üstat rakamları ve 11:11 yıldız kapısı - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Gizemli Olaylar ve Mekanlar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 31.01.17, 00:25
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,554
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Thumbs up üstat rakamları ve 11:11 yıldız kapısı


Dünya üzerindeki her şey nümerik bir konfigürasyon ile tanımlanır. Tüm yaşam rakamlara indirgenebilir ve rakamlar ile açıklanabilir. Bu nümerik dizilişler her insanı ayarlamaya ve dengelemeye yardımcı olan yeni anlayış serilerine hizalanmayı getirir. Tüm seviyelerde rakamlar foton ışığının yüksek tanımlamaları ile baş edebilmesi için bedeni hizalar. Her bir rakamın aşılanması (telkini) her bireyin gereksinimlerine uyması için kişileştirilir. Gerekli ışık parçacıklarının nümerik parçacıklara oranını sağlar. Beyin bu yeni enerjilere ayarlanırken, bireyin insan/hayvan oranından çıkıp insan/ışık eşitliğine yükselmesini sağlayan bir yükselme gerçekleşir. Rakamlar ve insanlar el ele giderler. Bilinen zamanın başlangıcından beri yaş, doğum tarihi, klo veya sahip olduğumuz deve sayısı gibi nümerik denklemler ile tanımlandık, rakamlar her zaman bizim sessiz partnerlerimiz oldu. Bugünlerde bir çocuk doğduğunda, ilk yapılan şey ölümlerine kadar yaşamları boyunca onları takip edecek olan bir rakam verilmesidir, öldüklerinde onları tanımlayacak yeni bir rakam verilir. Saatlerimizdeki rakamlar ne zaman gideceğimizi, ne zaman duracağımızı, ne zaman kahve içeceğimizi, ne zaman uyuyacağımızı bize söyler. Rakamlar bedenimiz gibi bizim bir parçamızdır. Rakamlar optiktir… Gözler beynin uzantısıdır ve gözler bu rakamları gördüğü zaman ve beyinde kodlanma aktive olduğu zaman, üzülmeyi bırakın ve sadece keyfini çıkarın. 1992’de insanlığa aktivasyon rakamı olarak 11:11 verildi. Solar Işığın yeni oktavına enerjisel olarak bize eşlik ediyor. Bizi izleyen sayısal bir imza yaratmak, bir geçiş kapısı yaratır, bu kapı vasıtası ile kendi içsel benliğimizin daha fazlasını anlarız. O, ilahi hafızasını arayan bir insan olarak en yüksek potansiyelinize bir giriş veya geçiş kapısıdır. Bir ‘tüm var olan’ın içinde bir tekilliktir. ‘Bir’ etrafındaki dünyanın ayna benzeri yansımasında kendisini arar. Bu giriş kapısı bilmeden kendiniz için koyduğunuz sınırlamaları aşma fırsatı sunar. Bu enerji 2012’ye kadar aktive olmuş durumda kalır.

ÜSTAT RAKAMLAR enerjisel olarak tek dijitlerin anlamını vurgular. Bilinen en güçlü titreşimlerin bazıları olduğu düşünülür. Ham erişilmemiş potansiyeli sembolize ettikleri ve kişinin aydınlamaya erişmesine yardımcı oldukları düşünülür. Bu enerji görecek gözleri olanlar tarafından kullanılmayı bekliyor. İster ÜSTAT RAKAMLAR (Hepsi aynı rakamlar) veya KİŞİSEL KODLAR (aynı karışık rakamları tekrar tekrar görmek) olsun, sayısal yüklemeleri deneyimlediğiniz zaman bir dakika durun, bu enerjinin sizden doğmasına izin verin. En derin arzunuza odaklanın ve onun tezahür ettiğini görün. Evren şimdi düşüncelerinizin resmini çekti. Herhangi önyargılı olduğunuz kavramları kendinizden boşaltın ve bırakın ışık niyetlerinizin yıpranmış kenarlarını diksin. Kişisel evreninizdeki her rakam bilinçaltınızı DNA konfigürasyonlarının yeni modeline tetikliyor.


