vBulletin rss ile konunun tamamını çekmek - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Web & internet > vBulletin

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 22.05.16, 11:50
HeartLess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator
 
Üyelik tarihi: 18.08.14
Bulunduğu yer: Dip..
Mesajlar: 4,881
Etiketlendiği Mesaj: 2230 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart vBulletin rss ile konunun tamamını çekmek

Aslında her forum sisteminden ve dahi RSS bağlantısı olan içerik yönetim sisteminden konu çekmek her zaman mümkündür.

Peki Forumunuzda bulunan kategorilere en uygun konuları tam isabetle çekmek nasıl mümkün olur?

Özellikle birden fazla forum sahibi olanların böyle bir bilgi aradığını gözlemlemekteyim. Bunun için bot yazanlar ve bu botları satanlar var. Açıkçası o botlar hakkında pek bilgim yok. Aslında tahmin ediyorum mantığını ama görmediğim için bir yorumda bulunmayacağım.

Gelelim vBulletin bir forumda güncel olarak eklenen bir konunun otomatik olarak diğer bir foruma eksiksiz aktarılmasına:

Admin Panel => RSS Feed => Yeni RSS Feed menüsüne tıklayarak RSS ile çalışmayı başlatalım.

Karşımıza İki ana bölüm gelecek.

!. bölüm RSS Feed Ayarı: Kaynak sitenin hangi forumundan veri alınacağını; yayınlanacak sitenin hangi bölümüne, hangi üye adına ekleneceğini ayarlıyoruz.

RSS Feed ekleme penceresi açıldığında ilk hali şöyledir:



Biz burada konularını sürekli olarak çekmek istediğimiz bölüme ait RSS bağlantısını doğru bir şekilde eklemeliyiz. Bunun için kaynak sitenin içindeki tüm bölümlerin ID numaralarını bilmek gerekir.

Örneğin: 16. bölümü oyunlar olan bir forumun Oyunlar bölümü için RSS kodu şöyle olmalı:


scription">Kod:
http://kaynaksite.xxx/external.php?type=rss2&forumid's=16

Bu RSS bağlantısı ile forumunuza çekeceğiniz Oyunlar bölümünden verileri zahmetsizce ve doğru olarak çalışmanızı sağlar.

Örnek bir bölümden sitenize bağlantı ayarı:



Görseldeki gibi gerekli alanları girmeniz gerekmektedir. Buraya kadar aynı şeyleri görmüşsünüzdür zaten.

İşin sırrı, 2. bölümde.

Birinci alanı tamamladık ve 2. alanda Şablon düzenleme seçenekleri var. Varsayılan şablon şu şekildedir:



Bu şablonla gördüğünüz gibi, konunun ancak giriş kısmı alınmakta ve devamı için o konunun alındığı yere gitmenizi söylemekte. Bu da sitenize bir içerik değeri kazandırmayacaktır.

Bu şablonu şu şekilde zorlamak mümkündür:


Varsayılan Göve şablonunda bulunan içerik kodu:

description:
PHP- Kodu:
{rss:description
iken sadece bir iki cümle çeker.

Bu kodu:

PHP- Kodu:
{rss:content:encoded
şeklinde değiştirirsek, o konunun bütününü çekmeye zorlarız.

Görseldeki gibi bir düzenleme yaptığınızda artık bu RSS kaydı ile kaynak sitenin bölümünden, yayınlanacak sitenin ilgili bölümüne konular tüm içeriği ile çekilir. vBulletin sistemi buna bir kaç kez itiraz edebilir. Beni zorluyorsun diyebilir. Kulak asmayın. Hata mesajı verse bile bir süre sonra bu uyarılardan da vazgeçer.

Bu kayıtları devam ettirdiğiniz sürece, kaynak sitedeki belirlediğiniz bölümlerde açılan yeni konular da düzenli olarak yayıncı sitenize çekilecektir.

İstediğiniz tüm bölümleri ayarladıktan sonra RSS Feed Menejer'de o bölümlerin aktif olarak işaretlenmiş olduğunu kontrol edin ve Aktifleştirme İşlemlerini Kabul Et'i tıklayarak. Sistemli çalışmanızın başlangıç emrini verin.


Artık Kaynak sitenizde paylaşılan konuların yayıncı siteye gelişini keyifle izleyin. Ha, vBulletin bu konuda bazen nazlanır.

