Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Demonlar
Konu: Demonlar
Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 31.01.17, 21:07
SiLence SiLence isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,580
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

VUAL, Büyük bir Dük, ilk olarak muazzam bir hecin devesi olarak gelir, ama sonra insan formunu farz eder, ve Mısırlı dilde konuşur. O, kadınlar sevgisini sağlar, geçmiş, mevcut ayırt eder, ve gelecek, ve düşmanların hatta arasında arkadaşlığı heyecanlandırır. O, güçlerin emrindendi.



HAGENTI, Büyük bir başkan, bir grifonun kanatlarıyla dev gibi bir boğanın şeklinde gözükür, ama beklendiği gibi insan formunda koyacak. O, akıllılığı verir, altına metalleri dönüştürür, ve suya şarabı döner.



CROCEL, Bir meleğin formunda gözük, ve büyük kuvvetli bir Dük müdür. O, gizemci şekilde saklanan şeylerden konuşur, geometri ve açık görüşlü bilimleri öğretir, ve operatörün emrinde, suları koşmanın olan beğenmesi için büyük bir kargaşayı yapacak; O hem de, sular ve hal banyolarını ısıtır. O, onun düşüşünden önce güçlerin emrindendi.



FURCAS, Büyük bir Dük, zalim bir yaşlı adamın, uzun bir sakal ve kır saçla formunda gözükür. O, soluk bir atta yerleştirilir, ve onun elinde keskin bir mızrağı var. O, felsefe, retorik, astronomi, mantık, el falcılığı, ve ateş falını öğretir, kusursuzca onların bütün parçalarında.



BALAM, Korkunç ve güçlü bir kral, üç başla gözükür, bir boğanın olan gibi ilk, bir adamın olan gibi saniye, ve bir koçunki gibi üçüncü. Ateş alevleniyor olan bir serpant ve gözlerin kuyruğuyla, o, çok kızgın bir ayının üzerinde sürer, onun bileğinde bir goshawğı taşımak, ve boğuk bir sesle konuşmak. O, geçmişe göre doğru cevapları verir, sunar, ve gelecek, görünmez gitmesi için adamları yapar, ve zekayı katar.



ALLOCEN, Kuvvetli bir Dük, bir askerin formunda gözükür, büyük bir atta bindi, boğuk ve yüksek sesli bir aslan, fazlasıyla kırmızı, onun konuşmasının olan gibi onun yüzü. O, astronomi ve açık görüşlü bilimleri öğretir, ve bir iyi aşina verir.



CAIM, Büyük bir başkan, bir pamukçuğun formunda gözükür, ama sonra keskin bir kılıca dönerken bir adamın olanda, ve külleri yakmakta cevaplamak görünmek. O, keskin bir tartışmacıdır; O, adamları kuş şarkılarının anlayışı, büyükbaş hayvanın böğürmesi, köpeklerin havlaması, ve suların sesine katar. O, doğru gelmesi için şeyleri ilgilendiriyor olan cevapları verir, ve bir defa meleklerin emrindendi.



MURMUR, Büyük bir Dük ve kont, bir grifonda sürüyor olan bir askerin formunda gözükür, ve onun başında bir Dük'ün tacına sahip olmak. O, borular görünüyor olan iki bakan tarafından önce gelmiş olur. O, kusursuzca felsefeyi öğretir, ve ruhlar ölü gözükmek ve cevaplamanın soruları zorlar. O, kısmen tahtların emrindendi, ve kısmen meleklerden.



OROBAS, Büyük bir prens, ilk olarak bir at gibi gözükür, ama ne zaman, yönetti, insan formunda. O, geçmiş, mevcut keşfeder, ve gelecek; O, iyi saygınlıklar ve ilerlemeleri verir, arkadaşlar ve düşmanların iyiliğiyle; O, dünya ve ilahın yaratmasıyla ilgili olarak cevaplayacak; O, duayla şeytan kovan kimseye çok sadıktır, ve herhangi bir ruh tarafından ayartmadan onu savunur.



GREMORY, Güçlü bir Dük, güzel bir kadın gibi gözükür, Dükle ilgili bir tacı giymek. O, geçmiş, mevcut keşfeder, ve gelecek, öyle hem de saklanan hazinelerin bulunduğu yeri; O, kadınlar sevgisini sağlar, ve özellikle kızlardan.



