Alıntı:
mstsmsek34 Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun hocam. Bunun geri dönüşünü inşallah yaparım size. Amacım kimsenin reklamını yapmak değil sadece anlamaya çalışan biriyim bu kendilerine Üveys diyenlerin verdiği zikrin içeriğini biliyor musunuz bilmem ama bunların ne gibi bir musallata sebebiyeti olabilir ki? Onu dinliyorum o haklı bunu dinliyorum bu haklı vallahi kafam karman çorman. Ben daha önceki başka genel derste 100 istiğfar 100 salavat 700 tevhid çektim 41 gün boyunca bir problem yaşamadım bu konuda fakat bu ismini söylediğim zümrenin yöntemi için birçok kişi ürkütücü şeyler yazmış. Musallat sebebi zikir ise daha önceki tecrübemde de olabilirdi peki sebep zikir değilse ne olabilir. Kafam o kadar çorba ki bu konuda bilgiye o kadar açım ki anlatamam size.
|
derin ve uzun konu,ama üveysilere yaklaşma uzak dur,mesele hem verdikleri zikirde,hemde zikri veren kisiden kaynaklaniyor,yuksek adetli zikirlerde koruma yapmak cok onemli,zikri verenin korumasi dahada onemli,zikri verenin korumasi olmaz yada eksik yanlis olursa musallata ugramak kacinilmaz olur,mursidin onemi ve ilmi burada yani verdigi zikirde basliyor...
İmamı Şafi ra.
|