Derdine dua arama mucize burada başka yerde yok!!! - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Tecrübe Ettikleriniz

Tecrübe Ettikleriniz Denenmiş uygulamalar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 13.03.23, 05:43
Selamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 12.02.19
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 381
Etiketlendiği Mesaj: 63 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Derdine dua arama mucize burada başka yerde yok!!!

''MÜSPET SONUÇ VERMEYEN UĞRAŞ, İLİM DEĞİL UYDURMACADIR''

Değerli kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan selamun aleyküm!

Sizleri unutmadım.Tecrübelerimi ve üstat meclislerinde öğrendiklerimi fırsat buldukça sizlere aktarmaya çalışıyorum.
Hepimizin hayatında halletmeye çalıştığımız sorunlar var.Karşılık bekleyen dualarımız,merak edip çözüm aranan mevzularımız var.Ee en sonunda maneviyata dönüyoruz ve çözüm arıyoruz.Fakat bu noktada hatalara düşüyoruz.'' Hangi dua etkili,hangisi garantili,kim ne tecrübe yaşadı ? '' sorularını hepimiz soruyoruz.

Ortada dolaşan müthiş bir bilgi kirliliği var.İnsanlar tecrübe olarak''vay rüya gördüm,gölge geçti,ses duydum,enerji uçtu kaçtı,musallat geldi '' gibi kendilerince hissettiklerini zannettikleri yanılgıları tekrarlayıp duruyorlar.Bir de bir çok ortamda eksik uygulama paylaşıp ''zararı olur,o yüzden tam halini veremiyorum'' diye saçmalayan,laf olsun diye ortaya sallayanlar var Peki sonuç alınıyor mu ? Elbet ki hayır.Bunun sebebi bilgisizliğin verdiği çaresizlik ve kandırılmaktır.

Piyasada bir sürü havvas kitabı satılmakta veya internet ortamında dağıtılmaktadır.Şemsül maariften tutun gencine-i esrara,gizli ilimlerden tutun kunuzul esrara kadar yüzlerce kitap var.İnternette bütün dua formlarında bu kitaplardaki uygulamalar paylaşılıyor.İçeriklerinin tamamına yakını uydurmaca ve insanı şirke götüren uygulamalarla dolu.Hadi sihir yaptın şirke girdin bari en azından istediğini elde et tabi o da yok.Sıfıra sıfır elde var sıfır.
Satıcı,mutlu bir yaşam vaad eden sözde mucizelerle dolu kitapları sana 300 ila 500 liraya satmaya çalışıyor hem de KDV dahil ÖTV yi de duan kabul olunca alacak Uyan kardeşim uyan! Adam 1000 sayfalık havvas kitabı yazmış içinde 1200 tane uygulama var.Yav bırak bu uygulamaları keşfetmeyi,hazır kitabı eline alıp hepsini uygulamak istesen ömrün yetmez İşin acı taraflarından biride şu ki zamanında bu işlerin ustası olan Allah'ın veli kullarının isimlerini kullanarak iftira atıyorlar.İmam Gazali,Abdülkadir Geylani Hz. vs. gibi Allah dostlarına şirk ve safsatayla dolu kitapları yakıştırıyorlar.Zaten bu kitaplara baktığınızda herşeyin sağdan soldan toplama olduğunu,Arap,Hint,Kabala,Şaman inançlarının harmanlandığını görürsünüz.Adam içlerine ayetleri yazıyor bari onları doğru yaz be kardeşim o da yok.vefkler,tılsımlar,melekler,hadimler,kasemler,ş iirler,celcelutiyeler,yok şeyh duaları vs..hepsi uydurmaca...Bir duanın arapça yazılması ona kutsallık,enerji ve kudret vermez.Kudret enerjisi yalnızca Esmaul Husna ve Kuranı Kerimdedir.
Gelelim hacı,hoca,medyum tayfasına.zaten bu konuyla ilgili bir yazım var yine de hatırlatayım.Paranızı,imanınızı,umutlarınızı onlara sermaye yaptırmayın.muska satanlar,kolye yüzük pazarlayanlar,uzaktan enerji yollayanlar uçanlar kaçanlar....

PEKİ ÇÖZÜM NEREDE ? BURAYA DİKKAT!

