Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Rehberleriniz ile İletişim
Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 03.02.17, 16:54
SiLence SiLence isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,568
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Şimdi dinleyin. Aslında ilk başta birşey duyamayabilirsiniz. Aslında bu oturumlar sırasında hiç birşey duymuyor olabilirsiniz. Mesajlar daha sonra size gelebilir. Bu iyidir. Bu egzersizin amacı melek ve rehberlerinize izin vermektir. Onların rehberliğini duymak ve izlemek için hazır ve gönüllü olduğunuzu bilir. Bu iç yaşamızında odaklanmayı öğrenmek içindir, içinizde olan ışıkta. Böylece, kendinize sadece barışta ve konforda olmak için izin verin kendinize onların huzurunda olmak için izin verip hissedin. Bazılarınız sıcak veya karıncalanma hissi hissedebilir, diğerleri sevgi ve barışın kuvvetli bir hissini hissedebilir ve diğerleride bu harikulade yaşamların huzurunda olmaktan gelebilen büyük sevinçten ağlayabilir. Başkalarının sonuçları ile karşılaştırmayınız Sizler bütünüyle benzersiz yaşamlarsınız ve her biriniz farklı bir tecrübeye sahip olacaksınız.


Bedeninize dönmeye başladığınız veya sakin zamanınızdan çıkmanın gelmesiyle, melek ve rehberlerinize sizin şahsınızda onların gayretleri için ve sizinle orada oldukları için teşekkür edin. Hatta sorunuzun cevabını duyamamış olsanız bile, hevesinizi kırmayın. Cevap gelecek. Rehber ve melekleriniz cevaplarınızı sağlayacak olan insanlar ve durumlarla dokunup sizi koyabilmesi için çok ağır çalışır ve bu eşzamanlılığın gerçekleşmesi biraz zaman alabilir. Bu aynı zamanda mesajları duyabilme yeteneğinizde inanç ve güveninizin testi olabilir. Eğer, acil sonuçları alamazsanız sabırlı olun. Niyetinizde olan herşey ve sorduğunuz herşey size gelmelidir Bu evrensel bir yasadır.


Rehberlerinizin ve meleklerinizin dili.. Melekleriniz ve rehberleriniz fiziksel alemde ne konuştuğunuzdan uzakta farklı olan bir dilde konuşur. Onlar ışığın enerjik varlıkları olduğundan, bizimle iletişim kurmak için kelime kullanmalarına ihtiyaç duymaz. Aslında onlar, sizin yaptığınız gibi konuşamazlar. Onlar mesajlarını telepatik veya başkaları aracılığıyla iletirler. Ama onlar hemde farklı bir yoldan bizim duymaya alışık olduğumuzdan konuşur.


Onlar sevginin dilini konuşur.. Daha yüksek titreşimlerde olan tek enerji sevginin dilidir. Üçüncü boyutta burada ne yaşadığınızı karıştırmayın. Dil koşulsuz sevginin biridir ve eğer onların dilini konuşmuyorsanız eğer tam yaşamınız koşulsuz sevginin düzeyinde titremiyorsa, onlarla iletişim kurarken zorluğa sahip olacaksınız. Sevginin üçüncü boyut kavramınız karar ve ihtiyaçtan biridir ve tamamen egoda yer alır. Koşulsuz sevgi toplam kabul ve güvenin biridir, korku, ayırma ve egodan serbest bir şekilde kalp çakranızda yer alır. Koşulsuz sevgi uygulamak sizi melek ve rehberleriniz ile aynı titreşim frekansına koyar.


Onlar gülüş dilini konuşur.. Melek ve rehberlerinde mizah duyuları var ve onlar bizim neye inandığımıza bağlı olmaksızın bize ne olduğunu bilir, tüm evren içinde her zaman iyidir. Melekler, özellikle, siz mutlu olduğunuz zaman sevinçle yayılan çok hafif bir enerjiye sahip olduğunuzda, melek ve rehberlerinizin iletişim kurabildiği frekansta titrersiniz. Eğer her zaman mutsuz, üzgün veya kızgınsanız, titreşim frekansınız onların'kinin aşağısında ve uzakta kalır ve onlar tam olarak yardım için isteğinizi duyamaz. Hatta en karanlık anlarınızda bile, rehberlerinizle titreşim uyumunda olmak için içinizde sevinci arayın.


