Parazit Varlıklar ve Çözüm Yolları - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Metafizik

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 02.04.22, 00:15
Acemi
 
Üyelik tarihi: 01.01.17
Bulunduğu yer: Kars
Mesajlar: 2
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Parazit Varlıklar ve Çözüm Yolları

Yaşadığımız sorunların temellerine indiğimizde en büyük etmen psikolojik durumumuzdur. Anne karnında iken çocuk anneye direk bağlı olduğu annenin duygularını, düşüncelerini alır. Dış sesleri duyar ve insanların duygularını hisseder. Doğum sırasında meydana gelen bir durum, bilinçaltına işler, 0-6 yaş arası gördüğümüz, duyduğumuz hissettiğimiz, kokladığımız dokunduğumuz her şey anında kayıt edilir. 6 yaşına kadar beyin istinasız her şeyi kabule der. 6 yaşından sonra ise %20 oranında işlenme bilme özelliğine sahiptir. Soy, aktarımı, genetik bilgiler, ruhun ölümsüzlüğünden kaynaklı olarak bu zaman dilimine kadar getirdiği veriler gibi onlarca etmen var. İşin içinde enerji noktaları, enerji kanalları, diğer insanların enerjileri, dünyanın manyetik alanı, elektro iklimsel kirlilik gibi onlarca başka sebep daha var. Bu konuyu ayrı olarak tekrar açacağım.
Kadim insanlar bunları hepsini biliyordu ve yaşam içinde bunlar içinde çözümler üretmişti. Günümüz alternatif tıp ya da kişisel gelişim teknikleri kadimlerin bilgilerini harmanlanması üzerine kurulur. Modern tıp ise yavaş yavaş kadim bilgilere geri dönüş yapıyor. Kadim bilgeler bunlara ek olarak kötü ruh, cin, demon, şeytan gibi dünümüz pek çok ruhsal varlıktan da bahsetmiştir. Her kadim toplumda isimleri ve özellikleri ayrı olsa da ortak bir temele oturttuğumuzda benzer özelliklerinden bahsedebiliyoruz. Varlıklar ve onların özellikleri ile ilgili daha önce bir konu açmıştım.

Parazit varlıklar ise aslında kadimlerin bahsettiği pek çok farklı gibi görünen fakat aynı olan enerji varlıklarıdır. Parazit varlıkları ruhsal varlıklar değildir. 3 boyut aşağısı olan kaba varlıklardır. Bedenleri 2 boyuta ait olduğu için bizlerin onları algılaması mümkün hale gelmiyor. Bazen bir gölge, bazen bir anlık yasıma gibi görünüyorlar. Psişikler kendi bilinçaltı kaynaklarından beslenerek bu varlıkları algıladıklarında farklı farklı anlatıyorlar. Sanki her biri farklı bir varlığı anlatıyormuş gibi görünse de temel olarak parazit varlıklardan bahsediyorlar. Pek çok psişik örgün eğitim almadığı için gördüklerini yorumlamada sıkıntı yaşıyorlar ve genel geçer halk bilgisinde takılı kaldıkları için kendi toplumlarına ya da dinlerine göre yorum yapmak zorunda kalıyor.

