Arkadaşımın göz bebeklerini nokta kadar görüyorum - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > HavasOkulu Genel Bölüm > Sorularınız

Sorularınız her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz.

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 16.11.19, 11:59
Acemi
 
Üyelik tarihi: 15.11.19
Bulunduğu yer: Tekirdağ
Mesajlar: 23
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Arkadaşımın göz bebeklerini nokta kadar görüyorum

Daha önceki ve şimdiki erkek arkadaşımın bazı zamanlarda gözlerini şu şekilde görüyorum: göz bebekleri nokta kadar, beyaz kısmı daha parlak, renk kısmında çok canlı yeşil görüyorum. Dünde şöyle bir olay yaşadım: telefonda konuşuyorduk ve uykuya daldığı zaman onun nefesi dışında başka bir nefes duydum. Daha sonrasında odamda arkamdan bir şeyin yaklaştığını hissettim. Kulaklığı çıkartıp etrafa baktım ve irkilmemin devam edip etmediğini dinledim. Çünkü tüylerim diken diken olmuştu irkildim. Bana yardım eder misiniz?
Seneler önce uzuncana bir süre musallat olunmuştu ve çok şükür bertaraf edebilmiştim. Ancak küçüklüğümden beri varolan bu hissel görüşüm zaman zaman görsel olarakta kendini gösteriyor. Ancak, büyük bir farkla: onlar beni görmüyor.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 16.11.19, 12:22
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,333
Etiketlendiği Mesaj: 3059 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Onlar beni görmüyor derken ? Cinler mi ?
Daha önce ne şekilde sonuclandirmistin?
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 16.11.19, 15:21
Acemi
 
Üyelik tarihi: 15.11.19
Bulunduğu yer: Tekirdağ
Mesajlar: 23
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim.

Küçüklüğümde oldukça yoğun geçen gecelerden bahsetmem gerekir sanırım. Hikayenin en başından...
Kapı eşliğinde kıvırcık dişleri kötü görürdüm yanıma gelmezdi. Daha 6-7 yaşlarındayken -maneviyatım ve küçüklüğüm söz konusu olduğundan namaza merakımla- secdedeyken gördüğüm ayaklarla beraber yakın temasa geçilmişti. Dedemin ölümünü gördüğüm 8 yaş itibariyle soğukkanlılığım ve inancım doğrultusunda etkilenme zamanım sadece geceleri oluyordu. Takii, okula başlama dönemiyle beraber temaslar ufak, görülmeyen, gülücüklü, oyun isteyen, müzik dinlesem sanki değiştirmem için oldukça hızlı hareket eden bir şeyin ve ya birşeylerin rüzgarını hissettiren, vefat eden insanların yakınlarına üzülmemelerini -o yaşta anlamadığım için yolunu- bir şekilde iletmemi söyleyen, geceleri bacaklarımı yana itip sığmaya çalışan bir sürü 'şey' ile geçen bir çocukluk dönemi.

Taşınmamız ile beraber yeni evimizde artan yoğunluklar sadece beni yoruyordu. İnsanoğlu ile kalben yakınlaşmam mümkün olamıyordu. Tabi, bilgisizlik ve tecrübesizlik sizi enerji uzamanlarına götürür. Gelen kişinin kaçmasıyla beraber, bende hiçbir zaman huzursuzluk mutsuzluk olmadı. Hayatı pozitif yaşayan, üzüntü kovucu ve sevilen sayılan bir çocukluk geçirdim.

Bazen bağırırdım yeter ders çalışıcam,yeter sınav sorusu söylemek yok, kimseyi üzmek yok diye. Ben, beyfendi, kul hakkı ve vicdan ile doğdum. Hakkım olmayana el uzatmak nedir bilmiyorken, paylaşımsız asla genişlenmeyeceğini bilerek ve buna inandığı içinde gurur duyan bir varlık oldum. Orta okul yıllarında ansiklopedilerle beraber -84 doğumlu olarak o internetin çevirmeli olduğu ilk yıllara denk gelmekte- daha psikoloji bile bilinmiyorken zihin problemi yaşayıp yaşamadığımı araştırırdım.

