Nazar Kısmet kapalılgı,işsizlik özgüven eksikliğine karşı dua ve zikir önerisi - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Tecrübe Ettikleriniz

Tecrübe Ettikleriniz Denenmiş uygulamalar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 13.03.23, 20:52
 
Üyelik tarihi: 13.04.19
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 107
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Nazar Kısmet kapalılgı,işsizlik özgüven eksikliğine karşı dua ve zikir önerisi

Selamun aleykum
Mevcut durumumu olayın geçmişinden başlayarak yazacagım için biraz uzun olacak.
2017 yılında TR nin bilinen inşaat şirketlerinden birinde muhendis olarak çalışıyordum. Şirketin patronu toplantılara giren , çalışanlarını kendince test eden begenmezse işten atan Tanrı komplexi olan biriydi ve benim de dahil oldugum departmanı kapatmaya karar verdi. Fakat çalışanları duzgunce çıkarmak yerine birer kusur atfederek utanç içerisinde kovmayı tercih etti. Kovularak çıkarılma utancını yaşattıkları o işten ayrıldıktan sonra 1.5 yıl işsiz kaldım.
Artık maddi manevi dibi gördüğüm bir zaman diliminde Azerbeycanlı olan eşimin Bakudeki nenesi bir hoca teyzeye yönlendirdi. O kişi öncelikle bilmesi mumkun olmayan şeylerimizi anlattıktan sonra bende büyü oldugunu , orta yaşlı bir kadın tarafından yapıldığını ve amacının benim işsiz güçsüz parasız kalıp ailemin dagılması oldugunu söyledi.
Soylediği bazı işlemleri yaptık ve onunda okumaların sonrasında temizlendiğimi söyledi . iş bulmak için ise Okumalarının 40 gun süreceğini ve 40 dan sonraki 10 gun içinde işin çıkacagını söyledi. Dediği gibi de oldu. Hemde aynı anda 2 iş çıktı . tercih yapma şansım bile oldu.
Dualarla hayatımıza gelen mucizeleri yaşayarak görmem anlamında bu olay benim için dönüm noktası olmuştur.
Bu sureçte benden beklediği şey 2 rekat namaz kılarak dileğimi Allah tan istememdi sadece. O iş 1.5 yıl surdu. Buyu vs unuttuk gitti. 2020 in sonunda aynısını tekrar yaptık. Ortalık koronodan kırılırken tekrar mucizevi şekilde evime yakın vede yabancılarla çalıştıgım cok nitelikli bir iş buldum 9 ayda oyle çalıştım.
2020 nin sonuna dogru tekrar aynı şekilde bu teyze yardımcı oldu ve bu kez duamda detay verdim. Yurtdısında çalışmayı diledim Allah tan. Mucize 3. kez gerçekleşti. Avrupanın en guzel ulkesinde bir iş buldum. Vizemi filan işveren aldı. Hatta maaş oranın rayıclerine gore dusuktü bu yuzden vize onaylanmadı. Maaşı o ulkenin standartlarına getirdiler oyle vize onaylandı. Mucize ustune mucizeler. Bu arada duzenli namaz kılan biri değilim. Ama seyrekte olsa kılardım.
Ayetel kursiyi zaman zaman az sayıda okurdum. Ve her seferinde beni esnetirdi. Bunun dogal olmadıgını farketsemde ekstra birley yapmadım. Teyzenin sende buyu var dediği donemde kendim niyetlenip 313 ayetel kursi terkibini yaptıgımda 7 gece boyunca agzım yırtılırcasına gozumden yaşlar gelircesine esnediğimi hatırlıyorum.
2022 Mart ayında uzun suren vize alma sureci sonuclandı ve ilk anlasmamın %50 fazlası bir maaşla AVrupanın en guzel ulkeleerinden birinde çalışmaya başladım. Oradayken yakın bir arkadaşıma yeni işimden bahsetmek durumunda kaldım. O da hiç ama hiç haz etmediğim , nazarndan hasetinden cok cekindiğim baska bir eski arkadasıma durumu yetiştirmiş malesef. O arkadaş bana bunu anlattı ve hasetçi arkadaşımın benim bu işi bulmam karşısında ŞOK oldugunu soyledi. Bunu duydugum zaman çok tedirgin oldugumu hatırlıyorum. Netekim çok geçmedi ve daha yeni yeni alışmaya başladıgım sozum ona ruya işimdeki işveren 1. ay bitmeden senle çalışmamaya karar verdik dedi. Ruya bir anda kabus oldu. Nerdeyse aglar vazıyette topladım çantamı ucaga binmek uzere buyuk bir tren garında tren bekliyorum.
30 Nisan 2022 . Son anda tren rayını değiştirdiler , ve 2 elimde de bavul varken kostururken 1 aydan beri kullandıgım botların bagcıkları birbirine dolandı.
Ve 2 ayagım yerden kesildi havalandım ve 3-4 mt oteye kafamla omzum ustune düştüm. Sanki koca bir dev sırtımdan vurdu ve ayaklarım yerden oyle kesildi. netekim eve dayak yemiş gibi ulaştım.
Bu olanlarla ilgili kendi yorumum nazar olabileceği idi netekim hoca teyzemizde bu yonde konustu ve benim nazarından çekindiğim 2 arkadası bariz tarifledi ve benim adeta nazarları paratoner gibi kendime çektiğim yorumunu yaptı. O gunlerde Ayetel kursi hala esnetiyordu.
Ve sonra nerdeyse 1 seneye varan bugune kadar uzanan son işsizlik donemim basladı. Hoca teyze tekrar kendince okumalarını yaptı , bende burda duamı ve hacet namazımı yaptım. Yeni iş ımkanları , gorusmeleri yine oluyor ama hep basladıgı yerde kalıyor. Linked inn den yabancı eleman bulma firmaları zaten ulaşıyor , ama hiç biri daha once oldugu gibi sonuca ulaşmıyor. Belki 20- belki 30 gorusme yaptım bu şekilde hiç biri olumlu sonuclanmadı.
Sonuclanmayan her gorusme psıkolojimi daha da aşağı çekti. Nazarla ilgili suphelendiğim arkadas ilede tum ırtıbatımı kopardım. Çok sukur ailem var en azından arkadaş olmasa da olur derken , benim bu bitmeyen iş guc husranlarımdan bıkan eşim sacma bir konuyu bahane ederek boşanmak istediğini söyledi 3-4 ay once.Ev hanımı olmasına ragmen hırs yaptı iş buldu calısıyor.Aynı evdeyız ama Yuzume dahi bakmyor , muhatap alıp konusmuyor. Aynı odada durmuyor. Ve bu derece bir ayrılık kararına haklı sebep olabilecek şiddetle bir kavga tartısma hakaret yada yuzkızartıcı bi olay yok ortada.
Dogal olarak Azerbeycandaki hoca teyze ile de irtibatım koptu. Eşim vasıtası ile iletişim vardı zaten. Olanlardan sonra bende tekrar irtibat kurmaya çabalamadım.
Bu olanlar karşsısında ben ne yaptım son 4-5 ayda. Dedim ki madem dualar la kaderimizi olumlu yonde değiştirme imkanımız var o halde kendim yapayım bu duaları.
Çoğunlugu Havas okulundan buldugum dua uygulamalarını yapıyorum son 4-5 aydır.
Dua etmenin adabını ogrendım , duada ısrarcı olmak gerektiğini ,tam anlamıyla inanarak dua edilmesi gerektiğini ,dua kabul olmadı denmeyecegını ogrendim
esmalar ve zikirlerin varlıgını ve etkilerini bu geç yaşımda ogrendim ve bir cok uygulamasını da yaptım ama yuksek sayılardan uzak durarak.
Nazar a olan zaafiyetle ilgii yıldız dusuklugunun sebeb olabileceğini ogrendim ve yıldız yukseltme terkibini yaptım. Çok şukur artık ayetel kursi okurken esnemıyorum.
Namaz hiç kılmazdım artık sabah namazlarını kılıyorum. Sistematik bir gunahkar olmasam karıstıgım bir buyuk gunah vardı fakat 2 yıl dan beri tekrarına yeltenmedim. Ve tovbesini yine burada buldugum bir kaç terkib ile fiilen ve samimiyetle yaptım.
Tovbe istigfar ı hayatıma soktum namazlardan sonra az yada cok mutlaka yapıyorum.
Salavatları hayatıma soktum dualarımdan once ve sonra mutlaka yapıyorum.
sadakanın önemini hatırladım ve yerine getirmeye ozen gosteriyorum.
Hayatımın yeniden normale donmesini n anahtarını iş bulmak ıcın gordugum ıcın genelde hacet ve rızık uygulamalarını yaptım yapıyorum.
Agırlıklı olarak havasokulu ndan keşfettiğim celcelutiye, çevşeni kebir , yasin ,Miftah’ul-Cennet, Vakıa suresi , 313 ayetel kursi , uzun yada kısa bir çok uygulama vesilesi ile Allah a derdimi iletiyorum.
Bu arada Linked inn den beni bulup arayanlarda çok oluyor ama hep sonuçsuz kalıyor malesef. Her sonucsuz kalan gorusme , bir sekilde içime biraz daha hüzün ve hayal kırıklıgı bırakıp , ümitleri azaltıyor.
Dualarım kabul olmadı demenin kesinlikle yanlış uygunsuz oldugunu bilen biri olmama ragmen , 3-4 ay oncesine gore cok daha az umut etmeye basladım.
Ne kadar kaçınmaya çalışsamda içimdeki hüzün artık daha fazla. Zira arada çok fazla sayıda hayal kırıklıgı( işten cıkarılmalar , sonucsuz kalan gorusme) yaşadım.
Öyleki eşim senden boşanmak istıyorum dedıgınde ne daha cok üzülecek , nede kızıp tepki gösterecek mecalim vardı.
Gelelim bu tecrubemi uzunca yazıp paylaşma sebebime.
Bu yasadıklarıma sebep olan seyin büyü olduguna cok ihtimal vermiyorum açıkçası , vardıysada 2017 deki işlemlerde bitmiş olmalı .
NAzar olma ihtimali oldukca yuksek ozellikle son işten çıkış çok acaipti. Nazar dı ise de bitmiş gitmiş olmalı zira okudugum dualar terkibler mutlaka fark yaratmıştır. Ayatel kursi okurken artık esnemıyorum ki bu bence en buyuk işaret. Zaten su an nazar edecek hiç kimse kalmadı etrafımda. Tum cevrem kızım ve kopegımden ıbaret. Eş dahi kalmadı. Gunahlardan da uzagım nerdeyse 2 senedir. Tovbesini de ettim zaten
Dualar vesilesi ile ihsan edilen mucizelere %100 inanan biri olarak yaşadığım handikap belkide dogru dua terkibine uzun sure(21 gun yada 41 gun) devam etmıyor olmam olabilir.
Aynı durum maalesef esmalarda da soz konusu ,şöyleki esmaların anlamlarını faziletlerini ogrendıgımde tamam ben bunu vird edinmeliyim dıyecegım belki 30 esma , 4-5 tertib cıkıyor karsıma. Sonucta dertde kusurda bir tane değil şu anda . Ve maalesef sonuc ta hiçbirini vird edinemiyorum. Zaten kafana gore esma cekme konusunun getirebileceği olumsuzluklarıda dusununce , esma zikri gibi bir Allahın hikmetinden de faydalanamamış durumda kaldım. Ki bence esma lar inanmasan dahi etki eden bir mekanizma. Dualar gibi inanmadıgında etki etmeme durumunun esma lar da olmadıgı yonunde hissiyatım.
Asıl kritik nokta dogru esmaları yeterince uzun sure vird edinebilmek. Buda cok sayıda ve bilinçsizce olmamalı.
Birde şunu farkettim , anlattıgım bu olumsuzluklar ( işten kotu ayrılmalar, sonuclanmayan iş gorusmeleri ) bir iş gorusmesinde olmazsa olmaz özgüvenimi yerle bir etti. Bu farkettiğimden beri korkuya karşı bazı dua ve esmalar da okudum ama pek bir yol alamadım.
Sonuç olarak ; üstesinden gelmem gereken , yaşadıgım olumsuzlukları en basit ve kısa hali ile ifade edecek olsam
hüzün, özgüven eksikliği ve kısmet rızk kapalılıgı şeklinde özetleyebilirim. Eşin terketmesi ve yanlızlık, olası nazar etkileri vs yi filan hiç katmıyorum daha zira iş olmayınca evlilikde bi yere kadar belliki.