Bu parazit varlıklar, dinimi, kültürümüz, toplumsal yapımız ve psikolojimiz algı fitrelerine neden oluyor. Parazit varlık ile mücadele eden biri farkında olabiliyor ya da olmuyor. Köpek sesi, ezan sesi, karanlık gölge karabasan gibi yüzlerce farklı veriye göre algılandığı için durum değişiyor ve tanımlamada sıkıntı çekiyor. Örneğin gündüz hiç bir şey olmuyor fakat gece sesler duyuyorum diyor. Gece ya da gündüz arasında bir fark yok. Farkı yaratan şey gündüz bir korkuya sahip olmaz iken gece yani karanlık onu korkuyor. Hayır, ben geceden korkuyorum diyebilirim. Mesele onun bilinçli olarak bir kokuya sahip olması değil bilinçaltında hangi verilerin olmasıdır. Yaşadığınız pek çok paranormal deneyim aslında gerçek değil. Bilinçaltınızla ilgili. Fizyolojik, psikolojik, psişik tüm sorunlar için öncelikle trans çalışması yapılmalı ve çözüm aranmalıdır. Bilinçaltına inmek için, hipnoz, trans (hipnoz ile trans aynı şey ama küçük bir fark için bu ayrımı kullanıyorum. Meditasyonun bir tık üstü diye basitçe açıklayım), otohipnoz, şaman transı gibi pek çok farklı isme sahip ama aslında aynı durumu kullanabiliriz. Kendi kendimize yapabileceğimiz gibi uzman birinden yardım alabiliriz.

Parazit varlık sorunları ile psikolojik sorunlar (modern tıbbın tanımladığı psikolojiden ve yazıda kısaca anlattığım durumdan bahsediyorum) birbirine çok karıştırabilir. Bunu ayırmak çok güç, deneyimli ve bir çok anlamda farklı bilgilere sahip psişikler ile anlaşılabilir. İnsan psikolojisinden anlamayan, sosyal yapıdan anlamayan, fizyolojik sorunlardan, hormonlardan anlamayan bir psişik doğru bir yorum yapamaz. Gördüğü şeyi algı filtrelerine göre yorumlayacağı için yüzde doksan hata yapacaktır. Pek çok psişik, medyum ya da hoca adı dersek diyelim ciddi bir bilgisizlik içinde, deneyim yetersizliği yaşıyor ve ezbere iş yapıyor. (hiç bir yeteneği olmayan kişilerden bahsetmiyorum bile)
Peki, doğru insanı nasıl bularız ya da doğru çalışma kısmını nasıl yapabiliriz sorularına gelirsek, doğru insan kısmı için bir şey diyemeyeceğim nasip diyebilirim. Bu sitede doğru ile yanlışı ayırarak doğru insanları seçmeni için bir rehber olabilir. Kendimiz ne yapabiliriz kısmını anlatacağım.
Parazit varlıklar belirtileri

(Aşağıdaki belirtiler sizde varsa önce tıp hekimlerine başvurun)

Alkol, sigara, enerji içeceği, tıbbı ilaçlar, uyuşturucu, kullanmıyorsanız, alışveriş, bilgisayar, insan bağımlıklarınız yok ise belirenmiş ve tanımlanmış bir hastalığınız, bu hastalık için kullandığınız ilaçların yan etkileri yoksa düzenli uyku ve beslenme düzeniz olmasına rağmen aşağıdaki yazanlar parazit bir varlığın sizinle yaşadığı anlamına gelebilir. Bu belirtileri yaşıyorum kesin bende parazit varlık var diye düşünmeyin, dediğim gibi bir uzmandan yardım alın. Belirtilerin tamamı sizde olması lazım.

• Uyku düzensizliği
• Cinsel uyarım düzensizliği
• Aşk ilişkisi düzensizliği
• Sinir krizleri geçirmek
• Sürekli korku içinde olmak
• Boyun ağrıları çekmek
• Nefessiz kaldığını sanmak
• Panik atağa benzer hadisler yaşamak
• Sürekli izlendiğini hissetmek
• İç sesinizin hep olumsuz olması
• Sürekli beden ısınızın fazla olması, sıcak olmadığı halde bunalma hissi

Diğer belirtiler kişiye göre farklılık gösterdiği için onları yazmadım. Zaten bunlar varsa diğer belirtilere gerek yok. Pek çok yerde cin musallatı için yazan belirtiler depresyon belirtileridir. Cin gibi varlıkların musallat belirtilerini yazmıştım burada yineliyorum. Yoğun sanrı görme, sara nöbeti gibi nöbetler geçirme, piş şeyler yeme ya da yeme isteği duyma yok ise hangi belirtiyi yaşarsanız yaşayın musallat yok demektir.

