Nazarı bozmak için ve Nazar ile ilgili hadisler - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Nazar ve Büyü Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 21.01.24, 00:19
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Yaradanın Rahmetinde
Mesajlar: 3,077
Etiketlendiği Mesaj: 107 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Nazarı bozmak için ve Nazar ile ilgili hadisler

Hz. Peygamber (s.a.s.), “Göz değmesi (nazar) haktır.”
buyurmuş; yüzünde sarılık gördüğü biri için; “Bunun için dua edin, çünkü kendisinde nazar var.” demiştir.

Resûlullah’ın (s.a.s.) nazar değmesine karşı Muavvizeteyn (Felak ve Nâs) sûrelerini okuduğu; ashabına da bunları okumalarını tavsiye ettiği rivâyet edilmektedir

Bunların yanında büyüye ve nazara karşı birden çok dua okunabilir. Hz. Peygamber (s.a.s.) torunları Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin’i nazar ve benzeri olumsuzluklardan korumak için onlara şu duayı okurdu:
أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ، مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ، وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ.
“Her türlü şeytan ve zehirli hayvanlardan ve bütün kem gözlerden Allah’ın eksiksiz kelimelerine sığınırım.”
Yine Resûl-i Ekrem (s.a.s.), “Kim hoşuna giden bir şey görür de; ‘Mâşâallah lâ kuvvete illâ billâh’ (Allah’ın dilediği olur. Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur) derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

Hz. Peygamber (s.a.s.), Hasan ile Hüseyin (r.a.) için dua ederek şu sözlerle Allah’a sığınırdı: “Eûzü bikelimâti’llâhi’t-tâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.” (Her tür şeytandan, haşereden, kem nazardan Allah’ın tam kelimelerine —sonsuz iradesine ve hükmüne— sığınırım.) Sonra da, “Atanız İbrâhim de bu duayı oğulları İsmâil ile İshak için yapardı.”

“Nazar (Göz değmesi) gerçektir. Eğer kaderin önüne geçecek bir şey olsaydı nazar onun önüne geçerdi...”

Muhammed İbnu Ebi Ümame İbni Sehl İbni Hanif, babasın dan şunları işittiğini anlatmıştır: “Babam Sehl radıyallahu anh (Cuhfe yakınlarındaki) Harrâr nam mevkide yıkandı. Üzerindeki cübbeyi çıkardı. Bu sırada Amir İbnu Rebi’a ona bakıyordu. Sehl, bembeyaz bir tene, güzel görünüşlü bir cilde sahipti. Amir: “Ne bugünkü bir manzarayı, ne de böylesine ancak çadıra çekilmiş bâkirede bulunan bilen bir cildi hiç görmedim” dedi. Sehl daha orada iken hummaya yakalandı ve rahatsızlığı şiddet peyda etti (ve yere yıkıldı). Durum Resûlullah Aleyhissalâtu vesselâm’a haber verildi ve: “Başını kaldır mıyor” dendi. Hâlbuki Sehl orduya kaydedilmişti. “Ya Resûlullah o, sizinle gelemez Vallahi başını bile kaldıramıyor!” dediler. Aley hissalatu vesselam: “Onunla ilgili olarak herhangi bir kimseyi ittiham ediyor musunuz?” diye sordu. “Amir İbnu Rebi’a var” dediler. Resû lullah, onu çağırtıp kendisine kızdı ve: “Sizden biri niye kardeşini öldürüyor? Niye bir “Bârekallah!” demedin? Onun için abdest al!” buyurdu. Bunun üzerine Amir yüzünü, ellerini, kollarını, dizlerini ve ayaklarının etrafını ve izârının içini bir kaba yıkadı. Sonra, bir adam bu suyu onun (Sehl’in) üzerine arkasından döktü; derken o ânında iyileşti.”275


“Nazar (Göz değmesi) haktır. Eğer kaderi geçecek bir şey ol saydı (kaderin vuku bulmasından önce onu yok etmek ve ortadan kaldırmak mümkün olsaydı), onu nazar geçerdi. (Fakat nazar ka deri geçemez.) (Kendisine nazar edilen kimse) sizden, (yüzünüzü, ellerinizi, dirseklerini, dizlerinizi ve ayak parmaklarınızı) yıkama nızı istediği zaman (o azalarınızı) yıkayın.” (Müslim, Ahmed ve Tirmizî rivâyet etmişlerdir. Albânî de ‘Silsiletu’l-Ehâdîsi’s-Sahîha’da hadisin sahih olduğunu belirtmiştir. Hadis no: 1251).