Bu durumdaki biri hangi duayı yada terkibi vird edinmelidir. ?
Hangi esmaları okumalıdır.?
Her gece 3-4 saat rahatlıkla bu vakti ayırabilirim.
Bir gun 313 ayetel kursi, oburgun celcelutiye , sonraki gun cevsen , sonraki gun yasin , ertesi gun Miftah’ul-Cennet , bu şekilde derdimizi istemek sanıyorumki pekde dogru bir yol değil benim durumumda.
Belki bir akıl veren çıkar diye burda yazmak istedim.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 13.03.23, 21:41
ulucayto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 07.08.22
Bulunduğu yer: bir çok yerde
Mesajlar: 4,137
Etiketlendiği Mesaj: 223 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
observer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamun aleykum
Mevcut durumumu olayın geçmişinden başlayarak yazacagım için biraz uzun olacak.
2017 yılında TR nin bilinen inşaat şirketlerinden birinde muhendis olarak çalışıyordum. Şirketin patronu toplantılara giren , çalışanlarını kendince test eden begenmezse işten atan Tanrı komplexi olan biriydi ve benim de dahil oldugum departmanı kapatmaya karar verdi. Fakat çalışanları duzgunce çıkarmak yerine birer kusur atfederek utanç içerisinde kovmayı tercih etti. Kovularak çıkarılma utancını yaşattıkları o işten ayrıldıktan sonra 1.5 yıl işsiz kaldım.
Artık maddi manevi dibi gördüğüm bir zaman diliminde Azerbeycanlı olan eşimin Bakudeki nenesi bir hoca teyzeye yönlendirdi. O kişi öncelikle bilmesi mumkun olmayan şeylerimizi anlattıktan sonra bende büyü oldugunu , orta yaşlı bir kadın tarafından yapıldığını ve amacının benim işsiz güçsüz parasız kalıp ailemin dagılması oldugunu söyledi.
Soylediği bazı işlemleri yaptık ve onunda okumaların sonrasında temizlendiğimi söyledi . iş bulmak için ise Okumalarının 40 gun süreceğini ve 40 dan sonraki 10 gun içinde işin çıkacagını söyledi. Dediği gibi de oldu. Hemde aynı anda 2 iş çıktı . tercih yapma şansım bile oldu.
Dualarla hayatımıza gelen mucizeleri yaşayarak görmem anlamında bu olay benim için dönüm noktası olmuştur.
Bu sureçte benden beklediği şey 2 rekat namaz kılarak dileğimi Allah tan istememdi sadece. O iş 1.5 yıl surdu. Buyu vs unuttuk gitti. 2020 in sonunda aynısını tekrar yaptık. Ortalık koronodan kırılırken tekrar mucizevi şekilde evime yakın vede yabancılarla çalıştıgım cok nitelikli bir iş buldum 9 ayda oyle çalıştım.
2020 nin sonuna dogru tekrar aynı şekilde bu teyze yardımcı oldu ve bu kez duamda detay verdim. Yurtdısında çalışmayı diledim Allah tan. Mucize 3. kez gerçekleşti. Avrupanın en guzel ulkesinde bir iş buldum. Vizemi filan işveren aldı. Hatta maaş oranın rayıclerine gore dusuktü bu yuzden vize onaylanmadı. Maaşı o ulkenin standartlarına getirdiler oyle vize onaylandı. Mucize ustune mucizeler. Bu arada duzenli namaz kılan biri değilim. Ama seyrekte olsa kılardım.
Ayetel kursiyi zaman zaman az sayıda okurdum. Ve her seferinde beni esnetirdi. Bunun dogal olmadıgını farketsemde ekstra birley yapmadım. Teyzenin sende buyu var dediği donemde kendim niyetlenip 313 ayetel kursi terkibini yaptıgımda 7 gece boyunca agzım yırtılırcasına gozumden yaşlar gelircesine esnediğimi hatırlıyorum.
2022 Mart ayında uzun suren vize alma sureci sonuclandı ve ilk anlasmamın %50 fazlası bir maaşla AVrupanın en guzel ulkeleerinden birinde çalışmaya başladım. Oradayken yakın bir arkadaşıma yeni işimden bahsetmek durumunda kaldım. O da hiç ama hiç haz etmediğim , nazarndan hasetinden cok cekindiğim baska bir eski arkadasıma durumu yetiştirmiş malesef. O arkadaş bana bunu anlattı ve hasetçi arkadaşımın benim bu işi bulmam karşısında ŞOK oldugunu soyledi. Bunu duydugum zaman çok tedirgin oldugumu hatırlıyorum. Netekim çok geçmedi ve daha yeni yeni alışmaya başladıgım sozum ona ruya işimdeki işveren 1. ay bitmeden senle çalışmamaya karar verdik dedi. Ruya bir anda kabus oldu. Nerdeyse aglar vazıyette topladım çantamı ucaga binmek uzere buyuk bir tren garında tren bekliyorum.
30 Nisan 2022 . Son anda tren rayını değiştirdiler , ve 2 elimde de bavul varken kostururken 1 aydan beri kullandıgım botların bagcıkları birbirine dolandı.
Ve 2 ayagım yerden kesildi havalandım ve 3-4 mt oteye kafamla omzum ustune düştüm. Sanki koca bir dev sırtımdan vurdu ve ayaklarım yerden oyle kesildi. netekim eve dayak yemiş gibi ulaştım.
Bu olanlarla ilgili kendi yorumum nazar olabileceği idi netekim hoca teyzemizde bu yonde konustu ve benim nazarından çekindiğim 2 arkadası bariz tarifledi ve benim adeta nazarları paratoner gibi kendime çektiğim yorumunu yaptı. O gunlerde Ayetel kursi hala esnetiyordu.
Ve sonra nerdeyse 1 seneye varan bugune kadar uzanan son işsizlik donemim basladı. Hoca teyze tekrar kendince okumalarını yaptı , bende burda duamı ve hacet namazımı yaptım. Yeni iş ımkanları , gorusmeleri yine oluyor ama hep basladıgı yerde kalıyor. Linked inn den yabancı eleman bulma firmaları zaten ulaşıyor , ama hiç biri daha once oldugu gibi sonuca ulaşmıyor. Belki 20- belki 30 gorusme yaptım bu şekilde hiç biri olumlu sonuclanmadı.
