buraya kitap indirmeye bakıma giren hainlik eder ilim için gelmeli bildiğim şeyleri zaten paylaşıyorum ama buraya öğrenmek için geldiğimden fazlada bişey paşlaşamıyorum paylaşanlara teşekkür etmekten başka
Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
Havasokulu 20:31 01.05.18
Havasokulu 21:22 03.05.18
Havasokulu 22:15 03.05.18
Havasokulu Nickli Üyeden Alıntı:
Emeğe Yapılan Saygısızlık
Başka birinin yaptığı, yazdığı, tasarladığı, uğraştığı şeyi çalıp kendi yapmış gibi göstermektir. Konu açarken dikkat edilmesi gereken noktalar ile ilgili Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) çok güzel bir bilgi vermiş. Biz üyelerimizden bu kurallara uymasını ve emeğe saygısızlık yapmamalarını rica ediyoruz.
Peşpeşe mesaj (Flood)
Flood bir konu açtığınızda veya mesaj yazdığınızda tekrar başka bir üye mesaj atmadan mesaj atarsanız yani art arda sıkça mesaj atarsanız oluşur. Konuyu açan kişiye soru sorulmadan veya yorum yapılmadan sürekli ard arda mesaj yazılması saygısızlıktır.
Post Kasmak
Sırf mesaj yazmak için mesaj yazılmaz. Gerçekten saygısızlıktır. Yeni açılan konuları okuma ve faydalanma şansımız olmuyor. Kasti bir şekilde devamlı yapılırsa yasaklanmanıza neden olabilir.
Havasokulu
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lütfen bu konuyu ve Forum Kurallarını okuyunuz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
Havasokulu 22:24 03.05.18