Alıntı:
avira Nickli Üyeden Alıntı
Ben manevi yönden gizli sırlara ilimlere sahip olmak istiyorum gerçi burdaki herkesin hedefi amacı o zaten ama ne yapacağımı bilemiyorum uygulama çok ama eksikmi çoğu tecrübe edemedim o yüzden şimdi esmaül hüsnadan bir ismi yüksek sayılarda örnek veriyorum ya vedud ismini 4000 kere çekmeyi düşünüyorum öyle bi konu okumuştum Allah rızası için çekilirse esmanım sırları nail olur. Okuyana o ismin hüddamı okuyana gelir diye sizce böyle okuma yapsam sıkıntı olurmu nasıl ilerleyebilirim manevi olarak
|
İstihareye başlayıp, ya Rabbi mürşidi kamil nasip et bana göster teslim olayım diye.
Mürşidi Kamilin olunca kendisine sorabilirsin Efendim şöyle şöyle bir durum için yolumu açın bana öğretin müsaade verin diye.
Bunun haricinde ne kadar uğraşırsan uğraş, çok riskli, çok tehlikeli, çok tuzaklı.
Olay sadece İmanı falan kaybetmek değil, olay başına bela almak ve seni bırakmamaları gibi şeyler. Ama Üstad’dan izin aldın mı, o müsaade etmeden dokunamazlar.
İstanbul’da oturuyorsan özel mesaj at yardımcı olalım bir Üstada yönlendirelim nasibinde vardır inşaAllah kardeşim.