Büyünün olup olmadığınu tespit etme (Havas) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Nazar ve Büyü Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 27.02.18, 14:52
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1504 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Büyünün olup olmadığınu tespit etme (Havas)

3 KATEGORİDE 12 BELİRTİ İLE BÜYÜNÜN OLUP OLMADIĞINI TESPİT ETME

Büyüye maruz kaldığını hisseden insanların çoğu bu durumdan emin olamadığı için medyumların kapısını çalmakta gerçekten büyülenmiş olup olmadığını sorgulamaktadır. Halbuki büyünün tespit edilmesi hiç de zor değildir. Konu hakkında bilgi sahibi olunduğunda kişinin kendisi de kesin bir yargıya varabilir.

İşte bu yazımızda kişinin kendi gözlemleri neticesinde “Büyü nasıl anlaşılır?” sorusuna cevap vermesini sağlayacak bilgiler paylaşacağız. Faydalı bir çalışma olmasını temenni ederek maddelerimize geçiyoruz. İşte büyünün varlığını ortaya çıkarabilecek en önemli büyü belirtileri:

Kişinin davranışları üzerinden büyü nasıl anlaşılır?

Büyüye maruz kalan kişinin davranışlarında kimi değişiklikler olur. Dışarıdan bakan bir tanıdık kişinin davranışlarındaki bu ciddi değişimleri hemen fark edecektir. Ancak büyüye maruz kalan kişi çoğu zaman bu davranış değişikliklerinin olmadığını iddia etmekte ve kendisini son derece “normal” görmektedir.

Halbuki büyülenen kişi hiç de normal davranışlar sergilememekte ve adeta yeni bir kişi haline gelmektedir. Büyülenmiş kişinin en yaygın olarak icra ettiği davranış kalıpları şunlardır:

1-Büyüye maruz kalan kişi sürekli bir yorgunluk hissi yaşamaktadır. Kişi ne kadar dinlenirse dinlensin devamlı olarak yorgun olduğunu söylemektedir. Yorgunluk ve tembellik büyüye maruz kalan insanlarda en sık görülen davranışlardır.

2-Konuşma düzeninin bozulması büyü belirtilerinden biridir. Kişi daha önceki dönemlerde çok iyi bir konuşmacı iken ve çevresinde “hoşsohbet” bir insan olarak bilinirken büyüye maruz kaldıktan sonra konuşma düzeni altüst olur ve kendini ifade etme yeteneği çok zayıflar. Ayrıca konudan konuya atlama ve dil sürçmeleri çok sık görülür.

3-Uyku düzenin bozulması bir diğer davranış bozukluğudur. Kişi sabahlara kadar uyuyamamakta, bazen gece yarıları uyanıp bir daha uyuyamamaktadır. Kimi durumlarda ise gün içinde karşı konulamaz uyuma isteği duymaktadır.

4-Büyülenmiş insanlarda kayıtsızlık öne çıkar. Ne kendi sorunları ile ne de aile bireylerinin sorunları ile ilgilenilir. Boşvermişlik ve önemsememe gibi tavırlar çok yaygın olarak görülür.

5-Büyüye maruz kalan kişiler çok sık karar değiştirir. Daha doğrusu “kararsız” bir kişiliğe bürünürler. Daha önceki dönemlerde ilkeli davranan ve ne yapacağı kestirilebilen kişiler büyüye maruz kaldıktan sonra güvenilmez ve değişken karakterli şahıslar haline gelirler.

6-Büyünün varlığını tespit etmeye yarayan bir diğer detay ise kişilerin ritmik olarak yaptıkları hareketlerdir. Belli bir düzen içinde bacağını ya da başını sallama büyü belirtisi olarak kabul edilir. Özellikle oturduğu yerde başını öne arkaya doğru hafifçe zikir çekiyormuş gibi sallamak ve bunun farkında olmamak büyünün önemli işaretlerinden biri sayılmaktadır.

Kişinin eşyaları üzerinden büyü nasıl anlaşılır?

