Pyro, Hydro, Terra, Aero kinezi için bazı teknikler - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 30.01.17, 18:47
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,195
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Pyro, Hydro, Terra, Aero kinezi için bazı teknikler

Genelde bükücülük olarakta anılan bu yetenekler aslında her insanda vardır ancak geliştirmesi biraz zaman alır. Elemental maji okültizmin en önemli konularındandır ve kitaplarda en az bahsedilen konudur diyebiliriz. Ruh (zihin), Astral beden, Vücut olmak üzere insan 3 farklı vücuttan oluşmuştur. Zihinsel beden sizsinizdir aslında karakterinizdir, Astral Beden içinde elementlerin bulunduğu bedeninizdir sizi etkileyen formanızdır. Astral Bedende ki element dengesizliği vücudunuzun işlevlerini bozabilir. Öncelikle eğer kendinize zarar vermek istemiyor ve gelişiminizi hızlandırmak istiyorsanız vücudunuzda ki elementleri dengeye sokmanızı öneririm. Bu nasıl olacak? Karakter saflaştırması diyebiliriz. Yani sinirliyseniz ateş yüksektir sinirinizi alt etmeniz gerekir, duygusalsanız su gibi. Şimdi teknik kısmı:

Öncelikle unutmayalım doğada 4 fiziksel element vardır ve bunların çıktığı asıl element vardır ona kimi Tanrı demiştir, kimi Allah demiştir, doğu inanışlarında AKAŞA ismiyle geçer. Akaşa herşeydir, her sebep-sonuç, her varlık ondan meydana gelmiştir. Akaşa'nın rengi açık mordur ve Tanrısal enerji dememiz daha doğru olur. Öncelikle diğer elementlere kontrol etmek için akaşaya hükmetmeniz akaşayla bütün olmanız gerekir. Akaşayı vücudunuzda toplamak için yapmanız gerekenler:

1. Gözlerinizi kapatıp en rahat olduğunuz tekniklerinizi uyguladığınız özel ve tek pozisyona geçin

2. Kendinizi evrenin ortasında hayal edin ve etrafınızın mor akaşayla çevrili olduğunu görün buna gerçekten inanın etrafınızdaki AKAŞADIR kesin inanç sonuç getirir.

3. Şimdi nefes aldığınızda burnunuzdan ve gözeneklerinizden akaşanın vücudunuza vücudunuzdan damarlarınıza aktığını hayal edin ancak bunları ederken akaşa buralardan astral bedeninizi dolduruyor bunada kesin inanmanız gerekir.

4. Tamamen dolduğunuzda astral bedeniniz Akaşayla kaplandığında bir süre öyle bekleyin o hale alışın.

5. Şimdi ateş, su, hava ve toprak elementini hayalinizde kontrol edin elinizde oluşturun kısa sürsün ama kesin inanın artık kontrol ediyorsunuz.

6. Şimdi içinizdeki tüm akaşayı boşaltın nefeslerinizi verdiğinizde boşalıyor evrene geri dağılıyor.

Bu teknik sizin element kontrol etmenizin başlangıcıdır ve yaparsanız birçok psişik güçlerinizde ilerleme kaydetceğinize inanıyorum.

Şimdi tam element kontrolü:

Yine en rahat olduğunuz ve bundan sonra kullanacağınız duruşunuza geçin.

İlk önce söylemeliyim her elementin kendine has özelliği vardır ateş sıcaklık, su soğukluk, hava hafiflik, toprak ağırlık bunları vücudunuzda yaratmak önemlidir.

Gözlerinizi kapatın ve evrenin ortasında hayal edin kendinizi ve etrafınız tamamen ateşlerle çevrili (yada dev bir okyanusun içinde yada tamamen hava kütlesinin ortasında yada toprağın içinde (ancak toprak katı çamur halde değil TÖZ halde yani zerrecik gibi)) hayal ediyorsunuz ve her nefesinizde yukarda anlattığım gibi ateş elementi vücudunuza doluyor ordan astral bedeninize akıyor tamamını kaplıyor. Yavaş yavaş vücudunuzda bir sıcaklık artışı hissetmeniz gerekir. Özellikle uyarıyorum 40 nefes kadar almanızı öneririm sonra 40 nefesle boşaltmanızı. Tamamen gözeneklerinizden akciğerinizden damarlarınıza karışmalı ateş (su, hava, toprak) onu hissetmelisiniz terlemeniz gerekir.