__________________
öLürüm yoLuna öLürümde yine boyun eğmem, yakarım dünyayı uğruna ama sana eğiLmem.. öyLe sInIrsIz öyLe Derin öyLe Çok Severim ki KORKARSIN!! Kuruyup çöLe dönsemde Pare Pare oLsamda YENiLMEM!!..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 05.05.17, 22:52
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,190
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.

Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 01.05.18, 09:25
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 14,974
Etiketlendiği Mesaj: 891 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın HeartLess, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.

__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 09.07.21, 15:50
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 06.07.21
Bulunduğu yer: Tajikistan
Mesajlar: 1
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Looking for <h1>Sharepoint workspace 2010 download</h1>?

download it

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
























































Download Microsoft SharePoint Foundation 2010 from Official Microsoft Download Center
In this article
Download Microsoft SharePoint Foundation from Official Microsoft Download Center
Download SharePoint Workspace 2010 Deployment Essentials from Official Microsoft Download Center
Surface-Geräte
<h2>Join or Sign In.Installing and Using the SharePoint SDK Download | Microsoft Docs</h2>
Dec 20, Ğ’Â*В· Install Security Update for Microsoft SharePoint Workspace (KB), Bit Edition. To do this, follow these steps: Download file by clicking on the Download button at the top of the page, and then save the file to your hard disk drive. It is recommended that you quit any programs you are running. Jun 09, Ğ’Â*В· This paper describes how SharePoint Workspace can be deployed to SharePoint clients so that SharePoint users can easily syncrhonize local contributions with designated SharePoint sites. The paper also explains how to use SharePoint Workspace for peer collaboration and how to manage a SharePoint Workspace ing System: Windows 7 Professional. Dec 20, Ğ’Â*В· SharePoint Designer only connects to SharePoint To connect to SharePoint and earlier sites you must continue to use SharePoint Designer If you elect to install both applications side-by-side, you must download the bit version of SharePoint Designer , and install it after installing SharePoint Designer Jun 17, Ğ’Â*В· Download the SharePoint Workspace Groove Web Services SDK This SDK lets you access Groove workspaces in SharePoint Workspace through a local Web services application. This SDK is primarily provided for compatibility with Office Groove Click Site Actions and then click Sync to SharePoint Workspace. In the Sync to SharePoint Workspace dialog box, click OK. A "Sync Progress" dialog box opens to keep you informed about the progress of the download from the SharePoint site to the SharePoint workspace. When the download completes, click Open Workspace or Close. Jun 23, Ğ’Â*В· Download Microsoft SharePoint Workspace for Windows to synchronize SharePoint libraries, access your SharePoint documents, and expand the Subcategory: Office Suites. Download Grundlegende Informationen zur Bereitstellung von SharePoint Workspace from Official Microsoft Download CenterOperating System: Windows 7 Professional. Jul 05, Ğ’Â*В· Microsoft SharePoint Workspace extends your SharePoint sites to your desktop, allowing you to work when you want and where you want. Designed for team collaboration, Microsoft SharePoint Workspace (formally known as Groove), allows you to create and manage workspaces in which you can share documents, calendars, folders and spaces. Dec 20, Ğ’Â*В· File Size: MB. SharePoint Foundation is the new version of Microsoft Windows SharePoint Services. It is the essential solution for organizations that need a secure, manageable, web-based collaboration platform. SharePoint helps teams stay connected and productive by providing easy access to the people, documents, and information that.

Installing and Using the SharePoint 2010 SDK Download
What is SharePoint Workspace?
Download Microsoft SharePoint Designer (bit) from Official Microsoft Download Center
Download Microsoft SharePoint Designer 2010 (64-bit) from Official Microsoft Download Center
Finden Sie Ihren neuen PC
<h3>Sharepoint workspace 2010 download.Download SharePoint Workspace Deployment Essentials from Official Microsoft Download Center</h3>
Microsoft SharePoint Workspace - Free download and software reviews - CNET Download
SharePoint Workspace 2010
Using the SharePoint 2010 SDK
Basic tasks in SharePoint Workspace - SharePoint
Microsoft SharePoint Workspace 2010
Microsoft 365
Microsoft SharePoint Workspace - Download

