Acilen sil baştan yazılması gerekiyor - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Derin Konular & Beyin Fırtınası

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 10.07.19, 00:57
 
Üyelik tarihi: 11.06.19
Bulunduğu yer: kabir
Mesajlar: 269
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Acilen sil baştan yazılması gerekiyor

Yer yüzünde geçmişte dev insanlar yaşamadı. Adem aleyhisselam da, Havva validemiz de dev değildi, o günden bu güne kadar geçen sürede hiç bir dev ırk yaşamadı. 17 metrelik mezarı olduğu iddia edilen Yuşa aleyhisselam da ortalama bizlerin boyunda olan bir peygamberdi. Dev insan iskeletleri bulunduğuna dair fotoğrafların tamamı montajdır. Üstelik bu montajları yapanlar da bellidir ve gizlenmezler. Bunları montaj yarışması için yaptıklarını da hep söylediler.

130 milyon yıllık insan parmağı ve eli, 150 milyon yıldan daha eski insan ayak izleri bulundu ve bunların boyları tıpkı bizler gibi... Dünyanın hiçbir yerinde iddia edilen devlerin kullandığı mağara, eşya ve bunların tasvir edildiği çizim ya da yazı da bulunamadı. Dev insan ırkları olduğuna dair dini bir delil de yok. Tevrat'tan delil bulanlar var ki o Tevrat hak Tevrat değil, hahamlar tarafından nerede ise tamamı bozulan ve ekleme çıkarmalar yapılan bir Tevrat o...

Ensest sapıklığı bile ibadet olarak emir eden, bebek katletmeyi bile ibadet olarak emir eden, insan kanı içmeyi, içme su kaynaklarına zehir atmayı, şehirleri toptan yok etmeyi ve insanları bebeklerine kadar parça parça etmeyi ibadet olarak emir eden, yüzlerce meselede bir birini yalanlayıp duran bilgiler veren sözde ayetler ile dolu o kitabı aklı başında hangi insan kaynak olarak kabul edebilir ve hak Tevrat olduğunu iddia edebilir?

- Nuh aleyhisselamın yanında, ona gemi yapmakta yardımcı olan ve okyanusa girse ancak beline kadar gelen bir acayip mahluk yoktu. Bu da tamamen uydurma bir bilgidir. Nuh aleyhisselamın gemisi tahtadan değildi. Ayette buna işaret var ki, o gemi yakıt tankı olan, muhtemelen nükleer enerji ile ya da mikro dalga iticiler ile çalışan, iki metal parça kaynak yapılsa kaynak izi bile görülemeyen çok ileri teknoloji ile üretilmiş bir devasa gemiydi.

O zamanlar da yüksek teknoloji vardı ve Süleyman aleyhisselam zamanında gezegenimizden yüksek teknoloji kaldırıldı. Hz. Allah yer yüzünden bir anda bilim ve teknolojinin kaldırılmasına da, bütün dünya çapında bir devletin hükümdarı ve aynı zamanda peygamber olan Süleyman (a.s.)ın, veziri Asaf'ı vesile kıldı. Asaf dünya tarihinin en müstesna şahsiyetlerinden birisidir ve halen araştırılıp insanlığa yeniden tanıtılmayı bekleyen isimlerdendir.

O zamanki bilim ve teknoloji seviyesine bu günümüzde hala ulaşamadık. Onlar, şimdi gâvurların "Sonsuz uzay boşluğu" demek zorunda kaldığı uzayı aşıp, sema/gök katlarını görüntülemeyi bile başarmışlardı. Laboratuvarlarda ruhsuz insan bedenleri üretiyorlardı. Piramitler ve daha akıl sır ermeyen pek çok yapı bu zamanlarda yapıldı. Zülkarneyn aleyhisselam da dünya geneline hakim bir devletin lideriydi. Onun zamanında dünya insanları ışınlanmanın çok daha ötesinde, belki binlerce kat ötesinde bir hızla yol alabilen vasıtalar ile yıldız sistemleri arasında gidip geliyorlardı. Ye'cüc ve Me'cüc isimli iki uzaylı ve gayri müslim ve zalim, kan dökücü kavme, onun zamanında set çekilmişti. Bu set de dünyada ya da dünyanın yakın çevresinde değil. Ve günümüzdeki bilim ve teknoloji seviyemiz, bu setin nasıl bir şey olabileceğini anlamamız için yeterli değil.

