Türkiye'de de başlayacak ! - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Derin Konular & Beyin Fırtınası

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 12.04.20, 16:40
 
Üyelik tarihi: 11.06.19
Bulunduğu yer: kabir
Mesajlar: 269
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Türkiye'de de başlayacak !

Şaşırdım dersem yalan olur.. Senaryo gibi ancak değil.. Dikkatle sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.

TRUMP GÜNLERDİR ESAS BÜYÜK DÜŞMANLA MÜCADELE EDİYORUZ DİYORDU VE GERÇEKLER İYİCE ANLAŞILDI. YILLARDIR AHİR ZAMANIN LUT KAVMİ DEDİĞİMİZ ABD-AB-İSRAİLDEKİ DECCALİN İTLERİ SONUNDA YAKAYI ELE VERDİ. DAHA ÖNCE PİZZA GATE SKANDALINDA BİLL CLİNTON VB. LERİ YAKALANMIŞ ANCAK YAKALAYANLAR İÇERİ ATILMIŞTI. TRUMP AFFETMEDİ VE ÇOCUK TECAVÜZCÜ, İŞKENCECİLERİNE, AİLESİNİ VE TÜM ÇOCUKLARI DÜŞÜNEREK KARARLI BİR ŞEKİLDE OPERASYON YAPIYOR! ELEBAŞLARI VATİKANDAKİ ŞEYTAN...

Son iki gündür Çok büyük gelişmeler oluyor. Bu gelişmelerin operasyonların çok büyük haber olması yanı sıra Çok acı ve gözlerden yaş getirtici içimizi kaskatı edecek olaylar YAŞANIYOR!

Haberlerin insanlık için çok iyi haberler olduğu fakat dünyanın ve insanlığın bu kadar kötü durumda olduğunu bilmeyen ve ya bilemeyenler için şok edici inanılmaz bir film gibi olduğu da bir gerçek!

Şimdi okuyacaklarınıza hazır olun derin bir nefes alın!

New york Central Park'ın altından ve Empire state binasının altındaki tünellerden 100 000 e yakın Çocuk kurtarıldı malesef kurtarılan çocukların sadece % 6 ve ya % 8 i tam sağlıklı olarak bulundu, geri kalan kısmı ya çoktandır ölü veya vücut parçaları eksik olarak bulundu.

Bir söylentiye göre bir kaç tane çocuğun bedenlerinde canlı iken ısırılarak kopartılmış eksik parçalar olduğu ve hala canlı oldukları görüldü. Dışarıya askerler tarafından taşınan çocuklar hemen yoğun bakıma alındı, bazı kurtarılan çocukların ilk defa gün ışığı gördükleri anlaşıldı hemen hemen hepsi oksijen çadırlarına alındı bunu sebeplerinden biri de çok uzun süredir ilk defa normal havayı tennefüs etmeleriydi.

Kurtarma operasyonu yapan bir çok asker bir daha içeri girmeyi red ettiler! Central Park açık bir hastahaneye çevrildi.

California... Hemen hemen bütün tüneller temizlendi içeride olan silahlı çarpışmalar devam ediyor!

Colorado... Hepsi temizlendi sadece "kreed " denilen baraj altı tünelde çarpışmalar devam ediyor!

Florida, Georgia, Connecdicut... hepsi temizlendi.

İdaho... yeni tüneller bulundu temizlendi ve devam ediyor!
New Hampshire, New jersey... Temizlendi!

New mexico... Büyük giriş kapısı ve 4 yol ağzı bombalarla imha edildi (burası çok büyük ve önemli bir yer. Dağın içinde çok büyük ve derin bir yapı bunun meşhur adı "DULCE" Bu bina uzun senelerdir dünya dışı ve içi varlıkların laboratuarlarda incelenmesi ve MK ultra zihin kontrolü yapıldığı yer. Aynı zamanda yer altına doğru 8. katında dünyada bulunan en büyük klone fabrikası var 4 sene önce buradan 120.000 insan ve klone kurtarılmıştı!

İtalya... En büyük mafia "Baba" larından biri (adı daha açıklanmadı) çocuk kaçakçılığı suçundan tutuklandı ve vatikanla çalıştığını itiraf etti. Yapılan araştırmalarda vatikandan çok daha zengin olduğu anlaşıldı. İtalya'da çarpışmalar devam ediyor!

İngiltere... çarpışmalar devam ediyor, söylenenlere göre çok karışık bir yerler var kimin kim olduğu belli değil!
Avustralia... Pine gap ve Nasa da çarpışmalar devam ediyor ve yakında daha bitmeyeceği söyleniyor! Dikkatinizi çekeriz Australia bu işlerin en büyük merkezlerinden birisi!

New Zealand (yeni zelenda ) temizlendi!

