Her türlü Havas işlemleri birarada - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Diğer Havas Konuları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 13.12.17, 15:49
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 09.12.17
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 134
Etiketlendiği Mesaj: 34 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Her türlü Havas işlemleri birarada

1. Allah için Bir birini seven 2 kişi Bir kağıda La ilahe İllallah muhammedün rasulullah yazsa Ve kelime i tevhidi 1000 defa okuyup üzerine üfürseler ondan sonra kağıdı 2 ye ayırıp muhammedün rasulullah bir tarafa la ilahe illallah bir tarafa kalır ,sonra bunlardan birinci parcayı biri 2 ci parcayı da biri alsa, Bu 2 kişi bir birinden ayrılsalar gurbete gitseler, bu 2 kişi Birbirlerini görmeden Kesinlikle ölmezler Taki birbirlerini görürler (yani o 2 parca kağıt birleşir) ondan sonra vefat eder.

2. Havvası Fatiha ki : Bıçak gibi tesirlidir.
29 Fatiha, 29 (sümme enzele aleyküm) Ali imran 154 cü ayeti sonuna kadar, 1 yasin, ve sure i Feth in Son ayeti (muhammedün rasulullah) sonuna kadar 29 defa okunur Ve her ne hacet veya muradın varsa Ya hemen kabul olunur Yada Daha hayırlı bir vakte kadar Bekletilirsiniz.,

3. Tehlikeli bir yerden gecerken İsterse savasın ortasından gecsin Mermi bile isabet etmez (not Bazı yerlerde Kaza olur mesela 2 araba carpısmıstır, veya deprem olmustur, Veya yangın cıkmıstır, Siz bunu gördünüz ve baktınız ki Birileri yardım ediyor yani size iş kalmamıssa Ordan hemen ayrılın. Nedeni ise sudur Allah ın Gadabı Ve azabı Bir anda Sönmez Maddi hasar meydana getirdiği gibi manevi hasar larda meydana getirir, kaza olmus bitmiştir(maddi azab bedene isabet etmiştir , Ancak işte tam o sırada manevi azab inmeye baslarki buda felakettir yaklasmayın , eğer yardıma ihtiyaç kalmamıssa , yoksa Çünkü Allah ın gadabı Halen oradadır.) ...dönelim konumuza) Okunacak sey ; Le Kad caa eküm Rasuulun min enfüsiküm aziz, Aleyhima anittüm hariisün aleyküm bil mü'miniine rauufur rahim) Bunu sabah namazından sonra 1 kere okusa o gün o kişi ölmez o gün o kişi demir veya demire benzer hiç bir şeyle yaralanmaz (hadisi şeriftir.

4. Kur'anı kerim in 8.ci cüz ün 2 ci sayfasında, ve Enam suresinin 114 cü sahifesinde birbirne müteakip (takip eden) 2 Lafza i celal Vardır (Allah Lafzı). Hatim olmak şartı ile ( yani kuranı kerimi hatim etemek niyeti ile) Başlasanız Okumaya ve bu saydıgım yerlere gelince 66 defa (Allah) deseniz sonrada Dua etseniz Mutlaka Dua nız Kabul olur. Lakin basladıgınız hatmi şerif i bitirmeniz lazımdır. (tecrübe edilmiştir)

5. Nefes Darlığı için ( Ya Şekuur ) ismi şerifi Zağferan veya Siyah Mürekkeble bir kaseye 41 defa yazılır Su ile bozulur Ve 7 Ac karnına içilir.

6. Göz Ağrısıları için göz Hastalıkları için ( Yaa Basiir) ismi şerifi 526 defa suya üfürülür gözün içine ve dışına sürülür o su dan.

7. Yaa basiir İsmi şerifi İMam menberde iken, 302 defa okuyan kişi nin hem göz leri hem de gönlü şifa bulur. (gönlü şifa bulmak şu dur, İbadet etmek te Zorlanmaz, Allah ın Emirlerini İsteyerek yapmaya baslar).

8. Gelincik denilen hayvan İnsanların dilinden Anlar, Farelerin düşmanıdır, Ey gelinciğim Gel bizim evde Farelerin düğünü var , çok fare vardır, Dersen Eve Gelir ve fareleri Öldürür. Lakin gelincik çok zehirlidir, Küstürürseniz evdeki Diğer hayvanatada zarar verir.

9. Bir münazara bir dövüş Bir kavga arasında , (Mesela kocası kadına kızsa) Şiddetli bir Çatışma çıksa aralarında ; Hemen Rabıta ile (asallahu En yecale beyneküm veynellezine) Ayeti sonuna Kadar okunsa O sinirli Hışımlı olan kişi derhal Sakinleşir. (rabıta Nedir derseniz , Sonra acıklarım. İnsallah.

10. Kolayca doğum yapmak zahmet sizce doğurmak için Sunlar yazılır içirilir. (آ ه م ك س ق ح ل ع س ص ۱۱۱) yani ( Elif He mim Kef Sin Kaf Ha Lam Ayn Sin Sad 111)

11. Azgın denize 10 Numaradaki harfler 11 Defa bir tas a okunup o tas denize atılırsa deniz sakinleşir fırtına durur.... Batmak üzere olan gemide 10 defa okunsa 11 cide Bir tahta parcası ile denize atlasa kurtulur.