Element kontrolünün bazı örnekleri:

İsa'nın ağaca bir daha meyve verme demesi ve ağacın kuruması İsa'nın bu konularda eğitimli olduğunun göstergesi.

Doğuda Lamaların (keşiş) kışın üstlerine ıslak havlu serildiğinde kurutmaları.

Hint fakirlerinin iğne yataklara yatmaları. ( Toprak elementi sonucu)

Suyun üstünde yürüyen insanlar. (Hava elementi sonucu)

Hermesçi Bilimlere Giriş kitabından aldım değiştirdim biraz ekleme çıkarma yaptım...
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 02.02.17, 02:28
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,580
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Pyrokinezi, Hidrokinezi, Cryokinezi, Aerokinezi, Terra kinezi

Pryokinezi

pyrokinezi ateş kontrolüdür.ateş kontrolü ile ateşe yön verebilir,şekil verebilir,bir yerden bir yere taşıyabilir ateş yapabilir ve ateşi çoğaltıp küçültebilir hatta söndürebilirsiniz.bu konuda yatgınlığı olan insanlar bu konuda uzmanlaşıp bir mum alevini 1-2 cm den 7-8 cmye çıkarabilmektedir.

Malzemeler ;mum ateş

Arkadaşlar öncelikle kendimize sessiz ve loş bir ortam yaparak işe başlayabiliriz!!!Loş ortamdan kastım mumun alevindeki değişmeleri rahatça gözlemleyebilirsiniz!!Şimdi rahatça oturabileceğimiz bi kotuğa oturun ve önünüze mumu yakıp koyun!!sonra mumun alevi biraz seyredip gözlerinizi kapatın ve mumun alevini hayal edin!!Evet mumun ateşi sensiz ne kadar az yanıyor !!Sen olmadan ateş güçsüz ateşi canlandıracak olan sensin!!!Rahatlayın gevşeyin sadece ateşe odaklanın!!2-3 defa derinden nefes alın ve her nefes alısınızda enerjinizin daha da yükseldiğini ve ateşe etkime gücünüzün arttığını düşünün!!Şimdi hazırsınız ve gözlerinizi açın!!Ellerinizi mumun iki yanına koyun ve tekrar odaklanın!!

Ateşi siz yönetiyorsunuz mum sadece bir araç böyle düşünün!!Sonra sizin nefesle aldığınınız enerjiyi elleriniz vasıtasıyla mumun ateşine geçtiğini hayl edin hatta hayal etmekten öte bunu hissedin!!Evettt ateş sizden gelen enerjiyle daha da çoğalıyor git gide büyüyor vesizde buna şahit oluyorsunuz!!Ateş yükseliyor yükseliyor evet git gide büyüyor büyüdükçe büyüyor !!Ve ateş sizin etkilerinize göre alevlenecek ve yüksekliği artacaktır!!!

Hidrokinezi Nedir?

hidrokinezi su kontrolüdür.suyu kontrol edebilir ona yön verebilir çoğaltıp azaltabilir,hacmini değiştirebilirsiniz.bu gücü kullanmak çok kolaydır.

Öncelikle sessiz ve rahat bi ortama geçin!!sonra yanınıza yarım bardak su alın!!Sonra gözlerini kapatın ve rahatlayın!!Hiçbirşey düşünmeyin ve sadece suya odaklanın!!Suyu hayal edin!!Nasılda rahatça orda duruyo saf sessiz sakin dalgasızca duruyor suya iyice odaklanın kendinizi sudan bi parça gibi görün hatta o bardaktaki suyun içindesiniz !!şimdi düşünceden kopmadan yavaşça gözlerinizi açın!!suan suyun içindesiniz ve rahatça istediklerinizi yapıyorsununz!!şimdi hareket zamanı!!suyun içinde girdap yaptığınızı ve suyun gitgide hareketlendiğini düşünün:!evet su yavaştan yavaştan hareketleniyor gitgide çalkalanıyor ve girdap dittikçe büyüyor!!Ve işte hydrokinezi de başarılı oldununuz!!

Güç içinizde yeterki kullanmasını bilin!!

Cryokinezi Nedir ?

Cryokinezi, zihin gücüyle soğukluğu kontrol etme yeteneğidir. Doğru bildiğimiz bir yanlış da, cryokinetiklerin sadece buz oluşturmasıdır. Halbuki onlar soğukluğu kontrol edebildiklerinden gazı soğutarak sıvı hale getirebilirler. Soğutma işlemi, ortamdaki moleküllerin hızının azaltılmasıyla gerçekleşir. Moleküllerin hızı arttıkça ortam daha sıcak olurken, aksi durumda daha soğuk olur.