Bilimin kanıtlayıcı gücü ile olası sorunların göz ve zihin oyunu olup olmadığını merak ediyordum. Sorunlu bir çocukluk geçirmedim, sözü geçen bir kimliğim vardı. Araştırmacı ruhum, bunun bilimde değil kelamda olduğunu anladığında saçımı okşayan biri vardı. Artık, görüyordum. Ses etmedim, dinlemedim. Nereye gitsem yanımdaydı zaten. O minik 'bebe' diye çocukluk aklımın isim koyduğu varlıkları 'Allah bana, ben ise size üzülürüm.Benim yüzümden yanmayın!' dediğimde ise yazlığımızda geceleri kumsalda beni uzaktan takip ederdi. Yakından gördüğüm, ara ara yatağımı sallayan, saçımı okşayan, aşkla gözlerime bakan varlık gitmişti ben lise sonlarda.

Takip eden artık pelerin giyiyordu ve onun yüzünü asla görmedim. Sadece bir gece çok güneşlendiğim için bayıldığım bir rüyada bana saldırma oldu. İlk defa! uzuvsuz, kulaksız, sadece deriden oluşmuş hatta damarlarını dahi görebildiğim 'şey'den kaçarken odadan koltuğa atlatmış ve sırtımda tamda atlarken tırnak attığını görmüştüm. Rüyamda koltuğa atladığımın eş zamanında uyanmıştım. Bakın, burası önemli! Ben üstümü giyinirken sırtımdaki acıyla o atılan elin 3 tırnağının başarıyla sırtıma ulaştı. Ben bir lucid rüyanın içindeydim.

Rüyalarım... Zannedersem rüyalarımın gerçekliği, gerçekleşme olasılığını tahmin edersiniz. Şiirseldi görseller ve yazabilirdim, ama yapmadım. Neden saldırdığına gelince, ben pes etmedim hiç bir zaman.

Ama rehberiniz,bilgininiz yok ise herseyini ama herseyini kendiniz yapmaktasınız. Şükürler olsun Rabbimden, kalbimden mi böbreğimden mi dalağımdan mı bilmem;ama hep bildim. Bana faydası olmayanı bildirdi.

Ee genç kızsınız artık fallar başladı tabi. Ben bakabildğimi üniversitede farkettim. İçimin huzursuzluğu kat kat artmaya başladığında etrafımda hızlı geçişlerin, fal bakan insanların gözlerindeki değişimleri, bazı damarlarının genişlediğini, hastalıklarını, mutsuzluklarını hissetmelerim ayyuka çıkmıştı.

Empat geziyordum. O'nunla yaşıyordum hep O'na anlatıyordum: 'görüyorsun ne gördüğümü bana kuvvet ver' derdim.

O,Rabbim, kuvvetini verdi. Fal dediğime bakmayın, gelecek söyleyenin tek bilen tarafından olduğunu bildim bakmadım. Hayatım boyunca 5 parmağımı geçmeyen dürtüme dayanamayışımdan iyi değil, sadece kötü-yaşanmış-yaşatmış-yaşatılmış-okunmuş-hak yen/il/miş tövbekarlar sanki bulmuştum.

Başkalarının yanlarındakini görmem, kıskanılmam, beni ziyarete gelmelerini bilmem, Ruhum olanın bana verdiği üstünlükle kafanı dik tutmamı sağladı. Hayatımın kalben aşk kısmını etkileme kısmı kısa sürede soğuma-hayatlarının mutsuzluğa düşmesi-hayatlarına arka arka gelen sorunları görmemle ben sizde takdir edersinizki hak yememek için kimseyi hayatıma sokamadım. Üniversiteden sonra bir erkek arkadaşım oldu. Onu seneler önce en üzüntülü anımda 'kaderim' diye ağzımdan dökülen bir fotoğraf karesinin içinde görmüştüm. 10 sene Eski erkek arkadaşımın annesinin -Allah tez zamanda tövbekar kul yapar inşAllah-, muska ve okumaları kulaklarımdaydı. Bu yüzden, biriyle tanıştırılmıştım ve onun yanından asla ayrılmadım.