Sonuclanmayan her gorusme psıkolojimi daha da aşağı çekti. Nazarla ilgili suphelendiğim arkadas ilede tum ırtıbatımı kopardım. Çok sukur ailem var en azından arkadaş olmasa da olur derken , benim bu bitmeyen iş guc husranlarımdan bıkan eşim sacma bir konuyu bahane ederek boşanmak istediğini söyledi 3-4 ay once.Ev hanımı olmasına ragmen hırs yaptı iş buldu calısıyor.Aynı evdeyız ama Yuzume dahi bakmyor , muhatap alıp konusmuyor. Aynı odada durmuyor. Ve bu derece bir ayrılık kararına haklı sebep olabilecek şiddetle bir kavga tartısma hakaret yada yuzkızartıcı bi olay yok ortada.
Dogal olarak Azerbeycandaki hoca teyze ile de irtibatım koptu. Eşim vasıtası ile iletişim vardı zaten. Olanlardan sonra bende tekrar irtibat kurmaya çabalamadım.
Bu olanlar karşsısında ben ne yaptım son 4-5 ayda. Dedim ki madem dualar la kaderimizi olumlu yonde değiştirme imkanımız var o halde kendim yapayım bu duaları.
Çoğunlugu Havas okulundan buldugum dua uygulamalarını yapıyorum son 4-5 aydır.
Dua etmenin adabını ogrendım , duada ısrarcı olmak gerektiğini ,tam anlamıyla inanarak dua edilmesi gerektiğini ,dua kabul olmadı denmeyecegını ogrendim
esmalar ve zikirlerin varlıgını ve etkilerini bu geç yaşımda ogrendim ve bir cok uygulamasını da yaptım ama yuksek sayılardan uzak durarak.
Nazar a olan zaafiyetle ilgii yıldız dusuklugunun sebeb olabileceğini ogrendim ve yıldız yukseltme terkibini yaptım. Çok şukur artık ayetel kursi okurken esnemıyorum.
Namaz hiç kılmazdım artık sabah namazlarını kılıyorum. Sistematik bir gunahkar olmasam karıstıgım bir buyuk gunah vardı fakat 2 yıl dan beri tekrarına yeltenmedim. Ve tovbesini yine burada buldugum bir kaç terkib ile fiilen ve samimiyetle yaptım.
Tovbe istigfar ı hayatıma soktum namazlardan sonra az yada cok mutlaka yapıyorum.
Salavatları hayatıma soktum dualarımdan once ve sonra mutlaka yapıyorum.
sadakanın önemini hatırladım ve yerine getirmeye ozen gosteriyorum.
Hayatımın yeniden normale donmesini n anahtarını iş bulmak ıcın gordugum ıcın genelde hacet ve rızık uygulamalarını yaptım yapıyorum.
Agırlıklı olarak havasokulu ndan keşfettiğim celcelutiye, çevşeni kebir , yasin ,Miftah’ul-Cennet, Vakıa suresi , 313 ayetel kursi , uzun yada kısa bir çok uygulama vesilesi ile Allah a derdimi iletiyorum.
Bu arada Linked inn den beni bulup arayanlarda çok oluyor ama hep sonuçsuz kalıyor malesef. Her sonucsuz kalan gorusme , bir sekilde içime biraz daha hüzün ve hayal kırıklıgı bırakıp , ümitleri azaltıyor.
Dualarım kabul olmadı demenin kesinlikle yanlış uygunsuz oldugunu bilen biri olmama ragmen , 3-4 ay oncesine gore cok daha az umut etmeye basladım.
Ne kadar kaçınmaya çalışsamda içimdeki hüzün artık daha fazla. Zira arada çok fazla sayıda hayal kırıklıgı( işten cıkarılmalar , sonucsuz kalan gorusme) yaşadım.
Öyleki eşim senden boşanmak istıyorum dedıgınde ne daha cok üzülecek , nede kızıp tepki gösterecek mecalim vardı.
Gelelim bu tecrubemi uzunca yazıp paylaşma sebebime.
Bu yasadıklarıma sebep olan seyin büyü olduguna cok ihtimal vermiyorum açıkçası , vardıysada 2017 deki işlemlerde bitmiş olmalı .
NAzar olma ihtimali oldukca yuksek ozellikle son işten çıkış çok acaipti. Nazar dı ise de bitmiş gitmiş olmalı zira okudugum dualar terkibler mutlaka fark yaratmıştır. Ayatel kursi okurken artık esnemıyorum ki bu bence en buyuk işaret. Zaten su an nazar edecek hiç kimse kalmadı etrafımda. Tum cevrem kızım ve kopegımden ıbaret. Eş dahi kalmadı. Gunahlardan da uzagım nerdeyse 2 senedir. Tovbesini de ettim zaten
Dualar vesilesi ile ihsan edilen mucizelere %100 inanan biri olarak yaşadığım handikap belkide dogru dua terkibine uzun sure(21 gun yada 41 gun) devam etmıyor olmam olabilir.
Aynı durum maalesef esmalarda da soz konusu ,şöyleki esmaların anlamlarını faziletlerini ogrendıgımde tamam ben bunu vird edinmeliyim dıyecegım belki 30 esma , 4-5 tertib cıkıyor karsıma. Sonucta dertde kusurda bir tane değil şu anda . Ve maalesef sonuc ta hiçbirini vird edinemiyorum. Zaten kafana gore esma cekme konusunun getirebileceği olumsuzluklarıda dusununce , esma zikri gibi bir Allahın hikmetinden de faydalanamamış durumda kaldım. Ki bence esma lar inanmasan dahi etki eden bir mekanizma. Dualar gibi inanmadıgında etki etmeme durumunun esma lar da olmadıgı yonunde hissiyatım.
Asıl kritik nokta dogru esmaları yeterince uzun sure vird edinebilmek. Buda cok sayıda ve bilinçsizce olmamalı.
Birde şunu farkettim , anlattıgım bu olumsuzluklar ( işten kotu ayrılmalar, sonuclanmayan iş gorusmeleri ) bir iş gorusmesinde olmazsa olmaz özgüvenimi yerle bir etti. Bu farkettiğimden beri korkuya karşı bazı dua ve esmalar da okudum ama pek bir yol alamadım.
Sonuç olarak ; üstesinden gelmem gereken , yaşadıgım olumsuzlukları en basit ve kısa hali ile ifade edecek olsam
hüzün, özgüven eksikliği ve kısmet rızk kapalılıgı şeklinde özetleyebilirim. Eşin terketmesi ve yanlızlık, olası nazar etkileri vs yi filan hiç katmıyorum daha zira iş olmayınca evlilikde bi yere kadar belliki.