Âişe’den -Allah ondan ve babasından râzı olsun- rivâyet olunduğuna göre, o şöyle demiştir: (“Nazar eden kimseye, (Rasûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- tarafından) abdest alması, sonra da onun abdest su yundan kendisine nazar edilen kimsenin yıkanması emredilirdi.” (Ebu Dâvud rivâyet etmiş, Albânî de ‘Sahîh-i Ebî Dâvud’da hadisin sahih olduğunu belirtmiştir.)

İslâm âlimlerinin çoğunluğu , zikredilen hadislerle başka hadisler , gözle görülen olaylar ve gerçekler doğrultusunda , göz değmesinin ( nazarın ) sâbit olduğu görüşüne varmışlardır . Bezzâr'ın , Câbir’den - Allah ondan razı olsun- hasen senedle rivâyet ettiği hadiste , Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- şöyle buyurmuş tur : “ Kaza ve kaderden sonra , ümmetimden ölenlerin çoğunluğu , göz değmesi ( nazar ) iledir . ” ( Bezzâr ve Taberânî rivâyet etmiş , Elbânî de Silsile tu'l - Ehadisi's - Sahîha ' ; hadis no : 747'de hadisin hasen olduğunu belirtmiştir . ) Müslümanın kendisini , cinlerin ve insanlardan olan inatçı şey tanların şerrinden , Allah Teâlâ'ya olan güçlü îmânı ile korumaya alması , Allah Teâlâ'ya itimat etmesi , O'na tevekkül edip sığınma si , O'na yalvarıp yakarması , Nebevî sığınma yollarına başvurması , Felâk , Nas , İhlâs ve Fâtiha sûreleri ile Âyete'l - Kürsî'yi çokça oku ması gerekir

NAZARIN TEDAVİSİ:277 İbn-i Kayyim’in -Allah ona rahmet etsin- nazarın tedasinin uygulanışını şu sözlerle anlatmaktadır: Bir insanın, başkasına nazar ettiği bilinirse veya birisinin nazar ettiğinden şüphe edilirse, nazar eden kimseye dîn kardeşi için bir kapta yıkanması emredilir. O kaba ellerini daldırıp ağzına su alır ve çalkalar (mazmaza yapar), sonra ağzındaki suyu bir kaba boşaltır. Yüzünü de bir kapta yıkar. Sonra sol elini suya daldırır ve bir kabın içinde sağ dizinin üzeri ne suyu döker, sonra sağ elini suya daldırır ve sol dizinin üzerine suyu döker. Sonra izarını yıkar, sonra da kendisine nazar edilen kimsenin arkasından başının üzerine su dökülür. Böylelikle Allah Teâlâ’nın izniyle o kimse iyileşir. 278 Değerli âlim Muhammed b. Salih el-Useymîn’e -Allah ona rahmet etsin-: ‘İnsana göz değer mi? Göz değdiği zaman na sıl tedâvi edilir? Göz değmesinden sakınmaya çalışmak, Allah Teâlâ’ya tevekküle ters düşer mi?’ diye sorulduğunda, o şöyle cevap vermiştir:

“Göz değmesi (nazar) hakkındaki görüşümüz, onun, hem dî nen, hem de hissî (maddî) olarak sâbit olduğudur. Nitekim Allah Teâlâ bu konuda şöyle buyurmuştur: “(Ey Peygamber!) O kâfirler Zikr’i (Kur’ân’ı) işittikleri zaman, (Allah’ın koruma ve himâyesi olmasaydı) hırslarından neredeyse seni bakışlarıyla kaydırıp sana nazar edeceklerdi (göz değdirecekelerdi)! Ve onlar (hevâlarına göre): Şüphesiz o, bir delidir, derler.” (Kalem, 51) İbn-i Abbas -Allah ondan râzı olsun- ve başkaları bu âyetin tefsiri hakkında şöyle demişlerdir: “Yani bakışlarıyla sana nazar ederler (göz değdirirler).” Göz değmesinin vuku bulması halinde şer’î ilaçlar kullanılır. Bu ilaçlar şunlardır: 1. Kıraat (Kur’ân ve sünnetten duâlar okumak). Nitekim Rasûlullah -sallallau aleyhi ve sellem- bu konuda şöyle buyurmuştur: “Rukye, ancak göz değmesi (nazar) veya (yılan ve ak rep gibi hayvanların) zehiri içindir. (Yani bu ikisine rukyeden daha iyi gelen ve daha faydalı olan hiçbir şey yoktur).” (Tirmizî ve Ebu Dâvud). Nazar uğrayan kimse yukarıda zikretmiş olduğumz rukye ayetleri ni okuyarak nazarı tedavi etmeye çalışır. Cebrail -aleyhisselâm- da Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem-’in üzerine okur ve şöyle derdi: “Allah’ın adıyla sana eziyet veren her şeyden, her kötü nefisin, gözün veya hasetçinin şerrinden senin üze rine okurum. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla senin üzerine okurum.” (İmam Ahmed ve İbn-i Mâce). 2. Yıkanmak. Yukarıda geçen hadiste Peygamber -sallallahu aley hi ve sellem-’in, Âmir b. Rabia’ya emrettiği gibi yıkanır, sonra o su kendisine göz değen kimsenin üzerine dökülür. Nazar eden kimsenin idrarından veya dışkısından bir miktar alınmasına gelince, bunun dînde hiçbir aslı yoktur. Aynı şekilde onun artığından da alınmasının dînde hiçbir aslı yoktur. Yukarıda geçen hadiste olduğu gibi , nazar eden kimsenin ( hadiste belirtilen ) azalarını ve izarının içini yıkamasıdır . Sanırım başındaki takiyyesi ve giydiği elbisesi de bunun gibidir . Yine de en iyisini Allah Teâlâ bilir . Göz değmesinden vuku bulmadan önceden sakınmak ve ted birini almakta bir sakınca yoktur ve bu hareket , Allah Teâlâ'ya te vekküle ters düşmez , aksine bu hareket tevekkülün tâ kendisidir . Çünkü tevekkül , Allah Teâlâ'nın helal kıldığı ve emrettiği sebeplere sarılarak O'na itimat edip dayanmaktır . Nitekim Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- Hasan ve Hüseyin'in üzerine okur ve şöyle derdi : أعيد ما بكلمات الله الثانية من كل شيطان وهامة ، ومن كل عين لامة . “ İkinizi , her türlü şeytandan , zehirli hayvandan ve nazar eden gözden , Allahın noksansız sözlerine ( isimlerine , sıfatlarına ve Kur'an âyetlerine ) sığındırırım 279 Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- yine şöyle derdi : “ İbrahim -aleyhisselâm- da ( oğulları ) İshak ve İsmâil'i ( n üzerine okuyarak ) böyle Allah'ın noksansız sözlerine ( isimlerine , sifatlarına ve Kur'an âyetlerine ) sığındırırdı . ” 280.

NAZARA MARUZ KALMIŞ KİMSE BAŞKA NE YAPMALIDIR? ﴾بارشو دراب لستغم اذه كلجرب ضكرا﴿ “Ayağını yere vur! İşte yıkanacak bir yer, işte içilecek soğuk bir su!... de dik.” (Sad, 42) 1- Vücut ısınızı yükseltmeye veya terlemeye çalışın, bu beden deki nazarın tahriş olarak vücuda yayılmasını ve küçülmesini sağ lar; ardından aşağıdaki adımları takip edin. 2- Hemen banyoya gidin ve duşun altına girip hızlıca soğuk suyu açarak şoklama yapın. 3- Mümkün olduğunca uzun süre duşta kalarak kafanızın tepe sinden ve omuzlarınızdan aşağı suyun akmasını sağlayın. 4- Duşun altındayken derin derin burnunuzdan nefes alarak göğsünüzü doldurun. 10 saniye nefesinizi tutun. Sonra yavaşça Ağızdan nefesi boşaltın. En az 5 dakika bu işlemi tekrarlayın. 5-Bir değişiklik ortaya çıkacak, sabırlı olun bu nefes egzersizi ile nazar kaybolup su altında kalacak Allâh ın izniyle… 6- Eğer nazar hafif ya da orta derecede ise nazarı delmek en azından hafifletmek bereketli olsun... Yok, güçlü bir nazar ise bu işlemi günde birkaç sefer tekrarlayın faydasını göreceksiniz. 7- Daha iyi sonuç almak için duş öncesinde ve sonrasında okunmuş soğuk su için... Su ve hava ile bu teknik Allahın izniyle çok hızlı ve güzel sonuç lar veriyor, çok kolay ve bir rukyeciye ihtiyaç duymadan yapılması da en güzel yanı… Şifa Allah’tandır...(Ebû hummam er-raqi)
__________________
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 22.01.24, 02:11
Üye
 