Cryokinetiklerin daima akıllarında tutmaları gereken şey maddenin hal değişimi evreleridir. Katı-Sıvı-Gaz

Cryokinezi tekniklerini uygulamaya başlamadan önce bu işin ne denli tehlikeli olabileceğini aklınıza iyice yerleştirin. Kontrol edilemeyen yetenekler kronik hatta ölümcül hastalıklara bile yol açabilir. Kontrol algılamayla başlar!!!

Cryokinezi çalışmaları başlangıç olarak aşağıda verilmiştir.

1. Aşama

Soğumanın moleküllerin hızının azalarak oluştuğunu aklınızdan çıkarmayın. Yaptığınız imajinasyonlarda bunu kullanın. Birinci aşama olarak vücut ısınızı kullanacaksınız. Elinize bir termometre alın ve vücut ısınızın düşerek, soğukluğun parmak uçlarınızdan termometreye aktığını hissedin. Bu alıştırmayı sık sık yapın ve çalışmalarınız not edin.

2. Aşama

Eğer birinci aşamada başarılı olduysanız daha zor olan bu aşamaya geçebilirsiniz. Şimdi boş bir odaya geçin. Odada rüzgar oluşturacak her şeyi kapatın. Termometreyi yakınızda bir yere koyun ve odadaki hava moleküllerini hızının azalarak soğumaya başladığını hayal edin. Bunu bütün benliğinizle isteyin. 20 dakika bu alıştırmayı yaptıktan sonra havanın ne kadar soğuduğuna bakın. Isıyı daha aşağılara çekene kadar bunu yapın.

Bütün kinetik yeteneklerde olduğu gibi cryokinezinin de gelişebilmesi, yeteneklerin daha iyi su yüzüne çıkabilmesi için dikkat edilmesi gereken bir takım şeyler vardır. Bunlar: ruh dinginliği, düzenli uyku, dengeli beslenme, yani fiziksel bedenin sağlıklı olması.

Termokinezi Nedir?

bu sayede ısı saçabilir bir yeri ısıtabilir,ısıyı kontrol edebilir,sıvıyı ısıtıp gaza çevirebilir,katıları sıvılaştırabilirsiniz.bu yeteneği de herkes kullanabilir.Cryokinezi'deki uygulamayı sıcaklık üzerine kurabilirsiniz..

Terrakinezi Nedir ?

Terrakinezi toprak kontrolüdür bu sayede küçük sarsıntılar yaratabilirsiniz.topraktaki mineralleri kullanarak yönlendirerek bitkilerin daha hızlı büyümesini sağlayabilirsiniz

Bilindiği gibi toprağı kullanarak küçük sarsıntılar yapmak ama bu sarsıntılar cok kucuk olduğundan hemen hissedilemez fakat ilerledikçe hissedilir oranda artırılabilir!!!Bundan başka avatar çizgifilminde de toprak bükücülük adıyla deprem yapma ağır toprak ve kayaları hafifçe kaldırarak fırlatma gibi olaylar vardır!!tabi ki yapılmayacak şeyler değildir ama bunlar aşama aşama gerektiren ve çaba isteyen konulardır!!

Aerokinezi Nedir?

Aerokinesis havayı kontrol etmektir.Aerokinesisle tatlı esintiler yaratabilir veya sık sert rüzgarlar oluşturabilirsiniz.Aerokinesisi yapmak için ilk başta kapalı bir ortamdan açık bir ortama çıkmalısınız.İstediğinizbir yer olabilir arkadaşlarınız yokken okul bahçesinde veya bir parkta sessiz bir köşede veya sessiz bir bahçede ona siz karar verin .Mekanınızı kararlaştırdıktan sonra konsantre olun ve birkaç dakkika bekleyin zihninizi dinlendirin ve havayı hissetmeye çalışın.meditasyon yapar gibi ciğerlerinize gittiğini düşünün ve onun farkında olun.Havanın sıcak mı veya soğuk mu olduğunu ,rüzgarın hızlımı estiğini yoksa yavaşmı estiğini gibi hisleri duymaya çalışın enzor kısmı ise bu alıştırmayı bir saat boyunca yapın biraz uzun ama değer , bir saat boyunca kendinizi kasmayın esnek olun dinlenmek için gelmişsiniz gibi kasmayın kendinizi rahat bir şekilde düşünün bu çok önemli kendinizi kasarsanız bu bir işkence haline gelebilir bir saatin sonunda havanın size çarptığını hissedin öle düşünün sonra onun kuvvetle nen bir rüzgar olduğunu ve giderek şiddetini arttırdığını hissedin.bunu yapabilirsiniz sadece esnek düşünün geniş düşünün çok kolay iyi şanslar ...