Bu durumdaki biri hangi duayı yada terkibi vird edinmelidir. ?
Hangi esmaları okumalıdır.?
Her gece 3-4 saat rahatlıkla bu vakti ayırabilirim.
Bir gun 313 ayetel kursi, oburgun celcelutiye , sonraki gun cevsen , sonraki gun yasin , ertesi gun Miftah’ul-Cennet , bu şekilde derdimizi istemek sanıyorumki pekde dogru bir yol değil benim durumumda.
Belki bir akıl veren çıkar diye burda yazmak istedim.
keske teyze ile irtibat kursa daha guzel yoneldnrimeleer yapabilie gelistirebilirsin kendini mumkunse o kadina baglan

mursid ara tanıdığın etttigim birisi varsa yine guzel olur


yasini serif tertipleri veya syetel kuesi hadet tertiplwrinde birini sanit kil her gun ayni yerde ayni mekanda duani yap corba etme salavat istigfar tevid de eklersin iyixe adabi ogrendiysen buda 1 2 saat vaktini alir 5 vakit namaza onem ver insallah muaffak olursun krdsm
__________________

- Kul ne der Mevla ne der acep
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 13.03.23, 22:37
 
Üyelik tarihi: 24.03.21
Bulunduğu yer: adana
Mesajlar: 121
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

kardeşim dilerim tüm sıkıntılarından rabbim tez zamanda seni kurtarsın gönlüne göre versin . bahsettiğin bu mübarek teyzemizin sana verdiği dualar okumalar tertipler nelerdir acaba merak ettim paylaşırmısın bu sayede faydalananlar olur
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 13.03.23, 23:12
 
Üyelik tarihi: 13.04.19
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 107
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
keske teyze ile irtibat kursa daha guzel yoneldnrimeleer yapabilie gelistirebilirsin kendini mumkunse o kadina baglan

mursid ara tanıdığın etttigim birisi varsa yine guzel olur


yasini serif tertipleri veya syetel kuesi hadet tertiplwrinde birini sanit kil her gun ayni yerde ayni mekanda duani yap corba etme salavat istigfar tevid de eklersin iyixe adabi ogrendiysen buda 1 2 saat vaktini alir 5 vakit namaza onem ver insallah muaffak olursun krdsm
Görüş için teşekkürler. Yaşadığım bu süreç in bir sonucu şu ki , bazı kişilerin duası daha çabuk ve kesin kabul oluyor. Zira o 40 gunun sonrasındaki 10 gundeki sonucun tesaduf olması milyonda 1 ihtimal bile değil. Sadece yol yordam yöntem bilmek den öte maneviyat anlamında da bazılarımız diğerlerinden daha bi farklı belki daha üstün . Bu yuzden evliyaların murşidlerin okuyup muvaffak olup aktardıgı her dua tabiri caizse ben gibi sıradan insanlarda aynı sonuca götürmeyebilir gibi bi kanaat oluştu. Adil ve mantıklı olan da bu aslında. Benim şahsen okurken en çok haz aldıgım , etkisine gücüne daha bi iinandıgım güvendiğim Ayetel kursi var. Kotu alışkanlıklara olan zaafiyeti azalttığı , her turlu şerre karşı korunma sagladıgını , huzur verdiğini , Allah a net olarak yakınlaştırdığını yaşadım biliyorum.
Belkide başka bir terkip aramaksızın ona devam etmeliydim. Ama bildiğiniz gibi çok fazla sayıda dua terkib var farklı farklı amaçlar için. Onlara faziletlerini okuyup da aklımızın gitmemesi mumkunmu ? Haliyle birden fazla dua ve terkibe dallanıyoruz hacetimiz için ve dua dan süreklilikten kopmuş oluyoruz. Bende böyle oldu maalesef. Onuda deneyim bunuda deneyim mantıgıyla değil, hepsine gönülden inanıp da uyguladım ben. Misal bu forumda çokca önerilen yasin terkibini yaptım ama 1 kere yaptım. Vakıa okudum ama belki 1-2 defa her gun değil. bu gidişatın dogru olmadığını hissettim o yuzden bu yazıyı paylaştım. Tercihen direk kuran da olan ayet (Ayetel kursi) ve sureler(Yasin) den oluşan terkipler bana bir nebze daha guven veriyor. Ve sanki Yasin suresi biraz daha öne çıkıyor gibi , ama iste ....hep gibi geliyor , acaba yanlış mı yapıyorum acaba dogrusu bumudur sorusunu sıfırlayamadık.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 13.03.23, 23:40
 
