Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim konusma metnini bizlere gore degil kendine gore belirleyeceksin fakat dedigi dogru; konusulmasi gereken ne varsa konusmalisin ve tanismayi zamana yaymalisin. Sadece konusma trafigini guzel ayarlamalisin. Ona da biz akil veremeyiz cunku karsi karsiya oturunca artik ana birakirsin kendini. Karar verirken acele etme. En onemlilerinden bir tanesi sakin ama sakin utanip, sikilma. Dik dur ve dik dik bak. Senin de yararina olur, karsi tarafa da "ipleri elinde tutan, siki adam" imaji verirsin ki bunun seveni coktur. Mizacini bilmedigimden genel konusuyorum. Tecrubem yok ama hislerim iste, dayanadim.
|
Açıkçası ben heyecanlandım kardeşimiz adına. Umarım gönlündeki gibi biri çıkarda hayatına bir eş bir yoldaş bulur. Yanlizlik Allah'a mahsustur. Rabbim bu konuda acı çeken cumle mümin kardeşimize şifa versin. İsteyene gönlündeki gibi eş versin. Vverdigi eşi hayırsız yada arası kötüyse düzeltsin. Yanlış yolda olan eşleri hidayete erdirsin. İnsanın sevdikleriyle sinanmasi çok çok zor bir sınav. Umarım hakkında en hayırlısı olur kardeşimizin..