Üyelik tarihi: 03.01.24
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 51
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun.Çok güzel bilgiler.Okumaları yapabilirim ama sondaki benim için oldukça zor.Sondaki ben de çok merak uyandırsa da ben Üşümekten dolayı teyemmüm ile abdest alıyorum. Zaten terliyorum bu kolay ama vücut soğuyunca aşırı terliyorum soguktan terlıyorum sıvı gıdalar tuketınce terliyorum
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 22.01.24, 12:20
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Yaradanın Rahmetinde
Mesajlar: 3,077
Etiketlendiği Mesaj: 107 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
SEbrarS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun.Çok güzel bilgiler.Okumaları yapabilirim ama sondaki benim için oldukça zor.Sondaki ben de çok merak uyandırsa da ben Üşümekten dolayı teyemmüm ile abdest alıyorum. Zaten terliyorum bu kolay ama vücut soğuyunca aşırı terliyorum soguktan terlıyorum sıvı gıdalar tuketınce terliyorum
memleket mi soğuk belki soğuk almışsın drya görünmende fayda var fakat temcid zikride Sana iyi gelir faydasını çok gördüm
__________________
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 22.01.24, 13:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 03.01.24
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 51
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
memleket mi soğuk belki soğuk almışsın drya görünmende fayda var fakat temcid zikride Sana iyi gelir faydasını çok gördüm
Allah razı olsun.Dra gittim,hastaneye farklı bölümlere bir şey Çıkmazı.Fitoterapi uzmanlarına gittim bitkisel kürler verildi biraz iyiyim ,bir kaç gün sonra pat yine aynı.Yine bitki uzmanı başkası kürler verirken ,ilk baktığında fiziksel rahatsizligi soylerken Nazar da var dedi.Büyü vs için sorunca bunu bilemem uzmanına git dedi. Ama onu da ben bilemem.
Memleket soğuk ama benim gibi üşüyen nadir bir kaç kişide gördüm.Bir de soğuktan terleme ilginç geliyor 😢

Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
memleket mi soğuk belki soğuk almışsın drya görünmende fayda var fakat temcid zikride Sana iyi gelir faydasını çok gördüm
Tamam Allah razı olsun .
Temcid zikrini de bulup okuyum
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 22.01.24, 13:30
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Yaradanın Rahmetinde
Mesajlar: 3,077
Etiketlendiği Mesaj: 107 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
SEbrarS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun.Dra gittim,hastaneye farklı bölümlere bir şey Çıkmazı.Fitoterapi uzmanlarına gittim bitkisel kürler verildi biraz iyiyim ,bir kaç gün sonra pat yine aynı.Yine bitki uzmanı başkası kürler verirken ,ilk baktığında fiziksel rahatsizligi soylerken Nazar da var dedi.Büyü vs için sorunca bunu bilemem uzmanına git dedi. Ama onu da ben bilemem.
Memleket soğuk ama benim gibi üşüyen nadir bir kaç kişide gördüm.Bir de soğuktan terleme ilginç geliyor 😢



Tamam Allah razı olsun .
Temcid zikrini de bulup okuyum


Canım bitki uzmanı ne alaka hastasın antibiyotık al zatüre olabilirsin belki sıtmada tutuyordur . bitkilerin yan etkileri olabiliyor özellikle karışım kürlere dikkat etmek gerekiyor çünkü her bitki çoğul bitkilerle karışınca zehirlenmeye kadar gider bitki kullanımına çok dikkat etmek gerekir .
drya gidip tahlil vermende fayda var dryla görüşüp ilaç kullanmanda fayda var ilaçları biliçsiz kullanınca zararlı gerekli olduğunda kullanmaktan çekinmeyin
__________________
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 22.01.24, 13:41
Üye
 
Üyelik tarihi: 03.01.24
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 51
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım bitki uzmanı ne alaka hastasın antibiyotık al zatüre olabilirsin belki sıtmada tutuyordur . bitkilerin yan etkileri olabiliyor özellikle karışım kürlere dikkat etmek gerekiyor çünkü her bitki çoğul bitkilerle karışınca zehirlenmeye kadar gider bitki kullanımına çok dikkat etmek gerekir .
drya gidip tahlil vermende fayda var dryla görüşüp ilaç kullanmanda fayda var ilaçları biliçsiz kullanınca zararlı gerekli olduğunda kullanmaktan çekinmeyin
Dediğim gibi çok fazla dra (Üniversite Hastanesi ozel hastahane decker Hastanesi ) gittim ayrı ayrı bölümlere gittim. Bulunamafi bir sey.Bitki uzmani dedigim de doktor. Bu ulkenın unıversıtesınden bu alanda mezun olmuş. Bilim profesoru . Ve onun hazırladıgını ıctım yani gıdıp kendim de almadım. Zatürre de yok sıtma da yok hamd olsun hepsine bakıldı. Göğüs hastalıklarına da gittim. Kaç yıldır gittim. Buraya yazsam da yine randevum var. Tomografi sonucumu bekliyorum. Evet bitkilerin de ilaçların da zararları olabiliyor. Bir kullandığım ilaçtan sonra damar tıkanıklığına sebep olsa da, yıllarca acı çeksem de yine de gittim bir sorun olunca hastaneye.
Ben sadece bunlar temiz çıktığı için bu konuyu görünce yazıp sormak istedim, teşekkür ederim dua önerileriniz için. Allah razı olsun

