsunuz.Sonra;7 farklı renkte ipliğe 1006 vedud okunur. Her iplik için ayrı ayrı okunacak. Okumalar gece yarısından sonra yapılırsa etki süresi daha çabuk ve tesirli olur. Bir gece de bitmesi gerekmiyor. Fakat okumalar yarım bırakılmamalı. Sağlıklı bir çalışma için her gece bir tek ipliğe okunabilir.7 gece sonra elinize bir adet kuru incir alıyorsunuz.İncirin tam ortasını deliyorsunuz. Yedi renk ipliği niyetinizi tekrarlayarak kuru inciride açtığınız dilekten geçirerek düğümlüyorsunuz.Şimdi elinizde yedi renk ipliğin ucunda sallanan bir incir var. Bunu da balkonunuzda (balkon yoksa pencerenin dışında) bir yere dileğinizi tekrarlayarak asıyorsunuz.Faydası tecrübe edilmiştir.Bu uygulama sadece eş ve sevgililer için değildir. Evden ayrılar ve dönmesi istenilen herkes için yapılır.

9..
Sevdiğin Hem Döner Hem Bağlanır
100 YA KADİR C.C 110 YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM 55 YA MÜCİB C.C 37 YA EVVEL C.C 7 GÜN YADA 21 GÜN OKU GERİ DÖNER ALLAHIN YARDIMI OLACAKTIR

10..
Eğer dargın ve geçimsiz olan kişi eşiniz, kardeşiniz, evladınız veya yakınlarınızdan birisi ise; muhabbet için Karia suresi matlubun üzerine 41 defa okunup nefes edilir.Aynı sure; bir bardak suya yada yenilecek taam üzerine ise yetmiş defa okunup nefes edilerek içirilmesi de sevgi ve muhabbeti artırır. Yuvaların düzelmesini sağlar.

11..
Sizi bırakıp giden bir sevdiğinizi size geri getirmek için bu etkili duayı okumanız gereklidir. Allah’ın izniyle sevdiğinize kavuşacaksınız dır.
bu ayeti özellikle Cuma gününden başlayarak devamlı okunursa kaçan kimse geri gelir.Bismillahirrahmanirrahiymi.Vecealna min beyni eydiyhim sedden vemin halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yübsırun.

12..
Üç gün üst üste sabah namazı sonrası 100 kez okuyan, sevdiğine kavuşurmuş. Ama bundan kimsenin haberinin olmaması şartmış! “Ya kadim, ya daim, ya kadim, ya daim, ya karrar, ya ehad, ya Muhammed. Kul huvallahü ehad,allahüsamed lem yelid velem yuled ve lem yekün lehu küfuven ehad. Ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ecmain

13..
Eşinizle Barışmak İçin Dua
sevdiğinizle veya eşinizle aranız bozulduysa veya ayrıysanız uygulayacağınız gayet kuvvetli bir tertip:
1:niyet edilecek
2:hacet namazı kılınacak 2 rekat
3:bakara suresi 186.ayet okunacak 7 kere
4:bakara suresi 271.ayet okunacak 7 kere
5:ayetel kürsi okunacak 7 kere
6:fatiha nas felak ve ihlas sureleri 1 kere
7;sadaka verilecek

14..
Sevdiğin Hem Döner Hem Bağlanır
Bir kimse her ne murad için olsa Besmele-i Şerifi yedi yüz seksen altı (786) defa okusa yedi (7) gün devam et-se muradına nail olur

15..
Her gün ve her gece 124 defa” YA MUİYD CELLE CELALÜHÜ” ismi şerifini okuyup,geri gelmesi istenen kişi düşünülerek okunursa, gelmesi istenen kişi çok kısa zamanda geri döner Allah’ın izni ile.
Özellikle Pereşmbe günü öğle ile ikindi arası okunursa daha tesirli olur.Ama her gün okunabilir.

16..
eşiniz Gelmezse 200 Kere Okuyun
Fezkurûnî ezkurkum veşkurû lî ve lâ tekfurûn(tekfurûni).Bakara suresi 152 ayet buher namazdan sonra 200 kere okuyanın duasını kabul eder allah

17..
Küs Çiftlerin Barışması İçin
Perşembe gecesi abdest alınır 2 rekat namaz kılınır,Dargın eşlerden biri içindenya mani
esmasını okursa eşlerin arası düzeli

18..
SEVDİĞİNİ HEMEN GETİRME DUASI
günde 1100 kere ‘Ya zül celali vel ikram’ çekiyorsunuz. 21 günde sevdiğiniz geri geliyor. zikre baslamadan önce niyet ediliyor