Psişik olan ve bunu fark etmeyen kişilerin yaşadıkları ise farklıdır. Normal kabul ettiğimiz durumlar dışında farklı şeyler yapabilen, 5 duyusu dışında başka duyularını kullanabilen kişiler psişik olabilir ve dış güçlere daha açık olur, korunma yollarını öğrenmeli ve koruyucu özelliğine sahip, tılsım özelliğine sahip nesneler kullanmalıdır. Bu konuyu daha sonra ayrıntılı olarak yeniden yazacağım.

Parazit Varlıklardan Korunma

Daha önce bahsettiğim gibi deneyimli bir uzmandan yardım alınabilir, bu konuda seminer ve etkinlik düzenleyen ya da bireysel olarak hizmet veren kişilerde bulunmaktadır. Son zamanlarda pek çok kişisel gelişim adı altında bu konularda çözüm ürettiğini söyleyen kişilere inanmıyorum. İşin ehli ve dürüst insanları bir kenara ayırarak söylüyorum. Melek enerjileri adı altında yapılan çalışmalara katıldığım için için söylüyorum son derece komik. Aile dizilimi yaptığını idea eden pek çok insan saçmalıyor, hipnoz adı altında yapılanlar ise resmen bir facia, E.F.T yapıp gönderiyorlar. E.F.T çalışmasını herkes kendi yapabilir. Medyum adı altında hizmet veren insanlar ise istinasız herekse sende büyü var ya da sen de cin var diye söylüyorlar. Çok başarılı, çok yetenekli pek çok insan bunlar yüzünden değer kaybediyor. Uzman arayışında dikkat edin ve en güzel rehber olan iç sesinizi dikkatli bir şekilde dinleyin.

• Yaşam çiçeği sembolü yüksek bir koruma içerir. Kâğıda bile işlemeniz yeterlidir. Akademi larimarın logosu olan osi sembolü aynı şekilde yüksek bir koruma içerir. Yule, chillout ve benim tarafımdan yapılmıştır.
• Tuz ve sirke mucize niteliği taşır, evinizde ve kendi bedeninizde sık sık kullanınız. (işlenmemiş tuz olmasına dikkat ediniz)
• Kendi niyetiniz ve kendinize güven çok önemli, inançla parazit varlıkların sizden uzaklaşmasını talep ediniz. 21 gün boyunca hiç aksatmadan niyet çalışmasını yapınız.

Örnek bir niyet çalışması:

Ben, ----------- , fiziksel bir insan odağı olarak, tüm boyutlarda bulunan, geçmiş, şimdi ve gelecekte, var olan tüm zaman ve mekân çerçeveleri içindeki her tür ve form içinde olan ve ancak şu anda benim yüksek iyiliğim adına artık hiç bir yararı bulunmayan, tüm anlaşmalarımı iptal ediyorum ve terk ediyorum. Ve şu anda bu anlaşmalara taraf olan tüm varlıkların artık durmasını, benim enerji alanımdan derhal ve sonsuza kadar çıkmalarını ve yapılan bu yeni anlaşma nedeniyle beni kontrol altında tutan tüm enerjilerini de kendileriyle birlikte alıp götürmelerini istiyorum. Şimdi Kaynağa ait olan ulu ve ilahi varlıkların gelmesini ve ilahi amaca hizmet etmemeleri nedeniyle bozulan anlaşmalar ile onlara bağlı tüm kontrol enerjilerinin benden ayrılışlarını kontrol ederek bu çözülme işlemine tanık olmalarını talep ediyorum. Ve oluyorlar da...

