Astral Seyahat Nasıl Yapılır? (Resimli) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astral Seyahat

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 20.06.21, 21:46
Acemi
 
Üyelik tarihi: 20.06.21
Bulunduğu yer: Biryerlerde
Mesajlar: 12
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Astral Seyahat Nasıl Yapılır? (Resimli)

  1. 1. Hazırlanmak
1
Sabahleyin başla. Astral seyahati gece, uyumadan hemen önce yapmak yerine sabahın erken saatlerinde, hâlâ uykuluyken yap. Kimileri seyahat için gereken rahatlığa ve farkındalık seviyesine gündoğumu esnasında daha kolay erişildiğini söyler. Yine de astral seyahati herhangi bir saatte yapmak mümkündür; yani kesin kurallar yoktur. Ne zaman yapılacağı tercih meselesidir; gereken güç hissedildiğinde seyahate çıkılabilir.


2
Doğru atmosferi yarat. Astral seyahat derin bir rahatlama hâlinde olmayı gerektirir; bu yüzden evinin tamamen rahat olduğun bir kısmında yapılmalıdır. Yatağına veya kanepene yat, zihnini ve bedenini gevşet.
Astral seyahati odada biri olmadan, yalnız başına yapmak daha kolaydır. Genelde partnerinle uyuyorsan astral seyahat yapmak için yatak odası dışında bir oda seç. Seyahati yapmanın en iyi zamanı odada kimse olmadığı zamandır. Ayrıca astral uçuştayken odaya kimsenin girmeyeceğinden de emin ol.
Abajurları kapat veya perdeleri çek. Ayrıca odadaki dikkat dağıtıcı gürültüleri ortadan kaldır. Dikkatini dağıtacak herhangi bir şey, ulaşman gereken rahatlık hâlini bozabilir.


3
Uzan ve gevşe. Tercih ettiğin odada sırt üstü uzan. Gözlerini kapat ve zihnini dikkat dağıtıcı düşüncelerden arındır. Bedenine ve hislerine odaklan. Burada amaç zihnen ve bedenen tam bir rahatlamaya erişmektir.
Kaslarını sıkıp bırak. Ayak parmaklarınla başla ve yukarı doğru çık; başına doğru kademeli olarak ilerle. Tamamladığında tüm kaslarının tamamen rahatlamış olduğundan emin ol.
Derin nefes al ve nefesini tamamen ver. Göğsünde ve omuzlarında baskı olmasın; rahatla.
Zihnini nefes alıp vermeye odakla. Kendini hârici endişelere kaptırma ve zihnini hemen ruhunun vücudundan ayrıldığı düşüncesiyle meşgul etme. Yalnızca gevşemene izin ver.
Hazırlık amacıyla titreşimlerini artırmak ve hızlandırmak için bir kuvars kristali kullanmanın yardımı olabilir. Kristali üçüncü gözünün üzerinde, gözlerin kapalıyken ve derin nefesler alıp verirken kaşlarının ortasının biraz üzerinde hafifçe tut. Titreşimleri ve kafanın boşaldığını hisset; zihninde altın renginde, beyaz, mor veya herhangi bir renkte bir ışık canlandırabilirsin. Meditasyon ve astral seyahat esnasında kristali elinde tutabilirsin veya göğsüne ya da karnına koyabilirsin. Kristal, yüksek titreşimleri sayesinde seni güçlendirir ve korur; negatif enerjilerin düşük titreşimleri vardır.
  1. 2. Ruhu Bedenden Ayırmak

1
Hipnotik bir hâle eriş. Bu hipnotik hâl normalde hipnagojik hâl olarak bilinir. Bedeninin ve zihninin neredeyse uyku hâlinde olmasına izin ver; ama bilincini tamamen kaybetme. Uyanıklık ve uyku arasında, hipnotik bir hâlde olmak astral seyahatin gerçekleşmesi için gereklidir. Bu hâle aşağıdaki yöntemi kullanarak ulaş:
Gözlerin kapalıyken, zihninin bedeninin bir kısmına odaklanmasını sağla; elin, ayağın veya bir ayak parmağın gibi.

Bedeninin bu kısmına, gözlerin kapalıyken bile tam olarak gözünde canlandırabilene kadar odaklan. Diğer tüm düşünceler ortadan kalkıncaya kadar odaklanmaya devam et.