Kişilerin eşyalarının düzenine bakılarak da kişinin büyülenmiş olup olmadığı tespit edilebilir. Büyülenmiş kişilerin eşyaları ile ilgili şunlar söylenebilir:

1-Büyüye maruz kalan kişinin eşyaları çok sık kaybolur. Üstelik kendisi bu eşyayı nerede kaybettiğini de bir türlü hatırlayamaz. Kaybolan bu eşyaların bulunuşu da tıpkı kayboluşları gibi ani biçimde olmaktadır.

2-Büyülenmiş kişinin ayakkabıları normalden çok daha hızlı eskiyip yırtılır. Eski el yazması kitaplarda bu konu ile alakalı olarak “Yırtık çarıklar büyünün nişaneleridir.” denilmektedir.

3-Büyüye maruz kalan kişilerin ateş araçları bir türlü çalışmaz. Mesela bu kişiler farklı yerlerden çok sayıda çakmak alsalar dahi hiçbirisi muhtemelen çalışmayacaktır. Ancak başka bir şahıs bu çakmakları bir seferde ateşlemeyi başaracaktır.

4-Büyüye maruz kalan kişilerin eski eşyalara ve giysilere karşı ilgi duydukları tespit edilmiştir. Çok önceden kullanımdan kalkan eşyalar ile eskidiği için dolaplara kaldırılan elbiseler tekrar gün yüzüne çıkmışsa bunun büyü belirtisi olma ihtimali çok yüksektir.

Kutsal varlıklara bakış açısı üzerinden büyü nasıl anlaşılır?

Dini kavramalara bakış açısı ile büyüye maruz kalma arasında ciddi bir ilişki vardır. Çünkü büyünün tesirine kapılan kişinin din algısı ve inançlarında da ciddi değişimler olmaktadır. İşte büyüye maruz kalan kişinin dini yaşamındaki kimi değişimler:

1-Büyülenmiş bir kişi Kuran okunan yerde duramaz. Bir yerde Kuran okunuyorsa ve kişi bu ortamdan bir an önce uzaklaşmanın yollarını arıyorsa bilinmelidir ki kişi büyünün tesiri ile bu şekilde davranılıyor demektir.

2-Büyüye maruz kalan kişilerde dini ibadetlerini aksatma eğilimi görülür. Önceki dönemlerde dini vecibelerini muntazam biçimde yerine getiren kişiler büyülendikten sonra bu konuda daha duyarsız davranmaya başlarlar ve ibadetlerini aksattıkları için vicdani rahatsızlıklar duymazlar.

“Büyü nasıl anlaşılır” sorusu kadar önemli bir başka soru: “Büyü nasıl bozulur?”

Bir kişi büyü belirtilerine bakarak kendisine büyü yapıldığına kani olursa kendi kendisine çok daha önemli başka bir soru soracaktır: “Büyü nasıl bozulur?” Bu sorunun cevabını okurlarımız için kısaca izah edelim:

Büyülerin genel olarak iki yolla bozulduğu ifade edilmektedir. Bu yollardan birincisi yine büyücüler yoluyla büyü bozma uygulamalarıdır. Ancak bu metot pek de tavsiye edilen bir yol değildir. Çünkü medyumların karanlık ve riskli bir dünyası vardır ve bu dünyadan uzak durmak daha isabetli bir tercih olacaktır.

Büyülerin ikinci bozdurulma yolu ise bazı Kuran surelerini okuyarak büyüleri bozma çabasıdır. Bu metotta herhangi bir aracıya gerek yoktur. Kişinin kendisi veya bir yakını Kuran’daki belli sureleri okuyarak büyüyü hükümsüz bırakabilir. Bu metot hem daha sonuç alıcı hem de güvenilir olan yoldur.

