Alıntı:
gulom94 Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH RAZI OLSUN.cevabınız için ama ben abdestimi alıp hep dua ediyorum yanlız namaz kılmayı bilmiyorum.evet çoğunlukla ayetel kürsi koruma yapıyorum.felak(7) naz(7) okuyorum.inşirah süresi (7) okuyorum.ama sanırım tek başıma yapabilceğim bişi değil. sadece rahatlama oluyor fakat bir gün okumasam yine aynı
|
dualarini Allah kabul etsin ama dua okumak nafile ibadet,namaz farz ibadet,farz yani boynumuzun borcu olan ibader dururken nafileyi yapmak ne kadar fayda sağlar düsünmek gerekir....bu arada benim soylediklerim bazen insanlara dokunur sebebide hic lafi eğip bükmem dosdogru konusurum buda bazi kisileri rencide eder,ama ven yinede hep dogruyu egip bukmeden konusurum darilan darilir küsen küser,şumdi aynisini sana doyliyecegim yazdiklarinin icinde hayretle gordügum şok oldugum bir cumle var
""" namaz kılmayı bilmiyorum"""
dogru okudum sanirim yanlişim yok sanirim...hayret ettim nasil olur diye eger gercekse, vay ki vay bu nasil garabet cok şasirdim
İmamı Şafi ra.
|