Acces Bar - Kafanızdaki çıkıntılar - Sayfa 3 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > HavasOkulu Genel Bölüm > Zahiri Hastalıklar > Celcelutiye Paylaşımları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Alt 09.01.23, 07:58
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.12.22
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 78
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
aDaSa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
M. Barış Muslunun beynine format at kitabında tepe göz ve göğüs noktaları vardı o noktalara dokunarak olumlama yapıyordu ve fobisi olan insanları tedavi ediyordu burdaki daha gelişmiş hali en kısa zamanda deniyecem inşaAllah Selam ve Dua ile...
Evet bende okumuştum ve kendisini takip ediyorum

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah in ögrettiginden baska bildigim hicbir sey yok Allah nasip ediyor karsima cikartiyor ben bildiklerimi paylastikca daha fazlasi nasip oluyor.Bu yedigim ekmegi paylastikca daha fazlasinin gelmesi gibi manevi rizikta bu sekilde ilerliyor bende.

Ustad ile gözümü açtım ben önceden kördüm yaşardım ama kör olarak inanmayarak gaflet içinde..Birde dualarda ilim ögrenmek istedim namaz bile kilmazken istemistim bunu ama inanarak istedim israrla istedim,Benim hayatim Allahin izni ile 360 derece degistirildi.En basiti haftalar sonra cok alakasiz şekilde dogal taşlara ilgim başladı.Enerjilerini ellerimle hisseder oldum.Ucuz toptancisindan taş alip hediye etmeye basladim kisiye gore hastaligina gore ben hediye ettikce Allah daha iyisini daha ucuzunu nasip etti bi zaman ilerledim sonra kainata gelme hakikatlerin 1 zerresini anlayinca pencere kucukten acilinca taslari hemen biraktim hizmete kanalize ettim kendimi..

Mesela migren hastaligini bitiricek ametist ve kaplan gozu kolye şeker hastaligi icin suya atilan citrin tasi kanser,tansiyon,kalp,ruhsal bunalim hepsi icin taş var hatta riyazette sadece dogal tas ve su ile bile yapilabilir enerjileri kullanilir ama hakikatlerin yaninda dogal taş ne ki ? İman hakikatlerini anlatip insanlarda kucuk soru isaretleri birakarak tefekkurle yeni bilincler acip Allah in izni ile taklidi imandan hakiki imana yükselmesi çok farkli birsey..Ateist bir insana 5 dakika tefekkur ile kainati anlatmak belki haftalar sonra bir anda namaza baslamasi kainatta üzerine güneş dogan herseyden daha hayirli oldugunu anladim taşlari biraktim ve bu şekilde devam ettim

Risaile Nur okuyorum diye diger tarikatlarin zikir meclisindende ayri kalmadim cok bereketli haller yaşadim.Allah namina yaşamaya başladim haşa belki bir gün nasip olur ama kendimi Allah ın kücük bir hizmetcisi gordum.Cami süpürdum,dergah temizledim,hayvanlari doyurdum aklina gelebilecek bir cok hayir işini meslek edindim kendime..

Bir gun bir türbe ziyaretinde kedileri seven orda vakit geciren bir amca ile tanistim.Amca ne is yaparsin dedim burda zahiren bi gorevim yok ama işsiz oldugumuda söylersem yalan olur dedi uzun uzun sohbet ettik dualarin karsiligi sebeplerle verildi inşaAllah daha fazlasida nasip olur.

Niyet dua yaşantı sebep sonuç hepsini bi arada topladim gittigim yolu anlatabilmisimdir umarim Saygilarimla
Ne mutlu size Rabbim sizin gibi insanların sayısını artırsın..

Alıntı ile Cevapla
  #22  
Alt 11.01.23, 01:00
Acemi
 
Üyelik tarihi: 11.01.23
Bulunduğu yer: Çankırı
Mesajlar: 18
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ACCESS BARS

Yaşamınız tam olmasını istediğiniz gibi değil mi? Daha fazlasını arzu ediyor musunuz?

Kendinize özen göstermeye ve kendinizi beslemeye istekli olsaydınız ne olurdu?

Olmasının imkansız olduğuna karar verdiğiniz her şey olmanın kapılarını açsaydınız ne olurdu?

Dünyanın olasılıkları için ne kadar önemli olduğunuzu kavramanız neyi gerektirirdi?

Hayal etmeye cesaret bile edemediğinizden daha şaşırtıcı olsaydınız ne olurdu?

Access Enerji Dönüştürme sistemi Amerika’da Gary Douglas tarafından geliştirilen dönüştürücü bir çalışmadır. Access bizi arzu ettiğimiz hayatı yaşamaktan alıkoyan alışkanlık, yargı ve kararları hızlıca, basitçe ve pratik şekilde değiştirebilmemiz için, bizlere her an kullanabileceğimiz araçlar sunar.

