Rüyalar - Uyanık Uyku (Astral Vizyon) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astral Seyahat

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 30.01.17, 20:04
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,200
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Rüyalar - Uyanık Uyku (Astral Vizyon)

O kordonu herkes görüyor ve gördü ve görecek... Rüyamda şunu gördüm: Serin yemyeşil çayırlarda bir sıcak yaz günü beraberdik. Bana "slm ve slm" dedin. Ben de aynısını sana söyledim. Sonra şahane lezzetli kırmızı bir karpuzu kesip yedik. Karnımız doydu. Ortalık mis gibi çiçek kokuyordu. Bu rüyada ben:



1. GÖZÜM KAPALIYKEN tüm renkleri GÖRDÜM,

2. Seni DUYDUM ve

3. Seninle KONUŞTUM,

4. KOKUYU aldım,

5. TADI aldım,

6. SERİNLİĞİ (Lemis-dokunma) HİSSETTİM,

7. MUTLU olduğumu HİSSETTİM.



Sorular:



1. Rüyanın mekanı neresiydi? Kaç km kare ya da metre kareydi?

2. SAATLERCE konuştuk... Hangi saate göre konuştuk?

3. Ben Türkiye'de uyuyor İKEN, Amerika'daki AMCAMIN öldüğünü gördüm. Benim kordonum kaç km. idi?

4. Rüyadır işte dedim, güldüm geçtim... Ama amcamın ölüm haberi geldi.... Rüya doğruymuş, "Ben bu anı rüyamda gördüm", ya da "Daha önce sanki bu anı yaşadım, buraya ilk kez gelmeme rağmen sanki daha önce geldim. Bu De ja Vu’yu anımsıyorum".



Bu son iki cümleyi söyleyebilen her kişi, GÜMÜŞ KORDONUNU görmüştür. Bu rüya rastgele de oluşabilir... Bir de MANTIKLISINI bulup yakalamak var. O rüyayı yakalayan kişi uyanır, ayağa kalkar ya da yatakta oturur, "Ama gözünü açmaz", o kartal bakışıdır.



Sanki üstüste üç gözkapağı varmış gibi, YÜKSELDİKÇE bir üst gözkapağını açar ve FLU değil, dürbün gibi daha net görür. Yükseldikçe KARTAL daha NET görür diyorum... O yükselişin adı astral vizyondur. Sanki bir balonsunuz ve yere sizi bağlayan Gümüşi bir kordon var. Kordonun ağırlığı yok... Engel olması, dolaşması da yok. Düğümlenmiyor ve (Ölmeyince) hiç kopmuyor. Kordonu yerine kaçan elektrik süpürgesi gibi kendiliğinden uzuyor ya da dönüşte kısalıyor... MANTIĞI yakalamak gerekir.



O yakalanınca DÜŞ'ünüzü kendiniz YÖNETİRSİNİZ. Uykuda değilsiniz ki... Yatakta oturuyorsunuz... Sadece gözünüz kapalı... UYANIK uyku sürecindesiniz... "Uykuda ALLAH bizim canımızı almıyor mu?". Ayet öyle diyor... Madem canımız alındı (geçici olarak), bir ölmeden ölmeyi deneyelim. Bir bedensiz astronomi yapalım, elektrik süpürgesinin kordonunu kullanalım bakalım... Ama MANTIKLA (Logic Mantık-düz mantık yasak). Dünya feleğine kadar ayrı bir mantık çalışır: (Piri Reis'in resimlediği TAYYAR SEMA. Anlamı UÇUCULARIN-Uçakların seması).



Bu sema illa ki "PİRAMİTLERİN" üzerinden olur. Mekke ve Kudüs'ü ayrı ayrı görürsünüz. Ama üçü bir tek nokta olacak kadar yükseldiğinizde MELEİ ALA'ya gelirsiniz. Devam edersin ve Güneş’iniz DİĞER TÜM GÜNEŞ=YILDIZLARLA aynı büyüklükte olup aralarında kaybolduğunda, siz artık SEMAYI ULA'ya gelirsiniz.



38/69: "Onlar tartışırlarken Melei Ala'daki bu olanlar hakkında bir bilgim yoktu".