00, 000 veya 0000

Büyük boşluk, ne olduğu bilinmeyen, henüz doğurulmamış olan. Yüksek boyutlu akışa girmek, zaman matrikslerinin değişimi. Yaratımdan önceki yaratımın portalı. Her zaman evren ile bir olduğunuzun hatırlatıcısı. Kendinizi, koşulsuz sevilirken ve sarmalanırken Yaradan tarafından kucaklandığınız merkezin içinde hissedin. Tamamlanması gerekenleri kendinizin – tamamladığı içsel çemberin etrafında yürüyün.


11, 111 veya 11:11

Anında tezahür mesafesinde yolculuk eden tüm var olana Giriş Kapısı. İnsan – yapımı tezahürü bırakma ve Meshedilmiş Yaratıma girme. Kapılar kapalı kapıları açar ve siz tüm kapıların arasındasınız. Düşüncenin 13 saniye süreleri ile bilinçli yaratımı. Kişinin içsel kalp arzularının bolluk içinde yaratımında Ruhüstü (Tanrısal Benlik) ile bir olmak.


22, 222 veya 22:22

Hayal kırıklığı olmadan tezahürün/yaratımın en yüksek sırası. Tüm sözcükler, düşünceler, eylemler ve niyetler büyümeleri için yağmur ile veya yağmur olmadan tohumlanır. Kutupluluk çevresinden çıkma. Zaman sizinle veya siz olmadan ilerler. Varsayım (kusur) ile yaratmayın. Niyetiniz ile bir modeli taşıyın, bilin ki sözleriniz, eylemleriniz ve hareketleriniz ile ektikleriniz büyüyecek ve cennet mevsimleri ile uyum içinde çiçek açacak.


33, 333 veya 33:33

Bu rakam size bir seçim sunar. Kutsal üçlü DNA yapınızdaki tetrahedron (3 taraflı piramit) içinde aktive edilir. Bu rakam yüksek derecede tekamül etmiş spiritüel varlıklar/üstatlar/melekler/Mesih ile bağlantı kurma fırsatını sunar. Bedeniniz, zihniniz, canınız, Ruhunuzun tekamülü ile anlaşma içinde. Bu rakamın içinde, kararsızlığın keskin bıçak tarafında bulunmanıza izin verilmez. Ruhüstünün bilgeliği ile bağlantı ve sonuç ne olursa olsun seçimlerinizin tümünde kutsallığı görmek.


44, 444 veya 44:44

Sizin için yapılan ışık temeli. Yeni fırsatlar istenmeden gelir. Düşünce ile, tuğla tuğla geleceğinizi inşa edin. Negatiflikleri ile hayallerinize çok fazla rüzgar üfleyenlere izin vermeyin. Kanıtı görene kadar derinden inanın. İlahi gerçek olarak bildiğinizde dengede durun, ışık platformu sağlamlaşır.


55, 555 ve 55:55

Evren, isteseniz de istemeseniz de sizin için değişiklikler yapıyor. Evren Ruhunuzun izni ile yönünüzü değiştiriyor. Kendinizin kıyılarınıza yerleşene kadar vizyonu taşıyın. Bu değişim bazı uzun zamandır unutulmuş duaların yanıtı olabilir. Gelecek zihin gözlerinizde görmeniz için saklanmıştır. Akıntıların sizi görmenin bu noktasında sizden hala saklı olan olasılıkların yeni geleceğine götürmesine izin verin.


