Kryon- İnsan Tasarımı (1) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Gizemli Olaylar ve Mekanlar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 30.01.17, 23:59
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,568
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Thumbs up Kryon- İnsan Tasarımı (1)

KRYON- İNSAN TASARIMI (1)

CANLI KRYON MESAJI

"İNSAN TASARIMI"

Bu canlı kanallık Santiago, Şili’de verildi

18 Ekim 2010


Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um.


Tanrı hakkında düşündüğünüz şey nedir? Bazıları Tanrı’nın enerjisine “Ruh” diyor. Sizin tavrınız nedir? Eğer bir çocuk size “Bana Tanrı’yı anlat” deseydi, ne söylerdiniz?


Tüm bu yıllar boyunca, size Ruh’un niteliklerini anlattık, çünkü kişisel Tanrı’nın farkında olmanızı istedik. Bu nedenle şimdi bunu bir kez daha yapmak istiyoruz, ama bunu biraz farklı yapacağız. Sizi sevginin mantığı ile Tanrı’nın zihninin yerine koyacağız. Tanrı'nın isminizi bilmesi olası mıdır? Tanrı’nın kişisel bir parçası olması olası mıdır? Eğer öyleyse, bunun kanıtı nedir? Tüm bunların aslında kanıtı var mıdır yoksa bunlar ezoterik ve görünmez midir? Tanrı’yı kanıtlamak zor, öyle değil mi? Öyleyse, sizi küçük bir yolculuğa çıkaralım.

Ayrıntılarıyla Tanrı


Şu günlerin bilimine bakalım ve kişisel Tanrı’yı arayalım. Bu hiç mümkün müdür? Evren’in fiziğini daha çok keşfettikçe, size Tanrı’nın sevgisini daha fazla sergiler. Şimdi, fizikçiler ve astronomlar bir ikilem içindeler; onların çoğu araştırmaya dayanarak bugün gördükleri Evren’in asla gelişigüzel gerçekleşemeyeceğini kabul ediyor. Yine de astronomi ve fizik gelişigüzelliğe, tesadüfe ve hareket halindeki cisimlerin eşzamanlılığına dayanıyor. Öyleyse, onlar ne diyorlar? “Tasarımcı bir güç olmalıydı”. Evren’de zeki olması gereken bir enerji var ve onlar buna “zeki tasarım” adını verdiler. Bu astronomiden ve kozmosa bakanlardan geliyor. Enstrumanlarınız daha da iyi oldukça, size kişisel Tanrı’yı, yaşamı tasarlayan Tanrı’yı daha çok ifşa eder.


Bir an için Tanrı’nın zihnine sahip olduğunuzu varsayın. İnsan Varlıkları nasıl yaratırdınız? Milyarlarca yıldır, Tanrı yaşam için oluşturulan bir Evreni yarattı. Ortalamaların tüm olanaksızlıklarına rağmen, buradasınız. Şimdi, eğer siz Tanrı iseniz, bir İnsan Varlığını nasıl oluşturacaksınız? Bu, gezegendeki “tesadüfi bir memeli” mi olarak mı gerçekleşirdi?


Bilge bir İnsan olarak, İnsan bedeninizin zeki DNA’ya sahip olduğunu şimdi anlıyorsunuz. Bedendeki tüm genler, tüm kök hücre bilgisi, hatta geçmiş yaşam kaydındaki Akaşik olan şey bedende bilgi olarak saklanır. Bu tesadüf veya gelişigüzel mi görünüyor? Tanrının zihniyle, bunu nasıl yapmış olurdunuz? Tanrı içinize yaradılışın özünü kattı. Şimdi elbette Gaia’nın en temel enerjisinin İnsan bilinci ile ilişkili, bağlantılı olduğunun kanıtı vardır. Öyleyse, (Tanrı olarak) hangi parçanızı Dünyadaki İnsan Varlığına vereceksiniz? İnsan başka bir şey alır mı? Yanıt evettir.


Dikkatli bir şekilde, siz (Tanrı olarak) bu güzel yerküreyi, İnsan Varlığının oturduğu ve oynadığı bahçeyi hazırladınız. DNA’yı zeki yaptınız ve İnsanı kayalar, ağaçlar ve manyetik ızgara ile bağlantılı bile yaptınız. İnsanı güçlü ve derin bir ruhsal “suret” ile yarattınız. Öyleyse size soruyorum İnsan Varlığı, eğer Tanrı’nın rolünü oynasaydınız, bu noktada İnsana hangi niteliği verirsiniz?


