Levitasyon Tüm teknikler. - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 25.03.17, 00:26
DiLara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Manevi
 
Üyelik tarihi: 28.11.15
Bulunduğu yer: Yesil Gunes
Mesajlar: 631
Etiketlendiği Mesaj: 29 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Levitasyon Tüm teknikler.

TEKNİK


Malzemeler
1.Hassas terazi
2.Küçük bir cisim
3.Video çekebileceğiniz bir cihaz


HAZIRLANMA


İlk olarak kendinizi cisimleri uçurmanın imkansız olduğu düşüncesinden arındırın.Uzun süre dinlenin, enerji toplayın.En önemlisi 0 düşünce durummuna geçin.


YAPILIŞ


İlk olarak cismi hassas teraziye terleştirin.Daha sonra kamerayı terazinin ağırlığı gösteren yerine gelecek şekilde yerleştirin.
Şimdi cismi herşeyiyle zihninizde canlandırana dek cisme bakın. Daha sonra gözlerinizi kapatın ve cismin ağırlığını hissetmeye çalışın.Daha sonra cismin hafiflediğini düşünün, her nefes alışınızda daha hafifliyor(Bu işlemi uzun bir süre sürdürün).Şimdi de cismin yavaşça havaya kalktığını imaje edin.Her nefes alışınızda daha yükseliyor(Bu işlemide uzun bir süre tekrarlayın).Konsantrasyonunuzu bozmadan yavaşça gözlerinizi açın.Cisim bıraktığınız gibi yerli yerindeyse kameraya bakın belkide cisim yükselmemiş ama hafiflemiş olabilir.
Not: Herşeyde olduğu gibi bundada grup halde çalışarak daha iyi sonuçlar elde edbilirsiniz…


TEKNİK 2


Arkadaşlar Bu teknikte manyetik alandan yararlanacağız.
Malzemeler
1.Mıknatıs
2.Hassas terazi
3.Demir cisim
4.Video Kamera
5.2 Adet Tahta

HAZIRLANMA
Resim


Düzeneği kurun.Demir cismin mıknatıstan iyice etkilendiğinden ama yükselmediğinden emin olun.Kamera hem cismi hem göstergeyi ceksin.0 duygu durumuna geçin.


YAPILIŞ


Cismi herşeyiyle, tastamam zihninizde canlandırana kadar bakın.Kendinizi cismi uçurabileceğinize inandırın.Gözlerinizi kapatın. Cismi zihninizde görün, ağırlığını hissedin.Şimdi cismin hafiflediğini düşünün vede bunu hissedin, her nefes alışınızda daha da hafiflesin(Bu işlem uzun sürebilir).Zihninizde cismi 0 ağırlığa getirdiğinizde havalandığını düşünün, her nefes alışınızda daha yükselsin.(Bu işlemde uzun sürebilir).Konsantrasyonunuzu Bozmadan yavaşça gözlerinizi açın eğer cisim havada asılı yada mıknatısa yapışık değilse videoyu izleyin, belki cisim yükselmiş ve yeniden inmiş yada ağırlığı düşmüş olabilir…
Telekinezi özelliğinizi geliştirdikten sonra levitasyon yeteneğinizide alıştırmalarla geliştirebilirsiniz.

Levitasyon



Hafif eşyaları fiziki bir etki olmaksızın hareket ettirebildikten sonra onları, hatta onlardan çok daha ağırlarını havalan-dırabilirsiniz de… Eşyaların fiziki bir etki olmaksızın havalandırılmasına Levitasyon denir.
Levıtasyon çalışmaları tek kişiyle de yapılabilir ancak bi¬reylerinin uyum içinde olduğu ve daha önce telekinezi çalışmalarında başarı sağlamış bir grupla elde edilecek başarılar daha fazla olacaktır.
Aşağıdaki egzersizi tek başınıza ya da grup arkadaşlarınızla yapınız:
Masanızın üzerine tahtadan yapılmış küçük bir cisim koyun. Rahatça oturup gevşeyin… Dikkatinizi cisminize yoğunlaştırın… Onun ağırlığını zihnen hissedin… Cismin ağırlığının gittikçe azaldığını, giderek hafiflediğini hissedereken, şuuru¬nuzun daha çok yoğunlaşmasına ve derinleşmesine izin verin… Cismin ağırlığını kaybettiğini hissettikçe daha derin nefes alın ve nefesinizi verin… Her nefes alış verişinizde cisim daha da hafifliyor… Ve siz bunu hissediyorsunuz… İçinizden gelen kuvvet yer çekimini kolaylıkla yenmeye başlayacak… Cismin iyice hafiflediğini hissettiğinizde, onun yavaş yavaş yükselmesi için kesin bir emir vermeye başlayın. Eğer imajinasyonunuz tam şekillendiyse ve konsantrasyonunuzu gerektiği kadar yapabildiyseniz düşünce gücünüz cismin havalanmasını sağlayacaktır.
Bu alıştırmaları sık sık yapın. Sonunda cisminizin havalandığını göreceksiniz… Cisminizin ilk havalandığını gördüğünüzde dikkatiniz dağılabilir. Eğer böyle olursa cisminiz derhal düşecektir. Buna izin vermeyin… Objenizin giderek daha çok yükselmesini isteyin. Dikkatinizin yoğunluğunu sürdürün…
Sizden daha önce hiç yapılmamış bir deneyi başarmanızı istemiyoruz… Bu yapılmış bir deneydir ve isterseniz siz de yapabilirsiniz… Bu cümleleri çalışmaya başlamadan önce kendi kendinize telkin etmenizde fayda olabilir.
Diğer pisişik çalışmalarda olduğu gibi özellikle telekinezi ve levitasyon çalışmalarında konsantrasyonun önemi büyüktür. Bu çalışmalara girişmeden önce mutlaka konsantrasyon egzersizlerini yeterince çalışınız. Belli bir düşünceyi, kesinlikle baş¬ka hiç bir düşünceyle kesintiye uğratmadan, en az 20 saniye boyunca zihninizde tutamıyorsanız bu çalışmalara hiç başlamamanız, boşuna zaman kaybetmemeniz bakımından daha yararladır. Önce mutlaka bunu sağlayın… Bunu sağlayacak egzersizler, konsantrasyon bölümünde size verilmiştir…