Çok yakın olduk zamanla, insanlarla işlem yaparken bile yanında ben vardım. Ama daha sonrasında içi huzursuzluğumun artması ile bağlar koptu. Hala arada benimle görüşmek istiyor. Hatta onun yanındayken bir seferinde yanında oturmamı istemişti ilk defa onun gözlerindeki değişimi gördüm.

Ardından yanındaki bayan beni bir süre rahatsız etti. Töbemi ettim.Bağımı kestim. Ümreye gittiğimle yatağımın ucunda namaz kılanları düşünüp bunu yaptım. Ve, erkek arkadaşım ile iletişimimi kestim. Tek inandığım bir dostum ile bunların hepsini başardım. Aile yadigarımız teyzemin bana 40 gün boyunca içmemi istediği bir su ilede yıkılış başladı.

Tövbemi 40günlük hayvansal gıdadan uzak, tövbe ibadetimle beraber son kez evimde geceden gördüğüm o ateş hayalini ve sabah uyandığımdaki ciğerimin acısını söndürülmesi zor mümkün olan bir yangınla yaşadım. Gitmesi gereken gitti. Sanki aydınlanmışcasına güçlü olduğumu farkettim. Arada çat diye hızlı geçen bir ayak, evimin etrafında yürüyen çarşaflı şahıslar görüyordum. Eğer siz yüksekseniz sizi göremeyeceklerini biliyorum. Ama şimdi uzun bir zamandan sonra neden bu size sorduğum şeyler olmuş olabilir?

Acaba kendini arayış yolundayken hırpalama dönemimden geçmemin etkisi çok mu yüksektir? Çünkü, inancımın dalgalı olduğu olmuştu. Allah razı olsun can dostumdan, inancım için kendini çok hırpaladı. Ve fedakarlığı, kendi hayatından öncelik yaptı.

Çok şükür köklenmek istediğim bir dönemdeyim. Ve bunların oluşu beni 'noluyor?' diye sorgulattırıyor şimdi. Can dostum burayı tavsiye etmişti. İnşAllah Mevlam, bir ışık sunar bana.

Hikaye bu kadar,eksiği çok. Resmi çerçeveden anlatmak istedim. Uzun olduğu özür dilerim; ancak 35 yıllık bir ömrün taşıdığı an çoktur bilirsiniz.

Şimdiden hakkınızı helal edin, gözleriniz yorulacak benim yüzümden özür dilerim.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 16.11.19, 15:36
 
Üyelik tarihi: 21.10.19
Bulunduğu yer: Yurt dışı
Mesajlar: 182
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Merak ettiğim için okudum.

Iyi bişey mi gördükleriniz kötü mü onu bile anlamadım

Onlar sizi nasıl görmüyor bundan emin misiniz
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 16.11.19, 15:56
Acemi
 
Üyelik tarihi: 15.11.19
Bulunduğu yer: Tekirdağ
Mesajlar: 23
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Size zarar gelmesi başka; başkalarına zarar vermesi bambaşka. Bana iyi gelen size zarar veriyorsa ne iyilik vardırki ortada.. Hızlı geçişler saniyelik görüntülerden ibaret şuan için.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 16.11.19, 16:11
Ankebüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 23.12.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 557
Etiketlendiği Mesaj: 42 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir solukta okudum
__________________
El ele.. El Hakka..
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 16.11.19, 16:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.08.19
Bulunduğu yer: out of world
Mesajlar: 85
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

korku filmi gibi Allahim size afiyet ve sifa versin
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 16.11.19, 17:25
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,333
Etiketlendiği Mesaj: 3059 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Nami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim.