Üyelik tarihi: 13.04.19
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 107
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
hvs56 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim dilerim tüm sıkıntılarından rabbim tez zamanda seni kurtarsın gönlüne göre versin . bahsettiğin bu mübarek teyzemizin sana verdiği dualar okumalar tertipler nelerdir acaba merak ettim paylaşırmısın bu sayede faydalananlar olur
Allah razi olsun. Onun okudugu dua ve tertipleri ne sordum nede söyledi. Benden tek istediği 2 rekat namazımı kılıp hacetimi Allah tan istememdi. Birde bol bol Ayetel kursi okumam.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 13.03.23, 23:41
Omt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Omt Omt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.08.22
Bulunduğu yer: Manisa
Mesajlar: 809
Etiketlendiği Mesaj: 16 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
observer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamun aleykum
Mevcut durumumu olayın geçmişinden başlayarak yazacagım için biraz uzun olacak.
2017 yılında TR nin bilinen inşaat şirketlerinden birinde muhendis olarak çalışıyordum. Şirketin patronu toplantılara giren , çalışanlarını kendince test eden begenmezse işten atan Tanrı komplexi olan biriydi ve benim de dahil oldugum departmanı kapatmaya karar verdi. Fakat çalışanları duzgunce çıkarmak yerine birer kusur atfederek utanç içerisinde kovmayı tercih etti. Kovularak çıkarılma utancını yaşattıkları o işten ayrıldıktan sonra 1.5 yıl işsiz kaldım.
Artık maddi manevi dibi gördüğüm bir zaman diliminde Azerbeycanlı olan eşimin Bakudeki nenesi bir hoca teyzeye yönlendirdi. O kişi öncelikle bilmesi mumkun olmayan şeylerimizi anlattıktan sonra bende büyü oldugunu , orta yaşlı bir kadın tarafından yapıldığını ve amacının benim işsiz güçsüz parasız kalıp ailemin dagılması oldugunu söyledi.
Soylediği bazı işlemleri yaptık ve onunda okumaların sonrasında temizlendiğimi söyledi . iş bulmak için ise Okumalarının 40 gun süreceğini ve 40 dan sonraki 10 gun içinde işin çıkacagını söyledi. Dediği gibi de oldu. Hemde aynı anda 2 iş çıktı . tercih yapma şansım bile oldu.
Dualarla hayatımıza gelen mucizeleri yaşayarak görmem anlamında bu olay benim için dönüm noktası olmuştur.
Bu sureçte benden beklediği şey 2 rekat namaz kılarak dileğimi Allah tan istememdi sadece. O iş 1.5 yıl surdu. Buyu vs unuttuk gitti. 2020 in sonunda aynısını tekrar yaptık. Ortalık koronodan kırılırken tekrar mucizevi şekilde evime yakın vede yabancılarla çalıştıgım cok nitelikli bir iş buldum 9 ayda oyle çalıştım.
2020 nin sonuna dogru tekrar aynı şekilde bu teyze yardımcı oldu ve bu kez duamda detay verdim. Yurtdısında çalışmayı diledim Allah tan. Mucize 3. kez gerçekleşti. Avrupanın en guzel ulkesinde bir iş buldum. Vizemi filan işveren aldı. Hatta maaş oranın rayıclerine gore dusuktü bu yuzden vize onaylanmadı. Maaşı o ulkenin standartlarına getirdiler oyle vize onaylandı. Mucize ustune mucizeler. Bu arada duzenli namaz kılan biri değilim. Ama seyrekte olsa kılardım.
Ayetel kursiyi zaman zaman az sayıda okurdum. Ve her seferinde beni esnetirdi. Bunun dogal olmadıgını farketsemde ekstra birley yapmadım. Teyzenin sende buyu var dediği donemde kendim niyetlenip 313 ayetel kursi terkibini yaptıgımda 7 gece boyunca agzım yırtılırcasına gozumden yaşlar gelircesine esnediğimi hatırlıyorum.
2022 Mart ayında uzun suren vize alma sureci sonuclandı ve ilk anlasmamın %50 fazlası bir maaşla AVrupanın en guzel ulkeleerinden birinde çalışmaya başladım. Oradayken yakın bir arkadaşıma yeni işimden bahsetmek durumunda kaldım. O da hiç ama hiç haz etmediğim , nazarndan hasetinden cok cekindiğim baska bir eski arkadasıma durumu yetiştirmiş malesef. O arkadaş bana bunu anlattı ve hasetçi arkadaşımın benim bu işi bulmam karşısında ŞOK oldugunu soyledi. Bunu duydugum zaman çok tedirgin oldugumu hatırlıyorum. Netekim çok geçmedi ve daha yeni yeni alışmaya başladıgım sozum ona ruya işimdeki işveren 1. ay bitmeden senle çalışmamaya karar verdik dedi. Ruya bir anda kabus oldu. Nerdeyse aglar vazıyette topladım çantamı ucaga binmek uzere buyuk bir tren garında tren bekliyorum.
30 Nisan 2022 . Son anda tren rayını değiştirdiler , ve 2 elimde de bavul varken kostururken 1 aydan beri kullandıgım botların bagcıkları birbirine dolandı.
Ve 2 ayagım yerden kesildi havalandım ve 3-4 mt oteye kafamla omzum ustune düştüm. Sanki koca bir dev sırtımdan vurdu ve ayaklarım yerden oyle kesildi. netekim eve dayak yemiş gibi ulaştım.
Bu olanlarla ilgili kendi yorumum nazar olabileceği idi netekim hoca teyzemizde bu yonde konustu ve benim nazarından çekindiğim 2 arkadası bariz tarifledi ve benim adeta nazarları paratoner gibi kendime çektiğim yorumunu yaptı. O gunlerde Ayetel kursi hala esnetiyordu.
Ve sonra nerdeyse 1 seneye varan bugune kadar uzanan son işsizlik donemim basladı. Hoca teyze tekrar kendince okumalarını yaptı , bende burda duamı ve hacet namazımı yaptım. Yeni iş ımkanları , gorusmeleri yine oluyor ama hep basladıgı yerde kalıyor. Linked inn den yabancı eleman bulma firmaları zaten ulaşıyor , ama hiç biri daha once oldugu gibi sonuca ulaşmıyor. Belki 20- belki 30 gorusme yaptım bu şekilde hiç biri olumlu sonuclanmadı.