12. Cünnetül esma (yukarda gecti) 19 defa bir tas a okunup denize atılsa Dal galar durur , fırtınayı durdurur.

13. İki aile arasını düzeltmek 2 Aileyi barıstırmak için, Veya Karı koca arasını düzeltmek için Yasin suresi 123 defa bir suya Okunur Her mübinde suya Sıcak nefes ile (ya vedüd ) diye üflenip o iki aileye içirtilir. Tesiri cok büyüktür.

14. Müslüman Bir Kişi Kabre Konulduğu Zaman 19 Defa Besmele ile Bir avuç Toprağa Cünnetül esma Okunur. Ve Kabrin Üzerine Saçılır ki Mevla Her türlü Azab tan Muhafaza eder. Cünnetül esma :فرد حي قيوم حكم عدل قدوس عنت الوجوه للحي القيوم
(Ferdün Hayyun Kayyumun Hakemün Adlün Kuddusun Anetil Vucuhü Lil Hayyilkayyum)
= Veya Yasin i Şerif Bir avuc Toprağa Okunur her mübinde (hu) denir Ve avucuna üfürülür, Bitincede Kabre sacılır Ki :Yasin Suresinin her harfinin Ruhaniyeti O Ölü Hakkında cevap Verir ler Onu Kabrinde Yalnız Bırakmazlar.
=Not= Bu dediğim Ameleyi Ebussuud Efendi Bizzat Kanuni Sultan Süleyman In Yaptığını söyler Şöyle ki , Padişah Daha Ölmeden Kendi Kabrini Kazdırır Sonra Arada Sırada Gider Kendi Kabrinin Toprağına Fatiha lar Okur yasinler Okurdu.

15. Bademcikleri Aldırmak : Büyük İnsanlar Bu nu Çok Tehlikeli Bulmuşlardır,Çünkü Bademcikler Boğazda Ve vucudun her tarafında olan Mikropları Temizler. Eğer BademciklerAmeliyatla alınırsa Verem olma Tehlikesi Çok büyük tür.

16. Söğüt Yaprağını kaynatarak içmek Sıtma hastalığına Şifadır.

17.19 Besmele Yazılıp Evin bir yerine asılırsa veya dükkana asılırsa O rası Bütün kötülüklerden muhafaza olur Hırsız giremez.

18. Kalb Sıkıntısı Kalb Çarpıntısı için : Sure i Enbiyanın Son sahifesindeki ( ولقد كتبنا)( Ve le kad keteb na) dan ( الا رحمة للعالمين) (İlla rahmeten Lil alemin) e kadar, Sure i isra daki (اقم الصلاة لدلوك الشمس )(egimissalate Li dulukişşemsi) den ( الا خسرا) (İlla Hasera) Ya kadar, 1 defa okunur , Sonra 100 defa (İnşirah suresi) (elem neşrah leke) Okunur ve üflenir Dilerseniz suya üfürebilirsiniz. Kalb Hastalıklarına Şifadır.

19. Kolay Doğum İçin : İnşikak suresinin ilk 4 ayeti yazılır su da bozulur ve doğum sırasında içirilir.

20. Midesi Yemeği Kabul etmeyen Ve her zaman Gaz yapan kişiler Nane yaprağı ile limon kaynatıp içmelidir.Bizzat tecrübe olundu.
21. Romatizma için : 21 gün kadar yemeklerin akabinde 3 er tane aspirin eritilip içilmelidir.hemen geçirir.
]22. Tevhid Hatminin 3 Faidesi Vardır : Sayısı 72 bin dir
1. Allah muhafaza Kişi Son nefesinde İmansız gitti ise, Allah Teala Bu tevhid Hatmi hürmetine İmanını İade eder.
2. İmanlı gidip Ancak Cehennemde ise , Cehennem den de azad eder.
3. Cennette ise Bu defa Derecesini Yükseltir.
Dil İle Okunan Tevhid Galata Köprüsünden Geçirmez, Kalb ile okunan Sırattan geçirir.

23. En büyük Sıkıntının Def i için : Kaside i Bürdedeki Şu Beyit ler abdestli olarak bir defada 1001 Defa okunur, Allah ın izni ile Sıkıntılardan kurtulur. Beyt ler (هو الحبيب الذى ترجى شفاعته / لكل مول من الاهوال مقتحم / مولاي صل وسلم دائماً ابداً على حبيبك خير الخلق كلهم ) (hüvel habibüllezi türca şefaa atühü Likülli Hevlin Minel ehvali Muktehamin, Mevlaya salli ve sellim daimen ebeden Ala Habibike Hayril halki Küllihimin)

24. Ağızdan Ve ciğerden Kan geldiği vakit : Besmele ile (يا ارض ابلعى مائك ويا سماء اقلعى ) (Ya ardubleii Maa Eki Ve yaa semaa u ekli ii) 7 defa okunur su ya üfürülür,hastaya içirilir,Bir daha kan gelmez.
25.Yasin i şerifin Tesirini Kendi üstünde Hissetmek için : Yasin Suresi okunacağı zaman Evvela 1 fatiha 3 ihlas suresi okunur. Sonra besmele çekilir 2 defa yasin yasin Denilir , birincide Allah ın ismi şerifi 2 ci de rasulullah ın ismi olduğu hatırda tutulur, Yasin suresi bitincede sonunda (Va'fu Anna Va'firlena Verhamna Ente mevlana fensurna alel kavmil kafirin) Okunur.sonra Sevabı Bütün Ehli imana Ve kendi Ruhuna Hediye edilir.