Bedeninin bu kısmını sıkmak için zihnini kullan; ama fiziksel olarak hareket ettirme. Ayak parmaklarının veya el parmaklarının kıvrılıp açıldığını fiziksel olarak hareket ediyorlarmış gibi görünene kadar hayal et.

Bedeninin geri kalanına da odaklan. Yalnızca zihnini kullanarak bacaklarını, kollarını ve başını oynat. Tüm vücudunu yalnızca zihninle hareket ettirene kadar odaklanma hâlini bozma.

2
Bir titreşim hâline gir. Birçok kişi, ruh bedenden ayrılmaya hazırlanırken farklı frekans dalgalarında oluşan titreşimler hissettiğini söyler. Titreşimler seni korkutmasın; çünkü korku bu derin düşünce hâlinden çıkmana neden olabilir. Bunun yerine, ruhun bedeninden ayrılmaya hazırlanırken kendini titreşimlerin eline bırak.

3
Ruhunu bedeninden ayırmak için zihnini kullan. Yattığın odayı zihninde canlandır. Ayağa kalkmak için bedenini zihninde hareket ettir. Etrafına bak. Yataktan kalk ve odanın içinde yürü, ardından arkana dön ve yataktaki bedenine bak.
Bedenine odanın başka bir yerinden bakıyor gibi ve bilincin artık bedeninden ayrıymış gibi hissediyorsan beden dışı deneyimin başarılı olmuştur.
Bazıları için bu noktaya ulaşmak bir hayli çalışma gerektirir; bazıları ise sanki nefes alır gibi doğal bir şekilde bu aşamaya gelir. Her hâlükârda, arzu edildiği ve yeterince alıştırma yapıldığı takdirde bunu herkes başarabilir. Bedenini ruhundan tamamen ayırmakta zorlanıyorsan başta yalnızca bir elini veya bir bacağını ayırmayı dene. Odada dolaşabilir hâle gelene kadar alıştırma yap.

4
Bedenine geri dön. Ruhun bedenine görünmez bir güçle her zaman bağlı kalır; bu güce "gümüş kordon" dendiği olur. Gücün ruhunu bedenine dönüş yolunda yönlendirmesine izin ver. Bedenine yeniden gir. El ve ayak parmaklarını oynat -yalnızca zihninde değil, fiziksel olarak da- ve bilincinin tamamen yerine gelmesine izin ver.
  1. 3. Astral Düzlemi Keşfetmek

1
Ruhunu bedeninden ayırdığından emin ol. Ruhunu aynı odadayken bedeninin dışına çıkarmada ustalaştıktan sonra iki ayrı düzlemde olduğundan emin olmak isteyebilirsin.
Astral seyahati gelecek sefer uyguladığında dönüp bedenine bakma. Bunun yerine odayı terk et ve evin başka bir odasına yürü.
Diğer odada, daha önce fiziksel olarak fark etmediğin bir nesneyi incele. Nesnenin rengini, şeklini ve boyutunu zihnine not et; mümkün olduğunca çok detaya dikkat et.

Bedenine dön. Astral seyahatteyken gittiğin odaya fiziksel olarak git ve seyahatteyken incelediğin nesneye doğru yürü. Nesnenin zihninle keşfederken not aldığın detayları gerçeğiyle aynı mı?

2
Daha fazlasını keşfet. Sonraki astral seyahatlerinde sana daha az tanıdık gelen yerlere git. Her seferinde, daha önce fark etmediğin detayları not et. Her seanstan sonra bu detayları fiziksel olarak doğrula. Birkaç seyahat sonrasında, gerçekten astral seyahat yapmış olmanın verdiği özgüvenle hiç bilmediğin yerlere gidebilecek deneyime sahip olacaksın.