Uzayda milyonlarca değil, milyarlarca değil, belki de milyar üzeri milyar tane gezegende hayat var ve uzaydaki bu diğer insan ırklarının/medeniyetlerinin belki de binlercesinin gezegenler kadar büyük, hatta dünyamızdan onlarca, yüzlerce kat büyük uzay araçları var. Bunlar son on sene içinde NASA'nın güneşi incelemek için gönderdiği özel uydular vasıtası ile görüntülendi ve geçen sene içinde NASA'ya bağlı bilim adamları "Mega uzaylı yapıları" şeklinde isimlendirerek bu gerçeği itiraf etti. "Nuh dünyadaki bu kadar canlı türünü hangi gemiye sığdırdı?" bahanesi ile din düşmanlığı yapanların kafalarına büyükçe bir balyoz inmiş oldu.

- Eyüp aleyhisselamın yaraları hiçbir zaman kurt bağlamadı. Bu kurtlar yaralarından düşünce alıp tekrar yaralarına da koymadı. Bu bilgi de halk arasında uydurulup inanılmış bir bilgi ve gerçekliği yok.

- Peygamberimizin asıl ve meşhur müezzini Bilal-i Habeşi (r.a.) değildi. O sadece teheccüde kalkmak isteyenleri ezanla kaldırırdı. Peygamberimizin (s.a.v.) dört müezzini vardı. İsimleri: Bilal-i Habeşi, İbni Ümmü Mektûm, Ebu Mahzûre ve Sa'dü'l-Kurâzi'dir. Diğer üçü, Bilal-i Habeşi'den daha öne çıkmış isimlerdir.

- İslam dininin belirli bir rengi yoktur. Ne yeşil, ne siyah rengi yoktur. Seyyid ve şerif (Hz. Hüseyin'in ve Hz. Hasan'ın soyundan) olanlar yeşil ve siyah renk sarık sararlar. Bu usul olmuştur ama bu, bu dinin bir rengi olduğu ve o rengin kullanılması gerektiği anlamına gelmez.

- Kaf dağı bir efsane değildir. Kaf dağından hadislerde söz edilmiştir. Sırran anlatılan bu hadislerde bahsedilen şeyin dünyamızda olmadığını, uzayda bir dağ/set olduğunu, günümüz bilim ve teknolojisi sayesinde anlamamız, kabul etmemiz mümkün olmuştur. Dünyanın her yeri uydulardan karış karış görüntülendi ama bir kaf dağı görülemedi. Ye'cüc ve Me'cüc kafirlerinin önüne çekilen set de görülemedi. Daha önceki pek çok hak peygamber zamanında, başka dünyaların müslüman insanları ile iletişim halinde idik. Hatta gidilip geliniyordu.

Göbeklitepe kazılarında elde edilen bilgiler de gösteriyor ki, geçmişte binlerce defa daha yüksek bilim ve teknoloji çağları yaşandı ve yine Göbeklitepe kazıları gösteriyor ki, dünyada bir dünyalar savaşı yaşandı. Muhtemel Hz. Zülkarneyn Ye'cüc ve Me'cüc ile dünya geneline yayılmış bir savaş yaparken, Göbeklitepe civarı bu dünyalar savaşının merkez noktalarından biriydi.

İstanbul boğazı bile yapay bir boğaz ve Hz. Zülkarneyn zamanında çok yüksek teknoloji ile açıldı.

Ve dünya tarihinin acilen silbaştan yazılması gerekiyor.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 10.07.19, 02:00
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 03.12.18
Bulunduğu yer: H
Mesajlar: 1,084
Etiketlendiği Mesaj: 144 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Hiçbirşey olmamış olsa da , kesin birşeyler olmuş.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 10.07.19, 09:07
Och Och isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 23.11.17
Bulunduğu yer: Tuna Boyunda
Mesajlar: 6,348
Etiketlendiği Mesaj: 410 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Göbeklitepe'nin "Dünyanın ilk tapınağı" olmadığını da biliyorlar, ibadethane/tapınak olmadığını da biliyorlar, İbadethane demek için yeterli delil olmadığını da biliyorlar. Yine de zihin bulandırıyorlar.

Göbeklitepe, yaklaşık olarak Nuh tufanından beş bin sene kadar sonra, yüksek bilim ve teknoloji çağında yaşayan insanların, maden çalışmaları yaptığı geniş ve yerleşimden uzak o alanda, fazlaca emek harcamadan ve teknik kullanmadan hızlıca kurduğu bir şantiyeden başka bir şey değildi.