Daha pek çalışma türü var bence bunlar yeterli. Nefes çalışmalarını, çakra dengeleme çalışmalarını unutmayın. Hayatınızın gücünü elinizde tutmak için kendinize çok iyi bakmalısınız. Siz eğer kendinize bakmaz kendi özgürlüğünüzü elinize almazsanız başka her şey sizin üzerinizde kontrol sağlayabilir. Unutmayın parazit bir varlık sizden üstün olmadığı için kolayca onu uzaklaştırabilirsiniz, önemli olan diğer insanların sizin üstünüzde bir kontrol sağlamalarını engellemektir.

Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 16.05.23, 19:15
Aheste - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30.04.23
Bulunduğu yer: Hayal Alemi
Mesajlar: 304
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
coşkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaşadığımız sorunların temellerine indiğimizde en büyük etmen psikolojik durumumuzdur. Anne karnında iken çocuk anneye direk bağlı olduğu annenin duygularını, düşüncelerini alır. Dış sesleri duyar ve insanların duygularını hisseder. Doğum sırasında meydana gelen bir durum, bilinçaltına işler, 0-6 yaş arası gördüğümüz, duyduğumuz hissettiğimiz, kokladığımız dokunduğumuz her şey anında kayıt edilir. 6 yaşına kadar beyin istinasız her şeyi kabule der. 6 yaşından sonra ise %20 oranında işlenme bilme özelliğine sahiptir. Soy, aktarımı, genetik bilgiler, ruhun ölümsüzlüğünden kaynaklı olarak bu zaman dilimine kadar getirdiği veriler gibi onlarca etmen var. İşin içinde enerji noktaları, enerji kanalları, diğer insanların enerjileri, dünyanın manyetik alanı, elektro iklimsel kirlilik gibi onlarca başka sebep daha var. Bu konuyu ayrı olarak tekrar açacağım.
Kadim insanlar bunları hepsini biliyordu ve yaşam içinde bunlar içinde çözümler üretmişti. Günümüz alternatif tıp ya da kişisel gelişim teknikleri kadimlerin bilgilerini harmanlanması üzerine kurulur. Modern tıp ise yavaş yavaş kadim bilgilere geri dönüş yapıyor. Kadim bilgeler bunlara ek olarak kötü ruh, cin, demon, şeytan gibi dünümüz pek çok ruhsal varlıktan da bahsetmiştir. Her kadim toplumda isimleri ve özellikleri ayrı olsa da ortak bir temele oturttuğumuzda benzer özelliklerinden bahsedebiliyoruz. Varlıklar ve onların özellikleri ile ilgili daha önce bir konu açmıştım.

Parazit varlıklar ise aslında kadimlerin bahsettiği pek çok farklı gibi görünen fakat aynı olan enerji varlıklarıdır. Parazit varlıkları ruhsal varlıklar değildir. 3 boyut aşağısı olan kaba varlıklardır. Bedenleri 2 boyuta ait olduğu için bizlerin onları algılaması mümkün hale gelmiyor. Bazen bir gölge, bazen bir anlık yasıma gibi görünüyorlar. Psişikler kendi bilinçaltı kaynaklarından beslenerek bu varlıkları algıladıklarında farklı farklı anlatıyorlar. Sanki her biri farklı bir varlığı anlatıyormuş gibi görünse de temel olarak parazit varlıklardan bahsediyorlar. Pek çok psişik örgün eğitim almadığı için gördüklerini yorumlamada sıkıntı yaşıyorlar ve genel geçer halk bilgisinde takılı kaldıkları için kendi toplumlarına ya da dinlerine göre yorum yapmak zorunda kalıyor.