66, 666 veya 66:66

2004 yılında, 6’nın titreşimi kutsal yayınım olarak hissedilecek olan ışık titreşimine değişecek. Uzun zamandan bu yana insanlık “6” ile ilgili olan her şeyi negatiflik, şeytan, kötü olarak düşünmeye şartlandı. 6 rakamı kendi sayısal açıklamasına saygı duyularak yaşamın orijinal tohum düşünce/mavikopyasına geri dönmenizi istiyor. 6 dünyadandır, ama dünyada ve dünyadakilerde güzel bir kutsallık vardır. Dünya ana 2004’te kendi orijinal formuna geri dönmeye başladı. 6 rakamının gerçek özü ile hizalanarak inşa halindeki dünya – yolunda yolculuk yaparken uyum ve yumuşaklık bulursunuz.


77, 777 veya 77:77

Bu, spiritüel savaşçının titreşimidir. Kendi içinde ve ruhunun içinde dar yolda yürüyenlerdir. Yedi ışık için, ışık tarafından ve ışık ile çalışır. Yediler yer, içer, düşünür ve ışıktan konuşur. Yedilerin ışığın sınırlarının dışında dolaşmalarına izin verilmez. Yedi sizi yuvaya getirir, burada mucizeler her anda olan olaylardır, herhangi bir formda ve tüm formlarda yıldızlarda uçabilir ve dans edebilirsiniz. Yedi harikalar, sihir ve mucizelerin doğal olaylar olarak görüldüğü bir yerdir. Yedi sizin doğal varoluş halinizdir.


88, 888 ve 88:88

YUKARIDA NASILSA AŞAĞIDA VE İÇİNİZDE ÖYLEDİR. Bu konfigürasyon size tüm geçirgen sınırlamaları aşmanıza eşlik eden sonsuzluk portalını verir. Normal sınırlarınız olarak bildiklerinizin ötesine gitmenin rakamıdır. Sizin aya uçmanızı ve geriye dönerken Samanyolunda durmanızı ister. Saf spiritüel atomik enerjidir, saf güç kaynağıdır. Başarı, refah ve evrensel kutsamaların tadı eklenmiş büyük iştir. Sonunda Kutsal Yaradan’ın size vaat ettiği ilahi mirasınızı hatırlamaktır. Sizi dünyasal sınırlamaların üzerine yükseltir ve zenginlik ve cömertlik yerine çıkartır.


99, 999 veya 99:99

Kozmik ve kişisel tamamlanma, SON! Kalbin, ruhun sevgisinin bir sonraki seviyesine giriş ve kendini iyileştirerek gezegenin tekamülüne hizmet etme. Dokuzun yüksekliğinden Işığın bir sonraki seviyesine serbest – düşüş. Aynı nefeste her şeye giriş ve çıkış. Bilinmeyen armağanlara kuantum sıçrayışı dokuz vasıtası ile gelir. Görmeye ve zamanın bu dakikasında olduğunuzdan daha fazlası olmaya hazır mısınız? Dokuz çoklu seçimlerin cennetsel hattında foto finiştir.



Gillian MacBeth-Louthan

Üstat Rakamları ve 11:11 Yıldız Kapısı...
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.02.17, 02:23
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,598
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 15.06.18, 00:40
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,027
Etiketlendiği Mesaj: 884 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

“Her sayı, ‘bir’in bir kere daha tekrarından ibarettir. Sayı, çok olsa her sayıda daima o bir vardır. O bir sayısı boyuna tekrarlanır da tamam olur.”

(Feriduddin-i Attar Hz.)
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
1111, kapisi, rakamlari, ustat, yildiz


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yıldız Kapıları, Kabe ve Çakralar sanem Burçlar & Astroloji & Yıldızname 4 16.05.24 17:07
Rüyada Kapı Görmek NGB K Harfi Rüya Tabirleri 0 18.09.23 18:50
Yıldız saatleri nedir? Tuana Burçlar & Astroloji & Yıldızname 4 30.07.21 14:28
Eski Yıldız Geçitleri Ve Portallar Arasındaki Gizem! Mube Gizemli Olaylar ve Mekanlar 0 14.04.21 04:43
Karadelikler Bir Gök Kapısı mı? Coliseum Evrensel Enerji Sistemleri 1 07.06.20 19:22


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147