Rehberleriniz ile İletişim - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Varlıklar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 03.02.17, 16:54
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,580
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Rehberleriniz ile İletişim

Bir çok insan bana Archangel Uriel ile iletişime geçmeyi nasıl öğrendiğimi sorar. Benim için ruh rehberimi ve melekleri görmek/duymak her zaman mümkün olmuştur, çünkü asla bunu olağandışı bir yetenek veya hediye olarak düşünmemiştim. Ben müşterilerimle çalışırken sık sık onların melek ve rehberlerinden mesajlar alırım ve müşteriye iletirim. Mesajlarda bilgiden çok, genellikle benden kişilere rehberlerini duymayı öğretmemi isterler. Bu mesajlar daha sık ve ısrarcı olduğu gibi, herkesin bu yeteneğe sahip olmadığını yada çok az sahip olduğunu, en azından kullanmadıklarını biliyorum. Ben öğrenmeye başlayan herkese süreç boyunca düzelmelerine çok yardımcı olacaklarını söyledim.

Bu değişim süreçleri, hem spiritual hemde non-spiritual olarak herkes için zor bir süreçtir. Ben ışık çalışanlarının heryerde ve bu zamanda Dünyanın değişmeyen nüfuslarına neyin ne olacak olduğunun öğretiliyor olduğuna inanıyorum ve deneyimleri anlayarak onlar aracılığıyla onlara yardım etmemiz mümkün olacak. Rehberlerim her zaman bana şöyle söyler “Sen ateş boyunca başkasını götüremezsin” iyi, son zamanlarda ateş boyunca oldum. Rehberlerim iletişim boyunca sürekli bana yardımcı olurlar.Ama onların bana söylediği mesajların faydasını öğrenmek zorunda olduğumu anladım.

Bu ders kendi rehberinizden bilgi almanız, duymanız ve mesajlarını dinleyebilmeniz için hazırlanmıştır. Aslında biz çoğunlukla mesajları duyarız ama bazen anlamayız ve genellikle dinlemeyiz. Eğer burada sunulanları takip edecek olursanız, rehber ve meleklerinizden bilgi ve fikir almanız mümkün olacak, sizinle özel olarak yanınızda olacak ve kimi zamanda yolculuklarınızda yardımcı olacak. Onların yardımı ihtiyaçlarınızı karşılamak için olduğundan, onları duymak ve iletişim kurabilmek çok önemlidir. Onların sana yardım edebilecek, iyileştirebilecek ve her yaşam durumunda öğrenebilecek bilgi ve anlayışları vardır.

Bu yüzden sakin bir yerde oturun, gevşeyin, zihninizi boşaltın ve başlayın.


Rehberlerinizi duyamamanızın en önemli nedenlerinden biri bilinçsiz bilgi bloğu olmasıdır. Rehberlerinizden ve meleklerinizden aldığınız bilgiler ruh maksadında ruhsal gelişiminiz için ve size yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu süreçte büyük bir blok ise egodur. Bundan dolayı ruhunuz ve egonuz arasında bilincinizde oluşan şiddetli bir savaş aklınızın karışmasına neden olur. Ve nedenide bu zor süreçlerdir. Hayatınızı bir oyun gibi imajine edin ve kendinizide bu oyunun yıldız oyuncusu olarak. Rehberleriniz ve melekleriniz bir takımdır ve onların tek amacı zafer kazanmanızı sağlamaktır – oyunu kazanabilmeniz için. Onların yaptığı herşey senin onların amacını yansıtmandan dolayı iletişiminiz önemlidir. Onların rehberliği olmadan, size başarı gerektiren zamanlarda desteksiz kalırsınız.

