Kendinizi Enerji Vampirlerinden Koruyun - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Evrensel Enerji Sistemleri > Pozitif Düşünce

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 17.07.18, 00:58
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,705
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Kendinizi Enerji Vampirlerinden Koruyun

▫️Uzun Göz Temaslarından Kaçının.
Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki bunlar en büyük enerji emiciler. Bir insanlar ne kadar fazla göz teması kuruyorsanız onlarla ve söyleyecekleriyle o kadar etkileşime geçiyorsunuz. Bu durumda sadece ara sıra göz teması kurmak yeterli olacaktır.

▫️Zaman Limiti Koyun.
Sizin zamanınız da kıymetli ve bir ya da iki saat boyunca oturup birinin sizin enerjinizi emip beyninizi uyuşturmasını beklemek zorunda değilsiniz. Enerji seviyenize göre 5, 10, 15, 20 dakika gibi o kişiye ayırabileceğiniz bir zaman sınırı belirleyin ve limitinize uyun.

▫️Tepki Vermemeyi Öğrenin.
Bu çok önemli. Enerji Vampirleri sizin etkileşime devam etmeniz için devamlılığı sağlayacak şeyler ortaya atarak tepkilerinizi gözler. Diğer insanlarla olan ilişkilerinizde verdiğiniz tepkilerde nötr olmayı öğrenmeniz gerekir. Bu da duygularınızı yakından izlemenizi gerektirir.

▫️Tartışmamayı Ya Da Zıddına Gitmemeyi Öğrenin.
Evet gerçekten ilginizi çekiyor olabilir, ama uzun vadede baktığınızda insanlar kendilerini değiştirmeden siz onları değiştiremezsiniz – onlara ne kadar karşılık verirseniz onlar da size o kadar direnip enerjinizi emeceklerdir.

▫️Başka İnsanlarla Birlikte Yaklaşın.
Enerji Vampirine 1, 2 ya da 3 insanla daha yaklaşmak harcanan çabayı ve maruz kalınan dikkati azaltacaktır. Sadece yanınızda götürdüklerinizin de enerji asalakları olmamasına dikkat edin, yeter.

▫️Konuşmaktan Çok Dinleyin.
Pek çok zaman Enerji Vampirlerinin ihtiyacı olan şey dinleyen bir insandır. (Özellikle içe dönük biriyseniz) ne kadar konuşursanız o kadar enerji kaybedersiniz. “Neden”, “Ne zaman”, “nasıl” gibi kelimeleri kullanmak psişik emicinin daha fazla konuşmasını sağlayacağı için enerjiniz size kalacaktır.

▫️Daha Basit Konulardan Şaşmamaya Çalışın.
Sohbetleriniz depresif ve bunaltıcı olmak zorunda değil. Gerektiğinde kontrolü elinize almaktan ve daha basit ve rahat bir şeye geçmekten çekinmeyin.

▫️Gözünüzde Canlandırın.
Birçok insan etraflarında ışık/enerji kalkanları olduğunu hayal etmenin gerçekten de psişik yorgunluğu engelleyip doğal ve nötr bir zihin sağlamada etkili olduğunu iddia ediyor. Bir ara deneyin.

▫️Gerektiğinde Kaçının.
Bu her zaman mümkün olmayabilse de kendinizi korumanızda basit ve net bir çözüm aracıdır. Ama bunu kalıcı bir çözüm olarak önermiyorum; çünkü Enerji Vampirleri ile ne kadar az karşılaşır/etkileşime geçerseniz kendinizi bu konuda geliştirme fırsatınız o kadar az olur ve gerekli bir hayat becerisinden yoksun kalırsınız.

▫️İlişkinizi Kesin.
Bu son çaredir. Bazen kendi sağlık ve mutluluğunuz için etrafınızda kimlerin olması gerektiğiyle ilgili zor kararlar vermeniz gerekebilir. Nihayetinde hala kötü hissetmeye devam ediyorsanız en etkili seçenek dümdüz bir şekilde ilişkinizi bitirip hayatınıza devam etmek olabilir.

Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 18.07.18, 00:58
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,190
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Geçmişte herkes gibi sizde başka insanları kötülemiş olabilirsiniz.
Kötü sözlerin üzerinizde bıraktığı negatif enerjilerden korunmak için.
Bir kase içme suyuna deniz tuzu ekleyin ve yavaşça karıştırın. Sakin bir ortamda beyaz bir mum yakın ve tuzlu su dolu kaseyi önünüze alın. Suyun içine doğru;
Konuşma kabiliyetimi olumsuz ve tutsak enerjilerden temizlemek, insanlara yalnızca iyilik ve sevgi diliyle hitap etmek için bu suyu arındırıyorum. İnsanları güçlendiren iyi bir kaynaktan gelmediği sürece onlara ait bilgileri paylaşmak adına bu suyu arındırıyorum." sözlerini söyledikten sonra suyun birazıyla 4 kez gargara yapın ve tükürün.
Aynı ritüeli aşağıdaki sözlerle de tekrarlayın.
"Kendime yada başkalarına olumsuz ve hastalıklı sözler söylememe neden olan her kelimeden her olumsuzluklardan her enerjiden her ruhtan ağzımı arındırıyorum."
4 kez gargara yapın ve tükürün.
Son olarak kasede kalan suya şunu söyleyin.
"Allahım ışığın ilahi ruhu sözlerimi sevgiyle aydınlat, bütün sözlerim sevgiyle söylensin. Sözlerim güzelliklere ve sevince yol açan bir güce dönüşsün. İnsanların kalplerinde ve zihinlerinde muhteşem şeyler oluşturmak için dünyaya karışsın."
Suyun hepsini toprağa dökün.
Boğazınızı fesleğen yağı, okaliptüs yağı ve kışın yetişen yeşil otların yağları veya bunlardan yapılan merhemlerle ovabilirsiniz.