Tarihte levitasyon yapan ünlü iki örneği burada paylaşabiliriz.
Bunlardan biri MEVLANA diğeri ise İSA (A.S.) dır.


MEVLANA nın ŞAM yolculuğu sırasında kafile SİS ili yakınlarında içinde 40
münzevi rahibin yaşadığı bir mağarada konaklar. Yoğun olarak majik
çalışmalarla uğraşan rahipler kendilerine konuk gelenlere bir gösteri
sunmak isterler. Daire şeklinde bir araya gelip konsantre olurlar ve
dairenin tam ortasına oturttukları bir çocuğu levite ederler.Çocuk belli bir
yüksekliğe kadar çıkarak havada asılı olrak durur. Rahipler bir süre sonra
bu levitasyon olayına son verip çocuğu aşağıya indirmek isterler fakat
bunda birtürlü başarılı olamazlar. Ne yaparlarsa yapsınlar çocuk havada
kımıldamadan durmaktadır. Bu arada çocuk MEVLANA hazretlerini
göstererek aşağıya inmesine engel olan kişinin o olduğunu söyler.
Rahipler bu durumun MEVLANA hazretlerinden kaynaklandığını öğrenince
ondan rica ederler ve MEVLANA hazretleride çocuğu yere indirir.

İSA(A.S) gösterdiği levitasyon örneklerinden en ünlüsü SU ÜZERİNDE
YÜRÜMEKtir. MATTA da su üzerinde yürümesi olayı aktarılmaktadır.
“Ve gecenin 4. nöbetinde İsa denizin üzerinde yürüyerek yanlarına geldi
fakat şakirtler onu denizin üzerinde yürürken görünce bu bir hayalettir
diye bağırdılar. fakat İSA cesur olun benim korkmayın diyerek onlara
söyledi.”

Telekinezide olduğu gibi kinezinin her çeşidinde mutlak konsantrasyon ve saflık şarttır.. saf olmayan bir ruh bilinç ve beden hiç birşey yapamaz…


Home’un levitasyon deneyimleri


Home, 19 yaşındayken ilk kez havaya yükseliyor
Home, 1852 yılının sıcak bir ağustos günü Amerika’da Connecticut eyaletinin tanınmış ipek fabrikatörü Ward Cheney’in evinde bir davete katıldı. Ruh çağırma ve eşyaları yerinden oynatma seansı düzenlediler.
Bu seans sırasında hiç beklenmedik bir olay oldu. Eşyaları havaya kaldırmaya çalışan Home, birden kendisini havada buldu. Başı tavana değecek gibi yükseldi ve sonra tekrar yere indi. Herkes heyecanlandı ve seansa son verdiler. Konuklar arasında Hartford Times gazetesinin yazı işleri müdürü F.L. Burr de vardı. Burr, yazdığı yazılarda çok şüpheci ve inanmaz bir kişi olarak tanınmıştır. Gazetesinde Home’un havaya yükselişi ile ilgili olarak şunları yazdı:

“ Home’un aniden havaya yükselişini ben de yaşadım… O sırada Home’un tam yanındaydım. Önce ayakları yerden 30 cm yükseldi. Baştan aşağı sapır sapır titriyordu. Birkaç kere yerden ayakları kesildi. Son yükselişinde odanın tavanına kadar çıktı. Yere indiğinde hepimiz donakalmıştık. Uzun zaman hiçbir şey konuşamadık…”