Yaşadığınız değişim sürecinde onlar ruh gruplarınıza “Desen Kırıcı” olarak geldi. Siz kopmalar yaşarken, karmik sorunlarınızı iyileştirir ve hayatınız için yeni paradigmalar yaratırlar. Her zaman olduğu gibi fiziksel ve duygusal düzeyde diğerlerinden “farklı” hissettiğin gibi, hatta aile içinde, hatta şuanda onlardan uzaklaşmış olabilirsin. Hatta az arkadaşa sahip olup kendini çok yanlız hissebilirsin. Rahatlığın ve kararlılığın tek kaynağı melek ve rehberlerinizdir bu nedenle onlarla iletişiminiz önemlidir. Onlar yolculuğunuzun bu bölümü için gereken bütün bilgilere sahipler fakat sizdeki “Veil*başörtü-perde” geçemediler. Onlar gerçekleştirmeye çalıştığınız tüm antlaşmaları, sözleri ve vaatleri hatırlarlar.Hatta unuttuğunuz birini bile. Onlar hatırlaman için sana yardım edebilirler ve yolunuzda yardım sağlayabilirler. Ama ilk olarak onların mesajlarını neden duyamadığınızı anlamanız gerekmektedir;


Korku sizin ve Spiritual doğanız arasındaki bir duvardır. Bu yüzdende melek ve rehberleriniz bu yüksek duvarı aşamazlar. Korkunuz faaliyete geçtiği zaman ve sevgi titreşiminizden çıktığınız zaman, bu titreşimle hangi yüksek boyuta bağlı kalabilirsiniz ki ? Eğer korku içindeyseniz rehberlerinizden cesaretini, rehberliğini ve sevgi mesajlarını duymanız mümkün olmayacaktır.

Korkunun bir çok yönleri vardır. Başarısızlık veya başarı korkusu ve ileri gidememe korkusu gibi. Genellikle korkularınız sizinle olmaz sadece yaşadığınız diğer korkularınızı açıkca ruh grubunuzunda saklarsınız. Hatta birçok kişi gibi duymak istemediğiniz birşeyi, yapmak istemeyeceğiniz birşeyi kendinize zorla yaptıralacağı düşüncesi ve başarısızlık düşüncesi gibi korkularınız olabilir. Kalbinizdeki arzuların yeteneğiniz olduğunu anlamalısınız niyetiniz yoksa bunu yapamazsınız. Biliniz'ki melek ve rehberleriniz size asla iyi olmayan birşeyinizi sormazlar. Korkuyla dolu olduğunuzu nasıl anlarsınız ? İçeri gidin ve duygularınıza düşüncelerinize bir bakın. Ne hissediyorsunuz kopuk, karmakarışık, şaşkın, acılı yada kızgın mı ? Panik mi oldunuz ? Ozaman korkunuz faaliyet gösteriyor.

Korkunuzdan kurtulmak için, sizinle gelmesine izin verin, kendinize sorun, tıpkı daha önce yaşadığınız gibi bilinicinizi iyileştirmeniz için korkularınızı kafanızdan atmaya çalışın. Korkularınız karşısında sakin olun böylece korkunuzdan kendinizi iyileştirmek ve kurtulmak için gereken bilgiyi alacaksınız.


Şüphe korkunun başka bir türüdür, size verilen bilgiyi yorumlamanız ve uygulamanız için yeteğinize büyük bir engeldir. Yeteneğinizden dinlemenizden yada sezgisel hislerinizden şüphe edebilirsiniz. Şüphe Spiritüel bölge ile iletişim yeteneğinize güçlü bir caydırıcı etken olabilir. Eğer aldığınız bilgiden emin değilseniz, duyduklarınız için mutlak netlik ve mesajın onayını isteyiniz. Onay sorduğunuz zaman duyduklarınızı onaylayın ve şimdi birazda netlik gerektiğini onaylayın. Eğer duyduğunuz her yaklaşıma ve yeteneğinizden şüphe duyarsanız, rehberlerinize ne duyduğunuzu söyleyin. Şüphe ile dolu olduğunuz zaman, duyduğunuz herşeyi inkar edeceksiniz.

O size gözüktüğü zaman şüphenizi tanımanız kolaydır, size geldiğinde bu tablolar şeklinde ifadeleriniz olabilir “Buna gerçekten inanmıyorum” veya “Bunun gerçek olduğuna inanamıyorum” veyatta “Herhangi birşeyde rehberlerimle konuşamam” gibi ifadeler. Şüphe genelde kendinizden kaynaklanır, nadiren başkalarının düşüncelerinden, motivasyonlarından ve kararlarından etkileniriz. Şüphe sezgisel yetenek algılarımızda köklere sahiptirler, hatta inancımızın çevrelediği spiritual hediyelere sahiptir. Eğer bize yakın veya bilgi indirimi olacağı zaman Spiritüel iletişimi olumsuz yönden düşünürseniz, yeteneğimizden ve mesajların kaynağından şüphe etmiş oluruz.