İnsanların Neden Burada Oldukları İle İlgili Söylediği Şey


Birçok İnsan size Tanrı’nın insanlığı şöyle yarattığını anlattı [Tanrı konuşuyor]: “İnsan Varlıklarını Dünya’ya koyacağım ve onların ıstırap çekmesini sağlayacağım. Bunu o kadar zor hale getireceğim ki, onlara kirli doğdukları hissini vereceğim. Sonra onlara anında suçluluk ekeceğim, böylece ıstırap çekecekler ve yaşamları boyunca çağlar önce gerçekleşmiş olan bir şeyin kurbanı olacaklar. Beni bulmaları için onları süründüreceğim ve dizleri üzerine kapandıracağım. Onlara çok küçük olduklarını hissettireceğim.”


Bunun Tanrı’nın zihni olduğunu düşünüyor musunuz? Bu güzel bahçede? Bu herhangi birinize bir anlam hissettiriyor mu? Daha önce kalbinizi bu odadaki şefkate açmanızı istedim. Bunu bu şekilde mi yapardınız, sevgililer? Ve “Hayır, hayır! Yapmazdım” diyorsunuz. O zaman bunu nasıl yapardınız? Tanrı’nın şefkatinde, İnsanı nasıl yapardınız?


Size, eğer Tanrı olsaydınız nasıl düşünebileceğinizin alternatif bir bakışını vereyim: “Güzel bir bahçe yaratacağım, İnsanlara kutsal DNA vereceğim, bu DNA kadim hatıraların ve sağlığın güzel bir sisteminin planı olacak. Sonra onları görkemli şekilde Dünya’ya yerleştireceğim. Onların her biri içlerinde benim parçama sahip olacak. Yaratıcının kutsal suretini alacağım ve onların DNA’sına ekeceğim. Böylece sonra “Tanrı’nın suretinde yapıldı” diyebilirim. Sonra onlara neler yapabileceklerini göstermeleri için kutsal aktive olmuş DNAsı olan birçok üstad göndereceğim, böylece unutmazlar. Çağlar boyu büyük öğretmenler ve yardımcılar gelecek, böylece insanlar her zaman örneklere sahip olacaklar.


“Onlara doğanın kendisi üzerinde güç vereceğim. Eğer bu ihtişamı özgür irade ile bulurlarsa, kendi bedenlerini değiştirebilirler. Kültürlerini değiştirebilirler. Dünyayı değiştirebilirler. Onları o kadar güçlü yapacağım ki, eğer yeterli sayıda bir araya toplanırlarsa, depremlerin gerçekleşmesini bile önleyebilirler. Gaia ile bağdaşık, bağlantılı olacaklar.”


Bu nasıl görünüyor? Henüz şimdi okuduğunuz şey gerçektir ve bunu ilk bilenlerin kim olduğunu biliyor musunuz? Bu bölgede yürümüş olan kadim insanlar idi. Onların size gösterdiklerine ve öğrettiklerine bakarsanız, buradaki yerliler Gaia’yı, gezegenin anne enerjisini kutladılar. O kutsaldı. O insanların yaşamı ile bağdaşık idi ve hala öyledir. Yerli insanlar bir seremoni düzenlediklerinde yaptıkları ilk şey nedir? Atalarını kutlarlar! Onlar, belki de daha önce yaşamış oldukları ve kadim atalarının bilgeliğinin kendi bilgelikleri olduğu sezgisel bilgisine sahipler. Çağların bilgeliğinin ruhsal olarak aktarılması mümkün müdür? Aslında, mümkündür ve DNA’daki kuantum atalar lineer kimyasal soyağacından çok farklıdır.

İnsanı nasıl YAPARDINIZ?


Şu anda gezegeni ziyaret eden, bu bilgeliği yeniden oluşturan bir enerji var. Öyleyse, bir İnsan Varlığını nasıl oluştururdunuz? Oh sevgililer, bunun size inandırıcı gelmesini istiyorum. Kanal mesajının ne olduğunu düşünmeniz önemli değil, biraz şefkatli ve ruhsal mantık kullanmanızın zamanıdır.