3
Bedenine dön. Kimileri, özellikle bilinmedik yerlere gidecek kadar pratik yapıldığında astral seyahatin tehlikeli olduğunu söyler; ancak durum böyle olmak zorunda değil. Bu kişiler astral seyahatin ne olduğunu ya anlamıyorlardır ya da yeterince koruma kullanmadıkları için ondan korkuyorlardır. Kendi yönteminle koruma talep ettiğin sürece astral seyahat iyi bir deneyim olacaktır. Astral seyahat yapmadan önce kendini parlak, beyaz bir ışığın içinde hayal etmek güzel olabilir. Bunu etrafında veya içinde bulunan bir bulut olarak hayal et; böylece diğer düşünce biçimlerinden veya negatif enerji biçimlerinden korunmuş olursun.
Keşfedilecek çok şey var; ama zarar göreceğini düşünmediğin sürece herhangi bir zarar görmeyeceğini bil. Beden dışı deneyim yaşamanın heyecanı bazı kişileri uzun süre bedenlerinin dışında tutabilir ki bunun gümüş kordon zayıflattığına inanılır; ancak gümüş kordonun gücü azalmaz. Kordon saf enerjiden oluşmuştur ve enerji yok edilemez veya ortadan kaldırılamaz; yalnızca bir yerden bir yere taşınabilir veya bir şekilden diğerine dönüştürülebilir. Yani astral seyahat seni endişelendirmesin; bu doğal, güçlü ve iyileştirici bir şeydir.
Gümüş kordon asla kopmaz; ancak bedeninin dışında çok fazla enerji harcarsan ruhunun geri dönüşünün gecikebileceği söylenir. Yine de ruhun ve bedenin öylesine doğal bir biçimde bağlıdır ki ruhun doğru zaman geldiğinde doğal olarak geri dönecektir.
Kimileri astral seyahat esnasında şeytanların bedeni ele geçirebileceğini söyler. Bunun olacağından korkuyorsan astral seyahat yapmadan önce odanı dua ederek takdis et. Gerçi bu kulaktan dolma bir bilgidir ve ışık koruması talep ettiğin için zaten kötü bir şey olmayacaktır.
Ruhun astral seyahatteki diğer ruhlarla da etkileşime geçebilir. Seyahati en az senin kadar pratik yapmış olan bir arkadaşınla dene. Kimileri astral seksin aklı baştan alacak derecede güzel olduğunu söyler. Yine de bedenine dönmeyi hiçbir zaman unutma.
Astral seyahat esnasında başkalarını iyileştirmek mümkündür; bu çok güçlü bir uzaktan iyileştirme biçimidir. Hasta kişiyi, mesela yatağında yatıyormuş gibi gözünün önüne getir. O esnada fiziksel olarak yatakta olup olmamasının bir önemi yoktur; çünkü astral düzlemde zamanın ve mekanın bir önemi yoktur. Dua ettiğin varlıktan her zaman korunma, iyileştirme gücü ve yardım talep et ve gözünde bir ışık canlandır. Bunu astral seyahat esnasında her an isteyebilirsin. Ellerinde bir ışık hayal et; mümkün olduğunca beyaz ve güçlü olsun. Ardından, hazır hissettiğinde bir elini hastanın alnına, diğerini de karnına koyarak ışığı onun içine aktar. Amacın açık olmalı ve ona karşı sevgiden başka bir şey hissetmemelisin. Bazen insanlar, kaynağının sen olduğunu söylemesen bile sana gelip başlarına harika bir şey geldiğini söyleyeceklerdir. Astral maceralarının tadını çıkar!
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 21.06.21, 09:13
Acemi
 
Üyelik tarihi: 21.06.21
Bulunduğu yer: Us
Mesajlar: 6
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Mükemmel anlatmışsın tebrikler good
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 24.06.21, 17:25
Acemi
 
Üyelik tarihi: 24.06.21
Bulunduğu yer: Rusya
Mesajlar: 1
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkürler çok yardımcı oldu bende böyle bir şey arıyordum internetde.
Birde bi şey sorucam sırf bu yüzden hesap açtım cevaplarsan sevinirim
izlediğim vidyolarda bazıları astral seyahatin tehlikeli olduğunu
söylüyorlar bazı varlıklar bizi esir ala bilirmiş veya hiç geri dönmeme durumu ola bilirmiş bunlar nekadar doğru cevaplarsan sevinirim good
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 24.06.21, 18:42
Acemi
 