Sonuclanmayan her gorusme psıkolojimi daha da aşağı çekti. Nazarla ilgili suphelendiğim arkadas ilede tum ırtıbatımı kopardım. Çok sukur ailem var en azından arkadaş olmasa da olur derken , benim bu bitmeyen iş guc husranlarımdan bıkan eşim sacma bir konuyu bahane ederek boşanmak istediğini söyledi 3-4 ay once.Ev hanımı olmasına ragmen hırs yaptı iş buldu calısıyor.Aynı evdeyız ama Yuzume dahi bakmyor , muhatap alıp konusmuyor. Aynı odada durmuyor. Ve bu derece bir ayrılık kararına haklı sebep olabilecek şiddetle bir kavga tartısma hakaret yada yuzkızartıcı bi olay yok ortada.
Dogal olarak Azerbeycandaki hoca teyze ile de irtibatım koptu. Eşim vasıtası ile iletişim vardı zaten. Olanlardan sonra bende tekrar irtibat kurmaya çabalamadım.
Bu olanlar karşsısında ben ne yaptım son 4-5 ayda. Dedim ki madem dualar la kaderimizi olumlu yonde değiştirme imkanımız var o halde kendim yapayım bu duaları.
Çoğunlugu Havas okulundan buldugum dua uygulamalarını yapıyorum son 4-5 aydır.
Dua etmenin adabını ogrendım , duada ısrarcı olmak gerektiğini ,tam anlamıyla inanarak dua edilmesi gerektiğini ,dua kabul olmadı denmeyecegını ogrendim
esmalar ve zikirlerin varlıgını ve etkilerini bu geç yaşımda ogrendim ve bir cok uygulamasını da yaptım ama yuksek sayılardan uzak durarak.
Nazar a olan zaafiyetle ilgii yıldız dusuklugunun sebeb olabileceğini ogrendim ve yıldız yukseltme terkibini yaptım. Çok şukur artık ayetel kursi okurken esnemıyorum.
Namaz hiç kılmazdım artık sabah namazlarını kılıyorum. Sistematik bir gunahkar olmasam karıstıgım bir buyuk gunah vardı fakat 2 yıl dan beri tekrarına yeltenmedim. Ve tovbesini yine burada buldugum bir kaç terkib ile fiilen ve samimiyetle yaptım.
Tovbe istigfar ı hayatıma soktum namazlardan sonra az yada cok mutlaka yapıyorum.
Salavatları hayatıma soktum dualarımdan once ve sonra mutlaka yapıyorum.
sadakanın önemini hatırladım ve yerine getirmeye ozen gosteriyorum.
Hayatımın yeniden normale donmesini n anahtarını iş bulmak ıcın gordugum ıcın genelde hacet ve rızık uygulamalarını yaptım yapıyorum.
Agırlıklı olarak havasokulu ndan keşfettiğim celcelutiye, çevşeni kebir , yasin ,Miftah’ul-Cennet, Vakıa suresi , 313 ayetel kursi , uzun yada kısa bir çok uygulama vesilesi ile Allah a derdimi iletiyorum.
Bu arada Linked inn den beni bulup arayanlarda çok oluyor ama hep sonuçsuz kalıyor malesef. Her sonucsuz kalan gorusme , bir sekilde içime biraz daha hüzün ve hayal kırıklıgı bırakıp , ümitleri azaltıyor.
Dualarım kabul olmadı demenin kesinlikle yanlış uygunsuz oldugunu bilen biri olmama ragmen , 3-4 ay oncesine gore cok daha az umut etmeye basladım.
Ne kadar kaçınmaya çalışsamda içimdeki hüzün artık daha fazla. Zira arada çok fazla sayıda hayal kırıklıgı( işten cıkarılmalar , sonucsuz kalan gorusme) yaşadım.
Öyleki eşim senden boşanmak istıyorum dedıgınde ne daha cok üzülecek , nede kızıp tepki gösterecek mecalim vardı.
Gelelim bu tecrubemi uzunca yazıp paylaşma sebebime.
Bu yasadıklarıma sebep olan seyin büyü olduguna cok ihtimal vermiyorum açıkçası , vardıysada 2017 deki işlemlerde bitmiş olmalı .
NAzar olma ihtimali oldukca yuksek ozellikle son işten çıkış çok acaipti. Nazar dı ise de bitmiş gitmiş olmalı zira okudugum dualar terkibler mutlaka fark yaratmıştır. Ayatel kursi okurken artık esnemıyorum ki bu bence en buyuk işaret. Zaten su an nazar edecek hiç kimse kalmadı etrafımda. Tum cevrem kızım ve kopegımden ıbaret. Eş dahi kalmadı. Gunahlardan da uzagım nerdeyse 2 senedir. Tovbesini de ettim zaten
Dualar vesilesi ile ihsan edilen mucizelere %100 inanan biri olarak yaşadığım handikap belkide dogru dua terkibine uzun sure(21 gun yada 41 gun) devam etmıyor olmam olabilir.
Aynı durum maalesef esmalarda da soz konusu ,şöyleki esmaların anlamlarını faziletlerini ogrendıgımde tamam ben bunu vird edinmeliyim dıyecegım belki 30 esma , 4-5 tertib cıkıyor karsıma. Sonucta dertde kusurda bir tane değil şu anda . Ve maalesef sonuc ta hiçbirini vird edinemiyorum. Zaten kafana gore esma cekme konusunun getirebileceği olumsuzluklarıda dusununce , esma zikri gibi bir Allahın hikmetinden de faydalanamamış durumda kaldım. Ki bence esma lar inanmasan dahi etki eden bir mekanizma. Dualar gibi inanmadıgında etki etmeme durumunun esma lar da olmadıgı yonunde hissiyatım.
Asıl kritik nokta dogru esmaları yeterince uzun sure vird edinebilmek. Buda cok sayıda ve bilinçsizce olmamalı.
Birde şunu farkettim , anlattıgım bu olumsuzluklar ( işten kotu ayrılmalar, sonuclanmayan iş gorusmeleri ) bir iş gorusmesinde olmazsa olmaz özgüvenimi yerle bir etti. Bu farkettiğimden beri korkuya karşı bazı dua ve esmalar da okudum ama pek bir yol alamadım.
Sonuç olarak ; üstesinden gelmem gereken , yaşadıgım olumsuzlukları en basit ve kısa hali ile ifade edecek olsam
hüzün, özgüven eksikliği ve kısmet rızk kapalılıgı şeklinde özetleyebilirim. Eşin terketmesi ve yanlızlık, olası nazar etkileri vs yi filan hiç katmıyorum daha zira iş olmayınca evlilikde bi yere kadar belliki.

