17.08.19, 17:09
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 22 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
El Yiğit Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle, cinin cinle öldürülmesi dinen caiz değildir. Besmeleyi dahi zor çektiğini bizzati sen idda ettin. Ve besmele i şerifi daha zor çekerken, hadim zuhur ettiğin de besmele ile mi yollayacağını sanıyorsun.?
İstediğin daveti yap, evinde veya vücudun da musallat olan şerli cinler varsa ilk onlar koşar davetine. Sende dilin tutulup, ayılıp ayılıp bayılırsın Allah muhafaza.
Hadimler öyle herkesin davetine icabet etseydi riyazat veya ilime lüzum olmazdı.
Bizzati, yanlış anlaşılmaya, cinnileri senden iyi tanır ve diyoloğum da fazladır. Bedende ki varlığın, seninle konuşup anlaşma veya sağlıklı, dürüst bir iletişim haline geçeceğini düşünüyor isen yanılıyorsun.
Cinler ve iblisler Allahın yarattığı, en yalancı, sahtekar varlıklardır.
Ayrıca hadim cini yakar demişsin. Velev ki yaktı. Artık kurtulacağını felan düşünüyor isen yanılıyorsun, yerine başka bir cinni gelir. Vefk olmadan, burdan bile kesseler veyahutta yaksalar bir işe yaramaz.
Öncelikle, cinin neden seni rahatsız ettiğini forumda bakım yapan kişilerden öğren. Sonra ne yaparsan yaparsın.
Ama hadim çağırcam, hüddam getiricem olayları seni aşar emin ol.
Hadim öyle önüne geleni takıpta 2 dakika da gelecek olan varlık değildir. Gelse bile gönderemeyeceğin için, 3 gün için de sana musallat olup öyle gitmek zorunda kalır.
Tercih senin, Allaha emanet ol vesselam.
|
Hilafi huzur vardi bakim yapti dedi senin durumun cok karisik chatte gel anlaticam dedi 3 ay once halada 100 mesaj yapamadim ozelden anlatmadi
.
|