Sizi ezoterik bir yere götüreyim. Birçok kez tartıştığımız bir yer. Sizi Yaradılış Mağarasına götürürken, yaşamlarınızın tasarımına bakın. O çokboyutlu yerde insanlığın tutulan hesabı var. Yerkürenin derinliklerinde, burası asla bulunmayacak olan çokboyutlu bir mağaradır. O kuantum niteliklere sahiptir, çünkü gezegendeki her ruh için çokboyutlu kristalin bir yapı var. Her yaşam için olduğunu söylemedim. Her ruh için dedim. O ruh birçok yaşamlara sahip olduğunda, kristal o yaşamlar ile titreşir ve o yaşamlar sırasında o İnsan tarafından öğrenilmiş olan her şey, enerjisel olarak o kristal yapı içinde oturur. O kristal yapının amacı gezegenin Kristal Izgarası ile konuşmaktır. Bu nedenle, İnsan Varlığının öğrendiği tüm bilgiler Dünya’da tortulaşır ve orada kalır. O İnsanın başına gelmiş olan her şey hala burada gezegendedir.


Şimdi, size bir soru soruyorum. Tüm bunlar, İnsan Varlığının düşündüğünüzden biraz daha önemli olabileceği görüntüsünü vermiyor mu? Size henüz şimdi bir sır verdim – dünyanın titreşiminin kendisi, hatta zamanın hızı insanların ruhsal ve ezoterik olarak öğrenmiş oldukları şeyler tarafından belirlenir. Eğer Tanrı’nın içinizde olduğunun bir görüntüsüne sahip olsanız, eğer bu nedenle farklı bir şekilde yaşamaya başlasanız, yaşamınızda drama yok olmaya başlar ve karanlığı yok edebilirsiniz ve ona asla geri dönmezsiniz. İçinizdeki ilahi olan güce sahip çıkmayı öğrenirsiniz ve neşeye sahip olursunuz.


Yerküreyi etkiliyorsunuz ve her ayak izi Gaia tarafından bilinir. Gittiğiniz her yere ışık yayıyorsunuz. Bu size verdiğimiz eski bir metafor, ama sahip olduğumuz en iyi metafor. Tanrı tarafından tanınıyorsunuz. Gaia tarafından tanınıyorsunuz. Görkeminiz ve üstatlığınız yerküreye yüksek titreşim sağlamaya başlıyor. Problemlerinizi çözdükçe, gezegenin titreşimi artıyor. Ne sistem ama! O güzel bir sistem. Ve buraya kazayla ıstırap çekmesi için yerleştirilmiş olan İnsan Varlıkları için gelişigüzel bir sistem değildir! Bunu görüyor musunuz? Bunun ruhsal mantığını anlıyor musunuz? Tanrı’nın her zaman neşeli olan yüzünü görmenizi istiyoruz, çünkü içinizde yaratıcının bir parçası var.


Size Doğum Rüzgarından sözettik. Anlama olasılığınızın dışında olan bir şeyi nasıl tanımlayabiliriz? Kendinizi tekil olarak görüyorsunuz, ama değilsiniz. Ancak, lineer, 3B algıda, tüm sahip olduğunuz şey budur. Aynada kendinize baktığınız zaman, kaç tane görüyorsunuz? “Ne demek istiyorsun, Kryon, ‘kaç tane’?”. Soru aynada kaç tane İnsan gördüğün ile ilgilidir, yaşlı ruh. Tanrı’nın zihnine sahip olsaydınız, hepinizi göreceğinizi söylememe izin verin. Tüm Akaşanız oradadır. Ruhunuzun yüzlerce ifadesi oradadır, dünyada doğumun birçok yaşamları oradadır.


Tanrı’nın aynasında, siz onların hepsisiniz ve ayrıca Yaratıcı’nın bir parçasısınız. Aynı anda birçok yerde olabileceğinizi size nasıl açıklayabiliriz? Taşıdığınız bilgeliğin siz yürürken gezegende yerleştirildiğini size nasıl açıklayabiliriz? Kuantum halde zaman yoktur. Kuantum şekilde, sizler hala o yaşamlarda yaşıyorsunuz, o hayatları yaşarken gezgene yardım ediyorsunuz. Yaşlı ruh Dünya gezegeninde ruhsallığın kuantum spektrumunda çok parlak şekilde yanar.


“Ne? Kryon, neden söz ettiğini bilmiyorum.” Biliyorum. Bir an için size gözlerimi vermek istiyorum. 30,000 yıldır gezegende değişim yapmış olanlar ile dolu bir oda görüyorum. Yerliler ve kadim olanlar buradalar. Bazılarınız kendi atalarınızsınız! Bazılarınız Lemuryalılarsınız. Yapmış olduğunuz şey güzel ve gelmeye ve bunu tekrar yapmaya devam ediyorsunuz. En azından 26,000 yıl için ne anlatmıştım? Birçoğunuz bu anı beklemekteydiniz ve bunu kaçırmıyorsunuz. Bazılarınız bu sonraki yıllarda perdeyi geçecek olmanıza rağmen, geri geleceksiniz. Çünkü finali kaçırmayacaksınız! Bu, gezegenin sonu olmayacak, ama eski enerjinin sonu ve yeni enerjinin başlangıcı olacak.


