Toprak Büyüsü (Ölü Toprağı Büyüsü) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Nazar ve Büyü Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 27.02.18, 15:11
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1504 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Toprak Büyüsü (Ölü Toprağı Büyüsü)

TOPRAK BÜYÜSÜ ya da ölü toprağı büyüsü

UYARI.bilgi amaçlıdır büyü ögretilmemektedir.

Toprak büyüsü tarihi çok daha eskilere dayanan son derece tesirli bir ayırma büyüsüdür. Bu büyü ile en sadık aşıklar dahi birkaç gün içinde ayrılabilmektedir.

Toprak büyüsü niçin yapılır?

Toprak büyüsünün eski el yazması kitaplardaki ismi "sihr-i hak"tır. Bazı kaynaklarda ise "yuva yıkan büyü" olarak isimlendirilmiştir.

Toprak büyüsü en etkili ayırma büyüklerinden biridir. Tarihte daha çok hükümdar ailelerindeki evlilikleri bitirmek için uygulanmıştır.

Sonraki çağlarda ise her türlü aşk ilişkisini bitirmek üzere toprak büyüsü tercih edilebilmiştir.

Çıktığı dönemde daha çok evli çiftleri ayırmak için uygulanan büyüye sonraki çağlarda birbirini seven aşıkları ayırmak için de başvurulmuştur.

Toprak büyüsü nasıl yapılır?

Toprak büyüsü beş aşamada icra edilen bir uygulamadır.

Toprak büyüsünde 1. aşama

Toprak büyüsünün ilk aşamasında herhangi bir mezarlığa gidilerek vefat etmiş son kişinin kabrinden bir miktar toprak alınır. Toprak alınan mezar ne kadar yeni ise yani vefat olayı ne kadar erken tarihte vuku bulmuşsa büyü o kadar güçlü biçimde tutar.

İslam dünyasında mezarlıktan toprak almak -hele hele bunu bir büyü uygulaması için yapmak- asla hoş karşılanmaz. Bu itibarla toprak büyüsü yapan kişinin bu toprağı temin ederken gizlilik içinde hareket etmesi gerekir.

Toprak büyüsünde 2. aşama

Mezarlıktan alınan bir avuç toprağa yarım avuç kadar tuz ilave edilir. Buradaki ölçünün matematiksel bir kesinliğe dayanması gerekmez. Göz kararıyla yapılacak bir düzenleme yeterli olacaktır.

Büyünün bu aşamasında tuz ile toprak karıştırırken çeşitli tılsımlı sözcükler okunmaktadır. Bu sözcükler daha çok kimi dini metinlerin tersten okunması biçimindedir.

Toprak büyüsünde 3. aşama

Toprak büyüsünün üçüncü aşamasında ayırma vefki hazırlanır. Vefk çeşitli büyü uygulamalarını hayata geçirmek için yazılan kağıt parçası anlamındadır.

Ayırma vefkinin üzerinde ayrılmaları temin edilecek kişilerin ismi ile ayrılma sürecini hızlandıracak bireylerin adı yazılır.

Böylece büyü hem kadını ve erkeği etkileyerek onları birbirinden soğutacak hem de üçüncü şahısları etkileyerek onların kişiler üzerinde olumsuz telkin yapmalarına neden olacaktır. Böylece ayrılık fikri kişilere daha makul görünecek ve istenilen amaç kısa sürede gerçekleştirilebilecektir.

Toprak büyüsünde 4. aşama

Büyünün bu aşamasında hazırlanan vefk kağıdı mümkün olduğu kadar küçük parçalara ayrılarak önceden hazırlanmış tuz-toprak karışımına ilave edilecektir.

Toprak büyüsünde 5. aşama

Toprak büyüsünün son aşamasında tuz-toprak-vefk kağıdı karışımı ayrılmaları temin edilecek kişilerin yaşadığı yerin (evin, iş yerinin) etrafına dökülür. Eğer kadın ile erkek farklı adreslerde yaşıyorlarsa hazırlanan karışım ikiye bölünecek ve hem erkeğin hem de kadının yaşadığı yerin etrafına dökülecektir.