Bu parazit varlıklar, dinimi, kültürümüz, toplumsal yapımız ve psikolojimiz algı fitrelerine neden oluyor. Parazit varlık ile mücadele eden biri farkında olabiliyor ya da olmuyor. Köpek sesi, ezan sesi, karanlık gölge karabasan gibi yüzlerce farklı veriye göre algılandığı için durum değişiyor ve tanımlamada sıkıntı çekiyor. Örneğin gündüz hiç bir şey olmuyor fakat gece sesler duyuyorum diyor. Gece ya da gündüz arasında bir fark yok. Farkı yaratan şey gündüz bir korkuya sahip olmaz iken gece yani karanlık onu korkuyor. Hayır, ben geceden korkuyorum diyebilirim. Mesele onun bilinçli olarak bir kokuya sahip olması değil bilinçaltında hangi verilerin olmasıdır. Yaşadığınız pek çok paranormal deneyim aslında gerçek değil. Bilinçaltınızla ilgili. Fizyolojik, psikolojik, psişik tüm sorunlar için öncelikle trans çalışması yapılmalı ve çözüm aranmalıdır. Bilinçaltına inmek için, hipnoz, trans (hipnoz ile trans aynı şey ama küçük bir fark için bu ayrımı kullanıyorum. Meditasyonun bir tık üstü diye basitçe açıklayım), otohipnoz, şaman transı gibi pek çok farklı isme sahip ama aslında aynı durumu kullanabiliriz. Kendi kendimize yapabileceğimiz gibi uzman birinden yardım alabiliriz.

Parazit varlık sorunları ile psikolojik sorunlar (modern tıbbın tanımladığı psikolojiden ve yazıda kısaca anlattığım durumdan bahsediyorum) birbirine çok karıştırabilir. Bunu ayırmak çok güç, deneyimli ve bir çok anlamda farklı bilgilere sahip psişikler ile anlaşılabilir. İnsan psikolojisinden anlamayan, sosyal yapıdan anlamayan, fizyolojik sorunlardan, hormonlardan anlamayan bir psişik doğru bir yorum yapamaz. Gördüğü şeyi algı filtrelerine göre yorumlayacağı için yüzde doksan hata yapacaktır. Pek çok psişik, medyum ya da hoca adı dersek diyelim ciddi bir bilgisizlik içinde, deneyim yetersizliği yaşıyor ve ezbere iş yapıyor. (hiç bir yeteneği olmayan kişilerden bahsetmiyorum bile)
Peki, doğru insanı nasıl bularız ya da doğru çalışma kısmını nasıl yapabiliriz sorularına gelirsek, doğru insan kısmı için bir şey diyemeyeceğim nasip diyebilirim. Bu sitede doğru ile yanlışı ayırarak doğru insanları seçmeni için bir rehber olabilir. Kendimiz ne yapabiliriz kısmını anlatacağım.
Parazit varlıklar belirtileri

(Aşağıdaki belirtiler sizde varsa önce tıp hekimlerine başvurun)

Alkol, sigara, enerji içeceği, tıbbı ilaçlar, uyuşturucu, kullanmıyorsanız, alışveriş, bilgisayar, insan bağımlıklarınız yok ise belirenmiş ve tanımlanmış bir hastalığınız, bu hastalık için kullandığınız ilaçların yan etkileri yoksa düzenli uyku ve beslenme düzeniz olmasına rağmen aşağıdaki yazanlar parazit bir varlığın sizinle yaşadığı anlamına gelebilir. Bu belirtileri yaşıyorum kesin bende parazit varlık var diye düşünmeyin, dediğim gibi bir uzmandan yardım alın. Belirtilerin tamamı sizde olması lazım.

• Uyku düzensizliği
• Cinsel uyarım düzensizliği
• Aşk ilişkisi düzensizliği
• Sinir krizleri geçirmek
• Sürekli korku içinde olmak
• Boyun ağrıları çekmek
• Nefessiz kaldığını sanmak
• Panik atağa benzer hadisler yaşamak
• Sürekli izlendiğini hissetmek
• İç sesinizin hep olumsuz olması
• Sürekli beden ısınızın fazla olması, sıcak olmadığı halde bunalma hissi

Diğer belirtiler kişiye göre farklılık gösterdiği için onları yazmadım. Zaten bunlar varsa diğer belirtilere gerek yok. Pek çok yerde cin musallatı için yazan belirtiler depresyon belirtileridir. Cin gibi varlıkların musallat belirtilerini yazmıştım burada yineliyorum. Yoğun sanrı görme, sara nöbeti gibi nöbetler geçirme, piş şeyler yeme ya da yeme isteği duyma yok ise hangi belirtiyi yaşarsanız yaşayın musallat yok demektir.