Bu insanların elinde, bir asırdan fazla süredir bizi ziyaret eden ama gizlenip duran başka uzaylı insan türlerinin elindeki UFO denilen tarzda uçan vasıtalardan da ta o zamanda vardı. O tek parça koca taşları kilometrelerce uzak mesafelerden hava yollu ile ve hiç zorlanmadan getirdiler. Hiç uğraşmadan, özen göstermeden, fazlace emek/teknik sarf etmeden kaba hatlarla şekillendirip diktiler. Bunu yaparken, günümüzdeki elektikli/motorlu taş testeresi gibi son derece ilkel bulacakları aletleri kullanmadan, çok daha ileri teknoloji kullanarak yaptılar. Ünlü Rus fizikçi ve arkeolog Saharov'un söylediği gibi, o taşları keserken kullandıkları teknik/alet, günümüzde dünyada mevcut değil. O bölgeyi maden çalışmalarında değerlendirdiler. O zamanlarda, dünya insanlığı ile başka dünyaların/gezegenlerin insanları arasında, gizlenmeden gelinip gidilen bir irtibat olduğuna dair tarihi pek çok iz de var. Bu kısımları da çoktan çözdüler.

İrem bağı diye bilinen yapay cenneti/bahçeyi, Hud aleyhisselama "Senin Rabbinin öyle dediğin gibi cennetleri varsa, ben de bir cennet yaptırayım da gör" diyerek kendi zamanındaki çok yüksek bilim ve teknoloji ile Şeddad bin Ad yaptırmıştı. Şeddad'ın kavmi olan Ad kavminden geriye, yer altı şehirlerinde de olsa ya da bir şekilde yer altında kalmış da olsa hiç yüksek teknoloji ürünü bir şeyler kaldı mı diye, Yemen başta olmak üzere çok yerlerde, kontrollerindeki birkaç devletin desteği ile çalışmalar, kazılar yapıyorlar. Bu çalışmaları da olduğundan çok farklı maksatla yapılan kazılar gibi gösteriyorlar. Aslında arkeoloji sahasında da istihbaratların, devletlerin savaşı hakim.

12 bin sene kadar önce bu maksatla yapılan Göbeklitepe bölgesine, üzeri toprakla kaplanmadan önce, birçok başka medeniyetin gelip yerleştiğini, bunların, öncekiler kadar bilim ve teknolojide ileri olmadıklarını, oraya öncekilerin yapmadığı eklemeler yaptıklarını ve T şeklinde taşlar üzerinde bile oynamalar yapmaya çalıştıklarını kesin surette belirlediler.

Aslında pramitlerin hikayesinin de çok benzer olduğunu biliyorlar. Onlar da mezar değildi, enerji santrali veya ihtiyaçtan benzeri başka maksatlarla inşa edilen yapılardı bunlar. Daha sonra pek çok kavim bunları kullandı ama öncekiler kadar bilim ve teknolojide ileri değillerdi ve izler, işaretler, eserlerde kullanılan teknikler birbirine hep karıştı.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 10.07.19, 20:02
Arda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 14.04.19
Bulunduğu yer: Dünya'da.
Mesajlar: 587
Etiketlendiği Mesaj: 164 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
SubZero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbirşey olmamış olsa da , kesin birşeyler olmuş.
Hiçbir şey olmamış olsa; yine bir şeyler oluyor paradoks yani.
Bu arada arkadaşım bunları ortaya attın madem de, kanıt göster bana.
__________________
Aslında sıkılmıştı yaprak ağaçtan,
Bahaneydi sonbahar.
Sen, benden sıkılmıştın,
Mesafeler bahaneydi...
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 10.07.19, 21:16
Lil bin Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 09.06.18
Bulunduğu yer: Uttara Phalguni
Mesajlar: 1,991
Etiketlendiği Mesaj: 325 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

insanlıgın ilk atası adem as 7000 yıl önce yasadı .
ibni arabi hz bu konu hakkında bilgi vermistir .
__________________
Bilmek başka, bulmak başka, olmak daha başka.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 13.07.19, 12:51
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 12.09.18
Bulunduğu yer: erzurum
Mesajlar: 32
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

eğer yazdıklarınız gerçek ise lütfen kaynaklarını söylerseniz fazlasıyla ikna olacam gerçi yazılanların çok absürt ve mantık dışı olmadığı kanaatindeyim çünkü her devrin her dönemin kendine has ileri teknoliji sistemleri vardı piramitlerin göbeklitepenin ve bu gibi daha bir çok yerlerin gizeminin bugün ki teknolijiyle bile çözülemesi o dönemdeki teknolojinin seviyesini yada nasıl yapıldıkları konusunda net bir bilgi verememektedir.gerçi bizler hikayelerle din anlatırken birileri yerin altını gökyüzünü uzayı gezegenleri güneşi yıldızları keşfetmiş bile.aslında bizim için çok ta önemli konular değil
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 13.11.19, 16:43
 