Gerçek alimlerin (cennet veya cehennem ehli farketmez) orjinal enamlarına baktığınızda ortada kitap göremezsiniz.Bunlar genellikle 40 ila 80 sayfalık notlar bütünüdür.Yani cüz formatındadır.Tecrübe edildikçe sonuç veren uygulamaları not etmişlerdir.Ve bu insanlar ibadetlerinin temeline kendi amaçlarına uygun sureleri almışlardır.Bu surelerle sürekli kıraatte bulunduklarından keşifleri açılmış surelerin sırlarına vakıf olmuşlardır.Diledikleri surelerle dost olmuşlardır.Mesela Yasini şerif,surei Enam,Surei feth üzerine o kadar kitaplar yazılmıştır ki okuyup denemeye ömrümüz yetmez.
Para,sağlık,aile,aşk,huzur,güvenlik,rızık hayat boyunca bu tip konularda Allah'tan yardım dileyeceğiz ; beşeriz,mecburuz,muhtacız.Peki her seferinde konuya uygun dua,nefsi teselli eden tecrübe mi arayacağız?Buna gerek yok.
Hayatınız boyunca sihirli ve mucizevi kelimelere sahip olmak ister misiniz? Peki size ömrünüz boyunca her alanda yardım eden,kıyamet gününde bile sizi savunmaya çalışan bir dost ister misiniz?
''Kuran,ölüler kitabı değildir! Mucize ve Rahmetin kendisidir.'' Sahibi ve koruyucusu Allah CC.dür.
Surelerle dost olun.Asıl ilim budur.O zaman asıl enerjiyi,bir şeylerin değiştiğini göreceksiniz.Gerek Allah'ın isimleri olsun,gerekse Ayet i kerimeler olsun sürekli okumayla bir müddet sonra kilidini açar.siz de o kapıdan istediğinizi alırsınız.
Kendinize bir sure seçin.Her gün istediğiniz zaman 3 ten az olmamak şartıyla istediğiniz kadar okuyun.Okumadan evvel,Niyetinizi örneğin şöyle yapın.3 kere ''Niyet ettim Allah rızası için iyi bir işe girmek için Yasin i Şerifi okumaya''istediğiniz neyse veya hangi sureyi seçtiyseniz niyeti ona göre değiştirin.Tavsiyem Yasin i şeriftir.Yasin.''Kuranın kalbi ve hakimidir''.Mucizenin kapısıdır.Arapça bilmeyenler türkçesini okusun hatta youtubeden hatasız okunuşunu dinleyerek yazı kısmınındaki hataları düzeltsin.Böylelikle hatasız ve layıkıyla okumuş olursunuz.Okumanız bitince ''sadegallahul azim der ellerinizi açıp salavat ve fatiha okursunuz amin deyip elinizi yüzünüze sürün,sağa sola selam verin.1 dakika bekleyin.sonra kendinizce Allah a duanızı edin.
NOT:Surelerin kilidi ihlaslı okumayla genellikle iki hafta gibi kısa bir sürede açılıyor.Alametleri bir kaç gün içinde yaşarsınız.Yasin okurken yanma hissiyle aniden ağlamaya başladığınızda kabul olundunuz demektir.Hayırlı olsun.Fetih suresinde serinlik,üşüme ve içinizin titremesi veya hafif öfke belirirse kabul olundunuz demektir.Ayrıca Fetih suresinde vesvese artar aklınıza gerekli gereksiz bir çok konu gelir dikkatli olalım..Esmaul Hüsnanın kilidi ise ciddi bir zikir ve uzun bir zaman gerektiriyor.Kendi tecrübelerimizde ve diğer kardeşlerimizin geri bildirimlerinde bunu gördük.En doğrusunu Allah bilir.
CİDDİ İHDAR:Ayetleri ve Esmaları harama ve şirke yönelik kullanmak dünya ve ahirette Allah'ın gazabını üzerinize çeker.Sorumluluk herkesin kendi nefsine aittir.
Biz çare arayan kardeşlerimize yol göstermeye çalıştık.ücret veya menfaat beklemedik.Bir Allah razı olsun demeniz dünyalara bedeldir.Selametle kalın...





Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 13.03.23, 08:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.02.21
Bulunduğu yer: Hollanda
Mesajlar: 54
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yazdığın beni o kadar tatmin etti ki anlatamam. Allah senden razi olsun. Benim de bir derdim var çare ararken bu yazıyı gördüm. İnşallah dediklerini uygulayacağım. Benim için de dua buyurun istediğim olsun diye.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 13.03.23, 09:09
 
Üyelik tarihi: 17.08.22
Bulunduğu yer: Mezopotamya
Mesajlar: 456
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun ne güzel anlatmışsınız çok etkilendim
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 13.03.23, 09:34
 
Üyelik tarihi: 01.04.22
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 310
Etiketlendiği Mesaj: 16 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Derdimize derman gözümün önünde, elimizin altında da, biz maalesef araştırıp, okumaktan gafil oluyoruz Kur’an-ı Kerim’i.
Çok güzel bir anlatımdı. Allah razı olsun sizden.
HasbünAllahı ve ni’mel vekil, ni’mel Mevla ve ni’men nasir.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 13.03.23, 11:47
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.04.21
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 51
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yol gösterici, düşündüren tespitler. Allah razı olsun.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 13.03.23, 12:17
 
Üyelik tarihi: 11.02.23
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 198
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yasin suresini tecvidli nasıl okuycaz öğrencez
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 13.03.23, 12:59
 
Üyelik tarihi: 13.03.16
Mesajlar: 128
Etiketlendiği Mesaj: 68 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok kıymetli bilgiler için teşekkürler.Allah razı olsun. Yasin suresi ile ilgili degisik okuma yöntemleri var mesela mubin duraklarında okunacak ayetler esmaul husna gibi bu uygulamalar konusunda görüşünüz nedir?
Bunlara da itibar etmemek mi lazım.
Şimdiden teşekkür ederim
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 13.03.23, 13:48
Omt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Omt Omt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.08.22
Bulunduğu yer: Manisa
Mesajlar: 809
Etiketlendiği Mesaj: 16 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
musenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok kıymetli bilgiler için teşekkürler.Allah razı olsun. Yasin suresi ile ilgili degisik okuma yöntemleri var mesela mubin duraklarında okunacak ayetler esmaul husna gibi bu uygulamalar konusunda görüşünüz nedir?
Bunlara da itibar etmemek mi lazım.
Şimdiden teşekkür ederim
Bence genel olarak bişey söylemek doğru olmaz,ne yapıyorsanız nasıl okuyorsanız ihlâslı okuyun sahih niyetle okuyun Allah duaları çokça kabul edendir bunu unutmayın derler ya "vermeyi istemeseydi,istemeyi vermezdi" güzel bir söz Allah (c.c) hakkınızda hayırlısını versin
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 13.03.23, 13:53
Omt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Omt Omt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.08.22
Bulunduğu yer: Manisa
Mesajlar: 809
Etiketlendiği Mesaj: 16 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Emeğinize sağlık Allah razı olsun,piyasadaki havas kitaplarında çoğu eksik veya uydurma uygulamalar var bi bildiğim kadarıyla rahmetli İdris Çelebi hocanın tercümeleri sağlam diye biliyorum çevremde birkaç kişide epey eski el yazması havas kitapları var bahsettiğiniz gibi küçük not defteri gibi not tutulmuş 70 80 sayfalık kitaplar hep
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 13.03.23, 14:37
ulucayto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 07.08.22
Bulunduğu yer: bir çok yerde
Mesajlar: 4,137
Etiketlendiği Mesaj: 223 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık Allah razı olsun,piyasadaki havas kitaplarında çoğu eksik veya uydurma uygulamalar var bi bildiğim kadarıyla rahmetli İdris Çelebi hocanın tercümeleri sağlam diye biliyorum çevremde birkaç kişide epey eski el yazması havas kitapları var bahsettiğiniz gibi küçük not defteri gibi not tutulmuş 70 80 sayfalık kitaplar hep
sağlam kitaplar idris celebininkiler

bazı arastirmacilarinin el yazmalarinda çevirip sifreleri ve eksikleri kapatip yayinliyor

bazilari ise turkce veya yabanci el yazmalarini dogrudan yayinliyor onlar en malum ama en etkili ve tehlikeli klanlari oluyor bence dil bilmek cok onemli..
__________________

- Kul ne der Mevla ne der acep
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
her yerde kedileri var gittigim her yerde ankaferd Gizemli Olaylar ve Mekanlar 2 06.02.22 10:12
Duvarda, havada, yerde, suda her yerde şekiller görüyorum Semfisher Sorularınız 13 24.04.20 00:56
insan derdine derman mı aramalı? Yoksa Derdi vereni mi bulmalı? mubertrzon Sorularınız 4 23.10.19 23:22
Kanser hastasının derdine bi çare erylmz2 Sorularınız 17 10.06.17 23:42
Hızlı Arama Kutusu - Navbar'da Hızlı Arama Kutusu HeartLess vBulletin 0 12.06.15 11:05


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147