Duygular, rehber ve meleklerimizin mesajlarını ve rehberliğini duymamız için başka bir bloktur çünkü onlar üçüncü boyut gerçekliğinin ürünüdür. Daha yüksek boyutlarda sadece bir duygu vardır ve oda sevgidir. Duygularınızı sadece sizin çevrenizi tanımlamak için kullanılan kararlar olduğunu bilin. Bir çok duygu korkudan olur, ama bir çoğu ruh grubunuza bağlı olan karmik dramalar ve bağlantılardan olur. Bu duygusal dramaların sizdeki etkisinden farkında olmanız önemlidir Çünkü onlar kendinizi iyileştirmeniz için ruhsal büyümenizi ve yeteneğinizi engeller. Eğer çevrenizde sürekli sizinle duygusal dramaları olan insanlar varsa, bunlar iyileştirmeniz gereken ilişkilerdir. Duygusal dramada kalmak sadece bu süreci uzatır. Duygusal dramalar yaşadığınız zaman rehber ve melekleriniz sizinle iletişim kuramazlar.

Duygularınızın yükseldiğini hissettiğinizde, daha müstakil bir görüş alıp daha bilimsel yaklaşımı benimseyin, bunun yerine kavgaya atlamak sizin için başka bir muharebe olur. Kendinize ne duygular hissediyorsunuz sorun, kime doğru yönelik ve neden bu şekilde hissettiğinizi. Bütün duygusal enerjiler alt çakralardadır. Hissetmeye başladığınız zaman, alt çakralarınızdan yukarıya kalp merkezinize çıkması için izin verin, niyetini iyileştirmek için belirtin ve sonra rehber, meleklerinizi ve yüksek özünüzü bırakın ki böylece bilincinizden çıksın. Şunu bilin'ki kendinizdeki duygusal dramaları öz yükünüzden çıkartmanız, bu dramaların kaynağı olan durumların ve insanların hayatınızdan çıkmasına neden olabilir. Bunun olması gerektiği gibi. Onları bırakmanız için izin verin, sevgi ve ışık yollayın. Onlar ayrıldığı zaman, karmanın iyilemiş olduğunu bilin.

Eğer ne duyduğunuz hakkında şüphe hissederseniz, güvenerek onay sorun duyduğunuz doğru bilgidir. Şüphe kaynağının tespiti Sizden mi geliyor yoksa başka bir kaynaktan mı ? Örneğin aile veya arkadaşlar gibi. Kaynak kendiniz dışında ise, kendinize kaynağı belirlemek ve çıkarmak için izin verin. Kaynak kendi içinizde ise, sizi yaratanın Tanrı olduğunu hatırlayın, evrendeki diğer varlıkların altında olmadığınızı unutmayın. Değerinizle en yüksek Spiritüel alemler üzerinden iletişim kurduğunuzu onaylayın ve kabul edin. İlahiyat ve kaynağınıza sabit bir bağlantı olduğunu kabul edin.


Üçüncü boyut gerçekliğiniz gürültülü, yoğun ve karışık bir yerdir. Kendinizin yarattığı illüzyonları temelinizde tutmak rahatsızlıklarla doludur. Bu rahatsızlıklar, eğlence, televizyon gibi, titiz işler, materyalizm, bilgisayarlar ve insanlara olan zorunluluklar ve talepleriyle sizi enerjinizden mahrum bırakan durumları kapsar. Değişim karşıtı olan güçler olduğunu ve bilincinizde bir çok şey olması ile bilincinizin mümkün olduğu kadar yükselmemesi için çalıştıklarını ve kararlı olduklarını bilin. Bu rahatsızlıklar rehber ve meleklerinizin mesajları ve rehberlikleri için başka bir engeldir. Bunları bilinçli bir şekilde kendinizden çıkartmalısınız ve aşamalı olarak kendi iç yaşamızından rahatlığı ve sessizliği bulmayı öğreneceksiniz. Genellikle, bilinçsizce oluşturduğunuz veya ruhsal gelişiminizi önlemek için bir yol olarak dikkatsizliği benimsersiniz.Dikkatsizlik sadece kontrol için ego ihtiyacını besler ve odağınızı tekelleştirerek aklınızı işgal eder. Dikkatsizlikler hemde tüm zamanınızı tüketen arkadaşlarınız ve fazlasıyla dahil edildiğiniz aile aktiviteleriniz olabilir. Kendi dikkatinizi nasıl dağıtırsınız ? Hayatınızdaki önceliğiniz neler Siz mi diğerleri mi ? Hayatınızdaki rahatsızlıklardan nasıl kurtulursanız kendinizdeki odaklanmayı öğrenip ve içindeki barışı bulabilirsiniz ? İlk kez rehberleriniz ve yüksek özünüz ile iletişim için sessiz bir ortam yaratmaya başladığınızda, dikkatsizlik için ihtiyaçlarınızın yoğunlaştığını farkedeceksiniz. Bu ihtiyacı onaylayın ve gitmesine izin verin. Zamanında ve pratikle yapacaksınız, bu rahatsızlıkları bulup git gide daha az ihtiyaç duyacaksınız ve iç yaşamınızla harcadığınız zamanı beğenmeyi öğreneceksiniz.