Psişik olan ve bunu fark etmeyen kişilerin yaşadıkları ise farklıdır. Normal kabul ettiğimiz durumlar dışında farklı şeyler yapabilen, 5 duyusu dışında başka duyularını kullanabilen kişiler psişik olabilir ve dış güçlere daha açık olur, korunma yollarını öğrenmeli ve koruyucu özelliğine sahip, tılsım özelliğine sahip nesneler kullanmalıdır. Bu konuyu daha sonra ayrıntılı olarak yeniden yazacağım.

Parazit Varlıklardan Korunma

Daha önce bahsettiğim gibi deneyimli bir uzmandan yardım alınabilir, bu konuda seminer ve etkinlik düzenleyen ya da bireysel olarak hizmet veren kişilerde bulunmaktadır. Son zamanlarda pek çok kişisel gelişim adı altında bu konularda çözüm ürettiğini söyleyen kişilere inanmıyorum. İşin ehli ve dürüst insanları bir kenara ayırarak söylüyorum. Melek enerjileri adı altında yapılan çalışmalara katıldığım için için söylüyorum son derece komik. Aile dizilimi yaptığını idea eden pek çok insan saçmalıyor, hipnoz adı altında yapılanlar ise resmen bir facia, E.F.T yapıp gönderiyorlar. E.F.T çalışmasını herkes kendi yapabilir. Medyum adı altında hizmet veren insanlar ise istinasız herekse sende büyü var ya da sen de cin var diye söylüyorlar. Çok başarılı, çok yetenekli pek çok insan bunlar yüzünden değer kaybediyor. Uzman arayışında dikkat edin ve en güzel rehber olan iç sesinizi dikkatli bir şekilde dinleyin.

• Yaşam çiçeği sembolü yüksek bir koruma içerir. Kâğıda bile işlemeniz yeterlidir. Akademi larimarın logosu olan osi sembolü aynı şekilde yüksek bir koruma içerir. Yule, chillout ve benim tarafımdan yapılmıştır.
• Tuz ve sirke mucize niteliği taşır, evinizde ve kendi bedeninizde sık sık kullanınız. (işlenmemiş tuz olmasına dikkat ediniz)
• Kendi niyetiniz ve kendinize güven çok önemli, inançla parazit varlıkların sizden uzaklaşmasını talep ediniz. 21 gün boyunca hiç aksatmadan niyet çalışmasını yapınız.

Örnek bir niyet çalışması:

Ben, ----------- , fiziksel bir insan odağı olarak, tüm boyutlarda bulunan, geçmiş, şimdi ve gelecekte, var olan tüm zaman ve mekân çerçeveleri içindeki her tür ve form içinde olan ve ancak şu anda benim yüksek iyiliğim adına artık hiç bir yararı bulunmayan, tüm anlaşmalarımı iptal ediyorum ve terk ediyorum. Ve şu anda bu anlaşmalara taraf olan tüm varlıkların artık durmasını, benim enerji alanımdan derhal ve sonsuza kadar çıkmalarını ve yapılan bu yeni anlaşma nedeniyle beni kontrol altında tutan tüm enerjilerini de kendileriyle birlikte alıp götürmelerini istiyorum. Şimdi Kaynağa ait olan ulu ve ilahi varlıkların gelmesini ve ilahi amaca hizmet etmemeleri nedeniyle bozulan anlaşmalar ile onlara bağlı tüm kontrol enerjilerinin benden ayrılışlarını kontrol ederek bu çözülme işlemine tanık olmalarını talep ediyorum. Ve oluyorlar da...