Döküm işlemi sırasında yine tılsımlı sözcükler okunmaktadır ve hangi yöne ne kadar toprak döküleceğine büyü yapan üstat karar verecektir.

Toprak büyüsünün tutması ve etkileri

Çok büyüsü diğer ayırma büyülerinin aksine hemen tesirlerini gösteren bir büyüdür.
Büyünün beşinci aşaması da bittiğinde yani hazırlanan ölü toprağı karışımı kişilerin yaşadığı yerin etrafına döküldüğünde büyü tesirini göstermeye başlar.

Önceleri birbirlerine deli gibi aşık olan kişiler adeta birer düşmana dönerler. Kişilerin bütün davranışları birbirlerinin gözüne batmaya başlar. Aradaki saygı kaybolur. Kişiler birbirlerine karşı ağza alınmayacak sözler sarf etmeye başlar. Kişilerin birbirlerine karşı besledikleri sıcak duyguların yerini şüphe, nefret ve iğrenme gibi duygular alır.

Toprak büyüsü kadın ve erkeği etkilemekle sınırlı kalmaz. Kişilerin yakın çevresine de tesir eder.

Normal zamanlarda bu ilişkinin değerli olduğunu ve ilişkiyi kurtarmak gerektiğini söyleyebilecek şahıslar büyünün tesiri ile olumsuz telkinlerde bulunurlar. Herkes bu ilişkinin bitmesi için adeta elbirliği ile çalışır. Çünkü büyü sosyal çevredeki herkesi etkilemiştir.

Toprak büyüsü nedeniyle birbirlerini gerçekten seven sayısız aşık ayrılmıştır. Yine bu kara büyü nedeniyle pek çok evlilik sona ermiş ve masum çocuklar dağılmış bir yuvanın mağdurları haline gelmişlerdir.

Toprak büyüsünün çok önemli 2 belirtisi

Toprak büyüsünün en önemli belirtisi hiç şüphesiz ki çiftler arasındaki yoğun anlaşmazlıktır. Ancak büyünün iki önemli belirtisi vardır ki toprak büyüsü yapılıp yapılmadığını göstermesi açısından oldukça önemlidir. Bu belirtilerin biri kadınlarda diğeri ise erkeklerde görülür ve şunlardır:

Kendisine toprak büyüsü yapılan kadınlarda cilt rahatsızlıkları görülmeye başlar. Kadının yüzünde ve ellerinde egzamaya benzeyen yaralar çıkar. Ayrılık gerçekleştikten sonra ise bu yaralar çok hızlı biçimde iyileşir.

Toprak büyüsünün erkeklerde kendisini gösteren en büyük belirtisi ise aşırı derecede dalgın ve dikkatsiz olmaktır. Büyünün tesirine kapılan erkeklerin sık sık kaza yapmalarının sebebi budur.

Toprak büyüsü nasıl bozulur?

Toprak büyüsü şu durumlarda bozulabilmektedir:

Ciddi bir olay yaşanması

Eğer toprak büyüsünün yapıldığı gün büyük bir doğal afet yaşanır, kan akmasına sebep olan bir kaza olur veya kadın ya da erkekten birinin ailesinden bir kişi vefat ederse büyü kendiliğinden bozulur. Çünkü bu tarzdaki ciddi olaylar büyünün yön değiştirmesine neden olur.

Toprak büyüsünü başka bir büyü ile bozmak

Toprak büyüsü başka bir büyü yapılarak bozulabilir. Bu durumda ayrılmaları istenen kadın ve erkek ciddi risk altına girmiş olur. Çünkü büyü bozma uygulamalarında 2 büyünün aynı anda tesir göstermesinden dolayı kişiler büyük risk altına girer.