Antartica... temizlenmeye devam ediyor burası en zor kısım olacak İkinci dünya harbindeki Naziler ve onların yardımcıları burada! Bilindiği gibi burada 800 metre derinlikte UFO üstleri var bu derinlikte hava sıcak olduğu için küçük şehirler ve göller var!

İndonesia ve java adası temizlendi...

İran... temizlendi..

Philippines... Devam ediyor dün Philippines başkanı Duderte evde kapanmaya itiraz edenler anında vurulacak diye emir verdi! Philipinler vatikanın açtığı bir çok kimsesiz yetim çocuk evlerinin bulunduğu yer ve hemen hepsinin altında tüneller var. Bu ülke 7641 adadan ibaret ne demek olduğunu tahmin edersiniz!

Almanya... hemen hemen bütün barajların altında büyük tüneller var Bir tünelde onlarca tonluk altın bulundu çarpışma devam ediyor!

Hollywood dan haberler!!!

Oprah tutuklandı ve insan ticareti ve pedofili ile ilgili suçlar nedeniyle suçlandı. Suçlu olduğunu iddia etmedi. Hoşgörü için zaten bir anlaşma yaptı. Bilgi vermek karşılığında savaşıyor. Mahkemeye çıkacak ve sonunda hapse girecek.

Madonna hapiste! Şu anda, şifreli videolarda ücretlendirildiğini ortaya koyduğu videolarla tweetleri görebilirsiniz. Videoda onu oynayan bir oyuncu var. Madonna düzinelerce çocuğu öldürdü ve onlara işkence yaptı. O da idam edilecek!!!

Leonardo Di Caprio tutukladı ve pedofilerin başkanlarından biri olduğunu itiraf etti!

Tom Hanks yüzlerce çocuğu öldürdü! Bunun için tutuklandı ve idam edilecek. Daha önce bir tür savunma anlaşması yapmıştı ama Harvey Weinstein onu teslim etti. Hapishanedeyken 'korona virüsüne sahip ve karantinada' diyorlardı, son haberlere göre virus yok diyorlar, İyileşmiş!

Bunun yanında Kobe Bryant Beyaz şapkalara bu suçlular hakkında bilgi verdi, bu yüzden öldürüldü. Bu bir CIA / Mossad işiydi!

Kraliçe ve Prens Charles geçen yıl suçlandı ve ev hapsinde tutuldu! Tekrar suçlandılar ve tutuklandılar ve her ikisi de idam edilecek! Toplumdaki görüntüleri aktör dublörleri olduğu söyleniyor!

Chelsea Clinton, annesi Killary'nin hayatta kalması için onun için çalıştı. HRC bu anlaşmayı gerçekleştirmek için birçok bilgi verdi.

Bill Gates tutuklandı, suçlandı ve bir çeşit savunma anlaşması yaptı. Yoğun bir şekilde müzakere ediyor. Microsofttan istifa etti! Evde kefaletle kurtulmak istiyor. İşbirliği için ne tür bir anlaşma yapacak olursa olsun, yine de hapse girecek!

Bütün büyük şirketlerin ceo ları istifa ettirilip, tutuklandı ve rockefellerin adamlarının çoğu, ilaç firması sahipleri tutuklandı!!!

Operasyonlarda asker kaybı oluyor yaralanan oluyor ve Abd askeri kuvvetlerin hepsi bu olaylara girişmiyor bunun sebebi askeri kuvvetlerin içinde hala karanlığa kabala çalışan generaller ve askerler var! Bu yüzden kuvvet desteği lazım ve Rus askerleri avrupaya ve dünyanın başka yerlerine Korana virüse yardım adı altında Putinin emri ile gidiyorlar!

Dün amarikan donanması Venezuela'ya doğru yola çıktı bu donanmanın içinde sadece amerikan askerleri yok! United Nations diye bir şey olmayacak United Nation kabal için çalışıyor ve bu toplulukta görev alan herkes tutuklanacak!!!

Şunu unutmayalım; bu işler bittikten sonra devlet ayrılığı diye bir şey kalmayacak hepimiz bir dünya altında birlik olarak çalışacağız!
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 12.04.20, 16:41
Acemi
 
Üyelik tarihi: 17.12.18
Bulunduğu yer: Burdur
Mesajlar: 2
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

GELIN YUKARDAKI YAZIYA GELELIM YAZI MÜTHIŞ DIMI BIRDE SON MISRASINI OKUYUN NE DIYOR BIZE Şunu unutmayalım; bu işler bittikten sonra devlet ayrılığı diye bir şey kalmayacak hepimiz bir dünya altında birlik olarak çalışacağız!
Alıntı S.Katkar .. YANI BUNLAR BITINCE NASIL TEK BIR ÇATI ALTINDA OLACAGIZ ZATEN BUNLARI YAPANIN AMACI NE TEK DÜNYA DÜZENI DEGILMI YANI BUYAZIDA BILE TUZAK VAR BUNU ANLATMAYA CALISIYORUM
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 12.04.20, 16:42
 