Üyelik tarihi: 19.04.19
Bulunduğu yer: kocaeli
Mesajlar: 201
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
SubZero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbirşey olmamış olsa da , kesin birşeyler olmuş.
Bu çok güzel bir benzetme ve vurgu olmuş...
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 13.11.19, 18:54
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 14.06.17
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 535
Etiketlendiği Mesaj: 62 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Mube Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yer yüzünde geçmişte dev insanlar yaşamadı. Adem aleyhisselam da, Havva validemiz de dev değildi, o günden bu güne kadar geçen sürede hiç bir dev ırk yaşamadı. 17 metrelik mezarı olduğu iddia edilen Yuşa aleyhisselam da ortalama bizlerin boyunda olan bir peygamberdi. Dev insan iskeletleri bulunduğuna dair fotoğrafların tamamı montajdır. Üstelik bu montajları yapanlar da bellidir ve gizlenmezler. Bunları montaj yarışması için yaptıklarını da hep söylediler.

130 milyon yıllık insan parmağı ve eli, 150 milyon yıldan daha eski insan ayak izleri bulundu ve bunların boyları tıpkı bizler gibi... Dünyanın hiçbir yerinde iddia edilen devlerin kullandığı mağara, eşya ve bunların tasvir edildiği çizim ya da yazı da bulunamadı. Dev insan ırkları olduğuna dair dini bir delil de yok. Tevrat'tan delil bulanlar var ki o Tevrat hak Tevrat değil, hahamlar tarafından nerede ise tamamı bozulan ve ekleme çıkarmalar yapılan bir Tevrat o...

Ensest sapıklığı bile ibadet olarak emir eden, bebek katletmeyi bile ibadet olarak emir eden, insan kanı içmeyi, içme su kaynaklarına zehir atmayı, şehirleri toptan yok etmeyi ve insanları bebeklerine kadar parça parça etmeyi ibadet olarak emir eden, yüzlerce meselede bir birini yalanlayıp duran bilgiler veren sözde ayetler ile dolu o kitabı aklı başında hangi insan kaynak olarak kabul edebilir ve hak Tevrat olduğunu iddia edebilir?

- Nuh aleyhisselamın yanında, ona gemi yapmakta yardımcı olan ve okyanusa girse ancak beline kadar gelen bir acayip mahluk yoktu. Bu da tamamen uydurma bir bilgidir. Nuh aleyhisselamın gemisi tahtadan değildi. Ayette buna işaret var ki, o gemi yakıt tankı olan, muhtemelen nükleer enerji ile ya da mikro dalga iticiler ile çalışan, iki metal parça kaynak yapılsa kaynak izi bile görülemeyen çok ileri teknoloji ile üretilmiş bir devasa gemiydi.

O zamanlar da yüksek teknoloji vardı ve Süleyman aleyhisselam zamanında gezegenimizden yüksek teknoloji kaldırıldı. Hz. Allah yer yüzünden bir anda bilim ve teknolojinin kaldırılmasına da, bütün dünya çapında bir devletin hükümdarı ve aynı zamanda peygamber olan Süleyman (a.s.)ın, veziri Asaf'ı vesile kıldı. Asaf dünya tarihinin en müstesna şahsiyetlerinden birisidir ve halen araştırılıp insanlığa yeniden tanıtılmayı bekleyen isimlerdendir.

O zamanki bilim ve teknoloji seviyesine bu günümüzde hala ulaşamadık. Onlar, şimdi gâvurların "Sonsuz uzay boşluğu" demek zorunda kaldığı uzayı aşıp, sema/gök katlarını görüntülemeyi bile başarmışlardı. Laboratuvarlarda ruhsuz insan bedenleri üretiyorlardı. Piramitler ve daha akıl sır ermeyen pek çok yapı bu zamanlarda yapıldı. Zülkarneyn aleyhisselam da dünya geneline hakim bir devletin lideriydi. Onun zamanında dünya insanları ışınlanmanın çok daha ötesinde, belki binlerce kat ötesinde bir hızla yol alabilen vasıtalar ile yıldız sistemleri arasında gidip geliyorlardı. Ye'cüc ve Me'cüc isimli iki uzaylı ve gayri müslim ve zalim, kan dökücü kavme, onun zamanında set çekilmişti. Bu set de dünyada ya da dünyanın yakın çevresinde değil. Ve günümüzdeki bilim ve teknoloji seviyemiz, bu setin nasıl bir şey olabileceğini anlamamız için yeterli değil.