Bu durumdaki biri hangi duayı yada terkibi vird edinmelidir. ?
Hangi esmaları okumalıdır.?
Her gece 3-4 saat rahatlıkla bu vakti ayırabilirim.
Bir gun 313 ayetel kursi, oburgun celcelutiye , sonraki gun cevsen , sonraki gun yasin , ertesi gun Miftah’ul-Cennet , bu şekilde derdimizi istemek sanıyorumki pekde dogru bir yol değil benim durumumda.
Belki bir akıl veren çıkar diye burda yazmak istedim.
Yasin suresi ile yapılan bir terkip var daha yeni paylaşılmış forumda ona göz atmanızı tavsiye ederim birde bir terkibi bitirmeden başka birine başlamayın çorba etmeyin sabırlı olun,sabırla ve namazla isteyin ayettede söylendiği gibi, Teheccüd namazlarına gayret edin gece dua edin Yasin i şerifte gece okunursa daha güzel olur gecenin maneviyatını herkes hissediyordur zaten gece bambaşka oluyor
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 14.03.23, 06:06
ulucayto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 07.08.22
Bulunduğu yer: bir çok yerde
Mesajlar: 4,137
Etiketlendiği Mesaj: 223 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
observer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görüş için teşekkürler. Yaşadığım bu süreç in bir sonucu şu ki , bazı kişilerin duası daha çabuk ve kesin kabul oluyor. Zira o 40 gunun sonrasındaki 10 gundeki sonucun tesaduf olması milyonda 1 ihtimal bile değil. Sadece yol yordam yöntem bilmek den öte maneviyat anlamında da bazılarımız diğerlerinden daha bi farklı belki daha üstün . Bu yuzden evliyaların murşidlerin okuyup muvaffak olup aktardıgı her dua tabiri caizse ben gibi sıradan insanlarda aynı sonuca götürmeyebilir gibi bi kanaat oluştu. Adil ve mantıklı olan da bu aslında. Benim şahsen okurken en çok haz aldıgım , etkisine gücüne daha bi iinandıgım güvendiğim Ayetel kursi var. Kotu alışkanlıklara olan zaafiyeti azalttığı , her turlu şerre karşı korunma sagladıgını , huzur verdiğini , Allah a net olarak yakınlaştırdığını yaşadım biliyorum.
Belkide başka bir terkip aramaksızın ona devam etmeliydim. Ama bildiğiniz gibi çok fazla sayıda dua terkib var farklı farklı amaçlar için. Onlara faziletlerini okuyup da aklımızın gitmemesi mumkunmu ? Haliyle birden fazla dua ve terkibe dallanıyoruz hacetimiz için ve dua dan süreklilikten kopmuş oluyoruz. Bende böyle oldu maalesef. Onuda deneyim bunuda deneyim mantıgıyla değil, hepsine gönülden inanıp da uyguladım ben. Misal bu forumda çokca önerilen yasin terkibini yaptım ama 1 kere yaptım. Vakıa okudum ama belki 1-2 defa her gun değil. bu gidişatın dogru olmadığını hissettim o yuzden bu yazıyı paylaştım. Tercihen direk kuran da olan ayet (Ayetel kursi) ve sureler(Yasin) den oluşan terkipler bana bir nebze daha guven veriyor. Ve sanki Yasin suresi biraz daha öne çıkıyor gibi , ama iste ....hep gibi geliyor , acaba yanlış mı yapıyorum acaba dogrusu bumudur sorusunu sıfırlayamadık.
hizli kabul oluyor falan bu iş bizi asar hizli kabul olan buyuculerin medyumcularinda duaları var işin icerisine bakimnca ne oyunlar donuyor bi bilsen o yuzden erken yada gec degilde nasipte varsa diyelim ve bu durumu ciddiyetsizlik gostermeden isinin ehli hocanin gozetiminde mumkunse yap ki eksik ilimle gitme yola
__________________