Büyü bozma duaları ile toprak büyüsünden kurtulma

En etkili ve en güvenilir büyü bozma yolu Kuran surelerini okuyarak büyüden kurtulmaya çalışmaktır. Bu hususta Felak ve Nas surelerinin okunması inşallah çok faydalı olacak ve kişi her türlü şer büyüden kurtulacaktır.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 24.08.19, 17:28
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.08.19
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 64
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Maasef ki bir sabah uyandığımız da bu olayla karşılaştık.önce hiç bi anlam veremedik taaki işler maddi durumuz ters tepetaklak olana kadar eşim ölümün eşiğinden döndü.ne olduğunu anlayamadık bunun sebebini Allaha yalvararak sorduk.ve ruyamızda kapınınönüne dökülmüş toprağı ve eşimin ayakkabılarını gösterdi şte o zaman aydınlanma yaşadık.inşallah düzeliriz.hala dua ediyoruz
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 24.08.19, 19:53
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 14.06.17
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 535
Etiketlendiği Mesaj: 62 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bir fısfısa sirke koyun. Sonra fısfıs yaparken felak suresini okuyun. Vemin şerrin neffesati fil ukad ayetini de bu esnada sürekli tekrar edin. Yine tekra fısfıs yaparken felemma el kav gale musa ayeti kerimesi var yunus suresi 81 ayet. onu da okuyabilirsiniz. sirkeye okumayın. Fısfıs yaparken okumanız yeterlidir. Ayrıca zeytinyağına okuyun ve bu yağ ile ayak ve bacakları yağlayın. buna 11 gün devam edin. Rabbim şifa versin.

Evinizin eşiğinizin çevresine yapın fısfısı
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 24.08.19, 22:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.08.19
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 64
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sağolun Allah razı olsun.sürekli felak nasları okuyoruz,umarım tez vakitte arınırız.yapanları da Rabbimin ilahi adaletine bırakıyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 24.08.19, 22:08
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.08.19
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 64
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Başka uygulayabileceğimiz çözümler varmıdır acaba bildiğiniz birde bozulduğunu nasıl anlayabiliriz.yardımcı olurmusunuz.Allah razı olsun herkesden..
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 25.08.19, 07:53
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 14.06.17
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 535
Etiketlendiği Mesaj: 62 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Silavedeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başka uygulayabileceğimiz çözümler varmıdır acaba bildiğiniz birde bozulduğunu nasıl anlayabiliriz.yardımcı olurmusunuz.Allah razı olsun herkesden..
Yazdım ya yukarıda. Evinizde her gün bakara suresini dinleyin.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 25.08.19, 10:37
Aeastroom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.12.18
Bulunduğu yer: Bartın
Mesajlar: 459
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bilgi için teşekkürler Allah büyü yapanları helak etsin
Forumda bir sürü büyü çözme yöntemi var inşallah dertli olanlara derman olur
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 30.09.19, 03:14
 
Üyelik tarihi: 25.09.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 170
Etiketlendiği Mesaj: 31 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ozetle toprak buyusu ile birilerini öldüreyim derken ölen sadece imaniniz olur. İman yok ise zaten omrunun kalani cehennem demektir .
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 30.09.19, 07:56
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 09.04.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 715
Etiketlendiği Mesaj: 19 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok güzel bir Bilgi
Eline sağlık
Allah razı olsunnn
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 25.12.19, 17:41
Acemi
 
Üyelik tarihi: 25.12.19
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 2
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Evet benimda basima geldi banada yapildi. Esimle ayrildik. Ben evden kacip intihar esigine kadar geldim. Ama allah c.c tarafindan eski komsum beni arayip bi hocaya gittigini soyledi. Aklina ben gelmişim. Bana da baktirdik ve olu topragi atilmis evime. Ama bozduramadım diye dusunuyorum. Cunku sikayetlerim devam ediyor.buyu yapanida yaptirani da rabbime havale ediyorum...
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
buyusu, olu, toprai, toprak


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kazanç büyüsü (para büyüsü) nasıl yapılır faruk27 Sorularınız 28 21.01.23 20:13
Bu ne büyüsü? Jigsaw Sorularınız 5 11.12.21 23:06
Mum büyüsü Sin Nazar ve Büyü Uygulamaları 1 24.08.20 16:22
arazideyim bir toprağı kazıyorum ama küp küp şeklinde toprak çıkıyor Qeesly Rüya ve Rüya Tabirleri 1 07.10.19 23:56
aşk büyüsü Aploina Vefk & Tılsım 2 21.08.19 21:27


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147