Üyelik tarihi: 20.06.21
Bulunduğu yer: Biryerlerde
Mesajlar: 12
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Midex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler çok yardımcı oldu bende böyle bir şey arıyordum internetde.
Birde bi şey sorucam sırf bu yüzden hesap açtım cevaplarsan sevinirim
izlediğim vidyolarda bazıları astral seyahatin tehlikeli olduğunu
söylüyorlar bazı varlıklar bizi esir ala bilirmiş veya hiç geri dönmeme durumu ola bilirmiş bunlar nekadar doğru cevaplarsan sevinirim good
Asıl ben teşekkür ederim makalem yardımcı olduysa ne mutlu bana
Soruna gelince hem höyle hem değil aslında
ruh olarak enerji bazlı olduğu için korunma kullana bilirsin
bu korunma ya kendi bulutumsu bir kalkan hayal ede bilirsin
veya ek önlem olarak kuvars kristali kullana bilirsin
unutma astral düzlemde hiç bir zaman yalnız değilsin
bazı 5 boyut varlıklarla karşılaşman içten bile değildir
bunları negatif yüklü ve pozitif yüklü diye ayıra biliriz ama bu
şimdinin konusu değildir
ama yinede astral düzlemde keşfedecek okadar şey varki
yinede şunu iyi bilmelisin ki zarar göreceğini düşünmediğin sürece her hangi bir zarar söz konusu bile olamaz
ve son olarak her zaman astral seyahatini dilediğin zaman sonlandıracağınıda bilmen gerekir
yani seni ve astral bedenini bağlayan gümüş kordon asla kopmaz ruhun bedenine öylesine bağlıdır ki
ruhun doğru zaman geldiğinde doğal olarak geri dönecektir
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 25.06.21, 03:47
 
Üyelik tarihi: 21.01.21
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 113
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

En önemli kısım hazırlık diye düşünüyorum ama biraz kısa geçmişsin.
Belki başka bir konuyu buna ayırırsın?

Emeğine sağlık.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 16.07.21, 01:41
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.08.20
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 55
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

yakaza halindekilerde astral gibi düşünülebilirmi? yani yönlendirme ile
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 24.08.21, 23:55
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Konya
Mesajlar: 46
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Aton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Asıl ben teşekkür ederim makalem yardımcı olduysa ne mutlu bana
Soruna gelince hem höyle hem değil aslında
ruh olarak enerji bazlı olduğu için korunma kullana bilirsin
bu korunma ya kendi bulutumsu bir kalkan hayal ede bilirsin
veya ek önlem olarak kuvars kristali kullana bilirsin
unutma astral düzlemde hiç bir zaman yalnız değilsin
bazı 5 boyut varlıklarla karşılaşman içten bile değildir
bunları negatif yüklü ve pozitif yüklü diye ayıra biliriz ama bu
şimdinin konusu değildir
ama yinede astral düzlemde keşfedecek okadar şey varki
yinede şunu iyi bilmelisin ki zarar göreceğini düşünmediğin sürece her hangi bir zarar söz konusu bile olamaz
ve son olarak her zaman astral seyahatini dilediğin zaman sonlandıracağınıda bilmen gerekir
yani seni ve astral bedenini bağlayan gümüş kordon asla kopmaz ruhun bedenine öylesine bağlıdır ki
ruhun doğru zaman geldiğinde doğal olarak geri dönecektir
Hocam peki başkası sayesinde astral seyahat yapılabilir mi mesela siz bana yaptırabilir misiniz öyle bir video vardı
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 27.08.21, 14:34
Üye
 
Üyelik tarihi: 02.04.21
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 57
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Zamanında çok kafa yorup deneyimlemek için çalışmalar yapmıştım.1 defaya mahsus başarmıştım fakat bedenden cıkıp tepeden kendimi görüp korkunca bedene geri dönüp fırlamıştım.Daha sonra korkudan tekrar deneyemedim
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 18.09.21, 06:41
Acemi
 
Üyelik tarihi: 07.09.21
Bulunduğu yer: new york
Mesajlar: 9
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Astral seyahat nasil yapilir ogrenmis olduk tesekkurler

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
astral, astral nasıl yapılır, astral seyahat, astral seyehat nasıl yapılır

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Astral seyahat nasıl yapılır... madlen Astral Seyahat 6 21.03.24 23:38
Nasıl yapılır ve nedir Astral Seyahat madlen Astral Seyahat 9 06.03.24 22:22
Resimli AStral tekniği madlen Astral Seyahat 4 09.04.21 23:40
BrainWawe Generator İle Astral Seyehat Nasıl Yapılır ? fireman0141 Astral Seyahat 2 14.07.19 14:00
Üç boyutlu Astral Seyahat madlen Sorularınız 1 01.10.16 20:50


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147