Rehberleriniz ve melekleriniz sizinle çeşitli yollarla iletişime geçerler. Düzenli olarak kendinizi eğitip onların mesajlarını duymanız için, anlamanız gereken bazı kurallar vardır.


Onlar sessizce konuşur.. Rehberleriniz ve melekleriniz nadiren gürültülü, dikkat çekici bir sesle konuşur. Onlar genellikle çok sessiz konuşurlar, çünkü iç yaşamınızın odağından onları duymaya ihtiyaç duyarsınız. Onlar yaparken, eğer tehlikedeyseniz, kulağınıza bağırırlar, ama daha çok genellikle onlar istekli ve anlayışlı bir dinleyici olmanız için nazik tonlarda konuşurlar. Biliniz ki onlar asla sizinle konuşmaktan durmazlar Eğer duymuyorsanız çünkü sizin korkularınız onların boğan sesleridir, egonuz kontrolü sağlamak için çalışıyor, veya yaşamanızdaki dikkatsizlikler çok açıkca duyulabilen bu mesajları iç yaşamınızda odaklamaktan sizi engelliyor.


Onlar genelde semboller ile konuşur.. Eğer rehber ve melekleriniz ne zaman ve ne yapacağınızı açık bir dille söyleseydi, çok daha fazla kolay olurdu.Ama onlar bunu yapamaz çünkü özgür iradenize karışamazlar. Mesajları ne kadar açık yada acil olursa olsun, özgür iradenizin egzersizleri üzerinden davranış seçimi yapmalısınız. Genellikle size mesajlarını almanız için semboller kullanırlar. Bu semboller bir şarkıda duyduğunuz sözcüklerden, panodan gördüğünüz bir mesaj yada biryerden gelen bir düşünceden gelebilirler. Bu mesajları alabileceğiniz bir milyon başka yol vardır Hatta sizin önünüzde süren bir arabanın kişiselleştirilmiş plaka kodundan bile. Bunlar sizin melek ve rehberlerinizden mesajlardır, ve siz tamamen zaman zaman onları yaşadınız. Bu mesajları duymakta istekli olmanızla, bunların size daha büyük sıklıkla geldiğini göreceksiniz. Onların mesajlarını duymak için niyetli olduğunuz zaman, onlar sizden önce gözükecektir.


Onlar başkaları üzerinden konuşur... Sizin toplam ne kadar çok sorunuzu cevaplayan ve birşeyler söyleyen bir yabancı veya korumanız vardı ? Bu da rehberlerinizden bir mesajdır. Etrafınızda öyle olan insanlara ve durumlara dikkat etmeyi öğrenecek olduğunuz gibi onların mesajlarını almaya daha yenilikçi olup duymaya ihtiyacınız olan mesajları alabilirsiniz. Yinede, eğer korkuyla doluysanız, yada duygusal yönden bozuk, veya yaşamınızdaki çeşitli öğelerden dolayı dikkatsizlik varsa, daha çok kendinizle meşgul olacaksınız ve etrafınızda ne oluyor dikkat edemeyeceksiniz. Yardımın etrafınızda bütün olduğunu ve odağınıza döndüğünüz zaman melek ve rehberlerinizden mesaj alabileceğinizi ve yolunuzda yerleştirilen insanlar ve durumları farkedeceğinizi ve özel mesajlara kimler sahip olur bilebilceksiniz.