Umbrakinezi Nedir?

umbrakinezi gölge kontrolüdür.bu yapması en zor olan kinezilerden biridir.bu sayede her türlü gölgeyi kontrol edebilir değiştirebilirsiniz.

-- Umbrakinezi Tekniği --

Malzeme listesi:

Kamera-Cep Telefonu-Yada herhangi bir vidyo kayıt cihazı

Mum

Kendiniz

Beyaz bir duvar yada ön plan (Sebebini alıştırmada açıklayacağım)

::Ortam::

Önemi yoktur..Ama gölgenizin yansıyacağı yer düz olsa iyi olabilir..Eğim dikkatinizi dağıtır..

TEKNİĞİ

-Kamera-Telefon-Yada video kayıt cihazını çekim moduna alın..Gölgeyi net bir şekilde çeksin..

-Düz bir duvarın önüne geçin..Rahat bir yere oturun...Bulunduğunuz ortama hiç ışık girmesin..Bu işi evinizde pencere olmayan bir yerde denerseniz daha kolay olur..Ama sakın içeriye herhangi bir ışık girmesin

-Mumunuzu yakın ve arkanıza koyun..Yüzünüz duvara bakarken mum arkanızdan gölgenizi duvara yansıtsın

-Duvarın beyaz olması siyah-beyaz zıtlığının bu alıştırmayı kolaylaştırması adınadır..

-Şimdi gözlerinizi kapayın ve gölgeye gözleriniz kapalıyken odaklanın..Bu süreyi minimum 1,5 dakika tutun.

-Şimdi gölgenin şekil değiştirmeye başladığını düşünün gözleriniz kapalıyken..Örneğin sağ elinin şekil değiştirip büyümesini yada küçülmesini şiddetli bir şekilde isteyin..Hatta emredin..

-Bir kaç kere bunu şiddetli bir şekilde zihninizde canlandırdıktan sonra aniden başka bir konuya yönelin..Ama gölgeye bakmayın..Ve 15 saniye geçtikten sonra bir kez daha aynı düşüncelere odaklanın..Ve sonra yeniden düşüncelerinizden kurtulup başka bir şeye yönelin.

-Bu aşama da bittikten sonra gölgeye bakın..Şekil değiştirmiş olabilir.Eğer baktığınızda şekil değiştirmemişse telefon yada her ne ile kayıt etmişseniz o cihazı çalıştırın..Ve izleyin..Başaramadınız mı?..5 gün 1 yada 2 kere daha deneyin.

UYARI: UMRAKİNEZİ ÇALIŞIRKEN PYROKİNEZİ YADA CRYOKİNEZİ ÇALIŞMAYIN..İSTERSENİZ TELEKİNEZİ ÇALIŞABİLİRSİNİZ..
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 25.03.17, 02:15
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,734
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Pyro, Hydro, Terra, Aero kinezi için öneriler

Öncelikle forumda aradım bulamadım varsa çok özür diliyorum

Genelde bükücülük olarakta anılan bu yetenekler aslında her insanda vardır ancak geliştirmesi biraz zaman alır. Elemental maji okültizmin en önemli konularındandır ve kitaplarda en az bahsedilen konudur diyebiliriz. Ruh (zihin), Astral beden, Vücut olmak üzere insan 3 farklı vücuttan oluşmuştur. Zihinsel beden sizsinizdir aslında karakterinizdir, Astral Beden içinde elementlerin bulunduğu bedeninizdir sizi etkileyen formanızdır. Astral Bedende ki element dengesizliği vücudunuzun işlevlerini bozabilir. Öncelikle eğer kendinize zarar vermek istemiyor ve gelişiminizi hızlandırmak istiyorsanız vücudunuzda ki elementleri dengeye sokmanızı öneririm. Bu nasıl olacak? Karakter saflaştırması diyebiliriz. Yani sinirliyseniz ateş yüksektir sinirinizi alt etmeniz gerekir, duygusalsanız su gibi. Şimdi teknik kısmı:

Öncelikle unutmayalım doğada 4 fiziksel element vardır ve bunların çıktığı asıl element vardır ona kimi Tanrı demiştir, kimi Allah demiştir, doğu inanışlarında AKAŞA ismiyle geçer. Akaşa herşeydir, her sebep-sonuç, her varlık ondan meydana gelmiştir. Akaşa'nın rengi açık mordur ve Tanrısal enerji dememiz daha doğru olur. Öncelikle diğer elementlere kontrol etmek için akaşaya hükmetmeniz akaşayla bütün olmanız gerekir. Akaşayı vücudunuzda toplamak için yapmanız gerekenler:
1. Gözlerinizi kapatıp en rahat olduğunuz tekniklerinizi uyguladığınız özel ve tek pozisyona geçin
2. Kendinizi evrenin ortasında hayal edin ve etrafınızın mor akaşayla çevrili olduğunu görün buna gerçekten inanın etrafınızdaki AKAŞADIR kesin inanç sonuç getirir.
3. Şimdi nefes aldığınızda burnunuzdan ve gözeneklerinizden akaşanın vücudunuza vücudunuzdan damarlarınıza aktığını hayal edin ancak bunları ederken akaşa buralardan astral bedeninizi dolduruyor bunada kesin inanmanız gerekir.
4. Tamamen dolduğunuzda astral bedeniniz Akaşayla kaplandığında bir süre öyle bekleyin o hale alışın.
5. Şimdi ateş, su, hava ve toprak elementini hayalinizde kontrol edin elinizde oluşturun kısa sürsün ama kesin inanın artık kontrol ediyorsunuz.
6. Şimdi içinizdeki tüm akaşayı boşaltın nefeslerinizi verdiğinizde boşalıyor evrene geri dağılıyor.

Bu teknik sizin element kontrol etmenizin başlangıcıdır ve yaparsanız birçok psişik güçlerinizde ilerleme kaydetceğinize inanıyorum.

Şimdi tam element kontrolü:
Yine en rahat olduğunuz ve bundan sonra kullanacağınız duruşunuza geçin.
İlk önce söylemeliyim her elementin kendine has özelliği vardır ateş sıcaklık, su soğukluk, hava hafiflik, toprak ağırlık bunları vücudunuzda yaratmak önemlidir.
Gözlerinizi kapatın ve evrenin ortasında hayal edin kendinizi ve etrafınız tamamen ateşlerle çevrili (yada dev bir okyanusun içinde yada tamamen hava kütlesinin ortasında yada toprağın içinde (ancak toprak katı çamur halde değil TÖZ halde yani zerrecik gibi)) hayal ediyorsunuz ve her nefesinizde yukarda anlattığım gibi ateş elementi vücudunuza doluyor ordan astral bedeninize akıyor tamamını kaplıyor. Yavaş yavaş vücudunuzda bir sıcaklık artışı hissetmeniz gerekir. Özellikle uyarıyorum 40 nefes kadar almanızı öneririm sonra 40 nefesle boşaltmanızı. Tamamen gözeneklerinizden akciğerinizden damarlarınıza karışmalı ateş (su, hava, toprak) onu hissetmelisiniz terlemeniz gerekir.

Element kontrolünün bazı örnekleri:
İsa'nın ağaca bir daha meyve verme demesi ve ağacın kuruması İsa'nın bu konularda eğitimli olduğunun göstergesi.
Doğuda Lamaların (keşiş) kışın üstlerine ıslak havlu serildiğinde kurutmaları.
Hint fakirlerinin iğne yataklara yatmaları. ( Toprak elementi sonucu)
Suyun üstünde yürüyen insanlar. (Hava elementi sonucu)
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
aero, aerokinezi, bazi, cryokinezi, hidrokinezi, hydro, icin, kinezi, oneriler, pyro, pyrokinezi, teknikle, teknikler, terra


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hamileler doğum yapacaklar için Hatunkisi Diğer Havas Konuları 3 06.03.23 14:53
Bazı hastalıklar ve diğer sorunlar için okunacak esmalar Swordsfish Esmalar 3 27.04.20 03:55
Manyetizma ve hipnotizma nedir? Celil Parapsikoloji & Spiritüalizm 1 29.12.19 22:36
Esmalarla Şifa hallaci Sorularınız 22 27.07.19 15:27
Dua ve Sağlık HavasHoca Dualar & Dua Kardeşliği 3 06.09.17 17:29


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147