Access’in hedefi bizleri, kendimizi değiştirerek hayatımızdaki dramaları, travmaları değiştirebilme olasılığını artıracak kadar yeterli bilinçte olabileceğimiz bir alana getirmektir. Access farklı bir hayatınız ve farklı bir realiteniz olabilmesi için size hayatınızda iyi gitmeyen şeyleri değiştirmenize yardımcı olacak araç ve teknikleri vermek için tasarlanmıştır.

Barlar Nedir?

Başımızda nörolojik sinapsların elektromanyetik yüklerinin saklandığı 32 nokta vardır, bu enerji yükleri nasıl davrandığımızı ve işlev yaptığımızı etkiler. Bu barlar şimdiye dek herhangi bir şey hakkında sahip olmuş olduğunuz tüm düşüncelerin, fikirlerin, tutumların, kararların ve inançların elektromanyetik bileşenlerini depolar. Örneğin; önemli olduğunu düşündüğünüz, para ile ilgili sahip olduğunuz her düşünce, o düşüncenin enerjisi “para” adı verilen Bar’da saklanır. Şifa, beden, kontrol, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik ve para için Barlar vardır. Her bar yaşamınızın o yanı veya alanına karşılık gelir.

Barları çalıştırdığınız zaman, yaşamlarınızda sakladığınız düşüncelerin, duyguların ve hislerin elektrik yüklerini salıvermeye başlarlar, yaşamınızın farklı alanları ve bedeniniz ile ilgili sahip olduğunuz tüm sınırlamaları temizlemeye başlarsınız, ilerlemenizi engelleyen sabit bakış açıları, yargılamalar, olumsuz duygular ve sınırlayıcı inançlar silinir. Sadece barlara nazikçe dokunarak, orada şimdiye dek depolamış olduğunuz her şeyi etkili bir şekilde silersiniz.

Bilim bize düşüncelerimizin moleküllerimizi etkilediğini ve hastalık, rahatsızlık ve yaşlanmayı yarattığını söyler. Tüm bu düşünceler BEDENİNİZDE saklanır. Barları çalıştırmak bedenimize daha fazla rahatlık ve kolaylık getirir, tüm şifaya kapılar açılmaya başlar.

Diğer insanların bakış açılarınızın kaynağı olduklarını fark etmediğiniz her zaman, onların bakış açılarının kölesi olursunuz, çünkü onları kendinizin yapmaya çalışıyorsunuz. Küçük bir çocuk olarak geldiniz ve oldukça farkındaydınız. Anne babalarınızın tüm sabit bakış açılarını topladınız. Bir şekilde onları kendinizin yapmaya çalıştınız. Hayatınızı size gelen her bakış açısını, öyle düşündüğünüz için kendinizin yapmaya çalışarak harcadınız. Düşüncelerinizin, hislerinizin veya duygularınızın hiç biri sizin değilse, o zaman neyi düşünüyorsunuz?

Başka insanların düşüncelerini, hislerini ve duygularını kendinizin yaptığınız zaman, kendiniz için seçmezsiniz. Başka insanların sizden ihtiyaç duydukları, istedikleri, gereksinim duydukları ve arzuladıkları şeyler için seçersiniz. Sahip olmaktan, olmaktan, yapmaktan, yaratmaktan veya üretmekten hoşlanacağınız bir şeyler olduğunu görmekten çok, bunu yapmak çok daha kolaydır.

Yaşamda neyin olası olduğu, neyin olası olmadığı ile ilgili önyargılı bakış açılarından işlev yaptığınız zaman ve dünyanın nasıl çalıştığını katı bir şekilde tanımladığınız zaman, buna uymayan herhangi bir şeyin farkında olamazsınız.

Yerine sabitlediğiniz her düşünce, fikir, tutum, karar veya inanç enerjiyi kuvvetlendirir ve o alandaki herhangi bir şeyi değiştirme kapasitenizi sınırlar. Enerjiyi değiştirirsiniz, yaşamınızın o bölümünün nasıl göründüğünü değiştirirsiniz. Enerjiyi değiştirmenin en basit ve kolay yolu nedir? Barlara dokunarak! Bunu yaptığınız zaman, yaşamınızda farklı bir şeyler kolaylıkla kendini gösterir.

Barlarla çalışma sonucu yaşamlar boyunca biriktirilen yükler dosyalardan silinir ve bir daha otomatik olarak geri yüklenemezler. Yaşamınızda daha çok var olmaya başlarsınız, farklı bir yerden işlev yapmaya başlarsınız ve gelecek olasılıkları değiştirirsiniz.