Onlar barış dilini konuşur.. Yaşamınızda sabit olarak mevcut olan huzursuzluk ve anlaşmazlık tamamen üçüncü boyuttandır ve melek ve rehberlerinizden düzenli olarak bilgi ve rehberlik almak ve kendinizi sakinleştirmeyi öğrenmenizin nedeni sizin için önemli olduğudur.Yine, bu onların iletişim kurabileceği bir titreşim frekansı değildir ve eğer kendi içinizde barışta değilseniz, onları duyamayacaksınız. İç yaşamınızı içerde bulmaya gittiğiniz zaman, kendi bir parçanızla iletişimdesiniz o her zaman barıştadır. Eğer barışta değilseniz, ozaman korkunun bir titreşiminde faaliyettesinizdir. Kendinizi kısa bir süre için bile olsa gün boyunca sakin ve barışık olmak eğitiminiz için önemlidir. Bu size barışçıl merkezi bulmanız için yardımcı olacaktır. Zamanla, kendiniz için gayretsiz bir şekilde barışçıl boşluğu yaratabileceksiniz, tıpkı gayretsizce melek ve rehberlerinizin mesajlarını duyabileceğiniz gibi.


Onlar ışık dilini konuşur.. Melek ve rehberleriniz enerjik frekansı ışığın biridir.Onun hiç bir fiziksel form veya maddesi yoktur yinede tüm yaşamınızı ve evrenin hepsini doldurur. Sadece tek bir mumun ışığıyla karanlık bir odayı doldurabildiği gibi, ışıl ışıl bir şekilde parladığınız ve ışıkla dolduğunuz zaman yaşamınızın her alanında Kaynağın Işığını yansıtır. Her insan eşit öneme sahiptir ve tüm Dünyada Yaratıcının Işığını yaymakla sorumludur. Herkesin karanlığı aydınlatma gücü var. Işıkta yürüdüğünüz zaman rehberlerinizinde sizinle yürüdüğünü bilin. Onlar karanlıkta olduğunuz zaman size katılamazlar, ama ışığa dönmeniz için sizi beklerler.


Onlar tarafsızlık dilini konuşur.. Melek ve rehberleriniz sizinle en yüksek iyililiğinizin doğrularıyla çalışır, ne şekilde olursa olsun herhangi bir sonuçtan tamamen bağımsızdır. O dur çünkü onlar bilir, şuanda yapamadığınız gibi, sahip olduğunuz sınırsız olanaklar ve potansiyel. Karşılaştığınız herhangi bir durum tek bir çözümden daha fazlasına sahip Gökyüzünde yıldızlar daha çok olduğu gibi kararlılık içinde o kadar çok olanak vardır. Rehberlerinizden yardım istediğiniz zaman ve ayrıca yardımın kesin bir şekli almasını veya oluşturmasını istediğinizde, veya kesin bir yolda size gelmesini, size rehberlik etmesi için onların yeteneğini sınırlarsınız ve siz büyük ölçüde çözümünüzü sunacak eş zamanlılığı oluşturması için onun yeteneklerini kısıtlarsınız. Sonuçtan bağımsız olmadığınız zaman, her düzeyde yaratıcı göstergesinin dolu alanını kısıtlarsınız.