Gümüş kordonun kopacağı son durağın adı İlliyyin. Bu yukarıların yukarısı. Bir de esfeli safilin=Aşağıların aşağısı=SİCCİN var. Evrende bu mesafe bir gün=50 bin yıldır. Melekler ve Ruh Siccin'den İlliyyin'e bir günde çıkarlar. Bu gümüş kordonun boyudur. O iğne deliğinden geçmedikçe HÜRDÜR ama iğne deliğinden DEVE olup geçemeyince Siccin'de sicili bozulmuştur. Birgün öldüğümüzde... Ya İlliyyin'e Mirac edeceğiz, ya da Siccin'e. Bir karadelik tekilliğinde çok acılı ve aşağılık bir yolculuk bu.



Biz Siccin de değiliz. Burası "Aşağı=Süfli=Aşağı alem". Bunun da altı olan Esfeli safilin var. Siccin ve mekanın kiracısı Şeytan orada, Cehennemliklerin tutanakları (Sicil hesap defterleri) oradadır.



"Delikten girince ne olacak?" sorusunun yanıtı çok uzun ama sana çok kısa ipuçları:



1. Madde sıfırdan ağırdır (+ yetmiş kg gibi) Madde KARADELİK tekilliğine iğne deliğinden geçer gibi, bir gümüş iplik gibi tek boyutlu olarak çekilir. Buna karşın madde, AKDELİK'ten etkilenmez, daha doğrusu yutulmaz da kusulur...

2. Sanal madde (Takyon bedenimiz) SIFIRDAN küçüktür. (Eksi 70 kg gibi. Yani +70 kg'dan 140 kg küçüktür. Bu nedenle yere değil GÖĞE düşer... Karadelikten etkilenmez... Onu yutan AKDELİK'tir. Akdelikten etkilenir daha doğrusu ütülür. Ama karadelik ona İTME ve İTKİ etkisi yapar. Akdelik ve karadelik birer İĞNE DELİĞİ'dir.



İlliyyin'dir siccin'dir. Ak ipliktir kara ipliktir... Ama illa ki bu iki İĞNE deliğinden bir biçimde GEÇECEĞİZ. Bu çok kısa bir yanıt oldu ama, çok şeyi de anlatabilir.



Astral vizyonda maalesef önemli bir konu var. Kendinizi şunlara hazırlamalısınız (Digitalize mantık). At Ot yer / it et yer. İkinci semada ikinci paralel evrende ise bunun tersidir, at et yer / it ise ot yer. At etçil ve it otçul olmuştur. Sonra bir üst semaya geçince yeni bir evren tiplemesi çıkar: At it yer ve ot et yer. Negatif süper uzayda bunun tersi olur ve it at yer et de ot yer, vs. vs...



Astral vizyonda bu garip şeyler vardır. Diyelim ki bir talismanın postoforusunuz (Tılsım bekçisi ile yüzleşeceksiniz. Mesela Ayetelkürsi hatimiyle... Süfli Alemdeki adı Kendyas'tır... Melek değildir ama yeryüzünün müekkel meleği gibi vekalet eder. Ona "YUKARI ALEM YASAKTIR". Şıhablar onun için de geçerlidir... Ta ki Melei Ala'ya kadar... Siz at ot yer it et yer diye yükseldiğinizde... Melei Ala'ya kadar sizi "Pastoforlar" (Logo varlıkları) rahatsız eder.



Yani bir asansöre bindiniz ve tesbihiniz onun motoru...Ama belli bir miktar çekipte ve durduktan sonra asansör bir yerde duruverir. Orası meçhul bir kattır. O kat size HEMZEMİN olduğundan... Dünyada yatağınızda ya da odanızda garip bir şeyler olur. O güne kadar hiç görmediğiniz bir şeyler... Şu tesbihi şu kadar çekersen...



Birinci gün (Örneğin arı vızıltısı duyulur, evde arılar olduğunu sanırsınız). İkinci gün kaldığınız yerden asansörü hareket ettirdiğinizde yine belli bir sürede belli bir tesbih katedersiniz ve asansör yeniden bir meçhul katta durur. Evet o zaman da o katın Süflileri ya da kat görevlileri, örneğin evinizdeki gardropta sanki "Anıran bir merkep varmış gibi inanılmaz bir gürültü çıkarır. Bu gökgürültüsü rahatsızlığı sizden başka duyan da yoktur (Rüyanızda beni gördünüz: konuştuk. O konuşmayı sizden başka da duyan yoktur. Aynı şey) .