Onlar rüyalarınız üzerinden konuşur... Rüya günlükleri tutmalısınız çünkü rehberleriniz sizinle uyanık olduğunuz zamanlar iletişim kuramadıklarında, sizinle rüyalarınız esnasında iletişim kuracaklardır. Bu rüyalar anlayamadığınız sembolik mesajları içerebilir veya henüz meydana gelmeyen durumlar yada olaylara ait olabilir.Onları yazmanızın öneminin nedeni ise, çünkü onlara daha sonra başvurabilirsiniz. Bu mesajların size yardım etmek için yollandığını bilin ve eğer onlar şaşırtıyor veya açıkca değilse olmayan olayların hepsini kuşatıyor ve halada harekette olabilir.


Mesajlar nasıl alınır...? Rehberlerinizden mesaj alma süreci çok basit ve lakin çok zordur. Basit çünkü o kendi içliğiinize dönmeyi gerektirir, onun için mesajların nereye oturduğudu olan yerdir. Siz bütünüyle birsiniz, aynı kaynaktan çıkan, bu yüzden melek ve rehberleriniz sizden ayrı değildir Onlar sizsiniz. Süreç zordur çünkü korku, duygular ve dikkatsizliklerden kendinizi çıkarmanız için odak ve niyetinizin oldukça büyük bir miktarını gerektirir'ki herzaman meşgul olan aklınızı sessizleştirip melek ve rehberlerinizden mesajları duyabilesiniz. Bunu yapmak için, bu egzersizi deneyin:


Rahatsız edilmeyeceğiniz ve engellenmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun. İlk başta her gün aynı yerde kullanmayı deneyin, böylece tanıdık bir çevrede kendinizi eğitebilirsiniz. İsterseniz oturabilirsiniz veya yatabilirsiniz sizin için hangisi daha rahatsa. Eğer bir mum ışığı yakarsanız bu sizin niyetinizi ayarlamanıza yardımcı olabilir.


Melek ve rehberlerinizden masajları duymak için niyetinizi ayarlayın.Kendinizi beyaz ışıkla kuşatın ve Tanrısal koruma talep edin. Ruhsal rehberlik almaya kendinizi açtığınız gibi, sadece en yüksek niyetle varlıkların olduğunu sağlamanız önemlidir ve yüksek kaynaklar sizin boşluğunuzdadır. Ne duyduğunuzu ve aldığınız mesajları ve bilgileri yüksek kaynaktan geldiğine dair “Mutlak Netlik” sorun.


Gözlerinizi kapatın ve bir kaç dakika sessizce oturun (veya yatın). Etrafınızdaki sessiz ve durgunluğu fark edin. Şimdi nefesinize odaklanın. Nefesiniz yaşamın hediyesidir ve bedeninize istemsiz olarak aldığınız çevrenizin tek öğesidir. Nefes yaşamın en önemli görünüşüdür. Nefes olmadan bir kaç dakikadan fazla yaşayamazsınız Bebekler bu boyuta ilk nefes ile girerler. Nefes aldığınız havanın çevrenizdeki kaynağın enerjisinin fiziksel göstergesi olduğunu bilirsiniz. Nefes aldığınız zaman, Tanrının harikulade enerjisinden alıyorsunuz.


