Zayıflamak için Dua Arayanlar Mutlaka Okusun, Muazzam Etkili - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Sağlık & Şifa > Sağlık > Beslenme & Diyet & Zayıflama

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 19.01.18, 02:38
Tugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 22.11.17
Bulunduğu yer: Almanya
Mesajlar: 582
Etiketlendiği Mesaj: 123 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Lightbulb Zayıflamak için Dua Arayanlar Mutlaka Okusun, Muazzam Etkili

Zayıflamak için Dua Arayanlar Mutlaka Okusun, Muazzam Etkili

3 Adet Muhteşem Etkili Zayıflamak için Dua
Zayıflamak için uğraşan insanların başvurduğu yol ve yöntemlerden biri de duadır şüphesiz, işte biz bu yazımızda zayıflamak için dua arayan insanlara faydalı olacak son derece etkili 3 uygulamadan söz edeceğiz.
Bu yazımızda yer alan 3 adet müthiş etkili duayı ve niyazı yapabilen insanlar, Allah’ın izniyle en kısa zamanda kilo vermeye ve zayıflamaya başlayacaklardır.
Zayıflamak için uygulayabileceğiniz ve aşağıda detaylarını tarif edeceğimiz 3 adet muhteşem dua, size zayıflama bilincini aşılayacak ve bu sayede bedeninizi en güzel şekilde yönlendirecek inşallah. Bu nedenle aşağıdaki detayları dikkatli bir şekilde takip edin ve zayıflamak için duanın detaylarını iyice kavramaya çalışın, işte başlıyoruz:
Zayıflamak için Dua 1: Muazzam Bir Sure
Aktaracağımız 3 adet duadan biri olan bu duayı özellikle gece uyumadan önce uygulamanız gerekir, çünkü bu dua sadece gece uyumadan önce yapıldığında muhteşem sonuçlar verir.
Gece uyumadan ve yatağa girmeden evvel zayıflamak niyeti ve kilo vermek amacıyla kendinizi motive etmeli ve bu niyet içerisinde sessiz bir yere geçip Allah’a samimiyet içerisinde yönelmeye çalışmalısınız.
Bu düşünceler içerisinde sessiz bir yerde kıbleye dönmeli ve ayakta iken 7 defa besmele okumalısınız, 7 adet besmeleyi okurken ayakta olmalı ve gözlerinizi kapatarak zayıflamayı düşünmelisiniz.
Bu uygulamayı bitirdikten sonra yine gözleriniz kapalı olacak şekilde dizüstü çökmeli ve 7 kez Fatiha Suresi’ni okumalısınız.
Fatiha Suresi’ni 7 defa okurken de yine zayıflamak için dua ettiğinizin bilincinde olmalısınız ve bu anlamda niyetinize gerçek anlamda odaklanmaya çalışmalısınız.
Bu aşamadan sonra gözlerinizi açmalı ve şu duayı art arda 3 defa okumalısınız:

“Allah’ım, bütün insanların kalplerine ve düşüncelerine hükmeden ve yön veren sensin şüphesiz, benim de kalbime ve düşüncelerime hükmeden ilminin ve kudretinin sonsuzluğu için niyetimi gerçekleştir ve beni amacıma kavuştur. Bana zayıflama ve sağlıklı bir hayat sürme yolunda güç ve kuvvet ver Allah’ım, beni hastalıklardan kurtulma ve bedensel anlamda şifaya kavuşma konusunda doğru yola ilet Allah’ım. Amin.”

Bu duayı 3 defa okuduktan sonra zayıflamak için duayı tamamlamış olacaksınız, fakat yazının tam da bu noktasında değinmek zorunda olduğumuz çok önemli bir husus var:
Zayıflamak için dua, tek başına yapılabileceği gibi toplu bir şekilde de yapılabilen bir uygulama biçimidir. Dolayısı ile sadece yukarıdaki duayı uygulayıp bitirebilirsiniz. Fakat şunu kesinlikle bilmelisiniz ki sadece yukarıdaki duayı değil aşağıda aktaracağımız iki duayı da yapmanız halinde çok daha güzel sonuçlar alacaksınız.
Bu bağlamda size, sadece bir dua ile yetinmemenizi ve diğer iki duayı da uygulamanızı kesinlikle tavsiye ederiz.
Şimdi 2. zayıflama duası üzerinde duralım:

Zayıflamak için Dua 2: Mükemmel Bir Esma
Bu duayı sadece seher vaktinde yapmanız gerektiğini bilmelisiniz ve zayıflamak için duanın bu versiyonunun seher vaktinde yapıldığında muhteşem sonuçlara vesile olduğunu beyan etmeliyiz.
Bu noktada, zayıflamak için yapacağınız bu duayı herhangi bir günün seher vaktinde uyanarak uygulayabilirsiniz, şöyle:

Herhangi bir gün kendinizi hazır hissettiğiniz bir zaman diliminde uyanmalı ve seher vaktinin faziletinden ve feyzinden de istifade ederek, içtenlikle Allah’a yönelmeli ve kalbinizde zayıflama düşüncesi olarak sessiz bir yere geçmelisiniz.
Böyle sessiz bir yere geçtikten sonra, kıbleye dönmeli ve ayakta iken 3 defa besmele okumalısınız, tabi 3 defa Bismillahirrahmanirrahim dediğiniz andan gözleriniz kapalı olmalı ve zayıflamak için, içinizden niyet getirmelisiniz.
Bu uygulamadan sonra dizüstü çökmeli ve yine gözleriniz kapalı iken 33 defa Ya Rezzâk esmaül hüsnasını okumalısınız.
Bu esmayı 33 defa okurken Allahu Teala’nın bu mübarek esmasının bütün varlıklara en güzel şekilde rızık veren ve onların bedenlerini en uygun şekilde besleyen anlamına geldiğini de düşünmelisiniz.
Dizüstü çökmüş bir vaziyette ve gözleriniz kapalı bir pozisyonda 33 defa Ya Rezzâk esmasını okuduktan sonra, şu duayı bir defa okumalısınız:

“Allah’ım, varlıkların rızkını ve mahlukatın ihtiyacını en güzel şekilde bilen ve bu doğrultuda onları en güzel nimetler ile besleyen sensin şüphesiz. Varlığının ve kudretinin tecellisi ile her varlığa en güzel rızkı verir ve her yaratılmışın nimetini en uygun şekilde ihsan edersin. Şimdi bana da en güzel nimeti ve en hayırlı rızkı vermeni canı gönülden talep ediyorum ve bu anlamda bedenimi en güzel rızıklara açmanı temenni ediyorum. Bana ve bedenime, en şifalı ve en faydalı rızıkları bahşeyle, beni ve bedenimi en ideal biçime getir Allah’ım. Amin.”

Bu duanın ardından 2. zayıflama duasını da bitirmiş olacaksınız, şimdi de üçüncü duanın detaylarını inceleyelim:

Zayıflamak için Dua 3: Müthiş Bir Ayet-i Kerime
Tekrar etmekte fayda var ki, yapacağınız zayıflama duasının sadece bir tanesini değil üçünü birden uygulamak çok daha güzel sonuçlara vesile olur.
Zayıflamak için duanın bu versiyonunu, istediğiniz vakitte uygulayabilirsiniz ve kendinizi hazır hissettiğiniz herhangi bir zaman diliminde sessiz bir yere geçip Allah’ın rahmetinden talepte bulunabilirsiniz. Şöyle:
Sessiz bir yere geçmeli ve kendinizi hazır hissettiğiniz herhangi bir vakitte, yine kıbleye dönerek ayakta iken şu mübarek ayet-i kerimeyi 7 defa okumalısınız:

“Vektub lenâ fî hâzihid dunyâ haseneten ve fîl âhırati innâ hudnâ ileyk”
Ârâf Sûresi: 156 . Âyet

Bu mübarek ayet-i kerimeyi 7 defa okurken, aynı zamanda zayıflamak için dua ettiğinizin farkında ve bilincinde olmalısınız, bu bağlamda Allah’a içtenlikle yönelip dualarınızın kabulünü içten içe temenni etmelisiniz.
Bu şekilde bu mukaddes ayet-i kerimeyi 7 defa okuduktan sonra dizüstü çökmeli ve şu güzel sözler ile Allah’a yönelmeye devam etmelisiniz:

“Her varlık için türlü güzellikler düşünen ve tasarlayan Allah’ım, şüphesiz ki bütün bedenler ve bütün düşünceler senin hakimiyetinin ve hükümdarlığının denetimi altındadır. Sen, kullarına ve bütün mahlukata en güzel şekilde biçim verir ve onları en mükemmel şekilde dizayn edersin. Şimdi senin sonsuz kudretine istinad ederek ve senden en güzel şekilde yardım dileyerek kapına gelen bu aciz kulunun bedenine de en güzel şekilde biçim ver Allah’ım. Niyetimin gerçekleşmesi için bana kolaylık ve güzellik bağışla. Amin.”

Bu dua ile birlikte, zayıflamak için duanın 3. versiyonu da bitmiş olacak, ama aşağıda aktaracağımız önemli hususları da mutlaka okumalı ve duayı uygularken bu noktaları kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız:
Zayıflamak için Dua, 3 Uygulamanın Birleşimi ile Mükemmel Sonuçlar Verir
Yukarıda birkaç kez değindiğimiz gibi, zayıflamak için duayı uygularken sadece bir dua ile yetinmek yerine 3 duayı da peş peşe yapmalısınız.
Çünkü gördüğümüz kadarıyla sadece bir duayı yapan insanların daha başarısız olduğu, fakat 3 duayı da yapan insanların daha güzel sonuçlar aldıkları bilinen bir gerçektir.

Zayıflamak için Dua Yapanlar Şunları Bilmeli
Değerli Arkadaslar , bu mübarek duaları uygularken, aynı zamanda niyet kısmına son derece önem vermelisiniz ve duaların en başından en sonuna kadar aklınızda niyetinizi canlı tutmaya çalışmalısınız.
Bununla birlikte zayıflama dualarını tatbik etme aşamasında duaların vaktine son derece dikkat etmeli ve aynı zamanda içtenlikle Allah’a yönelmenin ne kadar etkili olduğunu bilmelisiniz. Bu noktalara dikkat etmeniz halinde Allah’ın izniyle en kısa sürede amacımıza ulaşacak ve zayıflama yolculuğunda çok güzel ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Egerki Bu paylasmis oldugum islemle hedefinize ulasamiyorsaniz bilinki :
Ya Baskülünüzde Musallat var yada Sizde
Alinti

Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 20.01.18, 14:49
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 12.09.17
Mesajlar: 2,850
Etiketlendiği Mesaj: 277 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bunu kesin yapacağım Tugra teşekkür ederim kardeşim şimdiden dua ediyorum sana

Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 20.01.18, 17:24
Tugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 22.11.17
Bulunduğu yer: Almanya
Mesajlar: 582
Etiketlendiği Mesaj: 123 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
İpek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu kesin yapacağım Tugra teşekkür ederim kardeşim şimdiden dua ediyorum sana
Rica ederim ipek Allah razi olsun Kardesim Dualarini Kabul etsin

Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 28.06.18, 08:36
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.12.16
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 52
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Zayıflamak isteyen kardeslerimiz içindir. İnsalah şifa olucaktir.

Ya Samedü Mingayri Şibhin Fela Şey'e Kemislihi 1134 kez okursaniz iştahınız kapanır

Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 28.06.18, 18:07
 
Üyelik tarihi: 07.05.18
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 106
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kardeşlerim zayıflamakta zorlanıyorsanız
kendinizle barışık degilseniz içeceginiz suya
yada bir sürahi suya agzınızı yaklaştırın ve
suya
Yuridullahu en yuhaffife ankum, ve hulikal
insanu daifa.
Allah, yükümlülüğünüzü hafiflemek ister.
Çünkü insan zayıf yaratılmıştır.
يُرید ال له أن يخفف عنكم وخلق الإنشان ضعيقا
okuyun bunu günlük 270 defa okuyarak
yapın bu bir haftalık kür yada kagıda
safranla yazıp suyunada okuyarak
içebilirsiniz.

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 10.12.18, 02:48
 
Üyelik tarihi: 21.11.18
Bulunduğu yer: hatay
Mesajlar: 103
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sadece dua ile olacak iş mi? Sınırsız protein, karbonhidrat yersek dua işe yarar mı?

Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 27.01.19, 15:44
Bahargeldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14.10.18
Bulunduğu yer: Türkiye Cumhuriyeti
Mesajlar: 253
Etiketlendiği Mesaj: 20 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Zaten hep zayiflamak isteyenler icin paylasin oysa ki kilo alamamak daha zor zayiflari neden kimse düşünmüyor Ya hu yokmu istah acan etkili biseyler 😑

Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 20.07.19, 16:42
 
Üyelik tarihi: 27.06.19
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 108
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bu konuyu burada bulacağımı hiç umut etmiyordum sin harfiyle zayıflama diye bir konu vardı onu ararken buldum,neden olmasın her şey niyetle niyetin samimi olursa RABBIMIZ den istemeli her şeyi ama inanarak ihlasla

Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 27.08.19, 12:18
Üye
 
Üyelik tarihi: 07.08.19
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

çok işime yarayacağını düşünüyorum Allah razı olsun

Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 05.10.20, 12:57
 
Üyelik tarihi: 03.09.20
Bulunduğu yer: Ayak bastığım her yer
Mesajlar: 359
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Tugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zayıflamak için Dua Arayanlar Mutlaka Okusun, Muazzam Etkili

3 Adet Muhteşem Etkili Zayıflamak için Dua
Zayıflamak için uğraşan insanların başvurduğu yol ve yöntemlerden biri de duadır şüphesiz, işte biz bu yazımızda zayıflamak için dua arayan insanlara faydalı olacak son derece etkili 3 uygulamadan söz edeceğiz.
Bu yazımızda yer alan 3 adet müthiş etkili duayı ve niyazı yapabilen insanlar, Allah’ın izniyle en kısa zamanda kilo vermeye ve zayıflamaya başlayacaklardır.
Zayıflamak için uygulayabileceğiniz ve aşağıda detaylarını tarif edeceğimiz 3 adet muhteşem dua, size zayıflama bilincini aşılayacak ve bu sayede bedeninizi en güzel şekilde yönlendirecek inşallah. Bu nedenle aşağıdaki detayları dikkatli bir şekilde takip edin ve zayıflamak için duanın detaylarını iyice kavramaya çalışın, işte başlıyoruz:
Zayıflamak için Dua 1: Muazzam Bir Sure
Aktaracağımız 3 adet duadan biri olan bu duayı özellikle gece uyumadan önce uygulamanız gerekir, çünkü bu dua sadece gece uyumadan önce yapıldığında muhteşem sonuçlar verir.
Gece uyumadan ve yatağa girmeden evvel zayıflamak niyeti ve kilo vermek amacıyla kendinizi motive etmeli ve bu niyet içerisinde sessiz bir yere geçip Allah’a samimiyet içerisinde yönelmeye çalışmalısınız.
Bu düşünceler içerisinde sessiz bir yerde kıbleye dönmeli ve ayakta iken 7 defa besmele okumalısınız, 7 adet besmeleyi okurken ayakta olmalı ve gözlerinizi kapatarak zayıflamayı düşünmelisiniz.
Bu uygulamayı bitirdikten sonra yine gözleriniz kapalı olacak şekilde dizüstü çökmeli ve 7 kez Fatiha Suresi’ni okumalısınız.
Fatiha Suresi’ni 7 defa okurken de yine zayıflamak için dua ettiğinizin bilincinde olmalısınız ve bu anlamda niyetinize gerçek anlamda odaklanmaya çalışmalısınız.
Bu aşamadan sonra gözlerinizi açmalı ve şu duayı art arda 3 defa okumalısınız:

“Allah’ım, bütün insanların kalplerine ve düşüncelerine hükmeden ve yön veren sensin şüphesiz, benim de kalbime ve düşüncelerime hükmeden ilminin ve kudretinin sonsuzluğu için niyetimi gerçekleştir ve beni amacıma kavuştur. Bana zayıflama ve sağlıklı bir hayat sürme yolunda güç ve kuvvet ver Allah’ım, beni hastalıklardan kurtulma ve bedensel anlamda şifaya kavuşma konusunda doğru yola ilet Allah’ım. Amin.”