Home’un yaşamı değişiyor


Bu olaydan sonra Home’un yaşamı aniden değişti. Hemen tüm gazeteler ondan bahsetmeye başladılar. Ona yerçekimine meydan okuyan adam adını taktılar. Bu gösteriyi tekrarlaması isteniyordu. Home bu kadar yoğun ilgiyle karşılaşınca zor durumda kaldı. Amerika’yı terk ederek Avrupa’ya gitti. Burada da onu rahat bırakmadılar. Etrafına bir anda hayranları toplandı. Home nereye gitse, orada olağanüstü bir olay oluyordu. Onun bulunduğu odada, aniden rüzgar uğultusu sesi duyuluyor. Ya da tavandan ansızın çiçek demetleri dökülüyordu. Kapılar kendiliğinden açılıp kapanıyor, odanın içinde ateş topları dolaşıyordu. Home, ona inananların ve inanmayanların önünde defalarca havaya yükseldi…


Home, 24 m. Yükseklikte


16 Aralık 1868 gecesi, Home, Londra’da unutulmaz gösterilerinden birini gerçekleştirdi. Adare Kontu’nun görekemli malikanesinde, Kaptan Wynne ve Lindsay Lordu ile birlikte yemek yedi. Yemek bittikten sonra bahçeye bakan bir odaya geçtiler.
Bu dört kişi bir süre bu odada oturdular. Daha sonra Home sanki kendinden geçer gibi oldu. Aniden yerinden fırladı. Tavana yakın duran bir pencereye kadar yükseldi. Pencereyi açtı ve dışarı çıktı. Diğer üç kişi bir an onun aşağı atlayacağını sandılar. Oysa o pencereden dışarı uçtu. Hiçbir yere tutunmadan ve değmeden havada hareket etti. Dışarıdan aynı odanın diğer penceresine geldi. Bu pencere açıktı ve Home tekrar içeri girdi.
Olayı seyreden her üç kişide hayretten dona kalmışlardı. Home dışarıda pencerenin önünde havada bulunduğu sırada 24 metre yükseklikteydi. Eğer o anda düşseydi, büyük bir ihtimalle ölürdü. Ya da sakat kalırdı…


Tanıklar anlatıyor…


Home’un 24 m yükseklikteki uçuşu bir anda yayıldı. Çünkü tanıklar önemli ve inanılır kişilerdi. Her üç tanıkta olayı defalarca anlattı. Lindsay Lordu’nun söyledikleri şunlar:

“ Bay Home, Adare Kontu ve onun kuzeni Kaptan Wynne birlikteydik. Bir an Home bizimle konuşmayı kesti. Bana o anda bizi duymuyor ve görmüyor gibi geldi. Hepimiz ona bakıyorduk. Titreyerek yerden yükseldi. Bulunduğumuz köşkte odaların tavanları hayli yüksekti. Biz onun tavana yükselip ineceğini sandık. Fakat o öyle yapmadı. Yüksekteki pencereye kadar uçtu. Pencereyi açtı ve dışarı çıktı. Bir süre sonra açık olan bir başka pencereden içeri girdi. Pencereler arasındaki uzaklık 2.30 m kadardı. İkisi arasında tutunacak bir çıkıntı yoktu. Hepimiz Home’un dışarıda, pencerenin önünde ve havada gördük. Pencereden içeri girerken, ayakları öndeydi. Hayatımda ilk kez bir adamın uçtuğunu gördüm…”


Home “ Beni Havaya Kaldıran Ruhlar ”


Home aynı zamanda bir medyumdu. Sayısız ruh çağırma seansında bulundu. Bu seanslara katılan çok sayıda kişi, onun ruhlarla çok kolaylıkla ilişki kurabildiğini anlattı.
Home, onu havaya yükselten ve havada tutan gücün ruhlar olduğunu kabul ediyordu:


“ Havaya her yükselişimde görünmeyen bir kuvvet tarafından yukarıya çekiliyormuşum gibi bir his yaşadım. Bu kuvvet ruhlardan geliyor. Ben bu kuvvetin varlığına daima inandım ve ona güvendim. Bu yüzden ne kadar yükseğe çıkarılırsam çıkarılayım, hiçbir zaman korkmadım…”
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 20.04.17, 17:10
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,734
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

PayLaşım İçin TeşekküRLeR
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 01.06.18, 09:20
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,056
Etiketlendiği Mesaj: 884 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın DiLara, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
levitasyon, teknikler, tum


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Lunarkinezi (Karanlık Teknikler) SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 19 27.10.20 21:42
Fotokinezi Teknikler .. Tuana Psişik Yetenekler 2 01.06.18 10:22
Levitasyon ve Levitasyon Alıştırması madlen Parapsikoloji & Spiritüalizm 2 30.05.18 21:39
Aerokinezi ( Zor teknikler) madlen Astral Seyahat 2 18.05.18 23:55
Ayrışmayı Kolaylaştırıcı Teknikler madlen Astral Seyahat 3 18.05.18 23:55


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147