Küçüklüğümde oldukça yoğun geçen gecelerden bahsetmem gerekir sanırım. Hikayenin en başından...
Kapı eşliğinde kıvırcık dişleri kötü görürdüm yanıma gelmezdi. Daha 6-7 yaşlarındayken -maneviyatım ve küçüklüğüm söz konusu olduğundan namaza merakımla- secdedeyken gördüğüm ayaklarla beraber yakın temasa geçilmişti. Dedemin ölümünü gördüğüm 8 yaş itibariyle soğukkanlılığım ve inancım doğrultusunda etkilenme zamanım sadece geceleri oluyordu. Takii, okula başlama dönemiyle beraber temaslar ufak, görülmeyen, gülücüklü, oyun isteyen, müzik dinlesem sanki değiştirmem için oldukça hızlı hareket eden bir şeyin ve ya birşeylerin rüzgarını hissettiren, vefat eden insanların yakınlarına üzülmemelerini -o yaşta anlamadığım için yolunu- bir şekilde iletmemi söyleyen, geceleri bacaklarımı yana itip sığmaya çalışan bir sürü 'şey' ile geçen bir çocukluk dönemi.

Taşınmamız ile beraber yeni evimizde artan yoğunluklar sadece beni yoruyordu. İnsanoğlu ile kalben yakınlaşmam mümkün olamıyordu. Tabi, bilgisizlik ve tecrübesizlik sizi enerji uzamanlarına götürür. Gelen kişinin kaçmasıyla beraber, bende hiçbir zaman huzursuzluk mutsuzluk olmadı. Hayatı pozitif yaşayan, üzüntü kovucu ve sevilen sayılan bir çocukluk geçirdim.

Bazen bağırırdım yeter ders çalışıcam,yeter sınav sorusu söylemek yok, kimseyi üzmek yok diye. Ben, beyfendi, kul hakkı ve vicdan ile doğdum. Hakkım olmayana el uzatmak nedir bilmiyorken, paylaşımsız asla genişlenmeyeceğini bilerek ve buna inandığı içinde gurur duyan bir varlık oldum. Orta okul yıllarında ansiklopedilerle beraber -84 doğumlu olarak o internetin çevirmeli olduğu ilk yıllara denk gelmekte- daha psikoloji bile bilinmiyorken zihin problemi yaşayıp yaşamadığımı araştırırdım.

Bilimin kanıtlayıcı gücü ile olası sorunların göz ve zihin oyunu olup olmadığını merak ediyordum. Sorunlu bir çocukluk geçirmedim, sözü geçen bir kimliğim vardı. Araştırmacı ruhum, bunun bilimde değil kelamda olduğunu anladığında saçımı okşayan biri vardı. Artık, görüyordum. Ses etmedim, dinlemedim. Nereye gitsem yanımdaydı zaten. O minik 'bebe' diye çocukluk aklımın isim koyduğu varlıkları 'Allah bana, ben ise size üzülürüm.Benim yüzümden yanmayın!' dediğimde ise yazlığımızda geceleri kumsalda beni uzaktan takip ederdi. Yakından gördüğüm, ara ara yatağımı sallayan, saçımı okşayan, aşkla gözlerime bakan varlık gitmişti ben lise sonlarda.

Takip eden artık pelerin giyiyordu ve onun yüzünü asla görmedim. Sadece bir gece çok güneşlendiğim için bayıldığım bir rüyada bana saldırma oldu. İlk defa! uzuvsuz, kulaksız, sadece deriden oluşmuş hatta damarlarını dahi görebildiğim 'şey'den kaçarken odadan koltuğa atlatmış ve sırtımda tamda atlarken tırnak attığını görmüştüm. Rüyamda koltuğa atladığımın eş zamanında uyanmıştım. Bakın, burası önemli! Ben üstümü giyinirken sırtımdaki acıyla o atılan elin 3 tırnağının başarıyla sırtıma ulaştı. Ben bir lucid rüyanın içindeydim.