- Kul ne der Mevla ne der acep
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 15.03.23, 08:05
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.07.21
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 50
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Hayatında iyi giden şeyleri herkese anlatma
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 07.04.24, 06:14
verveine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29.02.24
Bulunduğu yer: Kanada
Mesajlar: 123
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Aleykum selam,

Neredeyse sizinle hemen hemen ayni seyleri ayni paralelde suan yasayan biriyim, iftiraya ugradim pozisyonumda gozu olan biri tarafindan isten cikarildim sacma bir seydi dunyam tepe taklak oldu sanki herkes sirtini dondu gibi o cok guvendiklerim bile kendini paraya kendini satti mevkisi yuksek olanin yalakasi oldu, hasetcinin serrine ugradim filimin icindeymisim gibi basima gelenler normal olmadigi cok asikar ne oluyor hala anlamis degilim ama iftira iftira haksizlik haksizlik insanin kalbini acitiyor. Cok uzun ucuz oyunlar ama sanki bir test kim benligini satacak iki yuzluluk yapacak gibi, cok sukur hep dik durdum boynumu yalancilara egmedim medet merhamet ummadim. Bir aydir is ariyorum ama henuz bulamadim, siz gibi dualara zikirlere sigindim sorguluyorum da artik niye basima boylesi tuhaf olaylar geliyor diye bi yerde maalesef. Gorunce sizi cok iyi anladim. Insallah istedigin gibi bir is bulursun dualarin kabul olur. En onemlisi kalbi temiz insanlarla karsilastirsin dilerim Allahim.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bayana kısmet çıkması için uygulama (dua-zikir) Tuana Celb & Muhabbet & Kısmet 8 28.11.23 00:55
Nazar ve Büyüye Karşı Şap hello4me Nazar ve Büyü Uygulamaları 13 08.07.22 00:41
bereket nasip kısmet sağlık nazar cin hepsi için dua Naim Dualar & Dua Kardeşliği 4 09.03.21 13:22
Cin, nazar, büyü, kısmet bağlılığı ve fakirlikten korunmak için Torlak Tövbeler & Uyarılar 1 14.08.20 03:38
Büyü, Bağlılık, Kısmet, Nazar, Musallat var diyenler için Ejder Tövbeler & Uyarılar 1 15.02.17 06:19


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147