Alıntı:
mhk1907 Nickli Üyeden Alıntı
İyi akşamlar.
Öncelikle başlık için kusura bakmayın. çünkü kafama takılan soru için nasıl bir konu başlığı yazacağımı kestiremedim. bu şekilde açtım.
İşin aslı benim kafama takılan soru şuydu : Bazen bize zarar veren insanların (bu gerçekte de olur sanal ortamda da) adını soyadını bilemeyebiliyoruz. İşte bize zarar veren veya verme potansiyeli olan bu kişilerin adına soyadını maneviyat düzeyinde (rüya,gaipten duyum vs) ulaştıracak bir uygulama var mı?
bu konuyla çok alakalı olmayacak ama, mesela ya zahir ve ya batın esmalarını belli bir sayıda çektiğiniz de size yaşanmışlıklar rüyanızda gösteriliyor.
mesela ben internetten araştırmış ve bulup uygulamıştım. rüyamda ailemin görüştüğü ama benim nefret ettiğim iki tane kadın evimin baş köşesine kral gibi kurulmuştu. bu beni çok kızdırmıştı. rüyada bile sinirden kızarmıştım. kalkar kalkmaz anneme telefon ettim ve bu kadınların ben istanbula yerleştikten sonra bizim evimize gelip gelmediklerini sordum. annem hayır felan deyince ben annemi iyice sıkıştırdım. çünkü yüce rabbim bana yalanı değil doğruyu gösterirdi. emindim o iki kadının bize geldiğine. annem 1-2 kez daha inkar edince sonra doğruyu söyledi. nasıl bildiğimi sorduğunda ben bu uygulamayı söyledim. ve sonrasında neden bu 2 kadının geldiğini benden sakladığını sorduğumda, benim istanbulda yanlız olduğumu bu konuları kafama takıp moralimi bozacağımı bildiği için sakladığını söyledi. ailem ankarada ben istanbulda yanlız yaşıyorum. haliyle yaşantım inişli çıkışlı.
ama bu sadece bizim bilmediğimiz yaşanmışlıkları bize gözteriyor. benim sorum bize haksızlık edenin adı soyadını bize manevi alemde haber verebilecek bir uygulama olup olmadığı.
şimdiden teşekkür ederim.
|
Böyle bir uygulama olsa bile bunu yapabilmek için evliya alim olmak gerek galiba mübarek.