En kötüsü, yaşamınızın en iyi masajını almış gibi hissedersiniz. En iyisi, tüm yaşamınız tam bir kolaylıkla daha iyi bir şeylere değişebilir. Bu inanılmaz bir destek ve gevşeme işlemidir, herhangi bir çaba göstermeden yaşamınızın tüm yanlarındaki sınırları yıkmak.

Bars seansının faydaları nedir?

Burada hepsini sıralayacak kadar yer olmayan birçok faydası vardır. Aşağıda yaygın olan birkaçını bulacaksınız:

· Daha önce tepenizi attıran ve yaşamınızda büyük zorluklar yaratan insanlar veya durumlar artık canınızı sıkmaz ve artık problem olmaz.

· Aynı zamanda canlanırken ve enerji dolarken, derin gevşeme sağlar

· Yaşamın her alanında daha fazla kolaylık.

· Yaşamınızda işlemeyen her şeyi herhangi bir çaba olmadan işe yarayan başka bir şeye değiştirme.

· Nasıl işlediğini veya ona nasıl inandığınızı bilmek zorunda olmadan yaşamınızda sınırlamalar yaratan şeyleri silme.

· Mutluluk. Sadece tek bir seanstan sonra birçok insan için genel depresyon yok olur.

· Daha uzun süre çalışmadan veya daha çok çalışmadan notlar, iş performansı ve zihinsel berraklık artar.

· Hafıza güçlenir

· Herhangi eski veya yeni yaralar, incinme, ameliyat, hastalığın daha hızlı iyileşmesi ve toplam sağlık gelişmesi.

· Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite (ADHD) gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.

· Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.

· Stresi giderir, zihinsel gevezeliği azaltır

· Bars uyku zorluklarını değiştirmede çok yararlı olabilir. Dünyadaki birçok insan uykularını, uyku saatine bakmaksızın daha canlandırıcı ve dinlendirici bir şeye değiştirmek için Bars’ı kullanmakta harika sonuçlar elde etti.

· Sizi yapışıp kalmış tutan zihinsel, duygusal, fiziksel ve enerjisel blokajların bazılarını giderir

· Yaşamınızda & yaşantınızda daha fazla yer ve olasılık yaratır.

Bu kısım benim yazamiyacağım kadar uzun ve önemliydi Şimdi benim nasıl uyguladığıma geçelim..Baş parmağımın birini kafamın sağ tarafına diğerini sol tarafına götürüyorum resimdeki noktalardan 1 tanesini seçip karşılıklı olarak hafifçe bastırıyorum çok az parmağımla ileri geri hareketi yapıyorum 1 dakika kadar..Bunu yaparken uzanmanızı ve kafanızı yastığa veya yatağa koymanızı tavsiye ederim.Boyun kasları kasılıyken vücut istenilen oranda gevşemez.Beyninizde uyuşma olabilir,baş dönmesi,karıncalanma olabilir hepsi normaldir.Yıllar boyu beyninizin içinde kalmış sürekli kendini tekrarlayan düşünceler,elektrik yükleri serbest kalır..Bunu alışkanlık edinip aklınıza geldikçe bu noktalara baskı uygulamanızı tavsiye ederim.Bir süre sonra geçmişi rahatlıkla bırakıp geleceğe bakabiliyorsunuz.Takıntılı,kaygılı,sürekli kendini tekrarlayan düşünceler bile gidiyor.Bunu tıkanmış boruları açmak olarak tanımlıyorum ben..

Üstad Bediüzzaman Said Nursi diyor ki ; Kafanızda çıkıntılar vardır,bunların hikmetini siz bilemezsiniz..


Aşağıda 2 farklı resim koyuyorum..Bana para veya cinsellik lazım diyip sadece o noktalara baskı uygulamayın başlamışken bütün kafaya el atın faydasını görüceksiniz Türkiyede böyle bilgiler para etmez ama 0 maliyetle düşünce yapınız daha sağlıklı hale geliceğini söylüyorum..Tabiki doğrusunu Allah bilir.Benden size küçük bir tavsiye sadece..





Eğer korkan bir yapınız varsa 2. Resimde yıldızla işaretli olan sol göğüsün üst tarafına baskı uygulayın..İlginçtir ki sağ tarafta aynı nokta yok..Sadece sol tarafta korkuyla ilgili bir nokta var.O noktayı şiddetle tavsiye ederim.Hatta sadece kafa değil ellerinizdeki noktalarıda bulun ne demek istediğimi umarım yaşayarak anlarsınız..