Rehberleriniz para istediğiniz zaman onu bilir, örneğin, o yaşamınızda ilahice bir şekilde apaçık olabilir bir yerden gelen ama çek ve/veya paranın formunda olmayabilir. Birisinden bir hediye şeklinde olabilir, veya bir ihtiyacı karşılayan beklenmedik bir yarardan. Bu mucizeler meydana geldiği zaman ve onlar sadece sonuçtan tamamen bağımsız olduğunuz zaman meydana gelebilir. Çünkü rehberleriniz üçüncü boyutla bağlantısı olmadığından, onlar bu enerjileri idare edemez, yüksek boyutlarda yapabildiği gibi. Öyleyse, tamamen tarafsızlığın bir yerinde rehber ve meleklerinizden bilgi istediğiniz zaman ve ihtiyaçlarınızı cevaplamak için yaratmanın işini yapması için onlara izin vermeyi öğrenin.


Onlar bağışlama dilini konuşur.. Tamamen Kaynağın hediyelerinden sizi çıkarabilen tek şey, yaratıcı Tanrı, bağışlanmadır. Hayatınızda neyin olduğuna bağlı olmaksızın, ve hatta bütün hayatların karşısında, şimdi herkes ve herşeyi affetme zamanıdır, heryerde, böylece ilahiliğinizi açıkça gösterebilirsiniz. Karmanın kökü bağışlanmadır ve karmanızı iyileştirebildiğiniz, Kaynağa tekrar bağlayabildiğiniz ve ruhsal dünyayla bağlamaya başlayabildiğiniz yaşamınızın bütün alanlarında bağışlanmanın uygulaması boyunca tektir. Yaşamınızın bütün alanlarında bağışlanmayı uygulamak için niyetinizi belirttiğiniz andan itibaren, rehberleriniz, kendinizde dahil olmak üzere, insanları ve durumları, affetmeli olduğunu size göstermeye başlayacak. Süreç biraz zaman alabilir ama sonunda süreci tamamlayacaksınız. Archangel Urielin en önemli mesajı Değişimin bu zamanda, diğerlerini ve kendinizi affetmeyi öğrenmeli olduğunuz, bilincinizin daha yüksek boyutlarına sizin enerjik titreşimini yükseltebilmeniz için hangisine izin vereceğinizdir. Üçüncü boyutun amacı karmadır; üçüncü boyutun iyileştirmesi bağışlamada yatıyor. Bu o zaman, yaşam, kurtuluş, sevinç ve koşulsuz sevginin anahtarıdır.


Sonuç...Melekleriniz ve rehberleriniz iyileşmeye seyehatinizde size yardım etmek için buradadır. Onların sadece sizin için olan ve benzersiz bir şekilde sadece sizin hayatınıza ait olan özel mesajları ve rehberliği var. Burada olduğunuzu bilin, bu zamanda, özel bir amaçla karmanızı iyileşirmek, bilincinizin daha yüksek bir boyutuna değiştirmek ve ilahiliğinizle tekrar bağlanmayı öğrenmek ve kaynağa sizin bağlantınızı hatırlamanız. Siz, Işığın bir yaşamı olarak kendinizi onayladığınız andan itibaren, kendiniz için ‘Dünyada Cenneti’ yaratabileceksiniz. Melekleriniz ve Rehberlerinizle iletişimi öğrenmek bu sürecin ilk adımıdır. Archangel Urielin insanlığa mesajı, bağışlanmayı öyle öğretmektir ki siz tamamen değişimi kucaklayabilesiniz ve bilincinizin daha yüksek boyutlarına doğru hareket edebilesiniz ve sizin yaşamlarınızın bütün alanlarında koşulsuz sevgiyi bilmek ve yaşamanızdır.


Yazar hakkında...Jennifer Hoffman, Archangel Uriel, sezgisel, spiritual iyileştirici, yol gösterici, öğretmen ve yazar için bir kanaldır. Onun danışmanlığı ve yazıları onların doğru yolu bulmak için birçok insana yardımcı oldu. O enerji berraklığı ve onun müşterilerinin büyüme bloklarını kaldırmak için iyileşme yardımları ile birlikte benzersiz bir bakış açısı sağlamaktadır.

Kaynak: Jennifer Hoffman'ın ücretsiz olarak yazdığı e-book "Rehberleriniz ile iletişim" kitabındandır.

Zor İnsanla İletişim...
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147