▫️Nefes egzersizi:
Önce bir kaç kez derin nefes alın verin. Bir dakika boyunca her nefes aldığınızda tanıdığınız bir insanı düşünün ve nefesinizi verirken onun için iyi olumlu ve yüceltici şeyler söyleyin.

▫️Yeni Başlangıçlar Tılsımı:
Hayatınızda başlatmak istediğiniz şeyler için Dolunay olduğu gün cam bir kaba su doldurun. Niyetinizi ve başlamasını dilediğiniz şeyi küçük bir kağıda yazıp, yazısı içeri bakacak şekilde kabın camına bantla yapıştırın. Suya şeker ekleyin ve karıştırın. Kabı buzdolabına koyun. Devamında bir dahaki dolunaya kadar suyu yudum yudum için bitirene kadar için.
Bu ay suyudur! Dolunay suyunun şekerle, hayatın tatlılığı ile şarj edilmesi oldukça eski bir şamanik tekniktir. Gerçek anlamda sisteminizi şarj eder.
İçerken şöyle bir şeyde söyleyebilirsiniz. "Hayatımın düşlediğim gibi olmasından ötürü çok heyecanlıyım, haneme harika şeyler geliyor., her gün istediğim şeyler olmaya devam ediyor.."

▫️Güçlü ışık titreşimi:
Kendi auranız için güçlü bir ışık titreşimi yaratmanızı sağlayacak bu ritüel hem koruyucu hem şifalandırıcıdır. Aynı zamanda titreşiminizin yükselmesine yardımcı olur.
Bir limonu alın ve ellerinizin arasında ovalayın. Daha sonra ellerinizi limonla birlikte suda yıkayın. Ellerinizi değdirmeden önce başınızın üzerinde tutun, ardından tüm vücudunuzdan geçerek ellerinizi ayaklarınıza doğru getirin, sonra aynı şekilde ellerinizi göğsünüze doğru getirip kalbinizden ileriye doğru açın ve enerjiyi dışarı doğru itin. Son olaral ellerinizi kalbinize doğru getirip kalbinizin üzerinde birleştirin. Bu hareket enerji alanınızdaki ışığı şarj edecektir. Müthiş bir araçtır. Şamanlar bu ritüelde limon dışında nane biberiye gibi belli tipte bitkileri kullanırlardı. Bu bitkiler bedeninizdeki ışık enerjisini şarj edebilecek şifa özellikleri barındırır.

▫️Duşta şifa:
Su çok güçlü bir şifa elementidir. Duş alırken bedeninizden akan suyu şifalanmak için kullanabilirsiniz. Akmakta olan suya " Beni şifalandır. Beni negatif enerjilerden arındır..."Şeklinde niyet edin. Suyun değdiği yeri negatif enerjilerden arındırdığını düşünün. Kendinizi arındırmak için harika ve gerçekten çok etkili bir yöntemdir. Üzerinide baskı, yorgunluk ve gerginlik hissettiğinizde buna ilişkin niyet ederek duş alın.

▫️Deniz tuzuyla şifa:
Tuz arındırma gücü yüksek bir mineraldir. İşlenmemiş deniz tuzunu (kaya tuzu da olur) alıp ellerinizi ve bedeninizi ovalayın. Sonrada yıkanın. Sizi etkileyen enerjilerden temizlenmek için etkili bir yöntemdir.

Bu yöntemlerin sizi şifalandırmasını sağlayan şey, sizin onlara bilinçli dikkatinizi vermeniz. Sadece duş aldığınızda sabunla yıkandığınızda aynı etki gerçekleşmez. Arınma niyeti ile su nereye değerse orada enerjiyi temizleyeceğine dair bilinçli bir farkındalık yaratıyorsunuz.

▫️Negatif enerjilerden koruma:
Bir kasenin içine fesleğen, eser miktarda nane, tarçın, biraz muskat, karabiber koyun. İçine kişisel bir şey ekleyin örneğin nazar boncuğu gibi. Karışımın birazını alıp keçe bir kumaş parçasına koyup dört köşesini tutturup sıkıca düğümleyin. Bunu kıyafetlerinizin cebinde yani üzerinizde taşıyın. Sizi enerji alanınıza girmeye çalışan davetsiz ruhlardan tüm kötü enerjilerden korur. Aynı zamanda negatif enerji titreşimindeki insanlarla bağlantıya geçmekten koruyacaktır. Böylece bu enerjiler alanınıza çekilmeyecektir. Bu bir korunma aracıdır ancak doğrudan sizi koruması anlamına gelmiyor.
Yaptığı şey ışığınızı güçlendirmek.

Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 18.07.18, 01:11
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 12.09.17
Mesajlar: 2,850
Etiketlendiği Mesaj: 277 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İnsanın hayatındaki enerji vampirleri ailesi arkadaşları patronu olabilir. Ne yapalım bunlardan uzak mı kalalım. Garip garip şeyler çıkarıyorlar eskiden enerji vampirimi vardı

Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 25.07.19, 13:27
Manevi
 
Üyelik tarihi: 07.04.15
Mesajlar: 1,143
Etiketlendiği Mesaj: 54 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Enerji Vampirlerine ihtiyacımız yok!!!

ENERJİMİZİ DÜŞÜREN TİP'LER...

Bağımlılıkları olanlar, Sürekli depresif modda, karamsar yapılar, Kibirle kendini öne koyma müptelası olanlar.
Fazla konuşanlar, Boş konuşanlar ve dedikodu edenler.
Seks hayatı karmakarışık, hastalıklı olanlar, Alışkanlıklar yüzünden beden fizyonomisini bozmuş olanlar.
Muhalefet tipler, Merhametsiz kişilikler.
Hoşgörü, anlayış oktavı yerlerde sürünenler, Sürekli ben diye kendini öne çıkarma hastalığı olanlar.
Yüksek bir ses tonu ile konuşanlar, Bilgisi ile üzerinizde baskı kurmaya çalışanlar.
Ona olan sevginiz sebebiyle sizi suiistimal edenler.
Yalan söyleme kronik hastalığına yakalananlar.
Para vs. maddeye aşırı derecede önem verenler.
Din ile kafayı bozmuş olanlar.
Kendi doğrularını size dikte ettirmeye çalışanlar.
Yanında olduğunuzda size kendinizi sürekli ezik hissettirenler.
Yanınızda adeta bir eleştirmen taşıyormuşsunuz hissi veren tipler.
Cinsiyetçi insanlar, Anti hümanist, ayrımcı, geri kafalı insanlar

Bu insanlar kim olursa olsun hayatınızdan çıkarmak zorundasınız, ALTTAN ALMAYA DEVAM EDERSENİZ, beden rahatsızlıkları ile boğuşmaya başlayacaksınız.

Çünkü alan frekansınız onların varlığı ile düşer, savunmasız kalırsınız.
ONLARI TELEFONUNUZDAN, LİSTELERİNİZDEN, ETRAFINIZDAN SİLİP, İLETİŞİMİNİZİ KOPARIN...

Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 25.07.19, 13:33
Text - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11.07.19
Bulunduğu yer: ---> xxx
Mesajlar: 186
Etiketlendiği Mesaj: 59 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Anlaşıldı yalnız öleceğim

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 25.07.19, 16:42
 
Üyelik tarihi: 18.02.19
Bulunduğu yer: Uzay
Mesajlar: 108
Etiketlendiği Mesaj: 12 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Peki ya bütün bu saydıklarının istisnasız hepsi tek bir kişide toplanıyorsa !!
Öyle insanlar tanıyorum ki bunların hepsini kendinde barındırıyor. Hele ki bu kişi aile içindeyse vay halimize...

Okurken pes dedim, bitter o kişiyi tarif ediyor good

Kesinlikle haklısın karşısındakinin enerjisini fena halde düşürüyor bu insanlar. Alttan almaya devam ederse insan hastalanacak. Böyle insanları kesinlikle hayatımızdan çıkartmamız şart.

Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 08.08.19, 03:26
 
Üyelik tarihi: 01.08.19
Bulunduğu yer: X
Mesajlar: 109
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Vay halimize. Ancak önerilerinizi dikkate alacağım.

Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 21.08.19, 21:26
Üye
 
Üyelik tarihi: 09.08.19
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 54
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu ruh emici tiplerden o kadar çok var ki. Aklıma yıldız tilbe'nin "Hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor" sözü geldi. can sıkıntısını bir kenara bıraksak bile hepsinden kurtulmak mümkün değil. çünkü aile ve iş çevresini ha deyince silemiyorsun malesef. kendimizi bunlar hayatımızda oldukça hastalanacağız şeklinde şartlamamak gerektiğini düşünüyorum.

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
enerji, kendinizi, korumanin, koruyun, vampirlerinden, yolu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yıldız Kapıları, Kabe ve Çakralar sanem Burçlar & Astroloji & Yıldızname 4 16.05.24 17:07
Kendinizi Sevmeyi Öğrenin Sezen Kişisel Gelişim 8 02.01.20 15:20
psişik kalkanlar bitter Psişik Yetenekler 2 01.06.18 10:22
Garip Fenomenler madlen Gizemli Olaylar ve Mekanlar 3 15.05.18 01:35
Enerji Çalma Teknikleri... SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 3 03.04.17 21:45


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147