He unutmadan her noktanın farklı önemi var fakat kafanızın tepe çakrasının olduğu noktayı en üst orta kısmı biraz fazla detaylı ve yavaş geçin 2 kaşınızın ortasının 1 cm üstü 3. göz noktasınada yavaş ve bastırarak yapacağınız masajlar epifiz bezinide harekete geçirir unutmayın.. Aynı noktalar ayaklarda da var ama o konu çok daha derin inşaAllah bir gün onlarıda paylaşırım.Eğer isterseniz ayak parmaklarınızın ucunu yere değen kısmını hafifçe sıkabilirsiniz hepsinin ait olduğu bölge organ farklıdır o konuya şimdilik geçelim çünkü o başlı başına bir ilim,hocam sadece masaj ile felçi hastaları ayağa kaldırıyor Allahın izniyle o konu daha derin ve uzun onları daha sonra paylaşırız şimdilik burdan başlayın siz


Saygılarımla
Hocam sanki Hayri muslumlerin yaptığı her işte şeytanın parmagi var gibi geliyor, EFT tedavisi aldım anlık blokajlqri kaldırıyor, hipnoza girer de travmayı yaşatan olayda kurtulursunuz bir duvar var da içinden bir tugle veya birkaç tuğla çekip, üstteki tuğlalar onun yerini dolduran bir oyun gibi düşünün, tehlikeli bir tedavi şekli, çok farklı sonuçları oldu bende.

Alıntı ile Cevapla
  #23  
Alt 28.01.23, 06:38
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Yaradanın Rahmetinde
Mesajlar: 3,097
Etiketlendiği Mesaj: 108 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Abi bu Masajı kendimize değilde Başkasına yapsak başkasına yaparken niyet önemlimi niyet etmelimi
misal o noktalara hafif baskı uyguladın yeterlimi ve abi bu belirtilen noktalarda genelde çoğu kişide ağrı oluyor bunun sebebi bunlara bağlanabilir mi bu metodlar çok kıymetli bilinç altına girebilseydik rahat silerdik herşeyi ama olmuyor bu metodlarla insan kendini resetler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
Alıntı ile Cevapla
  #24  
Alt 29.01.23, 08:45
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,354
Etiketlendiği Mesaj: 3117 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi bu Masajı kendimize değilde Başkasına yapsak başkasına yaparken niyet önemlimi niyet etmelimi
misal o noktalara hafif baskı uyguladın yeterlimi ve abi bu belirtilen noktalarda genelde çoğu kişide ağrı oluyor bunun sebebi bunlara bağlanabilir mi bu metodlar çok kıymetli bilinç altına girebilseydik rahat silerdik herşeyi ama olmuyor bu metodlarla insan kendini resetler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
önce kendine yap uzun süre,ne kadar basınca ne kadar acıyor ?
bütün noktalar değişken mi ? bu gün sağ köşeyken yarın sol köşe mi daha çok acıyor ?

kendinde uygulayamadığın bişeyi başkasında fayda cihetinde ortaya koymak zordur

__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #25  
Alt 10.02.23, 20:42
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Yaradanın Rahmetinde
Mesajlar: 3,097
Etiketlendiği Mesaj: 108 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi benim bas agrim genelde yok sadece korkunca tansyonum dusuyor bas agrisi yapiyor
ulkece zor gunler geciriyoruz insallah ders alan bir topluluk oluruz

__________________
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
Alıntı ile Cevapla
  #26  
Alt 17.02.23, 07:30
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,354
Etiketlendiği Mesaj: 3117 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi benim bas agrim genelde yok sadece korkunca tansyonum dusuyor bas agrisi yapiyor
ulkece zor gunler geciriyoruz insallah ders alan bir topluluk oluruz
hacamat yaptırıyomusun

__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #27  
Alt 17.02.23, 17:15
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Yaradanın Rahmetinde
Mesajlar: 3,097
Etiketlendiği Mesaj: 108 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hacamat yaptırıyomusun
Yok abi biraz yapmayi biliyorum fakat yaptirmadim hic

__________________
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
Alıntı ile Cevapla
  #28  
Alt 17.02.23, 21:56
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,354
Etiketlendiği Mesaj: 3117 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok abi biraz yapmayi biliyorum fakat yaptirmadim hic
sünneti bilip yaşamıyon yani.. hmmmm hayret verici

__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #29  
Alt 18.02.23, 09:32
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.21
Bulunduğu yer: Yaradanın Rahmetinde
Mesajlar: 3,097
Etiketlendiği Mesaj: 108 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi kendi kendime nasıl yapim guzel teşfik oldu Kendime degilde cevremdekilere yaparim insallah

__________________
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
Alıntı ile Cevapla
  #30  
Alt 18.02.23, 12:14
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,354
Etiketlendiği Mesaj: 3117 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi kendi kendime nasıl yapim guzel teşfik oldu Kendime degilde cevremdekilere yaparim insallah
birisine öğret veya gidip bi hacamatcı bul kardeşcağzım,ula millet dağları deliyor biz sünneti yerine getirmek için çaba sarf etmiyoruz

__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
acces, bar, cikintilar, kafanizdaki


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147