Bedeninize tamamen gevşeme için izin verin.Bedeninizden ruhun fiziksel ayrışma hissi hissedebilirsiniz. Bu bazı insanlarda meydana gelen normal bir histir. Diğerleri sadece çok rahat ve sakin hissedebilir. Aklınızı tamamen gelen herhangi bir düşüncelere izin vererek kanatları yaymak ve uzakta uçmak için sakinleştirin. Bu sürecin daha zor kısımlarından biridir, aklı sakinleştirmek disiplin ve pratik gerektirir. Ego olarak zihninizi düşünmek ve sürekli kendinizle konuşup doldurarak yüksek benliğiniz üzerinde kontrolünü sürdürmeyi deniyor. Sakin olması için ona izin verin, nazikçe sizden uzakta sürdürmesi için herhangi bir düşünceye izin verin.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 03.02.17, 16:54
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,580
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Şimdi dinleyin. Aslında ilk başta birşey duyamayabilirsiniz. Aslında bu oturumlar sırasında hiç birşey duymuyor olabilirsiniz. Mesajlar daha sonra size gelebilir. Bu iyidir. Bu egzersizin amacı melek ve rehberlerinize izin vermektir. Onların rehberliğini duymak ve izlemek için hazır ve gönüllü olduğunuzu bilir. Bu iç yaşamızında odaklanmayı öğrenmek içindir, içinizde olan ışıkta. Böylece, kendinize sadece barışta ve konforda olmak için izin verin kendinize onların huzurunda olmak için izin verip hissedin. Bazılarınız sıcak veya karıncalanma hissi hissedebilir, diğerleri sevgi ve barışın kuvvetli bir hissini hissedebilir ve diğerleride bu harikulade yaşamların huzurunda olmaktan gelebilen büyük sevinçten ağlayabilir. Başkalarının sonuçları ile karşılaştırmayınız Sizler bütünüyle benzersiz yaşamlarsınız ve her biriniz farklı bir tecrübeye sahip olacaksınız.


Bedeninize dönmeye başladığınız veya sakin zamanınızdan çıkmanın gelmesiyle, melek ve rehberlerinize sizin şahsınızda onların gayretleri için ve sizinle orada oldukları için teşekkür edin. Hatta sorunuzun cevabını duyamamış olsanız bile, hevesinizi kırmayın. Cevap gelecek. Rehber ve melekleriniz cevaplarınızı sağlayacak olan insanlar ve durumlarla dokunup sizi koyabilmesi için çok ağır çalışır ve bu eşzamanlılığın gerçekleşmesi biraz zaman alabilir. Bu aynı zamanda mesajları duyabilme yeteneğinizde inanç ve güveninizin testi olabilir. Eğer, acil sonuçları alamazsanız sabırlı olun. Niyetinizde olan herşey ve sorduğunuz herşey size gelmelidir Bu evrensel bir yasadır.


Rehberlerinizin ve meleklerinizin dili.. Melekleriniz ve rehberleriniz fiziksel alemde ne konuştuğunuzdan uzakta farklı olan bir dilde konuşur. Onlar ışığın enerjik varlıkları olduğundan, bizimle iletişim kurmak için kelime kullanmalarına ihtiyaç duymaz. Aslında onlar, sizin yaptığınız gibi konuşamazlar. Onlar mesajlarını telepatik veya başkaları aracılığıyla iletirler. Ama onlar hemde farklı bir yoldan bizim duymaya alışık olduğumuzdan konuşur.


Onlar sevginin dilini konuşur.. Daha yüksek titreşimlerde olan tek enerji sevginin dilidir. Üçüncü boyutta burada ne yaşadığınızı karıştırmayın. Dil koşulsuz sevginin biridir ve eğer onların dilini konuşmuyorsanız eğer tam yaşamınız koşulsuz sevginin düzeyinde titremiyorsa, onlarla iletişim kurarken zorluğa sahip olacaksınız. Sevginin üçüncü boyut kavramınız karar ve ihtiyaçtan biridir ve tamamen egoda yer alır. Koşulsuz sevgi toplam kabul ve güvenin biridir, korku, ayırma ve egodan serbest bir şekilde kalp çakranızda yer alır. Koşulsuz sevgi uygulamak sizi melek ve rehberleriniz ile aynı titreşim frekansına koyar.


Onlar gülüş dilini konuşur.. Melek ve rehberlerinde mizah duyuları var ve onlar bizim neye inandığımıza bağlı olmaksızın bize ne olduğunu bilir, tüm evren içinde her zaman iyidir. Melekler, özellikle, siz mutlu olduğunuz zaman sevinçle yayılan çok hafif bir enerjiye sahip olduğunuzda, melek ve rehberlerinizin iletişim kurabildiği frekansta titrersiniz. Eğer her zaman mutsuz, üzgün veya kızgınsanız, titreşim frekansınız onların'kinin aşağısında ve uzakta kalır ve onlar tam olarak yardım için isteğinizi duyamaz. Hatta en karanlık anlarınızda bile, rehberlerinizle titreşim uyumunda olmak için içinizde sevinci arayın.