OSE, Büyük bir başkan, başta bir leopar gibi gözükür, ve sonra insan şeklinde. O, Tanrısal ve gizli şeyleri ilgilendiriyor olan bütünüyle açık görüşlü bilimlerde beceri, ve gerçek cevapları verir. O, duayla şeytan kovan kimsenin, arzulayabildiği herhangi bir şekle adamları değiştirebilir, ve değiştirilen olan, onu bilmeyecek.



AMY, Büyük bir başkan, ilk olarak büyük parlak bir ateşin olduğu gibi gelir, ve sonra bir adam olarak. O, astroloji ve açık görüşlü bilimlerin mükemmel bilgisini verir, iyi samimi dostlarla, ve ruhlar tarafından tutulan treasuesi ele verebilir.



ORIAS, Büyük bir marki, bir aslan bestriddeningin formunda kuvvetli bir atta gözükür; Onun, bir serpantın kuyruğu var, ve onun sağ elinde iki muazzam tıslayan yılanı tutar. O, ondan gezegenler ve binanın faziletlerini öğretir; O, adamları dönüştürür, saygınlıklar, patrikler, ve doğrulamaları verir, arkadaşlar ve düşmanların iyiliğiyle.



VAPULA, Kuvvetli bir Dük, bir grifonun kanadıyla bir aslanın formunda gelir. O, sadece elle yapılan mesleklerde beceriyi vermez, ama hem de felsefe ve bilimlerde.



ZAGAM, Büyük bir kral ve başkan, başta bir grifonun kanatlarıyla bir boğanın formunda gözükür, ve, insan şeklinde olduktan sonra. O, adamları nükteci yapar, dönüşler, şaraba sular, yağa kan, ve suya yağlar; O, krallığın madeni parasına herhangi bir metali değiştirebilir, ve aptal tarzını yapabilir.



VALAC, Büyük bir başkan, bir meleğin kanatlarıyla biraz oğlan olarak gelir, ve bir ikisinde sürmek, ejderhayı yönetti. O, doğru concernigin, hazineleri sakladığı cevapları verir, serpantın, nerede görülebildiğini söyler, ve onları duayla şeytan kovan kimseye yardıma muhtaç teslim edecek.



ANDRAS, Büyük bir marki, bir meleğin, kuvvetli siyah bir kurtun başıyla formunda gelir, ve onun ellerinde parlıyor olan tam olarak parlak bir kılıca sahip olmak. O, ihtilafı eker, ve tedbirsiz öldürecek.



Make Sen kesinlikle, bu adama bilgi verirsin, örtülü olarak, hiç kimseye zarar vermemek. O, sen ve senin etrafında herkesi kesebilirdi "†ben, gerçek kötü bir züppede bu adamı koymak için bir defa ayartılandım. Buna rağmen benim aklımı değiştirdi. Züppe, şimdi bir şapırtı-baştır, ve yaşamın, nasıl döndüğü inişli hızlı, komik gider. )"†Choronzon.



FLAUROS, Büyük bir Dük, başta korkunç bir leopar gibi gözükür, ama duayla şeytan kovan kimsenin emrinde o, ateşli gözler ve korkunç yüz ifadesiyle bir adamın şeklinde koyar. O, doğru şey geçmişinin cevaplarını verir, sunar, ve gelecek, ama eğer, üçgene yönetmeseydi, o decieve, yapacak, duayla şeytan kovan kimsedir. O, memnuniyetle ilahtan konuşur, ve dünyanın yaratması, öyle hem de ruhların düşüşünden, onun kendisininki, kapsadı. Eğer arzulanansa, o, yok edecek, ve operatörün düşmanlarını yakacak, ne de o, ruhlar tarafından temted olması için onu çekecek veya başka türlü yok edecek.



ANDREALPHUS, Kudretli bir marki, başta bir tavusun şeklinde gözükür, büyük bir gürültüyle, ama insan şeklinde koyduktan sonra. O, kusursuzca geometriyi öğretir, ve ölçümlere ait olan herkes, astronomi, kapsadı. O, bir kuşun benzerliğine adamları dönüştürebilir.