Rüyalarım... Zannedersem rüyalarımın gerçekliği, gerçekleşme olasılığını tahmin edersiniz. Şiirseldi görseller ve yazabilirdim, ama yapmadım. Neden saldırdığına gelince, ben pes etmedim hiç bir zaman.

Ama rehberiniz,bilgininiz yok ise herseyini ama herseyini kendiniz yapmaktasınız. Şükürler olsun Rabbimden, kalbimden mi böbreğimden mi dalağımdan mı bilmem;ama hep bildim. Bana faydası olmayanı bildirdi.

Ee genç kızsınız artık fallar başladı tabi. Ben bakabildğimi üniversitede farkettim. İçimin huzursuzluğu kat kat artmaya başladığında etrafımda hızlı geçişlerin, fal bakan insanların gözlerindeki değişimleri, bazı damarlarının genişlediğini, hastalıklarını, mutsuzluklarını hissetmelerim ayyuka çıkmıştı.

Empat geziyordum. O'nunla yaşıyordum hep O'na anlatıyordum: 'görüyorsun ne gördüğümü bana kuvvet ver' derdim.

O,Rabbim, kuvvetini verdi. Fal dediğime bakmayın, gelecek söyleyenin tek bilen tarafından olduğunu bildim bakmadım. Hayatım boyunca 5 parmağımı geçmeyen dürtüme dayanamayışımdan iyi değil, sadece kötü-yaşanmış-yaşatmış-yaşatılmış-okunmuş-hak yen/il/miş tövbekarlar sanki bulmuştum.

Başkalarının yanlarındakini görmem, kıskanılmam, beni ziyarete gelmelerini bilmem, Ruhum olanın bana verdiği üstünlükle kafanı dik tutmamı sağladı. Hayatımın kalben aşk kısmını etkileme kısmı kısa sürede soğuma-hayatlarının mutsuzluğa düşmesi-hayatlarına arka arka gelen sorunları görmemle ben sizde takdir edersinizki hak yememek için kimseyi hayatıma sokamadım. Üniversiteden sonra bir erkek arkadaşım oldu. Onu seneler önce en üzüntülü anımda 'kaderim' diye ağzımdan dökülen bir fotoğraf karesinin içinde görmüştüm. 10 sene Eski erkek arkadaşımın annesinin -Allah tez zamanda tövbekar kul yapar inşAllah-, muska ve okumaları kulaklarımdaydı. Bu yüzden, biriyle tanıştırılmıştım ve onun yanından asla ayrılmadım.

Çok yakın olduk zamanla, insanlarla işlem yaparken bile yanında ben vardım. Ama daha sonrasında içi huzursuzluğumun artması ile bağlar koptu. Hala arada benimle görüşmek istiyor. Hatta onun yanındayken bir seferinde yanında oturmamı istemişti ilk defa onun gözlerindeki değişimi gördüm.

Ardından yanındaki bayan beni bir süre rahatsız etti. Töbemi ettim.Bağımı kestim. Ümreye gittiğimle yatağımın ucunda namaz kılanları düşünüp bunu yaptım. Ve, erkek arkadaşım ile iletişimimi kestim. Tek inandığım bir dostum ile bunların hepsini başardım. Aile yadigarımız teyzemin bana 40 gün boyunca içmemi istediği bir su ilede yıkılış başladı.

Tövbemi 40günlük hayvansal gıdadan uzak, tövbe ibadetimle beraber son kez evimde geceden gördüğüm o ateş hayalini ve sabah uyandığımdaki ciğerimin acısını söndürülmesi zor mümkün olan bir yangınla yaşadım. Gitmesi gereken gitti. Sanki aydınlanmışcasına güçlü olduğumu farkettim. Arada çat diye hızlı geçen bir ayak, evimin etrafında yürüyen çarşaflı şahıslar görüyordum. Eğer siz yüksekseniz sizi göremeyeceklerini biliyorum. Ama şimdi uzun bir zamandan sonra neden bu size sorduğum şeyler olmuş olabilir?