Dec 20, Ğ’Â*В· SharePoint Designer only connects to SharePoint To connect to SharePoint and earlier sites you must continue to use SharePoint Designer If you elect to install both applications side-by-side, you must download the bit version of SharePoint Designer , and install it after installing SharePoint Designer Click Site Actions and then click Sync to SharePoint Workspace. In the Sync to SharePoint Workspace dialog box, click OK. A "Sync Progress" dialog box opens to keep you informed about the progress of the download from the SharePoint site to the SharePoint workspace. When the download completes, click Open Workspace or Close. Download Grundlegende Informationen zur Bereitstellung von SharePoint Workspace from Official Microsoft Download CenterOperating System: Windows 7 Professional. Jul 05, Ğ’Â*В· Microsoft SharePoint Workspace extends your SharePoint sites to your desktop, allowing you to work when you want and where you want. Designed for team collaboration, Microsoft SharePoint Workspace (formally known as Groove), allows you to create and manage workspaces in which you can share documents, calendars, folders and spaces. Jun 17, Ğ’Â*В· Download the SharePoint Workspace Groove Web Services SDK This SDK lets you access Groove workspaces in SharePoint Workspace through a local Web services application. This SDK is primarily provided for compatibility with Office Groove Jun 09, Ğ’Â*В· This paper describes how SharePoint Workspace can be deployed to SharePoint clients so that SharePoint users can easily syncrhonize local contributions with designated SharePoint sites. The paper also explains how to use SharePoint Workspace for peer collaboration and how to manage a SharePoint Workspace ing System: Windows 7 Professional. Jun 23, Ğ’Â*В· Download Microsoft SharePoint Workspace for Windows to synchronize SharePoint libraries, access your SharePoint documents, and expand the Subcategory: Office Suites. Dec 20, Ğ’Â*В· File Size: MB. SharePoint Foundation is the new version of Microsoft Windows SharePoint Services. It is the essential solution for organizations that need a secure, manageable, web-based collaboration platform. SharePoint helps teams stay connected and productive by providing easy access to the people, documents, and information that. Dec 20, Ğ’Â*В· Install Security Update for Microsoft SharePoint Workspace (KB), Bit Edition. To do this, follow these steps: Download file by clicking on the Download button at the top of the page, and then save the file to your hard disk drive. It is recommended that you quit any programs you are running.

Basic tasks in SharePoint Workspace 2010
Developer's Description
SharePoint Workspace | Microsoft Docs

Installing the SharePoint 2010 SDK Download


Softonic review


Manage SharePoint sites locally on your PC





gotowebinar download windows 10download wia driver for hp scanner windows 10active directory users and computers download for windows 10ps4 remote play pc download windows 7evil dead regeneration pc game free download full versiondownload hp 620 wireless drivers for windows 7 free50 cent bulletproof pc game free download3d video converter for pc free downloadfree utorrent software download for windows 8 freecomputer game pc setup download
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
can you still download windows 10crash bandicoot windows 10 downloadpci modem driver windows xp download free freewindows media center download for xp home freelogitech m235 driver download windows 10
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
<a href="http://newsfrom824coetralexgebz.blogspot.com/2021/06/lenovo-yoga-720-touchpad-motorist.html">http://newsfrom824coetralexgebz.blogspot.com/2021/06/lenovo-yoga-720-touchpad-motorist.html</a>
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

lenovo powerdvd 10 free download for windows 10best old pc games free downloadgoogle play games free download for pc windows 10hp dx2000 mt drivers download windows 7 freedownload sp2 windows 2000 free
icon pack for windows 10 free downloaddate ariane download windows freelive wallpaper themes for windows 7 free download freebattery doctor pc free downloadbeach head 2000 pc game free download

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
epson l210 driver free download for windows 7 freecarx drift racing pc free download2ds emulator for pc free downloadnetscape navigator for windows 7 free download freebluetooth driver for windows 10 64 bit lenovo free download


kjsdfkj1239.sdf,dsfkjkd

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
cekmek, ile, konunun, rss, tamamini, vbulletin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Rüyada Zikir Çekmek NGB Z Harfi Rüya Tabirleri 0 23.11.23 17:25
Rüyada Zahmet Çekmek NGB Z Harfi Rüya Tabirleri 0 22.11.23 21:54
vbulletin Powered by vbulletin yazısını kaldırmak selamidemir vBulletin 0 26.02.19 08:20
vBulletin optimizasyon HeartLess vBulletin 2 07.05.18 09:17
vBulletin H1 H2 Tag Kullanımı HeartLess vBulletin 3 01.05.18 09:25


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147