Kuran’da okunması halinde büyülerin bozulmasını sağlayan sureler Felak, Nas, İhlas, Rahman, Abese ve Cuma sureleridir. Bu surelerden bir ya da birkaçının okunarak ardından büyünün şerrinden kurtulmak için dua edilmesi halinde en etkili kara büyüler dahi tesirsiz kalacaktır.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 11.09.18, 21:32
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 26.12.16
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 2,324
Etiketlendiği Mesaj: 64 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Emeğinize sağlık,Allah razı olsun..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 11.09.18, 22:13
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.08.18
Bulunduğu yer: n/a
Mesajlar: 43
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bu belirtilerin hepsi bende var. Çok zor durumdayım. Rabbime sığınıyorum, hayatım alt üst olmuş durumda. Dualar sayesinde ayakta duruyorum. Bu siteyi de tesadüfen keşfettim ve kısa sürede çok şey öğrendim. Dünya buradaki iyi insanlar gibilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor. Rabbim hepimizi kötülerin şerrinden korusun böylelerine fırsat vermesin inşallah. Amin.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 11.09.18, 22:41
Acemi
 
Üyelik tarihi: 24.08.18
Bulunduğu yer: Sivas
Mesajlar: 15
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

%90 ı mevcut ama hiç bişey yapamıyorum
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 09.10.18, 23:17
 
Üyelik tarihi: 10.09.18
Bulunduğu yer: internet
Mesajlar: 408
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Arkadaşlar sonuç ne oldu? Ne tür çözümler denediniz şimdiye kadar?

Elimizden geldiğince forum ahalisi olarak yardımcı olmaya çalışalım.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 11.09.19, 13:09
Acemi
 
Üyelik tarihi: 11.09.19
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 11
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razi olsun
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 23.11.19, 19:27
Nun Nun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 18.07.18
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 995
Etiketlendiği Mesaj: 121 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Soru suki kisi ayetleri okuyamiyor iste bu un couzumu denir ?
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 29.03.20, 01:39
Smf Smf isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 02.03.20
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 41
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Tüm belirtileri yaşıyorum ve elim ayağım kalkmıyor ne dua ne namaz yok hatta ev işleri ile evdekilerin sorunlarını bile dinlemek istemiyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 29.03.20, 16:52
mubarack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 11.09.19
Bulunduğu yer: türkiye
Mesajlar: 597
Etiketlendiği Mesaj: 48 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Smf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tüm belirtileri yaşıyorum ve elim ayağım kalkmıyor ne dua ne namaz yok hatta ev işleri ile evdekilerin sorunlarını bile dinlemek istemiyorum.
Yatsidan sonra bir hafta 7ayetel kursi 71 felak 71 nas okuyun Allahin izniyle faydasini goreceksiniz tabi 5 vakit namaziniz da olsun muhakkak.

---------- Post added 29.03.20 at 16:53 ----------

Alıntı:
mubarack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yatsidan sonra bir hafta 7ayetel kursi 71 felak 71 nas okuyun Allahin izniyle faydasini goreceksiniz tabi 5 vakit namaziniz da olsun muhakkak.
Suya okuyun ve o suyu icin bir hafta.
__________________
Allahumme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin ve Alâ âli Muhammed.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 03.04.20, 21:30
Smf Smf isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 02.03.20
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 41
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkür ederim ama namazı 3 Gün kılıp 4.gün kılamıyorum maalesef yinede dediğinizi yapıcam. Hakkınızı helal edin Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
buyunun, etme, havas, olmadiinu, olup, tespit


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Havas uygulamaları kaynağı ve sahih olup olmadıkları Hafız Sorularınız 2 06.05.24 12:29
Burda hem havas hocasi olup Hemde başka işle uğraşan varmı? şşi’râ Sorularınız 17 18.05.23 16:33
saklı bir büyünün yerini tespit Yusufiyeli Nazar ve Büyü Uygulamaları 4 31.10.22 09:53
Zaafları tespit etme uygulaması Och Metafizik 0 14.09.20 16:23
Bir Mekanda Cin olup olmadığını cihazla tespit etme CahCahi Sorularınız 4 03.09.20 20:02


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147