6. İç hastalıklarına Ve doktorların Çare bulamadıkları Hastalıklar için Veya her hangi bir hacet için : Ali imran suresinin 154 cü ayeti (sümme enzele aleyküm...) Ve sure i feth in 29 cu ayeti (muhammedün rasulullah...) 29 defa okunur
Hastalık için okunursa : Bu ayetler Temiz bir kaba yazılır Nisan yağmuru nun suyu ile içilir.
27.Güç bir durumda Kalındığı Vakit , Bir işin hallolması için , İş bulmak Veya Aklınıza Ne geliyorsa.: Önce Boy Abdesti alınır. sonra 1001 defaSalatı münciye اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ صَلاَةً تُنْجِينَا بِهَا مِنْ جَمِيعِ اْلاَحْوَالِ وَاْلآفَاتِ وَتَقْضِى لَنَا بِهَا جَمِيعَ الْحَاجَاتِ وَتُطَهِّرُنَا بِهَا مِنْ جَمِيعِ السَّيِّئَاتِ وَتَرْفَعُنَا بِهَا عِنْدَكَ اَعْلَى الدَّرَجَاتِ وَتُبَلِّغُنَا بِهَا اَقْصَى الْغَايَاتِ مِنْ جَمِيعِ الْخَيْرَاتِ فِى الْحَيَاتِ وَبَعْدَ الْمَمَاتِ اِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammedin salâaten tünciinâa bihâa min cemî'il-ehvâali ve'l âafâat. [Arapça metinde "ehvâl" kelimesi, "ahvâl" olarak dizilmiş; doğrusu burada yazıldığı gibi "ehvâl"dir. Düzeltir özür dileriz.] Ve takdıy lenâa bihâa cemî'alhaacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemî'is-seyyi'âat ve terfeunâa bihâa indeke a'led-derecâat ve tübelligunâa bihâa aksa'l gaayâati min cemî'il-hayrâti fi'l-hayâati ve ba'del-memâat. Inneke alâa külli sey'in kadiyr."
ve günde 500 Kelime i tevhid (La ilahe illallah muhammedün rasulullah) okuyan kulunu Mevla Kimseye Avuc Actırmaz. Kimseye Muhtac etmez...

Alıntıdır
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 13.12.17, 17:41
 
Üyelik tarihi: 29.11.17
Bulunduğu yer: Belçika/Brüksel
Mesajlar: 188
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

teşekkürler sağolasın
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 13.12.17, 22:24
meytatarun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 06.03.17
Bulunduğu yer: van
Mesajlar: 248
Etiketlendiği Mesaj: 32 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 13.12.17, 22:27
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 10.12.17
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 145
Etiketlendiği Mesaj: 21 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Eline sağlık
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 13.12.17, 22:35
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,037
Etiketlendiği Mesaj: 884 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 13.12.17, 23:02
jub jub isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Üyelik tarihi: 05.12.17
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 110
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 13.12.17, 23:39
FarukEfendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 24.04.16
Mesajlar: 260
Etiketlendiği Mesaj: 183 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Paylaşım için teşekkürler good
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 14.12.17, 09:49
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.17
Bulunduğu yer: izm
Mesajlar: 874
Etiketlendiği Mesaj: 40 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Paylaşım için teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 14.12.17, 12:19
Üye
 
Üyelik tarihi: 01.09.17
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 96
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok güzel uygulayıp görmeli insan teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 14.12.17, 13:18
ademoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 04.10.17
Bulunduğu yer: sakarya
Mesajlar: 34
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun verdıgınız bu guzel bılgılerden herkesın faydalanabılecegı bır tertıbat olmuş ılmınıze emegınıze saglık Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
birarada, havas, islemleri, turlu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
her türlü korunma( her türlü hayır için her türlü belalardan kurtulmak korunmak için Sin Vefk & Tılsım 66 09.01.24 19:28
Evlenmek için Muhabbet ve celp işlemleri Orhann Sorularınız 24 25.09.23 21:09
Nescafe 3ü birarada içiyorum bağımlı oldum sizde de oluyormu? Kgumus Sorularınız 40 04.08.21 16:23
Hadimler ile celb yapacağım ama korkuyorum selmahanim Sorularınız 6 29.03.21 07:16
celp işlemleri için ne kadar ara vermeliyiz Bunch Sorularınız 1 05.11.18 09:50


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147