Onlar barış dilini konuşur.. Yaşamınızda sabit olarak mevcut olan huzursuzluk ve anlaşmazlık tamamen üçüncü boyuttandır ve melek ve rehberlerinizden düzenli olarak bilgi ve rehberlik almak ve kendinizi sakinleştirmeyi öğrenmenizin nedeni sizin için önemli olduğudur.Yine, bu onların iletişim kurabileceği bir titreşim frekansı değildir ve eğer kendi içinizde barışta değilseniz, onları duyamayacaksınız. İç yaşamınızı içerde bulmaya gittiğiniz zaman, kendi bir parçanızla iletişimdesiniz o her zaman barıştadır. Eğer barışta değilseniz, ozaman korkunun bir titreşiminde faaliyettesinizdir. Kendinizi kısa bir süre için bile olsa gün boyunca sakin ve barışık olmak eğitiminiz için önemlidir. Bu size barışçıl merkezi bulmanız için yardımcı olacaktır. Zamanla, kendiniz için gayretsiz bir şekilde barışçıl boşluğu yaratabileceksiniz, tıpkı gayretsizce melek ve rehberlerinizin mesajlarını duyabileceğiniz gibi.


Onlar ışık dilini konuşur.. Melek ve rehberleriniz enerjik frekansı ışığın biridir.Onun hiç bir fiziksel form veya maddesi yoktur yinede tüm yaşamınızı ve evrenin hepsini doldurur. Sadece tek bir mumun ışığıyla karanlık bir odayı doldurabildiği gibi, ışıl ışıl bir şekilde parladığınız ve ışıkla dolduğunuz zaman yaşamınızın her alanında Kaynağın Işığını yansıtır. Her insan eşit öneme sahiptir ve tüm Dünyada Yaratıcının Işığını yaymakla sorumludur. Herkesin karanlığı aydınlatma gücü var. Işıkta yürüdüğünüz zaman rehberlerinizinde sizinle yürüdüğünü bilin. Onlar karanlıkta olduğunuz zaman size katılamazlar, ama ışığa dönmeniz için sizi beklerler.


Onlar tarafsızlık dilini konuşur.. Melek ve rehberleriniz sizinle en yüksek iyililiğinizin doğrularıyla çalışır, ne şekilde olursa olsun herhangi bir sonuçtan tamamen bağımsızdır. O dur çünkü onlar bilir, şuanda yapamadığınız gibi, sahip olduğunuz sınırsız olanaklar ve potansiyel. Karşılaştığınız herhangi bir durum tek bir çözümden daha fazlasına sahip Gökyüzünde yıldızlar daha çok olduğu gibi kararlılık içinde o kadar çok olanak vardır. Rehberlerinizden yardım istediğiniz zaman ve ayrıca yardımın kesin bir şekli almasını veya oluşturmasını istediğinizde, veya kesin bir yolda size gelmesini, size rehberlik etmesi için onların yeteneğini sınırlarsınız ve siz büyük ölçüde çözümünüzü sunacak eş zamanlılığı oluşturması için onun yeteneklerini kısıtlarsınız. Sonuçtan bağımsız olmadığınız zaman, her düzeyde yaratıcı göstergesinin dolu alanını kısıtlarsınız.


Rehberleriniz para istediğiniz zaman onu bilir, örneğin, o yaşamınızda ilahice bir şekilde apaçık olabilir bir yerden gelen ama çek ve/veya paranın formunda olmayabilir. Birisinden bir hediye şeklinde olabilir, veya bir ihtiyacı karşılayan beklenmedik bir yarardan. Bu mucizeler meydana geldiği zaman ve onlar sadece sonuçtan tamamen bağımsız olduğunuz zaman meydana gelebilir. Çünkü rehberleriniz üçüncü boyutla bağlantısı olmadığından, onlar bu enerjileri idare edemez, yüksek boyutlarda yapabildiği gibi. Öyleyse, tamamen tarafsızlığın bir yerinde rehber ve meleklerinizden bilgi istediğiniz zaman ve ihtiyaçlarınızı cevaplamak için yaratmanın işini yapması için onlara izin vermeyi öğrenin.