Alıntı:
SEbrarS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dediğim gibi çok fazla dra (Üniversite Hastanesi ozel hastahane decker Hastanesi ) gittim ayrı ayrı bölümlere gittim. Bulunamafi bir sey.Bitki uzmani dedigim de doktor. Bu ulkenın unıversıtesınden bu alanda mezun olmuş. Bilim profesoru . Ve onun hazırladıgını ıctım yani gıdıp kendim de almadım. Zatürre de yok sıtma da yok hamd olsun hepsine bakıldı. Göğüs hastalıklarına da gittim. Kaç yıldır gittim. Buraya yazsam da yine randevum var. Tomografi sonucumu bekliyorum. Evet bitkilerin de ilaçların da zararları olabiliyor. Bir kullandığım ilaçtan sonra damar tıkanıklığına sebep olsa da, yıllarca acı çeksem de yine de gittim bir sorun olunca hastaneye.
Ben sadece bunlar temiz çıktığı için bu konuyu görünce yazıp sormak istedim, teşekkür ederim dua önerileriniz için. Allah razı olsun
Düzenleme yapamadım da. Decker yazmış klavye devlet hastanesine gittim.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 22.01.24, 13:54
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Yaradanın Rahmetinde
Mesajlar: 3,077
Etiketlendiği Mesaj: 107 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
SEbrarS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dediğim gibi çok fazla dra (Üniversite Hastanesi ozel hastahane decker Hastanesi ) gittim ayrı ayrı bölümlere gittim. Bulunamafi bir sey.Bitki uzmani dedigim de doktor. Bu ulkenın unıversıtesınden bu alanda mezun olmuş. Bilim profesoru . Ve onun hazırladıgını ıctım yani gıdıp kendim de almadım. Zatürre de yok sıtma da yok hamd olsun hepsine bakıldı. Göğüs hastalıklarına da gittim. Kaç yıldır gittim. Buraya yazsam da yine randevum var. Tomografi sonucumu bekliyorum. Evet bitkilerin de ilaçların da zararları olabiliyor. Bir kullandığım ilaçtan sonra damar tıkanıklığına sebep olsa da, yıllarca acı çeksem de yine de gittim bir sorun olunca hastaneye.
Ben sadece bunlar temiz çıktığı için bu konuyu görünce yazıp sormak istedim, teşekkür ederim dua önerileriniz için. Allah razı olsun


Düzenleme yapamadım da. Decker yazmış klavye devlet hastanesine gittim.
nazardor büyük ihtimal düşünürsen bu olaylar ne zaman başladı ve o aralar şüpelendiğin varmı bakın genel olarak siz size nazar edeni bulursunuz ve bilirsiniz misal yolda yürürsünüz biri size çok güzel olmuşsun bügün parlıyorsun dediğinde gözünde bi işildama olur veya göz bebeğinin altında beyazlık olur veyahut gözleri kısık uykulu gibi olur . bunlara dikkat edinn
uygulamayı yapın olmassa yine sabah ezanından sonra 7 öğle namazından sonra 7 hervakit namazdansonra 7 defa ayatel kürsi okuyun vela yeduhü hıfzuhuma yı 3 defa oku geçer 3 güne inşallah
__________________
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 22.01.24, 14:31
Üye
 
Üyelik tarihi: 03.01.24
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 51
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bir kaç kişi var. O sırada güzel bir şey olmuştu.4 yıl önce.Onlar da tepki gösterdiler.
Zaten olmadan önce kimseye söylemedim. Olduktan sonra iş bitikten sonra da duyuldu Belirtiler için de teşekkürler, onlara da dikkat edeyim .Allah razı olsun hemen okuyum
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cinlerin nazarı, Cin nazarı belirtileri ve Cin nazarı Duası Talip34 Sorularınız 7 05.10.22 09:29
Nazar var ise olduğunu nasıl anlarız ve nazarı geçirmek için ne yapmalıyız? Semiramist Sorularınız 11 24.01.22 01:04
yetimler ile ilgili hadisler... ayhan571 Hadisler 0 25.04.21 14:14
sıkıntıyla ilgili hadisler Manevitokat Hadisler 22 07.02.21 23:28
Bitkilerle ilgili hadisler Karabiber2000 Alternatif Tıp ve Bitkiler 0 11.01.21 22:01


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147