Uzayda milyonlarca değil, milyarlarca değil, belki de milyar üzeri milyar tane gezegende hayat var ve uzaydaki bu diğer insan ırklarının/medeniyetlerinin belki de binlercesinin gezegenler kadar büyük, hatta dünyamızdan onlarca, yüzlerce kat büyük uzay araçları var. Bunlar son on sene içinde NASA'nın güneşi incelemek için gönderdiği özel uydular vasıtası ile görüntülendi ve geçen sene içinde NASA'ya bağlı bilim adamları "Mega uzaylı yapıları" şeklinde isimlendirerek bu gerçeği itiraf etti. "Nuh dünyadaki bu kadar canlı türünü hangi gemiye sığdırdı?" bahanesi ile din düşmanlığı yapanların kafalarına büyükçe bir balyoz inmiş oldu.

- Eyüp aleyhisselamın yaraları hiçbir zaman kurt bağlamadı. Bu kurtlar yaralarından düşünce alıp tekrar yaralarına da koymadı. Bu bilgi de halk arasında uydurulup inanılmış bir bilgi ve gerçekliği yok.

- Peygamberimizin asıl ve meşhur müezzini Bilal-i Habeşi (r.a.) değildi. O sadece teheccüde kalkmak isteyenleri ezanla kaldırırdı. Peygamberimizin (s.a.v.) dört müezzini vardı. İsimleri: Bilal-i Habeşi, İbni Ümmü Mektûm, Ebu Mahzûre ve Sa'dü'l-Kurâzi'dir. Diğer üçü, Bilal-i Habeşi'den daha öne çıkmış isimlerdir.

- İslam dininin belirli bir rengi yoktur. Ne yeşil, ne siyah rengi yoktur. Seyyid ve şerif (Hz. Hüseyin'in ve Hz. Hasan'ın soyundan) olanlar yeşil ve siyah renk sarık sararlar. Bu usul olmuştur ama bu, bu dinin bir rengi olduğu ve o rengin kullanılması gerektiği anlamına gelmez.

- Kaf dağı bir efsane değildir. Kaf dağından hadislerde söz edilmiştir. Sırran anlatılan bu hadislerde bahsedilen şeyin dünyamızda olmadığını, uzayda bir dağ/set olduğunu, günümüz bilim ve teknolojisi sayesinde anlamamız, kabul etmemiz mümkün olmuştur. Dünyanın her yeri uydulardan karış karış görüntülendi ama bir kaf dağı görülemedi. Ye'cüc ve Me'cüc kafirlerinin önüne çekilen set de görülemedi. Daha önceki pek çok hak peygamber zamanında, başka dünyaların müslüman insanları ile iletişim halinde idik. Hatta gidilip geliniyordu.

Göbeklitepe kazılarında elde edilen bilgiler de gösteriyor ki, geçmişte binlerce defa daha yüksek bilim ve teknoloji çağları yaşandı ve yine Göbeklitepe kazıları gösteriyor ki, dünyada bir dünyalar savaşı yaşandı. Muhtemel Hz. Zülkarneyn Ye'cüc ve Me'cüc ile dünya geneline yayılmış bir savaş yaparken, Göbeklitepe civarı bu dünyalar savaşının merkez noktalarından biriydi.

İstanbul boğazı bile yapay bir boğaz ve Hz. Zülkarneyn zamanında çok yüksek teknoloji ile açıldı.

Ve dünya tarihinin acilen silbaştan yazılması gerekiyor.
Mısır piramitlerini de zaten hamböcekleri yaptı
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 13.11.19, 19:12
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 21.08.19
Bulunduğu yer: Tr
Mesajlar: 1,090
Etiketlendiği Mesaj: 240 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sanıyorum ki akaşik kayıtlarin bulunduğu İskenderiye kutuphanesinide siz yaktınız. Önemli bilgileride aldınız
__________________
İnci Sancı Mahsulüdür..
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 13.11.19, 19:56
Ankebüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 23.12.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 557
Etiketlendiği Mesaj: 42 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bu da neydi şimdi bu bilgiler doğru mu
__________________
El ele.. El Hakka..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bir şeyi acilen ve değerinde satmak için Yahyahoca Yahyahoca ve Paylaşımları 15 29.09.22 12:45
Hocalardan müsait olan bana ulaşabilir mi acilen Afitap06 Sorularınız 8 22.04.20 07:25
Gümüş yüzük üzerine 5 defa El-Müheymin esmasının yazılması GhOsT Sorularınız 4 08.01.20 16:20
Hadisin yazılması Tuana Dualar & Dua Kardeşliği 8 10.05.18 10:11
Belli gün sayısı olan zikirde gün atlarsak baştan başlamamız mı gerekiyor? reception Sorularınız 3 29.05.15 02:55


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147