Alıntı:
N0bran Nickli Üyeden Alıntı
imas hocam sizde sürekli kinayeli kinayeli konusuyorsunuz yahu Evet namazın nasıl kılınacagına dair bilgim var fakat bunu kendime yakıstıramamakla birlikte sanki böyle kılarsam Allah demez mi ey kulum böyle kılabilirken neden rahatı seçiyorsun diye haşa yanlış birşey söylememişimdir umarım. namaz kılmak zor değil ama namazı diz çökerek kılmak bana zulüm geldiği için zaten bir hocalarıma danışmak istedim ayrıca yorumunuzu bekliyordum zaten hocam
|
ne kinayesi yahu,ben ailemin sulalemin yaslanmis hastalikli namaz kilmakta zorlanan buyuklerime soyledigimin aynisini sanada soyledim,velevki benimde sol diz kapagimin icinde yillar oncesinden kalan bir materyal var,yani ariza var,bacagimin durumuna gore bazen diz cokerek,bazen ayagimi uzatarak,bazende koltuk uzerinde kilarim,kendum icin uygulamadigim bir seyi sana niye soyliyeyim,sen dedigimi kinaye olarak algiladiysan onu bilemem o senin sorunun...
İmamı Şafi ra.
|