19..
Evde huzur bulmak için dua
“Lailahe ilallahü’l Melikü’l hakku’l mübin.Muhammedü’r-rasululalahisadiku’l-Va’dül Emin.99 defa birinci bölüm okunur,100 de ikinci okunur.
Beklenmedik,bilinmedik bir yerden rızık elde etmek için haftada 2-3 defa okuyarak, 3 cuma tekrar edilirse,Allahın iziniyle maksada ulaşılır.
Aşağıdaki dua 101 defa her türlü bağlılığı çözmek için suya okunur.ve içilir yada içirilir.okunan su ile el yüz yıkanır.“İnne fetahna leke fethan-mübina,ve fütihastis-semaü fekanet ebvaba.Fe-ekiylü küllefirkın ke’t-tavdi’l -azim.”

20..
Sevgisini Kazanma DuasıÇok sevdiğin birinin sevgisini kazanmak, ayrılanı geri getirmek (eş veya helal olan kimse ) için abdest alınır ve 2 rekat namaz kılınır. O kişinin resmine bakarak 30 kere Peygamber efendimize salatı selam gönderirlir ve 170 kere Vedduha süresi okunur.Allahın izniyle isteğin yerine gelir.
Duha süresi Kuranı kerimin 93. süresidir.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 09.09.19, 10:23
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 17.08.19
Bulunduğu yer: Bilinmeyen bir yerde
Mesajlar: 533
Etiketlendiği Mesaj: 19 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Toplu halde paylaşmanız güzel olmuş. Allah razı olsun. Forumda bu konulardan sıkıntısı olan çok. Bende dahil. Rabbim tüm sıkıntısı olanları tez vakitte kavuştursun. Amin.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 10.09.19, 13:30
 
Üyelik tarihi: 18.06.19
Bulunduğu yer: Keçiören
Mesajlar: 120
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun senden Allah seninde sıkıntılarını gidersin kardeş
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 12.09.19, 23:10
 
Üyelik tarihi: 31.08.19
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 106
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Dilan hanım özelden yazamıyorum bu konularda bilgim yok celb konusunda bana yardımcı olurmusumuz?
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 02.03.20, 01:57
 
Üyelik tarihi: 29.03.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 126
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

O kadar çok ihtiyaç duyuluyor ki.. Ama hayırlı mı bilemiyor insan bazen neyde ısrarcı olmalı kalbini kaşını yoklamalı..
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 02.03.20, 14:29
Acemi
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Denizli
Mesajlar: 7
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Paylaşımınız çok güzel teşekkürler
Kendim için Kardeşim için yapılan inşallah çok sağolun
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 05.03.20, 02:03
Acemi
 
Üyelik tarihi: 03.09.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 7
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben bunları çoğunu yaptım ama ne yazikki dönmedi 9 aydır uğraşıyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 12.03.20, 23:57
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.03.20
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 73
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Güzel paylasım tesekkür ederiz. @ yeniyim sitedeki hocalardan biriyle görüştğnmğ
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 13.03.20, 00:06
Och Och isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 23.11.17
Bulunduğu yer: Tuna Boyunda
Mesajlar: 6,346
Etiketlendiği Mesaj: 410 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
nefes01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel paylasım tesekkür ederiz. @ yeniyim sitedeki hocalardan biriyle görüştğnmğ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu konuyu da oku bence
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 24.03.20, 14:46
Acemi
 
Üyelik tarihi: 12.03.20
Bulunduğu yer: antalya
Mesajlar: 20
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun. ben aranızda çok çok yeniyim hatta çoğu terimi bile yeni öğreniyorum. Allah affetsin yakın zaman öncesine kadar bağlama büyüsü yaptırmak için bile görüştüm bir kaç kişiyle ve tamamen vazgeçtim. Çok karışık bir durum içerisinde olmakla beraberde duaların gücüne güveniyorum elbette. Ama bazı durumlar mesela ipe düğüm atmak falan büyüye girer mi diye de çok tereddüt ediyorum.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çeşitli Muhabbet ve Celb Uygulamaları SSTech Celb & Muhabbet & Kısmet 2 24.03.24 13:15
Celb ve Muhabbet Uygulamaları Bilinmesi Gerekenler Selamet Celb & Muhabbet & Kısmet 7 06.02.24 22:48
Muhabbet, geri getirme ve Celb için çok etkilidir Torlak Celb & Muhabbet & Kısmet 23 21.06.22 19:17
geri getirme uygulamaları asdasdas Sorularınız 9 22.05.20 00:57
Sevgiliye Yapilan Celb ve Geri Getirme Hakkinda. Mustafa2 Sizden Gelenler 3 06.04.20 16:38


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147