Üyelik tarihi: 11.06.19
Bulunduğu yer: kabir
Mesajlar: 269
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ordan o anlam çıkıyor gibi görülsede..
Kuvvetler ayrılığının kalkacağından bahsediyor.
Yanı devlette ayrılık..
Adam bunları dünya için yazmıyor .Unutma !Kendi ûlkesi için yazıyor ve bende ülkem için ayrılık gayrilik ortadan kaldırılıp Atatürk Devlet Algoritması diyorum.
Beni ademi merkezi devlet . Onlarda kendi ülkeleri içinde ayrışmış olanlar için bunu söylüyor .
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 12.04.20, 16:42
Acemi
 
Üyelik tarihi: 17.12.18
Bulunduğu yer: Burdur
Mesajlar: 2
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

söylemlerın arkasını net görmeden ben bıraz dıkkat derım ülke olarak çık agzımız yandıgından bıraz tedbır derım tavsıyem bu
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 12.04.20, 16:43
Acemi
 
Üyelik tarihi: 07.06.19
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 2
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Q olayını ben de geniş çaplı 4 haftadır takip ediyorum. Bu dedikleriniz Anon'lar tarafından ortaya atılıyor, doğru fakat şu ana kadar bir ispatı yok, teoriden öteye geçemedi. Sözde 10 nisan'a kadar interneti ve TVleri kapatacaklardı, 3 gün boyu, her gün günde 3 defa olmak üzere bütün olan bitenleri insan alemine anlatmak için 8 saatlik bir belgesel türünde bilgilendirme yayınlatacaklardı.
Bu tez maalesef çürüdü ve bu teorileri doğrulayan bir tane bile resim vs. yok.
Ayrıca Trumpı iyilik meleği gibi gösterme derdindeler.
Bana göre Q inanırlığını yitirmiş bir teori. Keşke bunların hepsi gerçek olsa da, dünyamız bu pisliklerden kurtulsa.
Ha şu bilgiyi de eklemek isterim, alman arkadaşlar Papa'nın o değerli yüzüğünün günlerdir parmağında olmadığını yazıyorlar... ve el öptürmediğini de. Yüzük gücünün temsilcisiymiş...
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 12.04.20, 16:43
Acemi
 
Üyelik tarihi: 10.06.15
Mesajlar: 11
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Zulmün arttığı bir dönemdeyiz. tüm ülkeler kapılarını kapattı . içerde neler olduğunu tam olarak bilemeyiz. sanki bir filmin içinde yaşıyor gibiyiz. Sanki kıyamet koptu...Allah türk milletinin yardımcısı olsun...
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 12.04.20, 16:44
Acemi
 
Üyelik tarihi: 24.09.17
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 1
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ayrıca Jennifer Lopez in güney Amerika dan organları için kaçırılan çocukları, ABD deki zenginlerine nakil yapılan bir film vardı. Daha bir çok film , adamlar birde film çekiyor.Bunlar şeytanın tohumları.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 12.04.20, 16:46
Acemi
 
Üyelik tarihi: 16.04.18
Bulunduğu yer: Tekirdag
Mesajlar: 5
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bunları okumuştum ama bu kadar çok olduğunu tahmin etmiyordum. Umarım en kısa zamanda Türkiyedeki pisliklerde temizlenir. Inanılır gibi değil.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 12.04.20, 16:47
Acemi
 
Üyelik tarihi: 26.08.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Eğer doğruysa büyük başarı çünkü dünyayi yöneten güçlerle baş etmek kolay değil.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 12.04.20, 16:47
Acemi
 
Üyelik tarihi: 27.02.18
Bulunduğu yer: Niğde
Mesajlar: 2
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ortadoğu ve TÜRKİYE'deki işbirlikçilerine ne zaman sıra gelecek .
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Suriye Türkiye'ye kaçacak, Türkiye vurulacak, sonra Mehdi çıkacak AciBiber Derin Konular & Beyin Fırtınası 20 15.01.24 13:02
Koronavirüs Türkiye ahmet27300 Haber & Siyaset 11 12.04.20 17:36
Milliyetçi Türkiye fanatik Derin Konular & Beyin Fırtınası 3 12.04.19 22:56
"THY Science Expo" 2 Mayısta başlayacak - Toplam 111 bin TL para ödülü Cennet Bilim ve Teknoloji 0 10.02.19 11:28
Türkiye'de Hepatit B aşk Sağlık 1 01.06.17 10:46


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147