Bu duayı 3 defa okuduktan sonra zayıflamak için duayı tamamlamış olacaksınız, fakat yazının tam da bu noktasında değinmek zorunda olduğumuz çok önemli bir husus var:
Zayıflamak için dua, tek başına yapılabileceği gibi toplu bir şekilde de yapılabilen bir uygulama biçimidir. Dolayısı ile sadece yukarıdaki duayı uygulayıp bitirebilirsiniz. Fakat şunu kesinlikle bilmelisiniz ki sadece yukarıdaki duayı değil aşağıda aktaracağımız iki duayı da yapmanız halinde çok daha güzel sonuçlar alacaksınız.
Bu bağlamda size, sadece bir dua ile yetinmemenizi ve diğer iki duayı da uygulamanızı kesinlikle tavsiye ederiz.
Şimdi 2. zayıflama duası üzerinde duralım:

Zayıflamak için Dua 2: Mükemmel Bir Esma
Bu duayı sadece seher vaktinde yapmanız gerektiğini bilmelisiniz ve zayıflamak için duanın bu versiyonunun seher vaktinde yapıldığında muhteşem sonuçlara vesile olduğunu beyan etmeliyiz.
Bu noktada, zayıflamak için yapacağınız bu duayı herhangi bir günün seher vaktinde uyanarak uygulayabilirsiniz, şöyle:

Herhangi bir gün kendinizi hazır hissettiğiniz bir zaman diliminde uyanmalı ve seher vaktinin faziletinden ve feyzinden de istifade ederek, içtenlikle Allah’a yönelmeli ve kalbinizde zayıflama düşüncesi olarak sessiz bir yere geçmelisiniz.
Böyle sessiz bir yere geçtikten sonra, kıbleye dönmeli ve ayakta iken 3 defa besmele okumalısınız, tabi 3 defa Bismillahirrahmanirrahim dediğiniz andan gözleriniz kapalı olmalı ve zayıflamak için, içinizden niyet getirmelisiniz.
Bu uygulamadan sonra dizüstü çökmeli ve yine gözleriniz kapalı iken 33 defa Ya Rezzâk esmaül hüsnasını okumalısınız.
Bu esmayı 33 defa okurken Allahu Teala’nın bu mübarek esmasının bütün varlıklara en güzel şekilde rızık veren ve onların bedenlerini en uygun şekilde besleyen anlamına geldiğini de düşünmelisiniz.
Dizüstü çökmüş bir vaziyette ve gözleriniz kapalı bir pozisyonda 33 defa Ya Rezzâk esmasını okuduktan sonra, şu duayı bir defa okumalısınız:

“Allah’ım, varlıkların rızkını ve mahlukatın ihtiyacını en güzel şekilde bilen ve bu doğrultuda onları en güzel nimetler ile besleyen sensin şüphesiz. Varlığının ve kudretinin tecellisi ile her varlığa en güzel rızkı verir ve her yaratılmışın nimetini en uygun şekilde ihsan edersin. Şimdi bana da en güzel nimeti ve en hayırlı rızkı vermeni canı gönülden talep ediyorum ve bu anlamda bedenimi en güzel rızıklara açmanı temenni ediyorum. Bana ve bedenime, en şifalı ve en faydalı rızıkları bahşeyle, beni ve bedenimi en ideal biçime getir Allah’ım. Amin.”

Bu duanın ardından 2. zayıflama duasını da bitirmiş olacaksınız, şimdi de üçüncü duanın detaylarını inceleyelim:

Zayıflamak için Dua 3: Müthiş Bir Ayet-i Kerime
Tekrar etmekte fayda var ki, yapacağınız zayıflama duasının sadece bir tanesini değil üçünü birden uygulamak çok daha güzel sonuçlara vesile olur.
Zayıflamak için duanın bu versiyonunu, istediğiniz vakitte uygulayabilirsiniz ve kendinizi hazır hissettiğiniz herhangi bir zaman diliminde sessiz bir yere geçip Allah’ın rahmetinden talepte bulunabilirsiniz. Şöyle:
Sessiz bir yere geçmeli ve kendinizi hazır hissettiğiniz herhangi bir vakitte, yine kıbleye dönerek ayakta iken şu mübarek ayet-i kerimeyi 7 defa okumalısınız:

“Vektub lenâ fî hâzihid dunyâ haseneten ve fîl âhırati innâ hudnâ ileyk”
Ârâf Sûresi: 156 . Âyet

Bu mübarek ayet-i kerimeyi 7 defa okurken, aynı zamanda zayıflamak için dua ettiğinizin farkında ve bilincinde olmalısınız, bu bağlamda Allah’a içtenlikle yönelip dualarınızın kabulünü içten içe temenni etmelisiniz.
Bu şekilde bu mukaddes ayet-i kerimeyi 7 defa okuduktan sonra dizüstü çökmeli ve şu güzel sözler ile Allah’a yönelmeye devam etmelisiniz:

“Her varlık için türlü güzellikler düşünen ve tasarlayan Allah’ım, şüphesiz ki bütün bedenler ve bütün düşünceler senin hakimiyetinin ve hükümdarlığının denetimi altındadır. Sen, kullarına ve bütün mahlukata en güzel şekilde biçim verir ve onları en mükemmel şekilde dizayn edersin. Şimdi senin sonsuz kudretine istinad ederek ve senden en güzel şekilde yardım dileyerek kapına gelen bu aciz kulunun bedenine de en güzel şekilde biçim ver Allah’ım. Niyetimin gerçekleşmesi için bana kolaylık ve güzellik bağışla. Amin.”

Bu dua ile birlikte, zayıflamak için duanın 3. versiyonu da bitmiş olacak, ama aşağıda aktaracağımız önemli hususları da mutlaka okumalı ve duayı uygularken bu noktaları kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız:
Zayıflamak için Dua, 3 Uygulamanın Birleşimi ile Mükemmel Sonuçlar Verir
Yukarıda birkaç kez değindiğimiz gibi, zayıflamak için duayı uygularken sadece bir dua ile yetinmek yerine 3 duayı da peş peşe yapmalısınız.
Çünkü gördüğümüz kadarıyla sadece bir duayı yapan insanların daha başarısız olduğu, fakat 3 duayı da yapan insanların daha güzel sonuçlar aldıkları bilinen bir gerçektir.

Zayıflamak için Dua Yapanlar Şunları Bilmeli
Değerli Arkadaslar , bu mübarek duaları uygularken, aynı zamanda niyet kısmına son derece önem vermelisiniz ve duaların en başından en sonuna kadar aklınızda niyetinizi canlı tutmaya çalışmalısınız.
Bununla birlikte zayıflama dualarını tatbik etme aşamasında duaların vaktine son derece dikkat etmeli ve aynı zamanda içtenlikle Allah’a yönelmenin ne kadar etkili olduğunu bilmelisiniz. Bu noktalara dikkat etmeniz halinde Allah’ın izniyle en kısa sürede amacımıza ulaşacak ve zayıflama yolculuğunda çok güzel ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Egerki Bu paylasmis oldugum islemle hedefinize ulasamiyorsaniz bilinki :
Ya Baskülünüzde Musallat var yada Sizde
Alinti
Konu biraz eskide kalmış ama inşallah gruptasınızdır, bu uygulamalardan hangisini tavsiye edersiniz? Bu tip bir şeyler düşünüyorum, böyle bir yazı paylaşmışsınız, size danışmak istedim.

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
arayanlar, dua, etkili, icin, muazzam, mutlaka, okusun, zayiflamak, zayıflamak, zayıflamak için dua


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Muhyiddin ibn-i Arabiden Tavsiyleler (Mutlaka Okuyun) HeartLess Tasavvuf & Tarikatler 18 18.07.24 11:19
Hastalıklar için esma-ül hüsna muhasebeciim Esmaül Hüsna 2 15.05.24 12:19
Sıkıntı ve Hacet için Nurun Nubuvvet Duası HeartLess Hacet & Dilek Uygulamaları 14 05.11.20 17:48
Hz. Muhammed (s.a.v.) kimdir? Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hayatı ugi Hadisler 0 06.07.19 11:21
Dua ve Sağlık HavasHoca Dualar & Dua Kardeşliği 3 06.09.17 17:29


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147