Doğum Rüzgarını nasıl tanımlarız? Sizin zamanınızda, tam doğmadan önceki niteliği temsil eder. Oh, kuantum şekilde, o zamansızdır. Bundan dolayı, siz tam gelmeden önce, sahip olacağınız çocukların potansiyeli ile buluşursunuz. Bunu açıklayamam çünkü siz lineer zaman çerçevesi içine saplanmışsınız ve Tanrı lineer değil, plan lineer değil. Böylece kuramsal sorularım devam ediyor. Potansiyel olarak çocuklarınız olacak olan bu ruhlara ne söylerdiniz? Mesajınız ne olurdu?


Aslında eğer, henüz söylediğim şey size doğru geliyorsa, bildiğinizden daha büyük bir plan bile vardır, öyle değil mi? Tüm bunlar kuantum bir sistemde harika bir biçimde bir araya getirilseydi ve hiç gelişigüzel, tesadüf olmasaydı ne olurdu? Her şeyin amacı olsa ne olurdu? Ancak, sizler lineer, düz çizgi bir sistemde yapışıp kaldığınız için, iki yönde – geçmiş ve gelecek – gerçekleşen şeyler dışında bir şey göremiyorsunuz. Bu nedenle her şey gelişigüzel ve neredeyse kaotik görünüyor. Ama gerçekte, her şey İnsan özgür seçimine bağlıdır. Realiteniz gezegende bu seçim vasıtasıyla geliştirilmekte olan enerjiye bağlıdır ve yüksek enerji, daha iyi plan görülmekte ve anlaşılmaktadır.



GAİA... Düşündüğünüzden Daha Fazlası


Daha fazlası var. Şimdi Yerküre’nin manyetiklerini her saatte ölçebiliyorlar ve şaşırtıcı bir şey buldular. Yerkürenin manyetik alanının, insanlığın derin, şiddetli olaylarıyla daha kuvvetli ve daha zayıf hale geldiğini buldukları zaman, bunu inceleyenler şok oldu. Tsunami sırasında, manyetikler zirveye ulaştı. 9/11 adını verdiğiniz olay sırasında, yerkürenin manyetikleri dramatik şekilde değişti. Uçakların kulelere çarptığı saatte, gezegenin manyetikleri değişti. Bu ne anlama gelebilir? Bunun gerçekleşebilmesi için İnsan bilincinin Gaia ile bu kadar bağlaşık olması olası mıdır? Aslında evet öyledir ve bu, kanıtın söylediği şeydir. Bunun Tanrı ile ne ilgisi var? Her şey, çünkü bu, İnsanları “tasarlamış bir şekilde” tüm yaradılış ile bir araya koyar.

DNA... Düşündüğünüzden Daha Fazlası


Daha fazlası var. Şimdi DNA etrafında, DNA’nın çevresinde çokboyutlu bir alan bulunduğunu ve bunun da tasarlandığını gösteren bir bilim var. Şimdi deneyler DNA’nın aslında kendi alanı içinde talimatlara sahip olduğunu gösteriyor! DNA’nın tek bir molekülü bile maddeyi değiştirebilir ve matematiksel bir sisteme şekillenmesi için ona talimatlar verebilir. Bu nitelik kuantum biyolojiden gelir – bilim, yeni çağ değil.

Kryon mesajı (insan tasarımı)...
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.02.17, 02:33
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,605
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 20.04.17, 15:14
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,729
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

PayLaşım İçin TeşekküRLeR
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 15.06.18, 22:37
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,041
Etiketlendiği Mesaj: 884 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın SiLence, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
kryon, tasarimi, İnsan


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilinmeyen Sırlarıyla Her Türlü Dilek İçin Rahman Suresi madlen Sure ve Ayet Havasları 8 21.03.23 11:36
insanlar cin ile ya da cin insan ile evlenebilir mi? Sin Cin & Şeytan & Melek & Ruh 3 12.07.21 02:24
Kişi 49 yılda insan olma özelliğine ulaşır Tuana Kadim Bilgelik 5 07.12.18 09:37
Kryon - 2010'a Genel Bakış SiLence Gizemli Olaylar ve Mekanlar 3 15.06.18 00:40
Aşk ve insan Aliye Allah Dostları & Evliyalar 7 21.10.17 16:57


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147