Ve yeniden asansör hareket ettirilir biraz daha yukarı. Orada durulunca o katın (Burası Melei Ala'nın az berisidir) üç GÖLGE varlık... Bunun da biraz devamı vardır sanki... Sivri külah gölgesi gibi silueti olan ve sadece “Ghost” filmindeki gibi "Gölge üç varlık" karşılar ve rahatsız eder. Korkmanızı ve tesbihin adedini bırakmanızı sizi orada o an hemen MECNUN etmeyi, delirtmeyi isterler. Dokunamazsınız, gölgedirler. Size gölge ederler ama... Işığı, en ihtiyacınız olan şeyi göremezsiniz... Paniklersiniz ve ŞAŞIRIRSINIZ amaçları da "Yanlış Matematiği" kurdurmaktı zaten...



Ghost (Swayze & Moore) hatırladınız mı? Hayalet. Oradaki üç karagölge (Cehennem'e götürenler). İşte o üç gölgenin bir adı vardır. Nasıl ki Kerrubi=Sphynx melekleri ise (Kerrubi tekerlek takımı demektir sfenks.. Kerrubilerin tekerlek içinde tekerlekler olduğunu daha önce yazıp çizmiş ve linklerden de desteklemiştik) üç gölge de Styx'ler yani Siccin kapıcılarıdır. Bunlar eski tüm mitoslarda vardır. Sphynx'in bir tekerlek-palet sistemi olmasına karşın Styx bir esir nehrinin tek kayığı/teknesidir (Sfenks=Kerrubi, Styx=Safine). Bu katmanda bir de Melei Ala'nın sonuncu kötüsü olan ve ters üç vav harfiyle gösterilen Vaşak (Lynx) bulunmaktadır.



Belki de bu mythicleri duyanınız vardır. Tamamen gizli öğretilere uygundur. Sphynx=Sfenks=Kerrubi (İbranice)=Mu+Karribun (Arapça)=Kıtmir vb. Hepsi birer eşdeğerlikten ibaret.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 23.04.17, 01:56
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkürler.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 23.04.17, 02:04
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 02.10.16
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 419
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Emeğinize sağlık
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 12.05.17, 11:46
Acemi
 
Üyelik tarihi: 11.05.17
Bulunduğu yer: afyon
Mesajlar: 12
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 19.05.17, 11:37
Üye
 
Üyelik tarihi: 06.05.17
Bulunduğu yer: Fethiye
Mesajlar: 65
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 15.06.17, 11:31
Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19.05.17
Bulunduğu yer: denizli
Mesajlar: 271
Etiketlendiği Mesaj: 27 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

hiç okumadığım kavramlar. tşk ederim.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 13.03.18, 04:26
Yafes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
🌿Molla
 
Üyelik tarihi: 30.01.18
Bulunduğu yer: .
Mesajlar: 1,088
Etiketlendiği Mesaj: 435 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Enteresan ...

emeğinize sağlık
__________________
Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan.
Sen erken davran ölmeden önce uyan.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 18.05.18, 23:55
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,069
Etiketlendiği Mesaj: 883 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın madlen, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 01.12.18, 04:58
 
Üyelik tarihi: 21.11.18
Bulunduğu yer: hatay
Mesajlar: 104
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

paylaşım için teşekkürler. جزاكم الله خيراً
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 26.04.23, 21:29
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 26.04.23
Bulunduğu yer: Şimdilik dünya
Mesajlar: 715
Etiketlendiği Mesaj: 70 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben belli bölgelerde altin sarisi rengin de insan silueti gördüm uyanıkken nedir bilmiyorum
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
astral, ruyalar, uyanik, uyku, vizyon

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Rüya tabiri ilmi hakkında merak ettiğiniz konular rüyalar ne zaman gerçekleşir EvlduGavsulAzam Rüya ve Rüya Tabirleri 13 08.10.22 18:13
Karabasan nedir? Uyku Felci tıbbi ve bilimsel olarak nedir? SiLence Gizemli Olaylar ve Mekanlar 4 25.09.19 17:00
Astral seyahat (yeni başlayanlar için) Kadim Tecrübe Ettikleriniz 6 11.08.19 06:11
Astral Sözlük Tuana Astral Seyahat 3 18.05.18 23:55
Yeni Baslayanlar için Astral Seyahat nevfell Astral Seyahat 4 28.11.17 19:31


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147