Onlar bağışlama dilini konuşur.. Tamamen Kaynağın hediyelerinden sizi çıkarabilen tek şey, yaratıcı Tanrı, bağışlanmadır. Hayatınızda neyin olduğuna bağlı olmaksızın, ve hatta bütün hayatların karşısında, şimdi herkes ve herşeyi affetme zamanıdır, heryerde, böylece ilahiliğinizi açıkça gösterebilirsiniz. Karmanın kökü bağışlanmadır ve karmanızı iyileştirebildiğiniz, Kaynağa tekrar bağlayabildiğiniz ve ruhsal dünyayla bağlamaya başlayabildiğiniz yaşamınızın bütün alanlarında bağışlanmanın uygulaması boyunca tektir. Yaşamınızın bütün alanlarında bağışlanmayı uygulamak için niyetinizi belirttiğiniz andan itibaren, rehberleriniz, kendinizde dahil olmak üzere, insanları ve durumları, affetmeli olduğunu size göstermeye başlayacak. Süreç biraz zaman alabilir ama sonunda süreci tamamlayacaksınız. Archangel Urielin en önemli mesajı Değişimin bu zamanda, diğerlerini ve kendinizi affetmeyi öğrenmeli olduğunuz, bilincinizin daha yüksek boyutlarına sizin enerjik titreşimini yükseltebilmeniz için hangisine izin vereceğinizdir. Üçüncü boyutun amacı karmadır; üçüncü boyutun iyileştirmesi bağışlamada yatıyor. Bu o zaman, yaşam, kurtuluş, sevinç ve koşulsuz sevginin anahtarıdır.


Sonuç...Melekleriniz ve rehberleriniz iyileşmeye seyehatinizde size yardım etmek için buradadır. Onların sadece sizin için olan ve benzersiz bir şekilde sadece sizin hayatınıza ait olan özel mesajları ve rehberliği var. Burada olduğunuzu bilin, bu zamanda, özel bir amaçla karmanızı iyileşirmek, bilincinizin daha yüksek bir boyutuna değiştirmek ve ilahiliğinizle tekrar bağlanmayı öğrenmek ve kaynağa sizin bağlantınızı hatırlamanız. Siz, Işığın bir yaşamı olarak kendinizi onayladığınız andan itibaren, kendiniz için ‘Dünyada Cenneti’ yaratabileceksiniz. Melekleriniz ve Rehberlerinizle iletişimi öğrenmek bu sürecin ilk adımıdır. Archangel Urielin insanlığa mesajı, bağışlanmayı öyle öğretmektir ki siz tamamen değişimi kucaklayabilesiniz ve bilincinizin daha yüksek boyutlarına doğru hareket edebilesiniz ve sizin yaşamlarınızın bütün alanlarında koşulsuz sevgiyi bilmek ve yaşamanızdır.


Yazar hakkında...Jennifer Hoffman, Archangel Uriel, sezgisel, spiritual iyileştirici, yol gösterici, öğretmen ve yazar için bir kanaldır. Onun danışmanlığı ve yazıları onların doğru yolu bulmak için birçok insana yardımcı oldu. O enerji berraklığı ve onun müşterilerinin büyüme bloklarını kaldırmak için iyileşme yardımları ile birlikte benzersiz bir bakış açısı sağlamaktadır.

Kaynak: Jennifer Hoffman'ın ücretsiz olarak yazdığı e-book "Rehberleriniz ile iletişim" kitabındandır.

Zor İnsanla İletişim...
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 06.02.17, 01:08
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,608
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 24.07.18, 12:10
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,056
Etiketlendiği Mesaj: 884 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın SiLence, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 28.08.18, 23:14
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.08.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 41
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok güzel bir paylaşım olmuş allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ile, rehberleriniz, İletisim


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cinlerle İletişim Kurma Yolları Tuana Cin & Şeytan & Melek & Ruh 3 30.12.21 01:44
Başmeleklerle İletişim/ Metod 3 SiLence Paranormal Varlıklar 2 24.07.18 12:04
Geçmişten Günümüze İletişim Araçları KaLpSiz Bilim ve Teknoloji 1 17.07.18 09:30
karıncalarda iletişim melih06 Hayat Dersleri & Hikayeler 3 22.11.17 08:35
Durusezi Ve Durubiliş Açma Teknikleri (ilahi rehberlerinizle iletişim SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 2 21.03.17 14:03


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147