CIMERIES, Güçlü bir marki, o, siyah bir atta yiğit bir asker gibi gözükür. O, Afrika'nın parçalarında ruhları yönetir; O, dilbilgisi, mantık, ve retoriği öğretir, saklanan hazineleri keşfeder, ve şeyler, kaybetti, ve sakladı; O, onun kendi türünün bir askeri gibi gözükmesi için bir adamı yapabilir.



AMDUSCIAS, Büyük bir Dük, ilk olarak bir boynuzlu at gibi gelir, ama insan şeklinde istekte kalkacak, duyulmak için müzik aletlerinin her türüne sebep olmak, ama görmedi. O, ağaç düşüşünün, operatörden yapacak olduğu, ve excellant samimi dostlarına verecek olduğunu yapar.



BELIAL, Kudretli bir kral, Lucifer'den sonra yaratıldı, gözükür, güzel bir meleğin formunda, ateşin bir at arabasında yerleştirdi, ve hoş bir sesle konuşmak. O, Michael ve diğer göğe ait meleklerden önce giden üst meleklerin ilk olarak arasında düştü. O, senatorshipsin tercihleri, arkadaşlar ve düşmanların neden iyiliklerini dağıtır, ve mükemmel samimi dostlara verir. O, ona teklifler ve fedaları yapılmış yapmalıdır.



DECARABIA, Bir marki, bir pentaclede bir yıldızın formunda gelir, ama emirde adamın şeklinde koyar. Dicoversin olduğu o, otlar ve değerli taşların faziletleri, duayla şeytan kovan kimseden önce uçmak görünmesi için kuşları yapar, ve samimi dostlar olarak onla kalır, şarkı ve yeme, diğer kuşları beğenir.



SEERE, Amaymon'un altında kudretli bir prens, doğunun kralı, kuvvetli kanatlı bir atta güzel bir adamın formunda gözükmek. O, aniden geçmesi için bütün şeyleri getirir, bir gözün anında herhangi bir yere taşır, ve bütün hırsızlıkları keşfeder. O, ilgisizce iyi veya kötüdür, ve yapacak, operatörden yapacak.



DANTALION, Kudretli bir Dük, erkek ve kadınların birçok yüzüyle bir adamın formunda gözükür, ve onun sağ elinde bir kitabı var. O, bütün sanatlar ve bilimleri öğretir, bütün gizli tavsiyeleri bildirir, bütün insan düşünceleri için, ve onunkinde onların, yapacak olduğunu değiştirebilir. O, sevgiyi yakar, ve bir görüşte herhangi bir kişinin benzerliğini gösterir, onlar, her nerede olabilirse.



ANDROMALIUS, Büyük bir Dük ve kont, onun elinde bir serpantı tutuyor olan bir adamın formunda gözükür. O, çalınan mal ve hırsıza döner, bütün kötülük ve el altından yapılan muameleyi keşfeder, hem de saklanan hazineler olarak.



MARDUK

MARUKKA

MARUTUKKU

BARASHAKUSHU

LUGGALDIMMERANKIA

NARILUGGALDIMMERANKIA

ASARULUDU

NAMTILLAKU

NAMRU

ASARU

ASARUALIM

ASARUALIMMUNNA

TUTU

ZIUKKINNA

ZIKU

AGAKU

TUKU

SHAZU

ZISI

SUHRIM

SUHGURIM

ZAHRIM

ZAHGURIM

ENBILULU

EPADUN

ENBILULUGUGAL

HEGAL

SIRSIR

MALAH

GIL

GILMA

AGILMA

ZULUM

MUMMU

ZULUMMAR

LUGALABDUBUR

PAGALGUENNA

LUGALDURMAH

ARANUNNA

DUMUDUKU

LUGALANNA

LUGALUGGA

IRKINGU

KINMA

ESIZKUR

GIBIL

ADDU

ASHARRU

NEBIRU

NINNUAM



ABADDON



Gerçekte olan olmayan tüm isimleri burada vermeye çalıştım. ABADDON ise kategoriye koyamadım onuda ekstradan en sona yazdım.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147