Daha pek çalışma türü var bence bunlar yeterli. Nefes çalışmalarını, çakra dengeleme çalışmalarını unutmayın. Hayatınızın gücünü elinizde tutmak için kendinize çok iyi bakmalısınız. Siz eğer kendinize bakmaz kendi özgürlüğünüzü elinize almazsanız başka her şey sizin üzerinizde kontrol sağlayabilir. Unutmayın parazit bir varlık sizden üstün olmadığı için kolayca onu uzaklaştırabilirsiniz, önemli olan diğer insanların sizin üstünüzde bir kontrol sağlamalarını engellemektir.
*Yukarıda bahsetmiş olduğunuz belirtilerin tamamını geçmiş zamanda yaşamış ancak daha sonra düzelmiş olan (veya düzeldiğine inanmış) birinin bedeninde parazit yinede varmıdır?
*Bu parazitler insanın hayat dengesine alışıp, yokmuş gibi hissettirebilirmi?
*Belirtilere sebep olabilecek unsurları sıralamışsınız, sigara, alkol, tıbbı ilaçlar, uyuşturucu vb. Bu belirttiğiniz maddelerden herhangi bir tanesine sahip olmak belirtileri yaşamaya sebepmidir?

Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 17.05.23, 17:53
Acemi
 
Üyelik tarihi: 27.06.20
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 16
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Harika bir çalışma olmuş çok saol

Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 01.11.23, 22:28
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.11.20
Bulunduğu yer: Zonguldak
Mesajlar: 50
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Musallatın parazit varlıklar olduğunu ben de düşünmüştüm. Yaşam enerjimizle besleniyorlar gibi görünüyor. Uzman birinden yardım alınabilir demişsiniz, ama hangi uzman? Nereden bulacağız böyle bir uzmanı? Yazdığınız o sondaki anlaşmaları iptal etmeyle ilgili yazı ise bana saçma geldi. Sonuçta parazit bizi neden dinlesin ki? Anlaşma falan umrunda olmaz bence. Bence bizler zayıf olduğumuz için musallat oluyorlar. Güçsüz ve zayıf olanlarımıza tutunuyorlar. Umarım kurtuluruz.

Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 05.12.23, 19:07
 
Üyelik tarihi: 12.10.23
Bulunduğu yer: Mekke'de
Mesajlar: 141
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Peki bu parazitler kendileri ne kadar guclu fazla değiller heralde

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 07.12.23, 02:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 06.12.23
Bulunduğu yer: Samsun
Mesajlar: 65
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Daha yeni okuduğum sirkeyle duş aldım sağ topuğumun altı karıncalanıyor.

Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 09.02.24, 19:45
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.10.23
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 60
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

önemli bi başlık bu arada. teşekkürler bilgi için. parazit ya da negatif enerjilere karşı en güzel rehber iç sesiniz demişsiniz de iç ses de manipüle edilebiliyor, iç ses konuşmuyorken başka biri iç ses yapabiliyor..

durumlar çok komplike ve bizi aşan durumda sanırım.

Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 01.03.24, 16:38
 
Üyelik tarihi: 04.07.23
Bulunduğu yer: Hiçlikte
Mesajlar: 474
Etiketlendiği Mesaj: 13 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

En iyisi Ayet-El Kürsî Okumak korunma için

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
parazit varlıklar


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Reflü Belirtileri ve Çözüm Yolları HeartLess Sağlık 7 17.12.22 12:56
Define işaretleri ve çözüm yolları (Geniş Konu) Nani Define Uygulamaları 6 03.12.22 12:12
Bol çocuk için çözüm yolları Grozzola Tövbeler & Uyarılar 0 23.09.19 16:37
Akne (Sivilce) Bitkisel Çözüm Yolları Sin Alternatif Tıp ve Bitkiler 4 03.05.18 09:34
Parazit Tesirlerden Korunma Yolları SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 1 21.03.17 14:44


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147