Acaba kendini arayış yolundayken hırpalama dönemimden geçmemin etkisi çok mu yüksektir? Çünkü, inancımın dalgalı olduğu olmuştu. Allah razı olsun can dostumdan, inancım için kendini çok hırpaladı. Ve fedakarlığı, kendi hayatından öncelik yaptı.

Çok şükür köklenmek istediğim bir dönemdeyim. Ve bunların oluşu beni 'noluyor?' diye sorgulattırıyor şimdi. Can dostum burayı tavsiye etmişti. İnşAllah Mevlam, bir ışık sunar bana.

Hikaye bu kadar,eksiği çok. Resmi çerçeveden anlatmak istedim. Uzun olduğu özür dilerim; ancak 35 yıllık bir ömrün taşıdığı an çoktur bilirsiniz.

Şimdiden hakkınızı helal edin, gözleriniz yorulacak benim yüzümden özür dilerim.
Çok güzel bi deneyim tecrübe,bayılıyorum böyle yaşanmışlıklara..

Çocuk yaşta sahiplenilmişsin,çocuk yaşta henüz bedende perdeler olmaz ve musallat yaşanırsa diğer insanlara göre hissiyat ve onları görmek çok daha kolay olur.

Cinlerde fotograflama vardır,seneler önce mesele kapanmış olsa bile bi gün beklenmedik, istenmedik vakit ziyaretler gerçekleşebilir.

Bedenindeki giriş kanalları kapatmanı tavsiye ederim,sen kulağında duyuyorsun ama aslında kulakla duyuluyor olmayabilir o..1 tanesinin sesini nefesini duyduğunu söylüyorsun.Kulak açık olsa diğerlerinide duyarsın.Önümde arkamda sağımda solumda olarak değilde direk beyninin içinden güzel tezgahlanan bi oyun gibi bak konuya.Bende defalarca yaşadım he önünde arkanda da olabilir fakat bunu hergün yaşaman gerekir 1 kereye mahsus değil.Yani son nokta bedenindeki giriş kanallarını kapatman lazım,bununla başlamak gerekir.

Riyazat kısmıda çok güzel olmuş bazı letaiflerin açılması için 40 gün riyazat şarttır aslında havasın başlangıcı 40 gün riyazattır.

Tertiplerde 3 gün riyazatlı ol derler aslında bunu 40 gün riyazat yapmış bi insan için söylerler

Ne işle meşgulsun ?
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 17.12.19, 22:07
Acemi
 
Üyelik tarihi: 15.11.19
Bulunduğu yer: Tekirdağ
Mesajlar: 23
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bi deneyim tecrübe,bayılıyorum böyle yaşanmışlıklara..

Çocuk yaşta sahiplenilmişsin,çocuk yaşta henüz bedende perdeler olmaz ve musallat yaşanırsa diğer insanlara göre hissiyat ve onları görmek çok daha kolay olur.

Cinlerde fotograflama vardır,seneler önce mesele kapanmış olsa bile bi gün beklenmedik, istenmedik vakit ziyaretler gerçekleşebilir.

Bedenindeki giriş kanalları kapatmanı tavsiye ederim,sen kulağında duyuyorsun ama aslında kulakla duyuluyor olmayabilir o..1 tanesinin sesini nefesini duyduğunu söylüyorsun.Kulak açık olsa diğerlerinide duyarsın.Önümde arkamda sağımda solumda olarak değilde direk beyninin içinden güzel tezgahlanan bi oyun gibi bak konuya.Bende defalarca yaşadım he önünde arkanda da olabilir fakat bunu hergün yaşaman gerekir 1 kereye mahsus değil.Yani son nokta bedenindeki giriş kanallarını kapatman lazım,bununla başlamak gerekir.

Riyazat kısmıda çok güzel olmuş bazı letaiflerin açılması için 40 gün riyazat şarttır aslında havasın başlangıcı 40 gün riyazattır.

Tertiplerde 3 gün riyazatlı ol derler aslında bunu 40 gün riyazat yapmış bi insan için söylerler

Ne işle meşgulsun ?
Öncelikle hakkınızı helal edin sizi beklettim ama önemli olan nedenler değil siteye girer girmez yazabilmem.
Duyulan nefes,görülen cisim, zihin oyunu haklısınız ben de öyle düşünüyorum.Edindiğim tecrübelerle,size belirtmek isterimki bütün duyu organlarımla temas halindeyim bunlarla.Ritüel çok uygulamam sadece herşey içgüdüsel olarak gerçekleşir.Bilmediğim bir şekilde zihnime akarlar mesela içgüdüsel olarak En Nur esmasını çok zikrederim.Tövbe dilimden hiç düşmez.Bunun gibi, birçok ritüeli bir yerde okuduğumda bunun benim aklıma kalbime nasıl indiğini bilmiyorum ama merak etmişimdir.Günümüz dünyasına baya hakimsiniz.Malumunuz kime neyi soracağımızı bilemeyecek durumdayız zaten sahtekar hoca kılıklılarla baya karşılaştım.Bahsini geçirmiştim zaten. Bu sebeple hep tevekküldeyim.Küçüklüğümden beri tek konuştuğum O idi.
Siz giriş çıkışı kapatmamı söylemiştiniz bunu nasıl yapıcağımdan bahsederseniz sevinirim.Ve kapandığından nasıl emin olabiliriz? Ve sorunuza cevaben şu an çalışmıyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 17.12.19, 22:17
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,333
Etiketlendiği Mesaj: 3059 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Nami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle hakkınızı helal edin sizi beklettim ama önemli olan nedenler değil siteye girer girmez yazabilmem.
Duyulan nefes,görülen cisim, zihin oyunu haklısınız ben de öyle düşünüyorum.Edindiğim tecrübelerle,size belirtmek isterimki bütün duyu organlarımla temas halindeyim bunlarla.Ritüel çok uygulamam sadece herşey içgüdüsel olarak gerçekleşir.Bilmediğim bir şekilde zihnime akarlar mesela içgüdüsel olarak En Nur esmasını çok zikrederim.Tövbe dilimden hiç düşmez.Bunun gibi, birçok ritüeli bir yerde okuduğumda bunun benim aklıma kalbime nasıl indiğini bilmiyorum ama merak etmişimdir.Günümüz dünyasına baya hakimsiniz.Malumunuz kime neyi soracağımızı bilemeyecek durumdayız zaten sahtekar hoca kılıklılarla baya karşılaştım.Bahsini geçirmiştim zaten. Bu sebeple hep tevekküldeyim.Küçüklüğümden beri tek konuştuğum O idi.
Siz giriş çıkışı kapatmamı söylemiştiniz bunu nasıl yapıcağımdan bahsederseniz sevinirim.Ve kapandığından nasıl emin olabiliriz? Ve sorunuza cevaben şu an çalışmıyorum.
Zikir çekmeyi sever misin ?
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hayırlı Bir Evlilik için Arkadaşımın Babannesinden Bir formül madlen Celb & Muhabbet & Kısmet 10 22.08.22 23:31
Arkadaşımın arabasından çıkan tılsımlar Kuyu Sorularınız 7 24.04.21 02:35
Arkadaşımın hadim ve hüddamı var Belif Sorularınız 11 19.09.19 11:48
Arkadaşımın ayağındaki kına lekesi Yigit Sorularınız 3 12.01.19 01:07
Arkadaşımın kalabalıkta dengesi bozuluyor titriyor Mahmut1 Sorularınız 9 17.06.16 00:36


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147